Viesnīca, viesnīcas teritorija, ieeja jūrā - viss ir "labi"

Rakstīts: 4 decembris 2021
Ceļošanas laiks: 21 novembris — 1 decembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī ca skaista, bet mazliet noslī dē jusi un nolaista.
Viesnī cā ieradā mies astoņ os vakarā , reģ istratū rā mū s uzreiz sū tī ja vakariņ ā s, lai nepaliktu izsalkuš i. Pasū tī jā m luksusa numuru, principā arī dabū jā m: ar skatu uz jū ru, skaistu pagalmu ar baseinu un strū klakā m un nelielu balkoniņ u. Istaba plaš a, bet mē beles grib to labā ko - jau vecs, vietā m remontē ts, dī vā ns ar mazā m brā zmā m. Aizkari (seviš ķ i tills) - netī ri, nemazgā ti, notraipī ti, kā arī stikls pie izejas uz balkonu, kas bija ļ oti uzkrī toš i. Arī durvis un flī zes ar cokoliem gribas to labā ko, skaidrs, ka nepietiek kopš anas, savlaicī gs remonts. Bet...Š ī lieliskā atpū ta netraucē ja. Virtuve ir lieliska, visā m gaumē m. Visi bā ri bija atvē rti, izņ emot baseina bā ru ar dž akuzi. Bija iespē ja dzert kokteiļ us un ē st saldē jumu un baudī t tē ju ar konditorejas izstrā dā jumiem (ja tas ir tā lu no vakariņ ā m). Animā cija ir lieliska, nav uzmā cī ga. Spē lē ja gan boč u, gan volejbolu un tenisu, bija ū dens aerobika, joga. Katru vakaru zā lē notika ballī tes: konkursi, dejas, dzī vā mū zika, fakī ru š ovi. . .
10 gadī gam bē rnam trū ka ū dens slidkalniņ u. . . Pludmale lieliska, smilš aina, vietā m vē l daž i akmeņ i. Dienas garumā vairā kas reizes izpeldē jā mies uz diviem maziem rifiem pludmalē , kas nož ogota ar bojā m, apbrī nojā m skaisto zivtiņ u.

Problē ma ar sauļ oš anā s krē sliem bija neliela, 10 dienas nebija iespē jams paņ emt solā riju pirmajā rindā - paš i pludmales darbinieki to ieņ ē ma, un pē c tam pē c saviem ieskatiem piedā vā ja atpū tniekiem dzeramnaudu.
Istaba tika iztī rī ta viduvē ji, vairā kas reizes atstā tie padomi tikai vienu reizi veidoja skaistu krokodilu no dvieļ iem...
Ventilā cija telpā periodiski bija trokš ņ aina...Pirmā s pā ris naktis tas bija neparasti, tad viņ i nepievē rsa uzmanī bu...
No restorā niem nepatika apkalpoš ana itā ļ u valodā . Mū su pasū tī tie ē dieni bija zinā mi jau iepriekš , ne tikai gaidī ja stundu otro, bet arī atnesa mums vistu, nevis zivi. Viņ i atvainojā s, kļ ū dī jā s tulkojumā (visā dā ziņ ā , apzinā ti).
Ja rodas jautā jums, lai atkal nā ktu uz Veco pili, tad jā , mē s nā ksim))). Bet es ļ oti vē lē tos, lai vairs nenotiktu tā di sī kumi kā netī rs tills un vitrā ž as.. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu