Viesnīca ir iespaidīga...

Rakstīts: 26 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 5 — 18 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Labrī t visiem lasī tā jiem un labas atpū tas meklē tā jiem! Laba atraš anā s vieta, pats Aijanapas centrs, ļ oti ē rti - viss nepiecieš amais ir pastaigas attā lumā .
Tikai 8 minū š u gā jiens lī dz pludmalei. Pilsē tas pludmale ir diezgan liela, jū s pat varat atrast savu noš ķ irto smilš u gabalu. Sauļ oš anā s krē sli par papildus samaksu. Viesnī cā ir pludmales dvieļ i, tos var mainī t pret jauniem vismaz katru dienu.
Ierodoties, ū dens un augļ i. Manai mā sai bija dzimš anas diena, mums atsū tī ja vī na pudeli un augļ us istabā , tas bija ļ oti jauki. Istaba ir neticami stilī ga, plaš a, gaiš a, tur ir viss nepiecieš amais. Internets visā teritorijā ir bezmaksas, darbojā s bez pā rtraukuma. Mē s pat varē jā m nedaudz parunā ties ar ģ imeni Krievijā .

Veikali, kafejnī cas, atrakciju parks, klosteris un slavenā bā ru iela ir tieš ā mū su viesnī cas apkā rtnē . Vakaros garlaikoties nebija, ir kur pastaigā ties un ko ar sevi darī t.
No rī ta devā mies uz pludmali, pa dienu atpū tā mies pie baseina un viesnī cas atpū tas zonā .
Starp citu, viesnī cā ir ļ oti labi restorā ni, cik saprotu, tur ierodas pat vietē jie, bet tas mū su atpū tai nekā di netraucē ja. Ir pieejami suš i, itā ļ u un Vidusjū ras virtuves ē dieni, kā arī kafejnī ca, kas specializē jas desertu un kafijas pagatavoš anā .
Napa Plaza ir ideā li piemē rota jaunieš iem, bet mums, dā mā m, nedaudz vecā kā m, jo ​ ​ viesnī ca ir paredzē ta tikai pieauguš ajiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu