Super viesnīca

Rakstīts: 24 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 12 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca ļ oti laba, piemē rota jebkurai kategorijai - atraš anā s vieta ideā la. Vienī gā problē ma ir daž u telpu pieejamī ba bez balkona, tā pē c, izvē loties, noteikti pievē rsiet tam uzmanī bu. Kā mē s sapratā m, balkoni sā kas ar Deluxe kategoriju. Bez balkona labā k neņ emt, it ī paš i, ja esat smē ķ ē tā js vai ar bē rniem: pirmkā rt, neē rtī bas ir tā das, ka jums nebū s absolū ti kur izž ā vē t drē bes.
Telpā ir ideā li strā dā još s kondicionieris, pie griestiem ir arī ventilators, bet nesapratā m kam tas domā ts. Gaisa kondicionē š ana darbojas vienmē r, jo. ir karte, kuru nevar izņ emt no elektrī bas kontaktligzdas. Tā tad, kamē r esat prom - un gaisa kondicionieris darbojas, un tā lruņ i tiek uzlā dē ti, tas ir ļ oti ē rti.
Istabā viss ir par brī vu, bet ja kaut kam ir cenu etiķ ete (mini bā rs, ū dens pudele uz naktsskapī š a), tad par to bū s jā maksā ! Minibā rā ir daudz vietas, viņ i saglabā ja savus pirkumus (kolu, mango), ja vajadzē ja. Katru dienu tika papildinā tas tē jas, kafija, sausais krē jums, 4 pudeles ū dens, vannasistabas komplekts, un katram (ķ emme, duš as cepure, elastī gā lente matiem, skuveklis ar skū š anā s krē mu, zobu birste ar zobu pastu, š ū š ana ceļ ojumu komplekts), nu un plauktā vienmē r bija š ampū ns, kondicionieris, ķ ermeņ a balzams, duš as ž eleja, ziepes. Pludmales zilā soma ir paredzē ta jums, ņ emiet un nē sā jiet tajā lietas, un jū s to varat ņ emt mā jā s, un jū s varat izmantot balto, bet jū s to nevarat ņ emt mā jā s. Ir č ī bas pludmalei, peldmē teļ i. Viss atrodas istabā , skapī . Ir fē ns. Nav pā rnē sā jams, vannas istabā .

Dvieļ i (par katriem trī s gabaliem + kopā.1 zem kā jā m) tiek mainī ti katru dienu neatkarī gi no tā , kur tos iemetā t. Pludmales dvieļ us nomainī jā m no istabenes, viņ a vienmē r iet pa gaiteni kaut kur blakus: paskaties, kur viņ as rati, nā c klā t, izstiepi dvieļ us, viņ a uzreiz iedod tī rus, pat nepajautā jot, kā ds numurs.
Reizē m ieliek istabā š ķ ī vi ar augļ iem (tā pat, par velti, un var dā vinā t atkā rtoti, var nedot vispā r, tā ir kā dā vana no viesnī cas). Dzeramnaudu, kā stā stī ja, neņ em, Alenka un Alpen Gold š okolā des ņ ē mā m lī dzi, katru otro dienu atstā jā m uz galda pie tē jkannas.
Telpā ir seifs, ļ oti ē rts lietoš anā , bet labā k neatstā t durvis vaļ ā , atrodoties istabā , jo var sasist ar galvu, diemž ē l tā atrodas.
Ē diens viesnī cā ir bagā tī gs. Ir viss. Mē s ē dā m tikai brokastis (un reiz bija barbekjū vakariņ as, kas nā ca komplektā ), un uz brokastī m varē ji nā kt 7 no rī ta (ja ir agra ekskursija, atklā jā m, ka jau 6-os var doties ē st. 40) un ē st lī dz 10, vai lī dz 10-30 (neatceros precī zi). Nu, tas ir tiem, kas patieš ā m vē las kļ ū t labā ki))) Viņ iem ir ļ oti garš ī gas nū deles, holandieš u mē rce. Gardas tvaicē tas rī su maizī tes, bet saldā s rī su kū kas ī sti negarš oja. Viņ i paņ ē ma no istabas mazas tukš as ū dens pudeles, savā ca ū deni brokastī s, neviens neko neteica. Lī dzi paņ ē ma no brokastī m vā rī tu kukurū zu, bulciņ as, arī neviens neko neteica. Bet mē s paņ ē mā m pā ris reizes visu. Brokastī s bija arī gaļ a, putnu gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, kafija, tē ja, kū kas, t. i. katrai gaumei. Barbekjū vakariņ as, tas ir malks. Viss ir skaisti, bagā tī gi, dzī vā mū zika. Izlemiet, ko ē dī siet, jo ī paš i paradī ze jū ras velš u cienī tā jiem. Alu visu, ko vē lies, dzē rienus arī un jebkuru ē dienu tieš i no grila, cepeš krā sns utt.

Par wi-fi viesnī cā : ieslē dzas uzreiz, pats no sevis, bez paroles. Wi-fi tur, Hainaņ ā - visur, es ar to nepiepū lē jos. Mē s nepievienojā m nevienu lietojumprogrammu, mē s runā jā m VKontakte, kur tas darbojas lieliski. Viņ i tikko lejupielā dē ja programmu Maps Me Krievijā un pirmā s dienas skatī jā s uz ceļ u, izmantojot to. Tas darbojas bez interneta.
Pludmale atrodas burtiski aiz vā rtiem (ē rta sistē ma - tikai jū s, kā viesnī cas viesis, varat iekļ ū t no pludmales, piesakoties ar karti, un vā rti ir slē gti nepiederoš ā m personā m). Pludmalē un pie baseiniem ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Baseinos vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli, tī ri, bezmaksas matrač i, rotaļ lietas bē rniem. Un pludmale ir nedaudz pā rpildī ta, un sastrē gumstundā s var nebū t sauļ oš anā s krē slu. Ir ļ oti ē rti gulē t pie baseina, tajā paš ā laikā doties uz jū ru peldē ties un atkal gulē t pie baseina. Starp citu, Ķ ī nā var smē ķ ē t visur. Tā ir pirmā reize, kad es to satieku.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu