Center Hotel 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.010
8.3 Numurs
9.0 apkalpošana
7.7 Tīrība
4.3 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca Center atrodas Tallinas centrā, 15 minūšu pastaigas attālumā no vecpilsētas. Netālu no viesnīcas atrodas sabiedriskā transporta pietura, un tikai kilometra attālumā no viesnīcas - vēsturiskais rātsnams.Vairāk →
аватар mega-inna
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru braucā m atpū sties uz Tallinu. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta. Labas telpas. Burtiski 750-900m lī dz ostai. Netā lu no vecpilsē tas. Mums nebija iekļ autas brokastis, tā pē c nevaru komentē t ē dienu. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru braucā m atpū sties uz Tallinu. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta. Labas telpas. Burtiski 750-900m lī dz ostai. Netā lu no vecpilsē tas. Mums nebija iekļ autas brokastis, tā pē c nevaru komentē t ē dienu. Un tā pē c visi ir laimī gi.
аватар LaFifa
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Patika: 1. Atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas aptuveni vienā dā attā lumā no Kadriorgas un vecpilsē tas, 10 minū š u gā jiena attā lumā no prā mju terminā ļ iem. Blakus viesnī cai ir autobusu pietura, tramvajs. 2. Draudzī ga krievvalodī go uzņ emš ana. … Tomēr ▾ Patika:
1. Atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas aptuveni vienā dā attā lumā no Kadriorgas un vecpilsē tas, 10 minū š u gā jiena attā lumā no prā mju terminā ļ iem. Blakus viesnī cai ir autobusu pietura, tramvajs.
2. Draudzī ga krievvalodī go uzņ emš ana.
3. Mani ļ oti iepriecinā ja tē jkannas un pilnvē rtī ga ledusskapja (nevis minibā ra, bet ledusskapja) klā tbū tne istabā .
4. Daudz tirdzniecī bas vietu. Es saskaitī ju veselus 5 gabalus! Tomē r vannas istabā nav nevienas rozetes.
5. Jauna santehnika.
6. Apkopē jams akumulators ar termostatu. Istabā bija silts - kas ir svarī gi oktobra vidum.
7. Bezmaksas wi-fi istabā .
Nepatika:
1. Telpas izmē rs un tā konfigurā cija. Mazā s istabiņ ā s esmu apmetusies arī iepriekš , bet š oreiz telpas mazo izmē ru pasliktinā ja tā s L formas plā nojums. Viesiem ar lielgabarī ta bagā ž u nebū s kur apgriezties. Vannas istabas durvis, atverot tā s, balstā s pret vienu no gultā m un arī č ī kst.
2. Maz dvieļ u. Katram viesim tiek nodroš inā ts tikai viens vannas dvielis.
3. Istabā logs nav aizsegs! Aizkari ir tik š auri, ka neatkarī gi no tā , kā jū s tos pā rvietojat, joprojā m ir liela sprauga. Bet istabas logi vē rsti uz ielu!
4. Pats logs neveras, telpu nav iespē jams izvē dinā t.
5. Vannas istabā nav tualetes papī ra turē tā ja. Nu, tie ir sī kumi.
6. Tī rī ba atstā j daudz vē lamo. Atkritumi nav izvesti, dvieļ i nav mainī ti, logs nav mazgā ts, laikam jau 10 gadus, gultas pā rklā ji (balti! ) notraipī ti, aizkari pelē ki no putekļ iem.
Bet numurā ir fē ns, pagalmā ir paredzē ta autostā vvieta viesnī cas viesiem, pirmajā stā vā ir vē rtslietu noliktavas telpa (par papildus samaksu).
Viesnī ca absolū ti nav piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Tas vispā r nav piemē rots atpū tai. Biznesa ceļ otā ji vai aktī vi nepretenciozi tū risti, kas visu dienu klī st pa pilsē tu un atgriež as viesnī cā tikai pā rnakš ņ ot, varē s to novē rtē t cienī gi.
Novē lu visiem patī kamus ceļ ojumus un spilgtus iespaidus!
Номер Номер Номер Номер Душ Душ Коридор Вид из холла на отельную парковку
аватар viktoria25
Pilsē tas centrs — tikai 9 minū š u attā lumā ! Viesnī ca atrodas 1.3 km attā lumā no Rā tslaukuma un rā tsnama, savukā rt Tallinas pasaž ieru osta ir 750 metru attā lumā . … Tomēr ▾ Pilsē tas centrs — tikai 9 minū š u attā lumā ! Viesnī ca atrodas 1.3 km attā lumā no Rā tslaukuma un rā tsnama, savukā rt Tallinas pasaž ieru osta ir 750 metru attā lumā .
Отличный номер. Есть все - холодильник, плазма. Все чисто и ново. Я с мужем на Ратушной площади. Люблю своего мужа)) Моя любимая чайка Мой муж - хулиган))


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lennusadamas lidlauka muzejs
Novērtējums 10.0
Igaunija, Tallina
Muzeji, Stats
Rātslaukums
Novērtējums 9.5
Igaunija, Tallina
Ielas, laukumi, skatu punkti
St. Katrīnas josla
Novērtējums 9.0
Igaunija, Tallina
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель Center расположен в центре Таллина, в 15 минутах ходьбы от Старого города. Вблизи гостиницы находится остановка общественного транспорта, а всего в километре от отеля - историческая Ратуша.

Atrašanās vieta Расстояние до пассажирского порта Таллина составляет 750 метров. Международный аэропорт Таллина находится в 4 км от отеля Center.
Viesnīcā

Сувенирный магазин. Курение на всей территории объекта размещения запрещено.

  • restorāns
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
Telpu apraksts

В отеле Center Hotel 55 номеров. Категории: Standard Room, Superior Room, Economy Room, Room with Shared Bathroom.

Istabās

туалетные принадлежности, ванная комната,спутниковые каналы, телевизор с плоским экраном, услуга «звонок-будильник».

Adrese Narva mnt 24/ Fr.R.Kreutzwaldi 2, Центр, 10120 Таллин, Эстония.
Tālruņi: +372 6743 700
Tīmekļa vietne: Center Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр.