Aakenus 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.510
7.5 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.5 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Neliela mājīga viesnīca Aakenus 3 * ar īpaši mājīgu atmosfēru atrodas 350 metru attālumā no Rovaniemi pilsētas centra.Vairāk →
аватар nstom
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tas bija pirmais brauciens uz Somiju. Tā kā mums lī dzi bija bē rni, viens no dzī ves apstā kļ iem bija mini virtuves klā tbū tne istabā . Tur bija ne tikai virtuve, viesnī ca atrodas paš ā Rovaniemi centrā , ļ oti tuvu tirdzniecī bas centriem un kafejnī cā m. … Tomēr ▾ Tas bija pirmais brauciens uz Somiju. Tā kā mums lī dzi bija bē rni, viens no dzī ves apstā kļ iem bija mini virtuves klā tbū tne istabā . Tur bija ne tikai virtuve, viesnī ca atrodas paš ā Rovaniemi centrā , ļ oti tuvu tirdzniecī bas centriem un kafejnī cā m. Viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga, numuriņ i ē rti, tī ri un pietiekami plaš i. Vannas istaba lieliska, viss dzirkstī ja un mirdzē ja. Brokastis bija iekļ autas cenā - ē diens bija ļ oti labs - daudzveidī gs un garš ī gs. Personā ls bija lielisks, runā ja angliski. Secinā jums - lieliskas brī vdienas!
аватар gefiona
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca "Aakenus" - neliela, bet skandinā vu solī da. Viesnī cā ir konferenč u telpa, restorā ns, sauna. Labas bufetes tipa brokastis. Lē ti, bez frillē m, pieejams internets. Iespē jama nakš ņ oš ana. … Tomēr ▾ Viesnī ca "Aakenus" - neliela, bet skandinā vu solī da. Viesnī cā ir konferenč u telpa, restorā ns, sauna. Labas bufetes tipa brokastis. Lē ti, bez frillē m, pieejams internets. Iespē jama nakš ņ oš ana.
Отель Номер в отеле


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Небольшой уютный отель Aakenus 3* с исключительно домашней атмосферой расположен в 350 метрах от городского центра Рованиеми.

Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
Izklaide un sports Рядом с отелем находится большой водно-оздоровительный центр (водные горки, гидромассаж).
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

в отеле 45 уютных номеров с двух и трехместным размещением, а также четыре двойных семейных сьюита.

Istabās

Душ, туалет, ТВ, радио, телефон

Adrese Koskikatu 47, 96100 Rovaniemi
Tālruņi: Тел.: +358 (0)16 3422 051
Факс: +358 (0)16 3422 021
Tīmekļa vietne: Aakenus
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .