Internetā izskatās labi. Patiesībā proletariāta hostelis

Rakstīts: 26 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 15 — 22 oktobris 2019
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Tik antisanitā rus apstā kļ us nekur citur nebiju redzē jis. Manuprā t, prusaki ir regulā ri š ī s viesnī cas viesi.
Ieč ekojā mies ap 22:00, kad ieslē dzā m gaismu, bijā m vienkā rš i š ausmā s, viņ i tur bija lī dz viduklim. Mantas pat netika ienestas istabā , tā s uzreiz atgriezā s pie letes, un tur visi bija ar vienu un to paš u problē mu (nomainī t numuru). Uzreiz pē c š ī s viesnī cas rezervē š anas uzkrā jiet Dichlorvos vai ko citu, jo uz ielas varat iegā dā ties lī dzekli pret maziem kukaiņ iem, nevis lieliem ū sainiem liellopiem.
Istaba (Superior), kuru mums iedeva pē c kupona, atradā s pirmajā stā vā . Es joprojā m nesapratu, vai tas ir pagrabs vai pirmais stā vs, vai mī nus pirmais stā vs, jo no loga pavē rā s tas pats koridors, no kura mē s iegā jā m istabā .

Mū su lū gumi mainī t istabu uz tā du paš u, bet vismaz stā vu augstā ku vai paaugstinā t kategoriju par piemaksu ne ar ko vainagojā s. Kad esam vā cieš i apmetas augstā k, un no bijuš ā s NVS viss pagrabā . Rupjī bas reģ istratū rā , manuprā t, ir norma š ajā viesnī cā , tā pat kā tarakā ni.
Apzinoties situā cijas bezcerī bu un vē lo laiku, kā arī nogurumu pē c garā lidojuma par "simboliskajiem" 350 €, iekā rtojā mies cilvē ciskos apstā kļ os tuvē jā viesnī cā . No rī ta tū roperators jau pā rskaitī ja uz š o viesnī cu mū su iepriekš samaksā tos lī dzekļ us.
Par WIFI. Man izdevā s Viberam nosū tī t divus vā rdus. Es nevarē ju saņ emt pastu. Apskatiet arī viesnī cas vietni.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар