Budžeta viesnīca ar lielisku apkalpošanu!

Rakstīts: 19 septembris 2021
Ceļošanas laiks: 10 — 17 septembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
3 * viesnī ca atrodas Caleta ciematā , uz robež as ar Kosta Adejas pilsē tu. Uz dienvidiem no Tenerifes. Darbojas ar daž ā da veida ē dienreizē m: no brokastī m lī dz viss iekļ auts. Atrodas pā ri ceļ am no okeā na. Tuvā kā pludmale atrodas 50 metru attā lumā . Melnas vulkā niskas smiltis. Viesnī ca nav maza. 4-5 stā vu ē ka atrodas riņ ķ ī , kuras iekš pusē atrodas peldbaseins un pie baseina bā rs. Minimā lā numuru kategorija ir standarta (komforta), kas sastā v no:
- viesistaba ar virtuvī ti, dī vā nu un TV;
- san. mezgls;
- guļ amistaba ar skapi, naktsgaldiņ iem un galdiņ u ar spoguli;
- liels balkons ar galdu un krē sliem.

Numurā ir seifs (par maksu, 3 € dienā vai 18 € nedē ļ ā ). Nav gaisa kondicioniera. No tualetes piederumiem dozatorā tikai š ķ idrā s ziepes.
Ir arī vē l divas numuru kategorijas:
- Superior - tā ds pats izkā rtojums kā standarta, bet ar gaisa kondicionē tā ju, laminā tu flī ž u vietā , duš u vannas vietā un daļ ē ju skatu uz okeā nu;
- izcilī ba - izkā rtojums tā ds pats, bet pavisam jauns remonts, tieš s skats uz okeā nu, kapsulas kafijas automā ta klā tbū tne un iespē ja izmantot terasi ar dž akuzi (tikai š ī s numuru kategorijas viesiem).
Pie reģ istratū ras ir sporta bā rs, bet tagad tas nedarbojas (anti-covid). Viesnī cā tiek stingri ievē rots masku rež ī ms, ir dezinfekcijas lī dzekļ i. Lifti ir labā stā voklī un darbojas. Publiskā ī paš umā ir veļ as maš ī na, ielieciet 5 monē tas / eiro un mazgā jiet to savai veselī bai)). Wi-Fi ar paroli ir pieejams bez maksas visu uzturē š anā s laiku visā viesnī cā . Bā rs pie baseina par papildu samaksu. Vakariņ ā s par visiem dzē rieniem ir jā maksā , ieskaitot ū deni. Iesaku viesnī cu. Ja jums ir kā di jautā jumi, es ar prieku atbildē š u. Es varu to darī t bez prieka, bet ar viņ u ir kaut kā patī kamā k))
Pielikumā pilns video apskats.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu