Vidējais līmenis

Rakstīts: 29 marta 2021
Ceļošanas laiks: 18 — 27 marta 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 8.0
Es nekad neesmu rakstī jis atsauksmes, tk. Man vairā k patī k bū t laimī gam nekā bū t sarū gtinā tam. Tač u š oreiz viņ a izlē ma.
Es izsaku tikai savu viedokli, nevienam to neuzspiež u.
No "+":
- Liela un skaista teritorija, kopta, zaļ a.
- Ir vietē jā flora un fauna : -) (kaķ i, putni).
- Skaists, tī rs peldbaseins.
- Ē rta, tī ra pludmale.
- Ē rta iebraukš ana jū rā , ļ oti labi ar bē rniem un tiem cilvē kiem, kuri nav ī paš i labi peldē t vai kuriem ir grū ti iekļ ū t.
No "-":

- Istabas atstā j daudz vē lamo. Viesnī ca ir ļ oti nogurusi. Visas mē beles ir vecas, a la pagā juš ā gadsimta. Elementā ri momenti - ir tē jkanna un nav kontaktligzdas pieslē gt. Puse armatū ras nedarbojas. Fē nam bija jā zvana meistaram, pē c 40 minū š u remonta nomainī jā m. Telefons nestrā dā ja, mē s jau no tā atteicā mies.
Izņ ē ma higiē nas preces vienreizē jā s lietoš anas pudelē s - visur piekā ra dozatorus gan duš ā , gan izlietnē - lej no vienas kannas. Visā teritorijā ir uzstā dī ti dozatori ar antiseptiķ iem, bet daudziem tur nav antiseptisku lī dzekļ u))))))), tikai acu novē rš anai.
- Uzturs. Tika norā dī ts, ka viesnī cā ir 4 restorā ni - un darbojas viena ē dnī ca. Pie mums ē da arī cilvē ki no otrā s lī nijas. Nav daž ā dī bas. Un pats aizskaroš ā kais man bija tas, ka bija jā lū dz ē st - tu prasi vē l, un viņ i brauc un smaida ar tukš u karoti pā ri š ķ ī vim. No jū ras veltē m bija zivs, kā mums teica jū rasmē le, un reiz viņ i to iedeva mī klā , kas sajaukta ar kalmā riem (to bija ļ oti maz, lai to redzē tu, es to neizmē ģ inā ju). Gaļ as ē dieni bija liellopa gaļ a un vistas gaļ a. Dā rzeņ i bija svaigi, marinē ti un grilē ti. Ē dienkarte katru dienu ir viena – lī dz izbraukš anas datumam to jau bijā m apguvuš i. Augļ u bija ļ oti maz – melone, gvajava, mandarī ns, greipfrū ts. Par desertiem neteikš u, jo. Es ē du tikai mango pudiņ u. Sanitā rie standarti tiek ļ oti pā rkā pti, jo. rindas turpina veidoties. Uzkodas no 16:00 lī dz 17:00. Tiek pasniegti frī kartupeļ i un hamburgeri. Vienreiz mē ģ inā ts, vairs nekad. Cik garš ī ga lē cu zupa un pupiņ u biezenis! ē da katru dienu. Par dzē rieniem - uzzinā jā m, ka mums ir sula 5. dienā ) izlē ja bā rā pie animā cijas, kur neviena nebija, nejauš i uzzinā ja. . . mums teica, ka jā prasa un viņ i to darī s. dot.
- Animā cija. Ļ aujiet man jums pastā stī t, es neko daudz no viņ as neredzē ju. 16-00 bija joga, 10-00 vingrojumi, 11-30 ū dens aerobika jū rā un reiz redzē jā m dziedā tā jus pie baseina. Vakaros ar bē rniem parasti ir ļ oti maz izklaides. Un pieauguš ajiem 30 minū tes karaoke, 30 minū tes diskotē kas. Vai Miss/Mr. hotel konkursi, bet vecmodī gi, ar vulgā ru pieskaņ u (vecā kā pasaule, vai neko citu mums nevar izdomā t).

Principā tas, ka es atpū tos, ir klase un paldies!
Bet, kas attiecas uz mani, tas nevelk 5 * lī menī .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu