Rantasipi Pohjanhovi 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.510
6.5 Numurs
6.5 apkalpošana
6.0 Tīrība
5.5 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viena no pirmajām viesnīcām Lapzemē, to droši var saukt par seno tradīciju glabātāju – 1996. gadā tā svinēja savu 60. gadadienu. Tās ēkas atrodas tieši Kemijoki upes krastā. No viesnīcas paveras lielisks skats uz upi, Ounasvaara kalnu un pasaulslaveno Woodcutter's Candle Bridge. Ja jums paveiksies, varēsiet vērot ziemeļblāzmu tieši no saviem viesnīcas numuriem. Tā ir daļa no Restel Hotel Group viesnīcu ķēdes, kurā ietilpst 38 viesnīcas visā Somijā. Rantasipi zīmols apvieno 9 kūrortviesnīcas Somijā, 4* klases, kas atrodas dabas klēpī un nodrošina plašu aktīvās atpūtas programmu klāstu gan atpūtniekiem, gan biznesa grupām. Ideāli piemērots konferencēm. Attālumi: līdz slēpošanas centra pacēlājiem - 3 km, līdz slēpošanas trasēm (100 km garumā) - 0,1 km, līdz apgaismotajām trasēm (garums 25 km) - 2 km. Mājdzīvnieki ir atļauti.Vairāk →
аватар Sultanova3
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tā nu nolē mā m jauno 2013. gadu sagaidī t Ziemassvē tku vecī š a dzimtenē...bet to sapratā m par vē lu. . . septembrī...un labā s viesnī cas visas bija aizņ emtas....palika š is un vē l daž i atkritumi . . es neatceros nosaukumu. … Tomēr ▾ Tā nu nolē mā m jauno 2013. gadu sagaidī t Ziemassvē tku vecī š a dzimtenē...bet to sapratā m par vē lu. . . septembrī...un labā s viesnī cas visas bija aizņ emtas....palika š is un vē l daž i atkritumi . . es neatceros nosaukumu...
Par Rovaniemi: brī niš ķ ī ga mā jī ga pilsē tiņ a) ar patī kamu, maigu ziemas klimatu. . . salnu nemaz nejutu. . . bet tikai svaigs gaiss))) iepirkš anā s un ē diena ziņ ā pieklā jī gi dā rgi (brī niš ķ ī gas neaizmirstamas ekskursijas uz Ziemassvē tku vecī ti , briež iem, suņ iem (bet es atkā rtoju, viss ir pieklā jī gi dā rgs, bet mē s nenož ē lojā m)!
Par viesnī cu: istabā nav tik karsts, vecas mē beles, nobruž ā ta vannasistaba, man tik ļ oti netī ra!...un bedre zem notekas zem izlietnes vispā r nogalinā ja. . . Bē rnu zeķ es nā cā s stiept. . . tā tad putas no ziepē m visas izpeldē ja no tā s notekas un piepildī ja gandrī z visu grī du vannas istabā . . ī si sakot, kaut kas ar kaut ko!
Un paturiet prā tā , ka uzraksti "CLEAN MY ROOM" š ajā viesnī cā neeksistē! ! ! Un zī me "NETRAUCĒ T" un uz kuras otrā pusē ir uzzī mē tas suņ a ķ epas - nozī mē nevis telpas uzkopš anu, bet to, ka istabā ir ļ auns dzī vnieks, nenā c iekš ā ! ! ! Un mē s to karinā jā m 2 dienas un nesapratā m, kā pē c tas netika iztī rī ts istabā ?? ?
Ē diens ir pretī gs! ! ! Brokastis un vakariņ as ir vienkā rš i š ausmī gas (katru dienu viens un tas pats un negarš ī gs (. . . viss no kaut kā diem pusfabrikā tiem (! )...bē rniem nav nekā , IZŅ EMOT: frī kartupeļ i, desiņ as un dedzinā ta pica () ((( Un pat uz jauno gadu bē rniem bija tā pat! ! ! Vā rdu sakot, bijā m š okā ! Lai gan pē c kartes gatavo ļ oti garš ī gi! ! ! Bet lē ti arī nav! No brokastu putrā m , visu laiku bija tikai bezgarš ī ga rī su putra (((
Vienī gais pluss ir bezmaksas pirts (kaut arī ļ oti maza...ir atseviš ķ i vī rieš u un sievieš u...kopī gā , š ķ iet, jā pasū ta atseviš ķ i un par naudu)...un pietiekami pieklā jī gs baseins!
Tū roperators LABIRINTS ir klusas š ausmas...neko nejē dz . . neko nesaprot, izliekas ā rprā tī gi noguruš i (((
Tas bija skumji un ž ē l par samaksā to naudu (
Ta-dam - Jaungada vakariņ as: SOLĪ TA: glā ze š ampanieš a, sē dē š ana uz galda ar nosaukumiem, skaistums un harmonija. . ) REZULTĀ TI: viņ i ielaida visus pū lī (protams, kurš bija pirmais un paguva visus sagrā bt visgarš ī gā kais, vairs nepapildinā ts! ). . . nav š ampanieš a, tā vietā (kā solī ja), ka Ziemassvē tku vecī tis izdalī s dā vanas bē rniem, ejot starp galdiem...viņ i savā ca nabaga bē rnus kaudzē un sauca vā rdus . . nabaga bē rni bija noguruš i gaidī t savu kā rtu . . daudzi skrē ja un raudā ja, ka Ziemassvē tku vecī tis ir viņ u aizmirsis (vienkā rš i nevarē ja sagaidī t viņ u vā rdu). . . visā visumā neaizmirstamā kais no svē tkiem bija TIEŠ Ā M FORŠ S ATMIŅ AMĀ uguņ oš ana! )))
Tā pē c mē s maksimā li smē lā mies pozitī vas emocijas no ekskursijā m un pastaigā m pa pilsē tu)))))))
Apmeklē jā m Nili restorā nu. . . iekļ uvā m otrreiz. . . no rī ta skatī jā mies. . . ))) Restorā ns mazs, tā pē c vienmē r pilns. Dā rgi, garš ī gi, bet nepietiek)))
Mē s apmeklē jā m arī Amarillo meksikā ņ u restorā nu, tas nav tā lu no viesnī cas, viņ i gatavo ļ oti garš ī gi un diezgan pikanti)
Gribē jā m aiziet uz alus restorā nu, bet ar bē rnu nelaida iekš ā (((
Iesaku pirkt suvenī rus Ziemassvē tku vecī š a ciemā , tur ir nedaudz lē tā k. . . tā pat, ja kaut kas patī k Santa Parkā , ņ emiet to, jo tā dus nekur citur neatradī siet (nepirku forš a puzle manam bē rnam . . tad es nož ē loju (
Uz Ziemassvē tku vecī š a ciemu bijā m 2 reizes, vienu bezmaksas ekskursijā (gids mū s tur aizmirsa, nepareizā laikā pateica, noķ ē ra otro autobusu un palū dza braukt) un otro reizi devā mies autobusā . paš i . . apstā jamies tieš i pie viesnī cas)
Ja neņ em vē rā ē dienu viesnī cā , "Jaungada vakariņ u" organizē š anu (kuras patiesī bā nemaz neeksistē ja, un cilvē ki tika vienkā rš i ielaisti restorā nā uz parastu, nedaudz daudzveidī gā ku bufeti un bez. glā ze š ampanieš a !!!!!! ! ), tad pā rē jais ir ļ oti izdevies))))))
Санта в Санта-парке )
аватар vootpuske
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien! Viesnī cas atraš anā s vieta ļ oti ē rta, centrs, veikali, lielveikali, picē rijas, restorā ni, viss ir blakus. Skaists skats pa logu, viesnī ca atrodas tieš i Kemijoki upes krastā . Istaba plaš a, tī ra, ē rta. Tiesa, mē s dzī vojā m otrajā ē kā , mums bija jā nokā pj uz pirmo stā vu un jā iet pa skaistu gaiš u koridoru (zem ceļ a) uz citu ē ku. … Tomēr ▾ Labdien! Viesnī cas atraš anā s vieta ļ oti ē rta, centrs, veikali, lielveikali, picē rijas, restorā ni, viss ir blakus.
Skaists skats pa logu, viesnī ca atrodas tieš i Kemijoki upes krastā . Istaba plaš a, tī ra, ē rta. Tiesa, mē s dzī vojā m otrajā ē kā , mums bija jā nokā pj uz pirmo stā vu un jā iet pa skaistu gaiš u koridoru (zem ceļ a) uz citu ē ku.
Brokastis labas, izvē le lieliska.
Personā ls ir draudzī gs.
Un, protams, pats galvenais. . . Ziemassvē tku vecī tis ir ļ oti tuvu)))


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Один из первых отелей Лапландии, смело можно назвать хранителем старых традиций - в 1996 году он отпраздновал свое 60-летие. Его корпуса расположены прямо на берегу реки Кемийоки. Из отеля открывается великолепный вид на реку, гору Оунасваара и знаменитый на весь мир мост «Свечи Дровосека». Если повезет, вы сможете наблюдать северное сияние прямо из номеров отеля.

Входит в гостиничную цепочку Restel Hotel Group, включающую 38 отелей по всей Финляндии. Марка Rantasipi объединяет 9 курортных отелей Финляндии, класса 4* расположенных на лоне природы и предоставляющие большой выбор программ активного отдыха как для отдыхающих, так и для бизнес-групп. Идеально подходит для проведения конференций.

Расстояния: до подъемников горнолыжного центра - 3 км, до лыжных трасс (протяженностью 100 км) - 0,1 км, до освещенных трасс (протяженностью 25 км) - 2 км.

Возможно размещение с домашними животными.

Viesnīcā

конференц-залы, выставочный зал, факс, дансинг, ночной клуб, игровая комната, сувенирный киоск, лифт, камин, лобби-бар, ресторан с видом на реку (с правом продажи спиртных напитков) - возможен полный пансион, крытый плавательный бассейн, бар у бассейна, сауна с электрообогревом, VIP-сауна, парикмахерская, автостоянка, электроподогрев для автомобилей, пандус для инвалидных колясок, услуги няни.

Telpu apraksts

Всего в отеле - 215 номеров (165 двухместных и 39 одноместных). 44 номера для аллергиков (только для некурящих) и 2 номера для инвалидов.

Istabās

Все номера с туалетом, душем, телефоном, радио, телевизором со спутниковыми и платными каналами, мини-баром. В 1 номере есть сауна и холодильник.

Adrese Pohjanpuistikko 2 FI-96200 ROVANIEMI
Tālruņi: +358 16 33 711,
+358 16 313 997
Tīmekļa vietne: Rantasipi Pohjanhovi
FAQ