Izcila viesnīca

Rakstīts: 22 novembris 2021
Ceļošanas laiks: 6 — 17 novembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Š o viesnī cu pē c tū ristu atsauksmē m ieteica draugs, ceļ ojumu aģ entū ras direktors.
Ieradā mies agri no rī ta (6:00), viesnī cā ieradā mies 8:00.10:00 mums iedeva rokassprā dzes. Gaidot reģ istrē š anos, lobby bā rā , kas strā dā visu diennakti, dzē rā m kafiju un sulas (mango, gvajavu). 12:00 mū s uzreiz iekā rtoja lieliskā istabiņ ā.3. stā vā ar skatu uz jū ru. Un sā kā s laimī ga dzī ve.
Ē diens nav daudz daž ā ds, bet garš ī gs, ē dieni restorā nā un pludmales bā ros ir tī ri. Istabā elektriskā tē jkanna, tē ja, kafija (Nescafe), krē jums maisiņ ā . Pludmale ir smilš aina, bet ieeja jū rā ir smiltis ar oļ iem, un atkal smiltis jū rā .

Personā ls ir draudzī gs, viņ i ļ oti mī l mū su š okolā di, viņ i dod priekš roku piena š okolā dei ar riekstiem.
Ī paš i vē los atzī mē t viesnī cas VICTORIA vadī tā ja darbu. Š is ir mazais cilvē ciņ š , kurš ATRISINA VISUS JAUTĀ JUMUS 5 minū š u laikā . Nepiecieš ams gludeklis - lū dzu, nomainiet aizkaru vannas istabā vai arī izlietnē nedarbojas kanalizā cija, 10-20 minū š u laikā . mainī t, sakopt. Viņ i aizmirsa pasū tī t restorā nu, un jū s rī t dodaties prom, tač u tā nav problē ma, Viktorija atrisinā s š o problē mu. Uz katru jautā jumu viņ ai ir atbilde. Katru dienu viņ a jautā ja, kā mums iet un vai viss ir kā rtī bā .
Kopumā tā s bija lieliskas brī vdienas visā dā ziņ ā . Pē c 12 dienu uzturē š anā s man nemaz negribē jā s braukt prom, jau plā nojam nā kt pavasarī . Tagad mē s saprotam, kā pē c cilvē ki daudzkā rt ierodas š ajā viesnī cā .
Un tomē r uz viesnī cu uz nedē ļ as nogali nā k vietē jie, bez ukraiņ iem atpū š as arī daudzi vā cieš i, nedaudz no Baltijas valstī m un daž i krievi, bet visi adekvā ti cilvē ki.
Kopumā viesnī ca laba, iesaku! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu