Lieliska viesnīca 3*, šeit atgriezīšos vēl.

Rakstīts: 1 jūnijs 2015
Ceļošanas laiks: 17 — 22 maijā 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Es paliku š ajā viesnī cā.5 dienas ar draugiem. 2015. gada maijs no 17 lī dz 22. Viesnī ca izvē lē ta, ņ emot vē rā plaš as istabas, atraš anā s vietu uz okeā nu, veikaliem, autobusu pieturā m.
Rezervē jā m paš i, jo ceļ ojums bija neatkarī gs.
Trī svietī ga istaba puspansijā "iznā ca" par 3.000 rubļ u.

Izlī gums noritē ja ā tri. Numurs otrajā stā vā ar skatu uz blakus esoš o viesnī cu. Es atzī mē ju, ka aptuveni 80% numuru ir vē rsti uz okeā nu vai baseinu viesnī cas struktū ras dē ļ . Istabas ļ oti lielas 45 kvadrā tmetri. Ar lielu terasi(visā m terases). Divas gultas lielas, vidū garderobe lī dz griestiem sadalot telpu divā s daļ ā s-viesistaba izvelkamais dī vā ns un izvelkamais krē sls. Viss ir ē rti, neč ī kst, ļ oti ē rti. Neliels plazmas TV, ledusskapis. Kondicionieris par maksu (neņ ē mā m, ē rti bija arī bez).
Veļ a un dvieļ i tiek mainī ti, kā norā dī ts. Tī ri noņ emts. Vannas istabā š ampū ni un ž elejas netiek atjauninā ti. Tikai vienu reizi pē c ieraš anā s.
Bet tie ir sī kumi.
Seifs netika ī rē ts - dokumenti un nauda glabā jā s koferī ar kombinē tā m slē dzenē m. Nekā netrū kst.

Teritorija - vienkā rš i š okē ta, jo viesnī cas teritorijā ietilpt tik daudz baseinu, spa, mini golfa nelielā laukumā ir vienkā rš i fantastiski. Ļ oti labi pā rdomā ts - 5 zvaigznes! Tā tad, baseins pieauguš ajiem un bē rniem viesnī cā . Viesnī cas dā rzā pieklā jī ga izmē ra dž akuzi 10 personā m. Uzkā pjot uz 9. stā va jumta (no lifta uzreiz pa kreisi) paveras ne tikai skaists skats uz okeā nu un pilsē tu, bet atkal dž akuzi un solā rija zona, kas bruģ ē ta ar koku un iegremdē ta apstā dī jumos. Es vienkā rš i to negaidī ju! Tagad nolaidī simies "zem zemes" - starp reģ istratū ru un restorā nu ir kā pnes, kas ved uz SPA centru - tā ir paradī ze ! ! ! Vispirms izejiet cauri sporta zā lei - es to pā rbaudī ju, jo es pats to daru 12 gadus sporta zā lē . Pē c tam dodieties uz SPA centru. Turku, somu pirtis, vertikā lie un horizontā lie solā riji, Charcot duš a un dž akuzi. . . NLO alas istaba ar sauļ oš anā s krē sliem. Masā ž as un kosmetoloģ ijas ietī š anas. . . Nokā pjot vē l zemā k, tiek pie pieklā jī ga izmē ra baseina - apmē ram 10x30 metri - tas ir milzī gs dž akuzi ar 7-8 zemū dens hidromasā ž u veidiem. Ū dens 34-35 grā di. Portjasno! ! ! Tā lā k vē l stā vā k - nokļ ū sti alā , kur tiek atjaunots "Nā ves jū ras" baseins (sekls 65 cm) - tas tieš ā m visur ir sā ls uz akmeņ iem, krē sla, un jū s guļ at š ajā ū denī kā "pludiņ š ". Pē c tā s ā da ir kā mazulim. TAS VISS IR BEZMAKSAS!! ! ! izņ emot masā ž as un ķ ermeņ a ietī š anas.
Restorā ns. Vē rtē jums 5! ! ! 3 * virtuvei atbilst 5 *. Brokastī s š ampanietis, jamons, sarkanā s zivis, kafijas pupiņ as! ! ! sensorajā kafijas automā tā (mums priekš ā ielē ja Lavazza). Ē dienu izvē le vakariņ ā m satriec arī kulinā rijas iztē li. Jā atzī stas, ka esmu bijusi 5* viesnī cā s Spā nijā un neko tā du neesmu redzē jusi. Viss darbojas labi, lī dz sī kumiem pā rdomā ts, viesmī ļ i "neredzami", ā tri uzkopj. viss piepildā s nemanā mi. Tī ri. Starp citu, dzē rieni-kafija, svaigi spiesta apelsī nu sula, jā , jā ! kamē r izspiež at no sulu spiedes! Arī vakariņ as ir bez maksas. Tā lā k neaprakstī š u, citā di jau siekalas tek, kā "Pavlova sunim". . .
Starp citu, mums bija agra izrakstī š anā s no viesnī cas - mums atvē ra restorā nu 6:30 no rī ta (strā dā no 7 no rī ta) un mē s pabrokastojā m.
Wi-Fi — bezmaksas — dodiet kodu katrai ierī cei. Lieliski paņ em pat no istabas!
Atraš anā s vieta, kā jau iepriekš norā dī ju, ir ļ oti laba - pietura pie viesnī cas (no lidostas autobusa nr. 6.3, 5 eiro) 25 minū tes. Blakus 2-3 lielveikali, 10 minū tes lī dz pludmalei. Lī dz centram nedaudz ilgā k, bet ne daudz. Pastaigas 25-30 minū tes vienmē r ir patī kami. Laimī gu iepirkš anos, starp citu.
Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un atsaucī gs uz pieprasī jumiem.
Kontingents ir vā cieš i, briti, franč i. Krievu tikpat kā nav!
Patī kami sī kumi - draugam bija DR - š ampanieš a pudele, marcipā ni, pastkarte istabā .

Secinā jumi - viesnī ca ir naudas vē rta, attaisno savus 3 *, kas ir nepā rprotami nenovē rtē ti. Tas ir stabils 4*. Ar prieku š eit atgriezī š os vē lreiz. Iesakā m visiem!
Ja kā dam ir jautā jumi - rakstiet, atbildē š u. Varbū t kaut ko palaidu garā m.
Aleksejs.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар