Terramar Calella 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 3.310
№27 viesnīcas reitingā Kosta del Maresme
3.3 Numurs
3.8 apkalpošana
3.8 Tīrība
5.3 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Calella pludmales. Viesnīca atrodas ērtā vietā, lai apmeklētu Barselonu un atpūstos Maresmes piekrastē. Viesi saņem atlaidi spa Silence, kas atrodas tikai 100 metru attālumā. Šī viesnīca tika uzcelta 1965. gadā Vidusjūras stilā. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар alfirakamilova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Neesmu ī paš i kaprī zs, dzī voju pacieš ami. Nā cu peldē ties, sauļ oties, nā cu uz istabu tikai pā rģ ē rbties un pā rnakš ņ ot, tā pē c nepievē rsu uzmanī bu vecajā m mē belē m utt. Galvenais bija karsts ū dens un tī ra gulta. … Tomēr ▾ Neesmu ī paš i kaprī zs, dzī voju pacieš ami. Nā cu peldē ties, sauļ oties, nā cu uz istabu tikai pā rģ ē rbties un pā rnakš ņ ot, tā pē c nepievē rsu uzmanī bu vecajā m mē belē m utt. Galvenais bija karsts ū dens un tī ra gulta. Kalpones iekrita tikai, lai iznestu miskasti, labi paē da.
Vē los pievē rst uzmanī bu tikai sekojoš ajam: ī rē ju seifu istabā par 20 eiro nedē ļ ā . Pē c noteikumiem atstā ju depozī tu 10 eiro (iedeva slē dzeni un atslē gu). Izbraucot visu nodevu, bet č eku neatradu un reģ istratū rā kā ds tukls vī rietis atteicā s iedot 10 eiro depozī tu, tā dai, kā dai jā bū t č ekai. Man š ķ iet, ka man nebija tiesī bu, jo es visu izturē ju sveiks un vesels. Kad es to atradu autobusā un ar gida starpniecī bu nodevu draugiem, viņ iem atbildē ja, ka naudu jau esmu saņ ē mis. KAUNS! Tas ir sī kums, bet atcerē ties ir CITU!! !
No plusiem: reģ istratū rā strā dā.2 krieviski runā još as sievietes, gudras. Vienmē r pieklā jī gs, simpā tisks un draudzī gs, ko nevar teikt par pā rē jo! Ņ ina, uzzinā jusi, ka tualete nedarbojas, veica ā rkā rtas pasā kumus un problē mas pazuda, paldies, Ņ ina!
Arī restorā nā labi padarī ti un č akli darbinieki! Strā dā ā tri un cī tī gi! Manā ceļ ojumā muš a smē rē : depozī ts seifam : ( laikam viņ iem tas ir praksē , tā ds "blakus darbs" : (((
Отдыхала я со 2 по 7 августа . Я не особо капризна, прожила сносно. Я приехала купаться, загорать, приходила в номер только переодеться и переночевать, поэтому не обращала внимание на старую  мебель и прочее. Главное была горячая вода и чистая постель. Горничные заглядывали только выносить мусор, кормили хорошо. Хочу обратить внимание только на следующее:арендовала сейф в номере за 20 евро в неделю. По правилам оставила задаток 10 евро(выдали замок и ключ) . Выезжая всё сдала, но не нашла квитанцию и на рессепшене полный мужчина отказался выдать задаток в  10 евро, типа должна быть квитанция.Думаю, не имел права, т. к. я всё сдала в целости и сохранности. Когда же в автобусе я ее нашла и передала через гида своим знакомым, им ответили, что деньги я уже получила. ПОЗОР ! Мелочь, а вспоминать ПРОТИВНО!!! Из плюсов:на рессепшене трудятся 2 русскоязычные женщины, умницы. Всегда вежливы, участливы приветливы, что не скажешь об остальных! Нина, узнав, что не работает унитаз, приняла экстренные меры  и проблемы исчезли, спасибо, Нина! Анимации НЕТ никакой.  В ресторане тоже молодцы и трудяги!Трудятся оперативно и старательно! В моём путешествии ложка дегтя:залог за сейф:(наверное это у них в практике, такой вид,, подработки'' :(((
аватар ValeriiF
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Uzreiz jā saka, ka iespaidi par Spā niju aptver visu š ī s viesnī cas š armu ! ! ! Istaba, kuru mē s saņ ē mā m, bija vienkā rš i BRIESMĪ GA!!! ! ! Pie kam viesnī cā gandrī z visi numuriņ i tā di. Sienas krā sotas dzeltenā krā sā , ar traipiem. … Tomēr ▾ Uzreiz jā saka, ka iespaidi par Spā niju aptver visu š ī s viesnī cas š armu ! ! ! Istaba, kuru mē s saņ ē mā m, bija vienkā rš i BRIESMĪ GA!!! ! ! Pie kam viesnī cā gandrī z visi numuriņ i tā di. Sienas krā sotas dzeltenā krā sā , ar traipiem. paš u sienu faktū ra - it kā siena bū tu "raudzē ta" ar apmetumu. Griesti balti, un atkal traipi + plaisas (š eit nokritī s). Mē beles - š ķ iet, ka viņ i paš i tā s kniedē ja un uzlī mē ja uzlī mi, kas izskatā s pē c koka))))
Gultas - metā la karkass (rū sē jis) + vecs matracis, sadragā ts))))))
Tualetes telpa ir atseviš ķ a dziesma)))) pie sienā m ir flī zes, nevis lī dz augš ai (kā skolas tualetē ), š uves starp flī zē m jau sen noslaucī tas + vietā m daž i melni plankumi. Pati vanna ir ļ oti veca, no č uguna, un viņ i to paņ ē ma un nokrā soja ar baltu krā su, kas daž ā s vietā s nokrita)))) Un paš ā vannas istabā nebija rež ģ a (notekas) bija tikai caurums , acī mredzot viņ i to noņ ē ma, kad to krā soja, bet aizmirsa to pielī mē t. Jaucē jkrā ni ir netī ri un aizsē rē juš i. Virs vannas istabas karā jas aizkars, lai ū dens neš ļ akstī tos, bet ir "mē mi", pat ar rokā m negribē jā s pieskarties. peldē jā s tikai flip flops pludmalē . Tualete š ķ iet jaunā ka. Uz grī das visur flī zes ļ oti vecas, vietā m saplaisā juš as, arī š uvju nav, to vietā mazs olī tis, kas izskatā s pē c smiltī m (mē s un iepriekš ē jie atpū tnieki atvedā m no pludmales). Mums bija istaba trī s, bet mē s bijā m divi. Tur bija divi naktsskapī š i, tualetes galdiņ š un greizi piekā rts spogulis. Virs gultā m bija divas naktslampiņ as, kuras ļ oti blā vi spī dē ja, pat nebija reā li lasī t, un viss, apgaismojuma vairs nav (kā mauzolejā )))))))))))))))))) ) Ak jā , ir arī televizors, GRUNDIG, bet sver lī dz griestiem, tā da sajū ta, ka sē dē tu kinoteā tra pirmajā rindā . Tur it kā ķ er 1. krievu kanā lu, bet ne ar mū su laimi, laikam kā ds kabeļ a vadu paņ ē ma agrā k un tā pē c televizors rā dī ja ļ oti slikti, un 1. vispā r neķ ē rā s. Televizoram istabā nav pults, bija jā iet uz reģ istratū ru un par 10 eiro kā depozī tu, kat. tad es atgriezī š os, lai paņ emtu tā lvadī bas pulti. Bet tie kaķ i acī mredzot dzī voja mū su istabā . Man bija slinkums iet pē c tā lvadī bas pults un viņ i pā rslē dzā s ar televizora pogā m, kuras bija salauztas pirms mums. Viesnī cā nav kondicionieru, cik saprotu....((((((((((Mums paveicā s, bet ja siltums +40, tad tas ir. . . ))) Ir arī balkons -skats uz kaimiņ u ē ku un atkritumiem. uz balkona ir galds un 2 plastmasas(netī ri) krē sli. Margas bija zem gurniem, un mē s dzī vojā m 5 stā vā (mū su 6. ) nebaidos augstumi, bet man bija bail. Uz balkona nav ž ā vē tā ju, pat nostieptas virves nav. Uz krē sliem ž ā vē ja peldkostī mus un dvieļ us. Gultas veļ a ir atseviš ķ a dziesma. Kad ievā cos saņ ē mu tī ru, bet uz otro gultu visa veļ a bija notraipī ta, nomainī jā m. Tad pē c kā dā m 5-6 dienā m veļ a tika nomainī ta un viss bija notraipī ts (labā k nemainī tu. ) Istabā segu nav! !! ! Mums 2 dienas lija lietus un vienu dienu temperatū ra bija +17, bet naktī mū s klā ja sarma)))))) Paš taisī tajā drē bju skapī tajā ir brī numseifs (skat. foto ) nebija slē dzenes tajā tikai bedre un viss. Tas ir komerciā ls gā jiens, visas tū risma aģ entū ras stā sta, kā tur attī stā s zagš ana, tā pē c tu aizej uz reģ istratū ru un par 20 eiro + 50 eiro depozī ts nedē ļ ā izsniedz slē dzeni, veco no padomju durvī m, un jū s to ievietojat. "caurums" seifā ))))
Sienas istabā s ir ļ oti plā nas un var dzirdē t visu, ko kaimiņ i saka un dara. Un visā istabā ir tikai 2 kuš eti, viens vannasistabā , otrs istabā pie tualetes galdiņ a, izrā dī jā s salū zis, ieraš anā s dienā prasī jā m salabot, gaidī jā m 4 dienas. Aparatū ra tika uzlā dē ta vannas istabā , lai gan tur ir arī knapi elpojoš s kontaktligzda. Un mū su aizkari izskatī jā s kā pazuduš i, viņ i arī lū dza tos nomainī t, bet nekad to nedarī ja.
Istabas tika tī rī tas katru dienu un dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Lai gan dzirdē ju, ka daž i sū dzē jā s. š eit mums ir paveicies
Viss it kā ir par numuriņ u, bet arī viesnī cā ir labas istabas, mū su stā vā bija 2, pavisam savā dā kas, atbilst *** zvaigznē m, tā du ir ļ oti maz.
Visā viesnī cā ir problē mas ar aukstu ū deni. no rī ta cē lā mies 7 no rī ta, nomazgā ties, bet nebija auksta ū dens, vē lā k parā dī jā s, bet ļ oti tieva straume. Un tas ir veids, kā visi sū dzē jā s, kā visi sū dzē jā s.
Es teikš u vienu lietu par ē dienu viesnī cā - no pirmā acu uzmetiena š ķ iet, ka tas ir daudz, bet galu galā nav nekā . Bet tas ir mans viedoklis.
Viesnī cā bija peldbaseins un trenaž ieru zā le. godī gi sakot, nebija, nav ko teikt. Bija arī bezmaksas Wi-Fi. tos varē ja izmantot tikai reģ istratū ras tuvumā un tikai ierobež otā skaitā .
No pirmā acu uzmetiena š ī ir normā la viesnī ca, no ā rpuses š ķ iet, ka arī lejā pie reģ istratū ras nekā nav, bet tas ir mā nī š ana. . . Sapratā m, ka ir labas istabas, bet ir 2-3 stā vs un tie bija aizņ emti.
Viesnī cā atpū š as dziļ ie pensionā ri vā cieš i, spā ņ i un mē s krievi, ukraiņ i (krievvalodī gie). Un vē l daž i nometņ u reidi.
Biedri!! ! ! Nepā rprotiet sevi pagā juš ajā gadā atpū tos Melnkalnē *** viesnī cā (eiro remonts + normā las labas mē beles + telik normā ls + kondicionieris + ledusskapis). Pirms tam Č ehijā bija 4 un 3 zvaigž ņ u numuri. Bet š ī pusotra zvaigzne - viena pā rtikai un puse tī rī š anai.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atraš anā s vieta ir lieliska. Personā ls ir draudzī gs. Numuros nav gaisa kondicionē š anas. ledusskapji. Netī ri dvieļ i! ! ! Tikai kopmī tnes istaba Š ampū ns un citas lietas jā ņ em lī dzi. Izsalkuš i nebijā m, bet bija reti un nebija omulī gi - brokastī s nebija dā rzeņ u un zaļ umu! Atbrauca tikai nakš ņ ot, bet tomē r. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta ir lieliska. Personā ls ir draudzī gs. Numuros nav gaisa kondicionē š anas. ledusskapji. Netī ri dvieļ i! ! ! Tikai kopmī tnes istaba Š ampū ns un citas lietas jā ņ em lī dzi. Izsalkuš i nebijā m, bet bija reti un nebija omulī gi - brokastī s nebija dā rzeņ u un zaļ umu! Atbrauca tikai nakš ņ ot, bet tomē r. Dā rga š ā da veida viesnī cai. Tas ir iespē jams tikai ar laimi. Animā cija 0.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
. Pirmā vilš anā s bija nakts izmitinā š ana, nevis vakara un duš a, kuru nevarē ja pakā rt uz ā ķ a. . . Neuzskatu sevi par mega gardē di, tā pē c biju apmierinā ta ar ē dienu, kopumā brokastis pietika lī dz vakariņ ā m. … Tomēr ▾ . Pirmā vilš anā s bija nakts izmitinā š ana, nevis vakara un duš a, kuru nevarē ja pakā rt uz ā ķ a. . . Neuzskatu sevi par mega gardē di, tā pē c biju apmierinā ta ar ē dienu, kopumā brokastis pietika lī dz vakariņ ā m. Gaisa kondicioniera tieš ā m nav. . un nā cā s gulē t ar atvē rtu balkonu. Istabas atslē gu vietā bija kartī tes, pie tā uzreiz nepieradu, jo likā s, ka neesi ciet un jebkurš var ienā kt. Skats no balkona bija slikts uz saimniecī bas telpā m un ē damistabu pagalmu. . lū dza mainī t istabu. . ielika rindā . . (joprojā m mainā s). . Man nebija vienī gā ar š o problē mu. Ledusskapja trū kums sagā dā ja vilš anos. Veļ a tika mainī ta katru dienu. Tika uztverts pirmais kanā ls vestibilā esoš ajā televizorā . Lai paņ emtu istabā televizora pulti, bija jā atstā j depozī ts 10 eiro. Wi-Fi bezmaksas, bet internets dā rgs. . , kaut kā das 10 minū tes - 10 eiro. Tā pē c neņ emiet lī dzi diž skā barž us! Un mazā s tē jkannas jo vakarā bezmaksas tē ja nespī d.
Kafejnī cā dzē rienus nevar ienest, tikai tur pasū tī t. Baseins ir mazs. Vestibilā ir svari bagā ž ai - 1 eiro. Vispā r derē s, bet varē tu bū t labā k. . . Par individuā liem jautā jumiem rakstiet uz busspar@mail. ruSergejs
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Laditca
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pirmo reizi apdegu! Terramar viesnī ca, kas atgā dina hosteli: uzlauztas durvis, knapi tekoš s ū dens, bez kondicioniera, var dzirdē t, kā viņ i tī ra blakus istabā , nav fē na, salauzts televizors, briesmī gas brokastis un vakariņ as. Ja tas nevienu neatbaida, tad jums ir tieš s ceļ š uz turieni, uz sabojā tu atvaļ inā jumu. … Tomēr ▾ Pirmo reizi apdegu! Terramar viesnī ca, kas atgā dina hosteli: uzlauztas durvis, knapi tekoš s ū dens, bez kondicioniera, var dzirdē t, kā viņ i tī ra blakus istabā , nav fē na, salauzts televizors, briesmī gas brokastis un vakariņ as. Ja tas nevienu neatbaida, tad jums ir tieš s ceļ š uz turieni, uz sabojā tu atvaļ inā jumu. Reģ istrē joties viņ a palū dza atnest trū kstoš os dvieļ us un kaut ko darī t ar ū deni, lai varu nomazgā t seju. Iespē jams, neatlaidī gais tū rists palika atmiņ ā , jo nā kamajā dienā blakus istabā tika pā rcelti skolē ni no Vā cijas. Vē lā vakara kora dziedā š ana pē c alkohola ir izplatī ta iespē ja. Viens no krieviem pieklauvē ja pie viņ u durvī m un pē c tam izsauca policiju. Kā vē lā k izrā dī jā s, viņ am divas dienas nā cies pavadī t cietumā , jo nepilngadī gie policijai stā stī juš i, ka iebrū k viņ u istabā . Otrajā dienā durvis no vannas istabas, neskatoties uz fiksatora trū kumu, neatvē rā s. Divas stundas nā cā s pavadī t slē gtā , lī dz atslē dznieks uzlauza durvis. Atvainoš anā s no administrā cijas vai jebkā di paskaidrojumi negaidī s! Mē ģ inā ju mainī t viesnī cu - (par š o iespē ju informē ja gide Natā lija Tū ra) - neizdevā s. Tas izdevies tikai vienam tū ristam – viņ š draudē jis rakstī t medijiem. Š ī pat nav krievu rulete, ir tikai viena iespē ja, un tā ir sliktā kā iespē ja. Ja tas nebū tu paredzē ts ekskursijā m, braucieniem uz Barselonu, tad pat Krievijā es to neesmu redzē jis. Tā pē c, izvē loties viesnī cu, rū pī gi izlasiet atsauksmes. Viesnī cu ar zvaigznē m Kalelā ir pietiekami daudz, ceteris paribus (cena utt. ), izvē lieties citas viesnī cas.
аватар marymi
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Izlasot daž as ne pā rā k labas atsauksmes, terramar izvē lē jā mies tikai cenas dē ļ un ar domu, ka tur bū s tikai jā guļ . Bet, mums par patī kamu pā rsteigumu, viss izrā dī jā s daudz labā k, nekā aprakstī ts vietnē s! 1) nav kondicioniera - jā . … Tomēr ▾ Izlasot daž as ne pā rā k labas atsauksmes, terramar izvē lē jā mies tikai cenas dē ļ un ar domu, ka tur bū s tikai jā guļ .
Bet, mums par patī kamu pā rsteigumu, viss izrā dī jā s daudz labā k, nekā aprakstī ts vietnē s!
1) nav kondicioniera - jā . Bet man bija prieks par to, jo zem tā ir tik viegli saaukstē ties. Turē ja vaļ ā balkonu, aizvilka aizkarus un viss bija ok.
2) Personā ls - visi pieklā jī gi un smaidī gi! Varbū t man palī dzē ja angļ u un franč u valodas zinā š anas, bet vienmē r atbildē ja uz visiem jautā jumiem, kā kur nokļ ū t utt. Nav sū dzī bu!
3) Istaba ir maza, bet tī ra un ē rta, bet mē s saņ ē mā m milzī gu vannas istabu, tikai veselu istabu! No balkona pavē rā s skats uz ielu, tā pē c, kad garā m gā ja vā cu pusaudž u bari - jā , bija skaļ š ! Bet pa dienu tas nekā di netraucē ja, un naktī bijā m tik noguruš i plus brī niš ķ ī gs klimats - es personī gi aizmigu tā , ka nevarē ju pamosties ar lielgabalu! Un atraš anā s vieta ir lieliska - 3 minū š u gā jiens lī dz pludmalei, 15 minū tes lī dz vilcienam.
4) Ē damistaba - acī mredzot, terramar pē dē jā laikā ir ļ oti mainī jies, bet mū s pabaroja š iki! Katru vakaru 2 veidu zivis, gaļ a, visdaž ā dā kie piedevas, vairā ki salā ti (ir gan garneles, gan mī dijas, gan kalmā ri, nu ļ oti garš ī gi!! ! ), augļ i, smalkmaizī tes, pudiņ i, vairā ku veidu saldē jums, utt. - viss bija ļ oti garš ī gi! ! ! Rinda uz ē damistabu iet, jā , bija jā stā v 10 minū tes. Bet var mierī gi lož ņ ā t apkā rt ; )
Tā tad viesnī ca pilnī bā atbild par 3 zvaigznē m, lai gan es liktu vairā k. 9 no 10, lai ir uz ko tiekties!
Calella nav super skaista pilsē ta, braucot ar vilcienu, ieraudzī jā m arī interesantā kas lietas. Bet es arī viņ u nelamā š u. Mī ļ i un mī ļ i. Vilš anos sagā dā ja tikai viena lieta - paš us spā ņ us dienas laikā ar uguni tur neatradī sit (tikai vā cu bē rni.
Uz Barselonu labā k braukt pē c drē bē m - gan kvalitā te labā ka, gan izvē le daudz lielā ka (un kā das tur cenas ! ! ! Š opaholiķ u paradī ze !! ! ). Kalelā iesaku ņ emt lī dzi lē tas š alles, suvenī rus utt. Nu, vī ns, protams. Apelsī nu Sangria ir visgarš ī gā kais vī ns, ko esmu garš ojis! ! ! Un tur var nopirkt par litru 0.85 eiro! ! ! Un citi dzē rieni ir lē tā ki nekā pie mums. 1.5 litri dzeramā ū dens maksā , piemē ram, 0.24 eiro.
Gidi mū s visus biedē ja, ka viesnī cā s zog, ka vajag paņ emt seifu. Es nepaņ ē mu seifu, nekas briesmī gs nenotika. Manuprā t, ceļ vež i ir nepā rprotami pā rspī lē ti. Kalelā ir ļ oti mierī gi, nekā du bandī tismu un noziedzī bu nemanī ju. Bet Barselonā zaglis iekļ uva mana drauga somā - nu, draugs pamanī ja laikus. Tas bija stacijā , tā pē c esiet uzmanī gi metro un vilcienos.
Jū ra bija nedaudz vē sa (kas, starp citu, noder vairā k nekā tad, kad ir kā svaigs piens), bet ar savu zemo imunitā ti peldē jos daudz un neslimoju. Klimats tur ir pā rsteidzoš s! Laiks visu dienu bija saulains, silts, bet ne karsts – tieš i tā !
Ekskursijas - visu var organizē t paš i! Tas bū s daudz lē tā k nekā pasū tot no tū risma operatoriem! Gan vilcienā , gan metro ir ļ oti viegli orientē ties. Un tā dā gadī jumā vienmē r palī dzē s draudzī gie Spā nijas iedzī votā ji - viņ i saprot gan angļ u, gan franč u valodu =)
Barselona ir ļ oti skaista pilsē ta, Paseo de Gracia avē nija, kas atrodas Katalonijas laukumā , ir pati iespaidī gā kā !!! !
Kopumā Spā nija ir ideā ls variants atpū tai, kur ir viss: jū ra, iepirkš anā s, vē sture, skaistums, daba, virtuve utt. utt.
Tikai 11 dienas, protams, ir par ī su laiku, lai visu aptvertu pietiekamā apjomā .
Vai es tur brauktu vē lreiz? - jā , noteikti, gan Spā nija, gan Kalella ir uz visiem laikiem manā sirdī...)
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
NEKAD NEIET UZ Š O VIESNĪ CU!! ! Tā s "priekš rocī ba" ir tikai "pludmales tuvums", bet ar to var lepoties gandrī z visas viesnī cas Kosta Bravas piekrastes zonā . 1. Viesnī cā NAV GAISA KONDICIONĒ TA. Cilvē ki guļ ar atvē rtiem balkoniem un ā rdurvī m, lai kaut kā izstieptos, uz ielas lī dz 4 no rī ta ir kliedzieni un troksnis (jaunieš i atgriež as no nakts diskotē kā m). … Tomēr ▾ NEKAD NEIET UZ Š O VIESNĪ CU!! ! Tā s "priekš rocī ba" ir tikai "pludmales tuvums", bet ar to var lepoties gandrī z visas viesnī cas Kosta Bravas piekrastes zonā . 1. Viesnī cā NAV GAISA KONDICIONĒ TA. Cilvē ki guļ ar atvē rtiem balkoniem un ā rdurvī m, lai kaut kā izstieptos, uz ielas lī dz 4 no rī ta ir kliedzieni un troksnis (jaunieš i atgriež as no nakts diskotē kā m). Miegs nav iespē jams. 2. Ē diens viesnī cā ir BRIESMĪ GS. Brokastis - sadauzī tas aukstas vā rī tas olas, ceptas desiņ as un bekons, maize uz grauzdiņ iem, jogurts bļ odā , 2 veidu augļ i (vai persiks, vai plū me, vai ā bols). Kafijas automā ts. Pusdienas un vakariņ as - salā tu lapas, olī vas, olī vas, kukurū za un tomā ti no dā rzeņ iem, kas tiek izslaucī ti pē c 3 minū tē m, jo ​ ​ tie liek bļ odā . Nā kamo bļ odu ienes pusstundu vē lā k. Makaroni, kartupeļ i, 2-3 gaļ as veidi, salā ti - atkal ar makaroniem un kartupeļ iem. Saldē jums 3 krā sas (nav garš ī gs), tā di paš i augļ i kā brokastī s, 1-2 veidu saldā s maizī tes. Visi. Citā s viesnī cā s piektdiena ir nacionā lā s virtuves diena, te viss kā vienmē r. 3. Nav krievu TV kanā lu, ir 6 spā ņ u, TV pults un seifa slē dzene reģ istratū rā - depozī ts 10 eiro par nedē ļ u. Duš a vannas istabā nebija pakā rta, izmazgā ta, turot rokā s. Veļ a tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар bizon66
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tā nu sagadī jā s, ka man nā cā s atpū sties Calella (vai citā veidā Calella) pilsē tā Terramar 3 * viesnī cā . Sā kotnē ji gribē ju doties uz citu viesnī cu, bet pasū tī jums netika apstiprinā ts. Man bija steidzami jā meklē aizstā jē js. … Tomēr ▾ Tā nu sagadī jā s, ka man nā cā s atpū sties Calella (vai citā veidā Calella) pilsē tā Terramar 3 * viesnī cā . Sā kotnē ji gribē ju doties uz citu viesnī cu, bet pasū tī jums netika apstiprinā ts. Man bija steidzami jā meklē aizstā jē js. . . Ī sā k sakot, Terramar. Teikš u uzreiz: viesnī ca ir tik un tā...Pasū tot, nebija domu, ka trī s rubļ u banknotē varē tu nebū t gaisa kondicioniera. Tā pē c š ī s viesnī cas aprakstā palaidu garā m š o mazo iedomu. . . un vē lā k to daudzkā rt nož ē loju! Man gan ī sti nepatī k gulē t zem kondicioniera, bet kopumā klimats tur ir diezgan karsts un š oreiz bija nedaudz š aurs bez kondicioniera. No manas istabas paveras skats uz rosī gu ielu. Naktī s gulē t ar atvē rtā m durvī m uz balkonu vienkā rš i nav iespē jams, jo no apmē ram pusnakts lī dz diviem vai trijiem naktī sā k kliegt piedzē ruš ies vā cu jaunieš u bari, kas dzied pa ielu garā m š ai viesnī cai, aizmigt vienkā rš i nav reā li. . Turklā t policija uz to nekā di nereaģ ē , tā vienkā rš i nav! Aizverat durvis - troksnis no ielas gandrī z nav dzirdams, bet pē c stundas istabā vienkā rš i nav ko elpot. Bet pat ja bū tu kondicionieri, tas nav fakts, ka bū siet mierī gi - dzirdamī ba istabā s ir tā da, ka daž kā rt tā vien š ķ iet, ka sienas š ajā viesnī cā ir no papī ra. Garlaikoties neļ aus arī tie paš i vā cu jaunieš i, kuri negā ja iedzert naktsklubos, bet labprā tā k dzē ra uz viesnī cas numuriņ u balkoniem! Turklā t no rī ta, septiņ os, spā ņ iem ļ oti patī k ar maš ī nā m slaucī t atkritumus, izmest uz ietves kā dus dzelzs gabalus, vā rdu sakot, par atpū tniekiem viesnī cā s viņ iem ir vienalga. Un pē c š ā das atpū tas no rī ta tu piecelies kā slidotavas saspiests - laipni lū gti pludmalē un ekskursijā s. Mē ģ inā ju nomainī t numuru uz loka, bet pē c sava pieticī gā lū guma reģ istratū rā saņ ē mu atteikumu no Krievijas Anijas frā zes formā : "Visas istabas nā kamajā m divā m nedē ļ ā m ir rezervē tas, un tā s tieš ā m ir visas. tas pats! " Un viņ a acis ir laipnas, laipnas, kā Ļ eņ inam. Arī izjaukts lifts viesnī cā . Tas ir tikai viens, tajā var izmitinā t ne vairā k kā trī s cilvē kus (ja vā cieš i, tad divi), un tas ir ļ oti, ļ oti lē ns, un tas ir paredzē ts 240 istabā m ! ! Vai nu pagaidi desmit minū tes lī dz liftam, vai sē dies sestajā stā vā kā jā m! Par istabu uzkopš anu ir atseviš ķ a dziesma: tā s tiek tī rī tas bez entuziasma, manuprā t gultas veļ a vispā r nav mainī ta, tikai glī ti saloka un viss, dvieļ us var vienkā rš i aizmirst piekā rt vietā pē c tī rī š anas. Tiesa, jā izsaka atzinī ba darbiniekiem – nekas no telpas nekad nav pazudis. Ū dens no krā na plū st plā nā , siltā strū klā . Duš as kabī ne, pareizā k sakot, duš as sile 0.5 m reiz 0.5 m, mē ģ inot mazgā t, vannas istabā visa grī da ir piepildī ta ar ū deni. Arī par restorā nu ir daudz ko teikt. Pirmkā rt, tas nepā rprotami neatbilst viesnī cas lielumam, lai gan tas, iespē jams, ir visu vietē jo viesnī cu posts. Patiesī bā pirms ieieš anas vienmē r bija rindas. Apstā jieties un pagaidiet, kamē r kā ds piebā zī s vē deru un atbrī vos galdu. Ļ oti biež i nebija pietiekami daudz karotes, tad daž i ē dieni. Bufetes ē dienkarte pati par sevi ir diezgan vienmuļ a un zemnieciska: viņ i pat ne vienmē r gatavoja brokastī s omleti. No augļ iem galvenokā rt deva apelsī nus un ā bolus, pā ris reizes plū mes un neē damus persikus. . . Un tas ir vasaras vidū ! ! (Kalelā viņ š vispā r sasprindzinā jā s ar augļ iem. Ā rkā rtē jos gadī jumos jebkurš no smeldzī gā kajiem Maskavas tirgiem iedos simts punktus Kalellas augļ u veikaliem). Agri aizbraucot uz ekskursijā m, brokastu vietā.2 reizes pasū tī ju sev “pikniku”, bet treš o nepasū tī ju: ielika divus gabaliņ us pretī gas pelē kā s maizes, kausē tu sieru, plā nu neē damas desas gabalu, ā bols un tas pats apelsī ns. . . - "Ē d uz veselī bu! ! "...ja vari to norī t! Bet viesnī cas restorā na menedž eris, tā ds resns spā nis (smieklī gs un lī dzī gs Denijam DeVito) vienmē r staigā ja ar tā du lepnu gaisu, it kā bū tu Amerikas prezidents. . . Un apkā rt ir tik daudz citu viesnī cu. . . daudz labā k un par mazā ku naudu. . . Bet pati Spā nija ir pasakaina zeme: guļ ot pludmalē , peldoties jū rā , dodoties ekskursijā s, braucot pa brī niš ķ ī giem ceļ iem, nogarš ojot sangriju, sā c saprast, ka neviena viesnī ca nevar sabojā t iespaidus par š o brī niš ķ ī go valsti!


iemiesojums Olga2521
Pegasus nepiedāvā īpašu izvēli ne Neptuno, ne Mar Blue vai Terrmar. Un es gribu sajust jūru un redzēt Barselonu un Fegerosu.
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 11 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель находится недалеко от пляжа в городе Калелья. Отель удобно расположен для посещения Барселоны и отдыха на побережье Маресме. Гостям предоставляется скидка на посещение спа-салона Silence, расположенного всего в 100 метрах от отеля. Этот отель был построен в 1965 в средиземноморском стиле. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В радиусе 5 минут ходьбы от отеля работают различные магазины, бары и рестораны. От отеля до города Льорет-де-Мар можно добраться на автомобиле за 25 минут. Расстояние до аэропорта Барселона-Эль-Прат составляет 69 км.
Pludmales apraksts Пляж в 100 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога. Все пляжи города Калелья удостоены сертификата Голубого флага за благоустроенность и чистоту. Песок на них достаточно крупный и имеет приятный золотой оттенок. Протяженность береговой линии составляет около 3 километров, за исключением скалистых окраин, вся она занята ровными прекрасными пляжами. Центральный пляж занимает более 1,5 км и является самым многолюдным.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

При отеле Terramar работает ресторан с обслуживанием по системе «шведский стол» и кафе-бар. За отдельную плату сотрудники круглосуточной стойки регистрации организуют аренду автомобиля и трансфер от/до аэропорта.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Читальный зал.
  • Spa vai labsajūtas centrs  FREE 
  • džakuzi
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 210 номеров в 6-этажном здании.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Diputación 38-50, 08370 Калелья, Испания
Tālruņi: +34 93 769 08 04
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).