Viesnīca nav tā pati...

Rakstīts: 16 janvārī 2019
Ceļošanas laiks: 14 — 21 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Mans pā rskats nebū s entuziastisks. Es devos uz š o viesnī cu pirms daž iem gadiem. Un tā pē c es nolē mu to darī t vē lreiz. Atceros viesnī cu kā laba lī meņ a 4* viesnī cu, par ē dinā š anu un apkalpoš anu sū dzī bu nebija. Tā pē c š ogad, izvē loties viesnī cu savā m brī vdienā m, ī paš i ilgi nedomā ju.

Gadu gaitā tas ir ļ oti zaudē jis savas pozī cijas, tas tieš ā m ir jā atjaunina. Un istabā s kaut kā viss ir arī laiks atjauninā t. Uz balkona ir viens plastmasas krē sls un viens mazs galdiņ š . Istaba, uz sekundi, divvietī ga. Tas ir, viens no viesiem var sē dē t uz balkona, bet otrs nevar uzturē t viņ am kompā niju.


Dvieļ i pret droš ī bas naudu, pareizā k - dod karti - SPA centrā dabū dvieli, atdodot dvieli atpakaļ , karti atdod. Un, ja jū s nenododat savu karti izrakstī š anā s laikā , viņ i iekasē sodu 20 eiro apmē rā . Pludmales saulessargi - ar sarū sē juš ā m kā jā m. Uz paš u pludmali - nekā du jautā jumu. Bet š eit ir aprī kojums ...viss ir skumji.
Vakarā vakariņ ā s - galdi sakā rtoti tā , ka nemitī gi nā kas lavierē t ar ē dienu, baidoties, ka kā ds no atpū tniekiem var netī š ā m tikt ievainots. Vakariņ ā s ir rinda. Lai gan ceļ ojums jau bija ā rpus sezonas. Bet brokastī s - kafiju lej viesmī ļ i, pie katra galdiņ a gandrī z 2 cilvē ki. Vismaz brokastī s nav jā grū ž kopā ar kā du — un tas ir labi. Vakariņ ā s, kā es kā dreiz atcerē jos, skanē ja dzī vā mū zika. Tas ir tā , kā tas bija agrā k.

Kopumā , ja jums ir nepiecieš ama tikai pludmale un jū ra, varat doties uz š o viesnī cu. Un, ja vē laties apkalpoš anu un ē rtas telpas, tad droš i vien jā meklē kaut kas cits. Lai gan, iespē jams, nā kamajā sezonā š ajā viesnī cā kaut kas mainī sies uz labo pusi.

Varbū t man bija pā rā k spilgtas atmiņ as par savu ilgo Vidusjū ras apmeklē jumu, un tā pē c manas cerī bas par uzturē š anos š ajā viesnī cā š ogad nepiepildī jā s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu