Nepatika

Rakstīts: 14 februāris 2023
Ceļošanas laiks: 4 — 12 februāris 2023
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Ļ OTI ATŠ Ķ IRĪ GA VIESNĪ CA!!!
Š ajā viesnī cā atpū tā s 202.04. 02-12.02. Ieradā mies naktī , iekā rtojā mies uzreiz (nu, samaksā jā m par iepriekš ē jo dienu), istabas atraš anā s vieta februā rim bija normā la (3. stā vs, 1403. kab. ), auksts, tā pē c balkons vienmē r bija ciet, un viņ i gatavoja. katru dienu tieš i zem mums grils, dū mu ģ enerators gā ja ļ oti spē cī gi, uz balkona viss smirdē ja. Mē s ieradā mies š ajā viesnī cā kā izrā dī jā s lielai akcijai (viesnī ca taisī ja reklā mu krieviem), uzlikā m rokassprā dzes, rokassprā dzes krieviem, kā vē lā k izrā dī jā s, tā s atš ķ ī rā s no tū ristiem no citā m valstī m (tā s bija plastmasas, un citā krā sā , un tā s nav rokassprā dzes bez alkohola, kā das ir arā biem) mū s vienkā rš i iezī mē ja, un mē s to apspriedā m ar tik daudziem krievu atpū tniekiem. Februā ris ir ļ oti auksts, ledaina jū ra un vienkā rš i ledus baseini (kā kristī bas upē ), viens no mazā kajiem baseiniem ar slidkalniņ iem bē rniem bija apsildā ms, bet tajā viss kā siļ ķ es mucā.
Slī dkalniņ iem laicī gi jā ieslē dzas no pulksten 2 lī dz 4, bē rni visi gaidī ja, bet strā dnieki tajā laikā neieslē dza !! ! Pē c mū su lū guma viņ i vienkā rš i novē rsā s un teica slē gti. Atvē rts tuvā k pulksten 3. Nav neviena animatora, kurš runā tu krieviski, kā arī viss personā ls, izņ emot gidus, izliekas, ka neko nesaprot ne restorā nā , ne kafejnī cā s un bā ros !! ! Animatori izlikā s, ka mū s nemaz nepamana, garā mejot pat nesasveicinā jā s, bet vienkā rš i novē rsā s, tuvojā s tikai vakarā , kad piedā vā ja doties uz pilsē tu uz diskotē ku par 20 USD. 2. stā vā katru dienu ir diskotē ka, bet visas pirmā s vietas pie galdiņ iem ieņ em arā bi, un viss tiek darī ts tikai viņ iem, ar 70% krievu viesnī cā , visas dziesmas ir arā bu valodā , visa komunikā cija ir iekš ā . Angļ u. Gā jā m katru dienu, prasā m, lai kaut ko ieslē dz krieviem, bet nē!!!

Man ļ oti patika virtuve vispā rī gajos restorā nos (vienī gais, kas man patika), bet to vienkā rš i mums atseviš ķ i pagatavot nevarē ja, bet domā ju, ka bū tu sliktā k. Uzkodu bā rā , hamburgeri, pica. Pica tika gatavota pilnī bā tikai arā biem un ā rzemniekiem (ar to, ko viņ i nolika malā un nesa uz paplā tes), bet mums, krieviem, bija jā gaida, kad viņ i mums iedos gabaliņ u, tā pat kā ar hamburgeriem, kā arā bi un ā rzemnieki tika pasniegti , viņ i tikko aizgā ja. Bā rā kokteiļ i pirmā s divas reizes bija garš ī gi, bet citā di bija slikti par visu, un teica, ka viņ iem nekā nav, tajā paš ā laikā uz paplā tes citi (ne krievi) visu nesa uz paplā tes augļ u, un tie bija bezmaksas batoniņ i. Kafejnī cā , kur kafija un kū kas vispā r bija miskaste !!!
Visi, izņ emot krievus, smaidot lē ja kafiju un tē ju krū zē s un glā zē s, bet mums kartona glā zē s, un kad prasī ja ieliet normā lā s glā zē s, izlikā s, ka nesaprot, bija atgadī jums pē c bā rmenes palū dza ieliet to stikla glā zē , viņ š gandrī z izmeta kafiju, ar vā rdiem atkā pies, es tieš ā m strā dā ju, sā kā s skandā ls, sapulcē jā s daudzi krievi un visi runā ja par š ausmī gu apkalpoš anu un vispā rē ju attieksmi pret krieviem, viņ i protams atvainojā s, bet nogulsnes palika!! ! Kafejnī ca lū dza atnest, kad apē dam visus traukus un glā zes!!!!! ! (atnesa visiem pā rē jiem) Izdomā ju, ka nā kamajā dienā liks nomazgā t un noslaucī t galdus. Par š o viesnī cu varu teikt tik daudz negatī vu lietu! Pē c viņ a jū s nevē laties ne tikai atgriezties tur, bet vispā r ne tad, kad nenā kt uz Ē ģ ipti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu