Otro reizi nepatika

Rakstīts: 11 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 27 janvārī — 9 februāris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 5.0
Uz deltu devā mies otro reizi, jo pirmajā reizē man ļ oti patika viss, kā jau augstā k bija rakstī ts, kluss ģ imenes atvaļ inā jums un uzmanī gs personā ls. Š oreiz es nolē mu rakstī t, jo daž as lietas mani vienkā rš i "apbē dinā ja". Taisnī bas labad gribu rakstī t, ka ē diens tur ir diezgan labs priekš ē ģ iptieš u 4 zvaigznē m un istabas nav "nogalinā tas", gultas ir ē rtas, dvieļ i un palagi tiek regulā ri mainī ti un visā di sī kumi kā putekļ i uz logiem mani netraucē ja , jo atnā cu peldē ties un sauļ oties nevis meklē t trū kumus .
Tagad par to, kas man ļ oti nepatika: reģ istrē joties teica, ka pē c 10 minū tē m bū sim nokā rtoti, tiklī dz istaba bū s iztī rī ta, apsē dā mies klusi gaidī t. Tad pē c mums ieradā s daž i VIP ē ģ iptieš i un teica, ka tū lī t pē c viņ iem mū s ieč eko, jo viņ iem ir viens elektroauto un ar kā jā m reģ istrē ties nevar, rezultā tā gaidī jā m reģ istratū rā stundu un puse netī ri un izsalkuš i, lī dz viņ us apmetā s un aizveda uz restorā niem, un mē s bijā m 10.
Tas pats restorā nā , viņ i vispirms ielaiž VIP un citus arā bus, un viņ i tur mū s rindā pie ieejas restorā nā , lī dz paš i izvē las labā ko un ē d. Es saprotu, ka ir ieraduš ies svarī gi viesi, bet kā pē c gan lai viņ u prieki bū tu uz citu tū ristu rē ķ ina? Vispā r arā bu bija daudz, vairā k kā puse no visiem tū ristiem, un viesnī ca, kā mums stā stī ja, bija pilna par 92 procentiem, tā pē c atgā dinā ja rū pnī cu, kur viesmī ļ iem nemaz nebija laika jokot , viņ i skrē ja visi ziepē s, bariņ š arā bu sē dē ja siltā baseinā neizkā pdami un ū dens jau bija duļ ķ ains acī un mē s negā jā m, bet vakarā mū su dzē rā ji bļ ā va mikrofonā pie karaoke, un arā bu bē rni bļ ā va bez tā , ne sliktā k kā lī dz 4 no rī ta ! ! . Labi, es domā ju, ka nelamā š os, nekad nevar zinā t, kā di pā rklā jumi ir, bet es varu ē st un vē lā k varu kaut ko uzspiest. Bet izrakstoties atkā rtojā s tā pati izbraukš ana no viesnī cas 6.30. 6.00 sē ž am istabiņ ā uz koferiem, elektromobiļ a nav, 6.

10 zvanā m uz reģ istratū ru un sakā m - pē c 10 minū tē m beidzot mū s atved uz autobusu 6.45 un atseviš ķ s "paldies" gidam ANEX tū re kurš uzreiz sā k bļ aut uz mums par kavē š anos!!!!? ? ? tajā paš ā laikā viņ š ar elektromobiļ a vadī tā ju runā arā biski, bet mū sos neklausa vispā r. Uz manu jautā jumu par lī dzņ emamajā m brokastī m, kuras bija jā pagatavo un jā atstā j reģ istratū rā , viņ š teica, ka tā nav viņ a problē ma un mē s paš i (ap 10 tū risti ar bē rniem) esam pie visa vainī gi. . . The ANEX gids mums nepieteicā s, neskatoties uz to, ka es 10 reizes jautā ju viņ a vā rdu, viņ š uzreiz pagrieza ž etonu uz krū tī m un teica, ka ir arā bs un ne no kā nebaidā s, un aizgā ja, sakot lidostā mani sagaidī tu ANEX tū res pā rstā vis. Pā rē jie tū risti klusē ja, jo visi gribē ja ā tri doties mā jā s, un, protams, lidostā neviena nebija...
Pieļ auju, ka viens no tiem tū ristiem, kas brauca kopā ar mums, sanā ca nelaikā un aizkavē ja š o elektromobili, bet nav jau tā , ka viņ iem ir tikai 3 maš ī nas, no kurā m 2 pastā vī gi vai nu salū zuš as vai lā dē jas un visa check-in un izrakstī š anā s ir atkarī ga no š ī s 1 automaš ī nas! !! ? ? un gids ANEKH uzvedā s ļ oti neglī ti, jo pat negribē ja ar mums runā t, kamē r nesā ku ar viņ u strī dē ties! Jā , un brokastis, ja ir vē lme, varē ju viegli paņ emt, jo pē c visu tū ristu savā kš anas no daž ā dā m viesnī cā m pa ceļ am uz lidostu mē s atkal braucā m garā m deltai, varē ju iepriekš piezvanī t uz reģ istratū ru un viņ i bū tu paņ ē muš i tos mums ā rā , manuprā t, bez problē mā m, bet viņ š uzreiz teica, ka tā nav viņ a problē ma. Ja vē laties, ja ANEX tū rfirmai š ā das lietas satrauc, š o ceļ vedi ir viegli atrast, tikai jā noskaidro, kurš tū ristus aizvedis reisā.4438, izlidoš ana 10.30 no Š armas uz Borispiļ u 9.02. 19. Paš iem nolē mā m, ka mums ar deltu viss, tur vairs nebrauksim, nepatī kami justies kā.2. klases tū ristam, esmu par vienlī dzī bu.
Atvainojiet par runas neskaidrī bu un gramatikas kļ ū dā m, es gribē ju izteikties, bet man nepatī k ilgi sē dē t tī klā ! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu