Lieliska atpūta paradīzes salā

Rakstīts: 12 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 30 septembris — 8 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca atrodas Dadonghai lī cī , Sanijā . Atrodas pirmajā piekrastē . Atraš anā s vieta ir ļ oti laba, mē s tur nevarē jā m atrast labā ku. Blakus pā rtikas iela, daudzas kafejnī cas, veikali, apkā rt nemitī ga kustī ba un burzma, vienmē r ir ko darī t. Viesnī cai ir skaista zaļ ā zona, pateicoties kurai jū s, š ķ iet, atrodaties uz savas mazā s saliņ as akmens dž ungļ os.

Numurs. Viesnī cā ieradā mies ap 23:00, ā tri mū s nokā rtoja, iedevā m istabiņ u ar balkonu 307 (C). Istaba liela, gaiš a un tī ra. Viņ š mums noorganizē ja, nekā du ī paš u volā nu tur nav. Istabā bija: tē jkanna, trauki (krū zes, tē jkarotes, glā zes), ledusskapis, fē ns, vannas piederumi, halā ti, č ī bas. Gaisa kondicionieris darbojā s labi, nekā du problē mu nebija. Uzkopš ana istabā s laba, istabā atstā ja naudu un vē rtslietas, viss neskarts un droš s. Personā ls smaidī gs un pieklā jī gs.


Ē dinā š ana: brokastis + obligā tas vienas vakariņ as par 50 USD diviem.
Brokastu bufete, bijā m ļ oti sā tī gi, ē diens labs. Neviens nepameta izsalcis. Ē diens vairā k atgā dina Eiropas. Vakariņ as ir naudas vē rtas, bija bufete ar daž ā dā m jū ras veltē m. Pā rā k daudz apē dā m garneles, omā rus, austeres, daž ā dus gliemež us utt. . Bija ļ oti garš ī gi! : )

Pludmale un jū ra: gā jiens 2 minū tes. Viesnī cas pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu. No rī ta nā cā m uz pludmali daž ā dos laikos un pē c pusdienā m vienmē r atradā m bezmaksas sauļ oš anā s krē slus diviem. Skaista pludmale, maigas smiltis un dzidra silta jū ra. Varbū t mums paveicā s, bet gandrī z viss pā rē jais bija mierī gs un dzidrs ū dens. Dadonghai pludmalē smilš u blusu nav. Vispā r nekur nav kukaiņ u, viss ir indī gs.

Ekskursijas. Visiem atpū tniekiem tiek piedā vā ta bezmaksas Sanijas apskates ekskursija. Tas nav slikts risinā jums, lai noteiktu vietas, kuras vē laties apmeklē t pilsē tā.

Bet mums tā bija nogurdinoš a ekskursija, jo mū s aizveda uz haizivju fermu, č ū sku fermu, zī da fabriku, kas patiesī bā izrā dā s komerciā las vietas, kur tev par traku naudu un mū su cilvē kiem pā rdod placebo pret visā m slimī bā m. , diemž ē l, ņ emiet tos. Kā ierasts, viesnī cu gidi piedā vā daž ā das ekskursijas par paaugstinā tu cenu un biedē atpū tniekus ar to, ka viņ i paš i tiek tā lu vai arī bez gidiem tas nav reā li. Ceļ ojā m paš i un bijā m apmierinā ti. Netā lu no viesnī cas atrodas galvenā iela ar autobusu pieturu, no kuras kursē autobusi uz visiem zinā majiem galamē rķ iem.

Mē s devā mies uz Tree Houses, apskatī jā m gā jē ju ielu, piedzē ruš os tiltu, uzkā pā m uz skatu platformu parkā pie koku mā jā m, bijā m Briež a galvu parkā un apmeklē jā m Nanshan budisma centru.
Bet iesaku, gatavojoties š ā diem braucieniem, vē l esot mā jā s, izdrukā t visu svarī go informā ciju, autobusu sarakstus un to marš rutus, jo radī sies problē mas ar internetu.

Visi youtube emuā ru autori mums saka, ka internets darbojas un viss ir kā rtī bā . Puiš i, kā pē c nē sā t tā das muļ ķ ī bas! Tas tieš ā m nestrā dā un nederē ja ne tikai mums, bet arī visiem, kam prasī jā m. VPN darbojas pareizi vienu dienu, pē c tam pilnī gs haoss. Ķ ī nieš i to bloķ ē . Bet Skype un Wechat darbojas labi. Lejupielā dē jiet pē dē jo mā jā s sev un savai ģ imenei, ar kuru plā nojat sazinā ties, savienojums ir lielisks un bez problē mā m.

Infrastruktū ra netā lu no viesnī cas. Starp viesnī cu un pludmali pā ri lī cim ir promenā de ar daudzā m kafejnī cā m. Lieliska vieta vakara pastaigā m. No viesnī cas galvenā s ieejas puses ir ielas ar daž ā dā m š ifankā m un veikaliem, ē dienu izvē le katrai gaumei un budž etam. Izvē lē jā mies Lī nas č ifanku, tur ir ļ oti garš ī gs ē diens un var paņ emt lī dzi.
Netā lu no viesnī cas atrodas pazī stamais tirdzniecī bas centrs Zima-Leto un tur vakara ē dinā š anas laukumi, nedaudz tā lā k no tirdzniecī bas centra Pineapple viss ir pastaigas attā lumā.


Nianses, kas jums jā zina. Mē s lidojā m no UIA aviokompā nijas. Ukrainā tieš saistes reģ istrā cija tiek veikta 24 stundas pirms izlidoš anas un tiek izdrukā ts iekā pš anas saraksts, jo par š o pakalpojumu maksā lidostā (15 USD no personas). Sanijā nav tieš saistes reģ istrā cijas atgrieš anā s braucienam, jū s nevarat tam tē rē t savu laiku. Mū su lidojums atpakaļ bija 00:20 naktī , tā pē c viesnī ca, pē rkot ekskursiju, piedā vā vē lo izrakstī š anos ar papildu piemaksu. Mē s izmantojā m š o pakalpojumu un esam ļ oti priecī gi par to. 12 mums nebija jā izraksta no istabiņ as un lī dz izbraukš anai 21:00 nav skaidrs, kur klī st. Mums bija lieliska diena un klusi pulcē jā mies vakarā.

Lidostas muitā ļ oti rū pī gi tiek pā rbaudī ta bagā ž a, ī paš i attiecī bā uz aizliegto augļ u un citu aizliegto priekš metu klā tbū tni. Aizliegtie augļ i: Durian, Dž eka augļ i, arbū zs, melone, kokosrieksts.
Aizliegtā s lietas: š ķ iltavas, sē rkociņ i (tos paņ ems no jums), Powerbank bagā ž as somā (jā ņ em lī dzi rokas bagā ž ā ), jū ras ū dens, karaļ ļ i, smiltis. Droš i var pā rvadā t visus pā rē jos augļ us, tie pē rkot tiks aizzī mogoti kastī tē , galvenais kontrolē t svaru. Rokas bagā ž ā var ņ emt kasti ar augļ iem ar svara ierobež ojumu 5+7 kg. Daudzi pē rk ķ ī nieš u salmu cepures, tā s ir liela izmē ra, tač u tā s nav aizliegts ņ emt lī dzi. Kopumā var ienest daudz, galvenais ir ievē rot noteikumus.

Sanjas lidostā nav beznodokļ u rež ī ma, mē s to redzam pirmo reizi. Lidostā pē c muitas kontroles izeš anas sagaidī s automā ts ar dzē rieniem, ledus tē jas pudele ir 5 juaņ as, tā pē c, ja ir palikusi juaņ a, iesakā m melno tē ju : ) tā ļ oti palī dz garajā lidojumā.
Bija lieliska atpū ta ar daudz iespaidiem, pozitī vā m emocijā m. Hainana ir lieliska tropu sala, kas paliks manā sirdī uz visiem laikiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu