Uzmanieties no krāpniekiem!

Rakstīts: 2 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 20 — 30 septembris 2019
Vasaras sā kumā ar vī ru nopirkā m ceļ ojumu uz Kalafelas pilsē tiņ u Spā nijā , uz 4R Miramar Calafell 3 * viesnī cu tū risma operatora TUI tū risma aģ entū rā "Come with us". Iedziļ inā jā mies atraš anā s vietā , lasī jā m atsauksmes, apskatī jā mies, kas ir ap viesnī cu. Pludmale atrodas 50 metrus no viesnī cas, pē c foto un video sapratā m, ka tā ir tī ra un ē rta. Viesnī ca pē c remonta. Veikali un kafejnī cas ir ļ oti tuvu. Dzelzceļ a stacija atrodas 5 minū š u attā lumā no viesnī cas. Viss ir lieliski! Nedaudz vē lā k mū su draugi gribē ja nā kt mums lī dzi. Sā kā m noskaidrot vai mū su viesnī cā ir vietas, izrā dī jā s, ka nav un atrada apartamentus, dienu vē lā k viņ iem bija lidojums, bet mums derē ja pavadī t atvaļ inā jumu vienā pilsē tā .
20. septembrī mums bija izbraukš ana no Kijevas 18.40 un ieradā mies 21.30 Barselonā . Piegā jā m pie sava tū roperatora galda, nosaucā m savus vā rdus un tikā m nosū tī ti uz transfē ru, kuram vajadzē ja mū s aizvest uz viesnī cu. Piegā jā m pie autobusa, š oferis jautā ja uz kuru viesnī cu ejam, atbildē jā m uz kuru, un viņ š uztaisī ja apaļ as acis un teica, ka sarakstā tā das viesnī cas nav. Tad viņ i sauca vā rdus, viņ š vē lreiz paskatī jā s uz sarakstu un teica, ka mē s braucam uz citu viesnī cu un citu pilsē tu. Tagad mums ir apaļ as acis. Mē s domā jā m, ka esam vienkā rš i apmulsuš i. Viņ š teica, ka atnā ks mū su gids un viss atrisinā sies. Atnā ca gids un kaut kā pa jokam teica, ka mums paveicā s un mē s iekļ ū sim ļ oti labā viesnī cā , kurā ir nevis trī s zvaigznes, bet č etras. Teicā m, ka labā k nevajag, vajag savu viesnī cu! Viņ a teica, lai kā pjam autobusā , viņ a nā ks mums lī dzi uz viesnī cu un tur viss tiks izlemts.
Mē s ar vī ru sapratā m, ka iebrauksim viesnī cā , bet pā rpratā m! Pirmā autobusa pietura no Barselonas un mū su gids paziņ o, ka esam Coma Ruga un mums jā izkā pj viesnī cā ar nosaukumu 4R Grand Europa. 12:00. Es histē rikā cī nos par visu autobusu kā das 10 minū tes, saprotu, ka tā ir kaut kā da blē dī ba. Vī rs mierī gi vē ro, saprot, ka nav variantu un jā iet ā rā . Aizbraucā m, ejam ar gidi uz viesnī cu, viņ a turpina stā stī t, ka mums neticami paveicā s. Esmu ļ oti sarū gtinā ts. . .

Bijā m iedzī vojuš ies, un uzreiz kļ uva skaidrs, cik mums paveicā s! Labajā pusē remonts veikts pirms 20 gadiem. Dilst sienas, vannasistabā š ausmī gas flī zes, š uvē s pelē jums. Un tā tā lā k. . .
Izgā jā m no rī ta uz pludmali un š ausmā s, aizauguš i ar zā li, kurai ir briesmī gi ē rkš ķ i, kas iegremdē jas mū su kā jā s. Un lī dz jū rai 300 metri.
Veikali, kas ir vairā k vai mazā k blakus, 15-20 minū tes ar kā jā m.
Draugi, kuri nā kamajā dienā lidoja uz Kalafelu, nebija ī paš i priecī gi, maigi izsakoties.
Nā kamajā dienā tikā mies ar viesnī cas gidu, kura pastā stī ja, ka tā notiek! Ko izlē ma mū su viesnī ca!
Pē c tam apskatī jā mies tuvā k un atklā jā m, ka viesnī cai Calafell un viesnī cai Koma Rugā ir kopī gs nosaukums – 4R. Tad viss kļ uva skaidrs. . . Pā ris reizes devā mies kā jā m pie draugiem uz Kalafelu. Ejiet no mums lī dz viņ iem, apmē ram 40-50 minū tes. Un es jums teikš u, Calafell ir 100% skaistā ka, modernā ka kū rortpilsē ta!
Lī gumā ar tū risma aģ entū ru ir punkts, kas saka, ka ne aģ entū ra, ne tū roperators nav atbildī gi par reisu maiņ u, viesnī cu maiņ u. . .
Vaino viesnī cu, viņ i saka, pat nepaskaidrojot, kā pē c. Kā jū s varat to izdarī t ar saviem klientiem?
Secinā jumus izdariet paš i! Labi atpū ties, bet ne viesnī cā s, kuru nosaukumos ir - 4R.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu