Rio Gardens Apartments 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.410
8.4 Numurs
8.9 apkalpošana
8.4 Tīrība
9.0 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Dzīvokļu viesnīca tika uzcelta 1987. gadā, pēdējā renovācija notika 2015. gadā. Tā ir divstāvu ēka. Atrodas netālu no Ayia Napa kūrorta centra, netālu no galvenajām apskates vietām. Iemaksājot depozītu, tiek iekasēta pase. Dzīvokļu viesnīca ir piemērota ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар redlygirl
Nopirkā m pē dē jā brī ž a tū ri, burtiski pē dē jā dienā mainī jā m atvaļ inā juma plā nus un nolē mā m doties uz Kipru. Mē s dabū jā m talonu par ļ oti mazu naudu, brokastis + vakariņ as iekļ autas (Kiprā kafejnī cu cenas ir diezgan dā rgas, es ieteiktu ņ emt kuponus ar ē dienreizē m). … Tomēr ▾ Nopirkā m pē dē jā brī ž a tū ri, burtiski pē dē jā dienā mainī jā m atvaļ inā juma plā nus un nolē mā m doties uz Kipru. Mē s dabū jā m talonu par ļ oti mazu naudu, brokastis + vakariņ as iekļ autas (Kiprā kafejnī cu cenas ir diezgan dā rgas, es ieteiktu ņ emt kuponus ar ē dienreizē m).
Ierodoties uzreiz iekā rtojā s, istabā ir 2 istabas - guļ amistaba (gulta, naktsgaldiņ i, skapis) un viesistaba ar virtuvi (izvelkamais dī vā ns, TV, ledusskapis, elektriskā plī ts, tē jkanna, katli, krū zes, š ķ ī vji, dakš iņ as, karotes utt. ) + izeja uz balkonu. Vairā k nekā pietiekami atvaļ inā jumam! Istabā ir dvieļ i, bet vannas piederumi (ziepes, ž eleja, š ampū ns) - nē , ņ em lī dzi.
Ē diens bija garš ī gs, brokastī s katru dienu ir iespē ja izvē lē ties no 4-5 variantiem (visas dienas ir vienā di) un dzē rieni ir iekļ auti, un vakariņ ā s - katru vakaru jauns saraksts ar 4-5 ē dieniem: aziā tu, grieķ u. , itā ļ u, kipras virtuve. Ē diens mums ļ oti patika.
Patī kams un draudzī gs restorā na personā ls, pā rsvarā runā angliski, bet ir arī krieviski runā još i darbinieki. Pati sala ir skaista, vē lams braukt ar auto un apmeklē t citas pilsē tas un, protams, kalnus ar ū denskritumiem. Cilvē ki ļ oti laipni un viesmī lī gi, nekad nepametī s nepatikš anā s (nā kam ne pirmo reizi, bija problē mas ar maš ī nā m, iestrē gā m kalnos, vietē jie vienmē r palī dzē ja tā pat vien).
No svarī gā kā ir tas, ka Wi-Fi viesnī cā ir maksas, mē s pasū tī jā m internetu viesabonē š anā - tas izrā dī jā s lē tā k. Tā pat visur Kiprā ir angļ u rozetes, ņ ē mā m lī dzi adapterus, bet š ķ iet, ka reģ istratū rā iedod.
Iesaku apartamentus tū ristiem, kuri plā no aktī vu atpū tu ne par visu pasaules naudu. Lai visiem labas brī vdienas!
аватар _683856
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brī niš ķ ī gs laiks. Jū ra ir brī niš ķ ī ga. Pat 2 dienas ar lietu neaizē noja mū su atvaļ inā jumu, pē c kura parā dī jā s saule, ne tik aktī va kā vasaras mē neš os. Viesnī cas numurs, ko viņ i mums iedeva, bija izcils, Nr. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gs laiks. Jū ra ir brī niš ķ ī ga. Pat 2 dienas ar lietu neaizē noja mū su atvaļ inā jumu, pē c kura parā dī jā s saule, ne tik aktī va kā vasaras mē neš os. Viesnī cas numurs, ko viņ i mums iedeva, bija izcils, Nr. 45. Viss ir labi, ē rti. Personā ls draudzī gs, ē diens 2 personā m labs. Ja kā ds maksā jot par 2-ku sagaida "viss iekļ auts", tad uz viesnī cu nav ko apvainoties. Jū s zinā jā t, kurp dodaties. Tiem, kas gatavojas tur gatavot, un tam ir nosacī jumi, ņ emiet konc. biezenis pakā s, tē ja, kafija, cukurs. Negribi maksā t par solā riju 2.5, ņ em paklā jiņ u. Oktobrī piedzē ruš ies vā cieš i un briti brauca mā jā s ar savā m eiropeiskā m vē rtī bā m un neviens netraucē s jū su mieru. Ir neliels mī nuss - tā da ir viesnī cas atraš anā s vieta, tā ir kalnā , bet mē s, pensionā ri, un tas izrā dī jā s uz pleca. Tā tad, ja jums ir atvaļ inā jums oktobrī , tad pirmajā pusē jū s varat lieliski atpū sties Kiprā .
аватар BBK
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies cenas, atraš anā s vietas, baseina un ē diena dē ļ . Telpas restorā nā ir tī ras un garš ī gi pagatavotas, bet pasū tī juma gaidī š ana prasa ļ oti ilgu laiku. Meitenes reģ istratū rā ir stulbas lī dz neiespē jamī bai, tā di paš i atkritumi ar pā rē jo personā lu. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies cenas, atraš anā s vietas, baseina un ē diena dē ļ . Telpas restorā nā ir tī ras un garš ī gi pagatavotas, bet pasū tī juma gaidī š ana prasa ļ oti ilgu laiku. Meitenes reģ istratū rā ir stulbas lī dz neiespē jamī bai, tā di paš i atkritumi ar pā rē jo personā lu. Ir neliels baseins bē rniem, tač u tur pastā vī gi plunč ā jas geji. Laba atraš anā s vieta Agianapas centrā . Atrodas 500 metrus no jū ras, lai gan tuvā ko Pantahu pludmali neiesaku, ja ar bē rniem labā k doties uz Sandy Bay vai uz slaveno Nissi pludmali.
https://www.youtube.com/watch? v=PCDlbgeTr38
ресторан бассейн номер отель номер
аватар Julia_Melodia
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Paldies personā lam par labo apkalpoš anu! Ī paš i dedzī gi sveicieni Kiriyaki! ! Viesnī cai ir lieliska atraš anā s vieta, netā lu lielveikali, muzejs, autobuss, netā lu no jū ras, bā ru ielas un tas viss ir pastaigas attā lumā . Numurs: divistabu, guļ amistaba un istaba ar virtuvī ti, tē jkannu, dī vā nu un izeju uz balkonu. … Tomēr ▾ Paldies personā lam par labo apkalpoš anu! Ī paš i dedzī gi sveicieni Kiriyaki! !
Viesnī cai ir lieliska atraš anā s vieta, netā lu lielveikali, muzejs, autobuss, netā lu no jū ras, bā ru ielas un tas viss ir pastaigas attā lumā .
Numurs: divistabu, guļ amistaba un istaba ar virtuvī ti, tē jkannu, dī vā nu un izeju uz balkonu.
Ē diens: brokastis ir diezgan vā jas, sviestmaizes, olas un pā rslas, gardas vakariņ as, daž ā di gaļ as un zivju ē dieni, tika pasniegta arī sulas vai vī na izvē le!


iemiesojums inna_kuzmina
3 gadā atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Greko rags
Novērtējums 8.6
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Mīlestības tilts
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Aijanapas skulptūru parks
Novērtējums 10.0
Kipra, Aija Napa
Atpūta, Muzeji

Апарт-отель был построен в 1987 году, последняя реновация проводилась в 2015 году. Представляет собой двухэтажный корпус. Расположен недалеко от центра курорта Айя-Напа, рядом с основными достопримечательностями. При размещении в качестве депозита взимается загранпаспорт. Апарт-отель подходит для семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta В 45 км от международного аэропорта Ларнака.
Pludmales apraksts Песчаный пляж Лиманаки расположен в 1 км от отеля. Вход в море: песчаный. До пляжа можно добраться на автобусе.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi на территории отеля (платно), услуги по глажке одежды (платно), фен и утюг (по запросу на стойке регистрации), врач по вызову, трансфер до центра города (платно), магазин, 1 небольшой открытый бассейн: бесплатно, зонтики и шезлонги у бассейна — бесплатно.

  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Игровая комната, видео игры.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Настольные игры (шашки, шахматы). Ночной клуб недалеко от отеля.
  • biljards
  • galda teniss
Telpu apraksts

В отеле 42 номера.

4 Studios (35 кв.м., макс. 2 взрослых) — спальня, ванная комната, мини-кухня, балкон с видом на сад/город;

32 One Bedroom Apartments (45 кв.м., макс. 3 взрослых + ребёнок) — спальня, гостиная, межкомнатная дверь, мини-кухня, балкон с видом на сад/город;

6 Luxury Couples Only (Suite) (47 кв.м., макс. 2 взрослых) — спальня (двуспальная кровать king size), зона гостиной, ванная комната, мини-кухня, балкон с видом на сад. Построены в 2016 г.

В большинстве номеров односпальные кровати.

Istabās

Кондиционер (бесплатно), отопление, Wi-Fi (платно), ЖК-телевизор, спутниковые каналы, телефон, сейф (платно), мини-бар (платно), набор для приготовления чая/кофе (платно), мини-холодильник (бесплатно), кухонный уголок (чайник, электрическая плита с одной конфоркой, набор посуды, кухонные принадлежности, обеденный стол), ванная комната, туалетные принадлежности, фен (по запросу на ресепшн), утюг (по запросу на ресепшн), меблированный балкон/терраса. Уборка номера 5 раз в неделю, смена белья 2 раза в неделю, смена полотенец 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 17, Missiaouli & Κavazoglou street, 5340 Ayia Napa, Cyprus
Tālruņi: Tel: +357 23722777, +357 23724100, +357 23724101 Fax: +357 23722108
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.