Par zemu cenu - derēs

Rakstīts: 24 septembris 2021
Ceļošanas laiks: 10 — 20 septembris 2021
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 4.0
Bija tur 2021.  gada septembrī . Ē diens tur ir izcils, lai arī vienmuļ š , no augļ iem - melone, dateles, granā tā bols. Biež i vien otrajam - kartupeļ i, rī si, pupiņ as, spageti, bez sulas, tikai pulverveida UPI vai uzaicinā t. Viesnī cā ir daudz arā bu un viņ i tiek uzskatī ti par pirmā s š ķ iras cilvē kiem, bet pā rē jie - otrie. . . Pirmajā tiek liets alkohols normā los traukos, bet otrs - plastmasas glā zē s...No alkohola tikai alus, pā rē jais ir burda. Sava pludmale ir sekla, bē guma laikā izskatā s pē c lielas peļ ķ es, kaimiņ os nekas, samē rā normā li. Ieeja bez maksas. Izskatā s, ka nekad nav tī rī ts, apakš ā daudz alus bundž u, riepas, sadzī ves atkritumi, maisi.
Viesnī ca atrodas nomalē un vakarā nav kur iet. Animā cija nē , no rī ta dejas baseinā , bet vakarā - ap baseinu. Saimnieks gandrī z nezina krievu valodu, tikai angļ u un vā cu valodu. Baseins un biljards – tā ir visa izklaide. Vietē jie š ajā baseinā peldas savā s drē bē s. Otrreiz uz turieni nebrauktu - vakarā tur ir garlaicī gi. Tuvumā nav labu veikalu. Neiesaku, ja vien cena nav zema. . .
Atgriež oties no Ē ģ iptes, viņ i ar aizspriedumiem organizē ja kratī š anu Hurgadas lidostā . Nekur un nekad nav satikts, ka viņ i meklē ja reā lajā nozī mē.3 reizes. Tā pat kā notiesā tie, pirms sū tī š anas cauri skatuvei - labi, vismaz viņ i neprasī ja izģ ē rbties un izgriezt kabatas - lī dz vietē jiem "kontrolieriem" par to nenā ca prā tā.. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu