Economy 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.710
7.3 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
4.3 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tieši Vecrīgas nomalē, 100 metru rādiusā no Baltijas stacijas. Šī atrašanās vieta ļauj ātri nokļūt vēsturiskajā centrā un pasažieru ostā. Ēka celta 20. gadsimta sākumā un pilnībā renovēta. Viesnīcas nosaukums ir aizgūts no vēsturiskā Skane bastiona, kas atradās netālu. Viesnīcas ēkai ir trīs stāvi.Vairāk →
аватар LaFifa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tagad esmu š ajā "doka" viesnī cā (š ogad nakš ņ oju trī s reizes: ) un ar pā rliecī bu paziņ oju, ka "Ekonomikas" ē rtā kie numuriņ i atrodas otrajā stā vā - tie ir plaš ā ki, labā k aprī koti ( ir garderobe), istabiņ ā s otrais stā vs lieliski uztver Wi-Fi. … Tomēr ▾ Tagad esmu š ajā "doka" viesnī cā (š ogad nakš ņ oju trī s reizes: ) un ar pā rliecī bu paziņ oju, ka "Ekonomikas" ē rtā kie numuriņ i atrodas otrajā stā vā - tie ir plaš ā ki, labā k aprī koti ( ir garderobe), istabiņ ā s otrais stā vs lieliski uztver Wi-Fi. Un š eit ir ē rtā k kā pt pa platā m koka kā pnē m, nevis pa š aurā m spirā lveida kā pnē m, kas ved uz treš o stā vu (viesnī cā nav lifta). Visiem viesnī cas numuriņ iem ir sava vannas istaba ar duš u, ikdienas uzkopš ana ir normā la - ziepes un dvieļ i netiek aizmirsti nomainī t.
Visneē rtā kais no mū su "pā rbaudī tajiem" numuriem bija 312. Tas atrodas treš ajā stā vā , ir trī s gultas (viena divguļ amā un viena vienvietī gā gulta). Tas ir š ausmī gi cieš i. Mē s bijā m divi, bet pat divi š eit diez vai varē jā m viens otram paiet garā m. Nekur nav likt koferi, un vē l jo vairā k - nolikt lietas.
Dalī ju divguļ amo gultu ar dž insiem un no Stokholmas atvestiem suvenī riem - nebija kur likt, un vī rs gulē ja viens vienvietī gā gultā . Nevaru iedomā ties, kā š eit var izmitinā t ģ imene ar bē rnu, jo bē rniem vienmē r ir daudz mantu, it ī paš i ziemas sezonā . Ar internetu 312. istabā nerē ķ inā jā mies, jo arī ziemā dzī vojā m treš ajā stā vā , tā pē c bijā m informē ti par š o problē mu. Bet lū k, ko ī sti negaidī jā m - š ū pojoš a tualete : ))). Bet 312. palikā m tikai pā ris naktis, tā pē c nolē mā m "izturē t". Turklā t pirmo ceļ ojuma daļ u izdzī vojā m vienkā rš i ar karaliski komfortu - plaš ā stū ra istabā (Nr. 206) otrajā stā vā mums bija ne tikai Wi-Fi un drē bju skapis, bet arī naktsgaldiņ š un divi personī gie krē sli. ! ! ! : )))
Man patī k "Ekonomika" tā s atraš anā s vietas un cenas un kvalitā tes attiecī bu dē ļ . Tī rs (!
), mā jī ga viesnī ca ar draudzī gu personā lu, 15 minū š u gā jiena attā lumā no Van Tallinas Rā tslaukuma, piecu minū š u gā jiena attā lumā no "Balti Station" (Balti Jaam) un 20 minū š u gā jiena attā lumā no prā mju terminā ļ a "A " (ī paš i plankumains). Jā , protams, tas nav Radisson - tā s ir godī gas divas "zvaigznes". Tā pē c esiet gatavi tam, ka istabā nav minibā ra ledusskapja, gaisa kondicionē š anas, seifa un fē na.
Skatu uz Veco Tallinu no viesnī cas numuriņ u logiem var apskaust "zvaigž ņ otā kas" viesnī cas. Tač u tā s atraš anā s vietu netā lu no dzelzceļ a stacijas nevar saukt par cienī jamu.
Budž eta ceļ otā ju priekam stacijā ir pā ris lē tu ē stuvju (negarš oja), divus kvartā lus no viesnī cas lielveikals "Rimi", kurā pastā vī gi krā jā mies, visā apkā rtnē labi zinā mais "Alco". " veikals (ieteicams) un neliels industriā lā s pā rtikas tirgus (Balti Jaama Turg).
Pē dē jais ir populā rs Rietumu tū ristu vidū , kuri š eit labprā t iegā dā jas putekļ ainā s padomju nozī mī tes un mazā s Igaunijas avenes. Viesnī cas tieš ā tuvumā atrodas dzē rienu veikals, kas atvē rts no desmitiem rī tā . Katru dienu pulksten 9:30 pie veikala durvī m stā v raiba rinda ar "cieš anā m", kas apzinī gi gaida atvē rš anu.
Brokastis nebija iekļ autas mū su numura cenā , bet tā s varē ja iegā dā ties par 5 eiro/pers. , ko arī izdarī jā m izbraukš anas dienā . Brokastis bija vairā k nekā pieticī gas, uz tā m var droš i ietaupī t. Bet kafija, ko reģ istratū rā pagatavo par pusotru eiro, ir ļ oti laba. Pat vietē jie ierodas š eit uz tasi kafijas. Reģ istratū rā ir arī dzesē tā js ar karstu un aukstu ū deni, varat savā kt verdoš u ū deni vai nopirkt tasi tē jas, ja jums nav savas tē jas lapas. No reģ istratū ras izsauc arī ekonomisku taksi, no viesnī cas lī dz autoostai braucā m par 5 eiro (2.50 eiro par nosē š anos un 0.
55 eiro/kilometrs), lai gan viņ i riņ ķ oja pa pilsē tu apmē ram 15 minū tes (Tallinai tas ir ilgs laiks). Brauciens ar sabiedrisko transportu pilsē tas viesiem (Tallinas iedzī votā ji kopš.2013. gada brauc bez maksas) maksā.1, 60 eiro par braucienu. Respektī vi, ja lī dz autoostai nokļ ū tu ar tramvaju (brauc taisni, gandrī z no viesnī cas durvī m), ietaupī tu tikai 1.80 eiro, kas cilvē kiem ar diviem smagiem koferiem nav ī paš i kritiski : ).
Viesnī cā kontingents ir starptautisks: igauņ i, krievi, somi, itā ļ i, amerikā ņ i...Reģ istratū ras darbinieki nedaudz runā krieviski un angliski. Starp citu, viesnī cas reģ istratū ra operatī vi atbild uz e-pastiem, kas ir ļ oti ē rti, lai saņ emtu rezervā cijas apstiprinā jumu, ko pieprasa Igaunijas konsulā ts, noformē jot vī zu.
Vispā r, ja gribi dzī vot uz budž eta, krā sainu, bet Tallinas centrā - "Tere Tulemast" viesnī cā "Economi": ).

Novē lu visiem patī kamus ceļ ojumus un spilgtus iespaidus! : )
Таллинн летом. Вечер в старом городе Крыши Таллинна Башня Сапожная мастерская в одном из двориков Старого Таллинна Таллиннская городская стена -самая длинная в Северной Европе. Паромный терминал Шпиль церкви Олевисте.
аватар LaFifa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska budž eta viesnī ca (tagad ar nosaukumu "Ekonomika"). Optimā la cenas un kvalitā tes kombinā cija. Istaba tika rezervē ta caur astoņ kā jiem. com (miers viņ am) par akciju, par 16 eiro dienā (bez brokastī m). No dzī voš anas š eit bija tikai pozitī vi iespaidi par spī ti š aurajā m istabā m un fē na ar ledusskapi trū kumu. … Tomēr ▾ Lieliska budž eta viesnī ca (tagad ar nosaukumu "Ekonomika"). Optimā la cenas un kvalitā tes kombinā cija. Istaba tika rezervē ta caur astoņ kā jiem. com (miers viņ am) par akciju, par 16 eiro dienā (bez brokastī m). No dzī voš anas š eit bija tikai pozitī vi iespaidi par spī ti š aurajā m istabā m un fē na ar ledusskapi trū kumu. Tī rs, ē rts, skaists skats pa logu tieš i uz Tompea kalnu. Laba transporta apmaiņ a - blakus autobusu pietura, trolejbuss (netā lu no dzelzceļ a stacijas) un tramvaja pietura tieš i zem viesnī cas logiem. Vecpilsē ta atrodas pā ri ceļ am. No viesnī cas lī dz Rā tslaukumam apmē ram 15 minū š u gā jiens. Netā lu atrodas ē stuves, kafejnī cas, alkohola veikals un lielveikals "Rimi", kas ir noteikti palī gs budž eta ceļ otā jiem. Ļ oti patika kafijas automā ta klā tbū tne reģ istratū rā , gandrī z visu diennakti pieeja karstai tē jai un kafijai (1.5 eiro). Viesnī cas vestibilā ir dators ar bezmaksas interneta pieslē gumu.
Arī reģ istratū rā viņ i izsniedz paroli, lai piekļ ū tu viesnī cas Wi-Fi, tač u mums tā arī neizdevā s izveidot savienojumu: (Viesnī cas "mī nusi", ja neskaita ledusskapja un fē na trū kumu numurā , ietver lifta trū kumu. Esiet gatavi vilkt koferus pa kā pnē m. Ī paš i neē rti pā rvadā t smagu bagā ž u uz treš o stā vu, kur ved š auras, stā vas spirā lveida kā pnes. Viesnī cas numuri var atš ķ irties pē c izmē ra un aprī kojuma. Mums bija bē niņ u istaba treš ais stā vs ar š auru logu (vairā k kā logu) un bez drē bju skapja. Mantas bija jā glabā koferī zem galda. Mū su draugam bija istaba otrajā stā vā , ar normā lu logu un plauktiem mantā m "ģ ē rbtuvē " istaba". Bet mū su istabā un visā stā vā bija silts (pat naktī atvē rā m logu, lai izvē dinā tos), kamē r draugs sū dzē jā s par aukstumu.
Neskatoties uz visiem mī nusiem, kuriem bijā m gatavi, ar uzturē š anos bijā m apmierinā ti.
Pati ē ka, kurā atrodas viesnī ca, ir ļ oti krā saina. Š ī ir veca koka mā ja ar tradicionā lā m platā m koka kā pnē m, kas ved uz otro stā vu. Kopumā viesnī cā valda patī kama mā jī ga atmosfē ra, kas atš ķ iras no lielo ekonomisko viesnī cu formā lā s vides. Es labprā t š eit palikš u vē lreiz.

Novē lu visiem patī kamus ceļ ojumus un spilgtus iespaidus! : )
Холл отеля на первом этаже. Отель Номер. Вид на отель со смотровой площадки Старого Таллинна. Душ в номере. Номер. Ратушная площадь, ярмарка.
аватар olik-na-kruche
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
+: Ē rta viesnī ca, ī paš i atraš anā s vieta (tikai daž as pieturas tramvajā Nr. 2 no autoostas un 0 no dzelzceļ a stacijas). Martā viesnī cā ir ļ oti maz cilvē ku. Cena atbilst kvalitā tei. Atsaucī gs personā ls. Visi runā angliski, daž i krieviski. … Tomēr ▾ +: Ē rta viesnī ca, ī paš i atraš anā s vieta (tikai daž as pieturas tramvajā Nr. 2 no autoostas un 0 no dzelzceļ a stacijas). Martā viesnī cā ir ļ oti maz cilvē ku. Cena atbilst kvalitā tei. Atsaucī gs personā ls. Visi runā angliski, daž i krieviski. Tī rī š ana netika veikta katru dienu (rakstu kā plusu, jo tī rī š ana man nemaz nebija vajadzī ga). Brokastis ar daž ā dī bu nespī d, bet viss normā li, lai tikai no rī ta iekostu un aizietu pilnvē rtī gi paē st kaut kur citur. Vannas istaba ir normā la - duš a, tualete, izlietne (nav fē na). Gultas ir mī kstas un samē rā platas. Bezmaksas interneta pieslē gums pirmā stā va ē damzā lē .
-: Problē mas ar apkuri. Glā bja tikai saule, kas spī dē ja pa logu un pa dienu vairā k vai mazā k apsildī ja istabu. Slikti ir tas, ka istabā nav ledusskapja.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lennusadamas lidlauka muzejs
Novērtējums 10.0
Igaunija, Tallina
Muzeji, Stats
Rātslaukums
Novērtējums 9.5
Igaunija, Tallina
Ielas, laukumi, skatu punkti
St. Katrīnas josla
Novērtējums 9.0
Igaunija, Tallina
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель находится непосредственно на окраине Старого города, в радиусе 100 м от Балтийского вокзала. Такое расположение позволяет быстро попасть в исторический центр и пассажирский порт. Здание было построено в начале 20 века и полностью обновлено. Отель получил свое название от исторического бастиона Skane, который находился поблизости. Здание отеля имеет три этажа.

Viesnīcā

Ресторан на первом этаже, бесплатная парковка.

Telpu apraksts

В отеле 38 номеров, из которых 10 одноместных, 17 двухместных с двумя кроватями и 11 двухместных комнат с одной кроватью. Есть номера для инвалидов и аллергиков.

Istabās

туалет, душ, телевизор и телефон.

Adrese Kopli 2 10412 Tallinn, Eesti
Tālruņi: + 372 667 8300
Tīmekļa vietne: Economy
FAQ