Sunshine Resort Intime Sanya 5*– Atsauksmes

26
Novērtējums 7.010
№6 viesnīcas reitingā Hainana
7.9 Numurs
8.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.2 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca tika atklāta 2003. gadā, pēdējā renovācija veikta 2015. gadā. Teritorijas kopējā platība 24 000 kv.m. Viesnīca sastāv no trim 6-10 stāvu ēkām (A, B un C korpuss). Ļoti ērta viesnīcas atrašanās vieta attiecībā pret kūrorta centru. Skaista zaļā zona. Piemērots visu kategoriju tūristiem, arī ģimenēm ar bērniem - ir mini klubs, bērnu baseins, laba ieeja jūrā.Vairāk →
аватар Svetlana541998
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tū roperatora ieteikuma. Reģ istrē š anā s noritē ja normā li, istabiņ a mums piestā vē ja, jauka, tī ra, ar balkonu. Pludmalē bija ļ oti maz sauļ oš anā s krē slu, tas ir viens no mī nusiem, un pati pludmale ir normā la, neesmu izvē lī gs tū rists, man viss derē ja. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tū roperatora ieteikuma. Reģ istrē š anā s noritē ja normā li, istabiņ a mums piestā vē ja, jauka, tī ra, ar balkonu. Pludmalē bija ļ oti maz sauļ oš anā s krē slu, tas ir viens no mī nusiem, un pati pludmale ir normā la, neesmu izvē lī gs tū rists, man viss derē ja. Teritorija skaista, vietas pietika visiem. Blakus ir daudz daž ā du kafejnī cu un citu lietu. Man nepatika, ka gids bija ļ oti uzmā cī gs, bija spiests doties ekskursijā s, kuras pā rdeva, bet mē s viņ a pakalpojumus neizmantojā m.
аватар Jujelica
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas Dadonghai lī cī , Sanijā . Atrodas pirmajā piekrastē . Atraš anā s vieta ir ļ oti laba, mē s tur nevarē jā m atrast labā ku. Blakus pā rtikas iela, daudzas kafejnī cas, veikali, apkā rt nemitī ga kustī ba un burzma, vienmē r ir ko darī t. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas Dadonghai lī cī , Sanijā . Atrodas pirmajā piekrastē . Atraš anā s vieta ir ļ oti laba, mē s tur nevarē jā m atrast labā ku. Blakus pā rtikas iela, daudzas kafejnī cas, veikali, apkā rt nemitī ga kustī ba un burzma, vienmē r ir ko darī t. Viesnī cai ir skaista zaļ ā zona, pateicoties kurai jū s, š ķ iet, atrodaties uz savas mazā s saliņ as akmens dž ungļ os.

Numurs. Viesnī cā ieradā mies ap 23:00, ā tri mū s nokā rtoja, iedevā m istabiņ u ar balkonu 307 (C). Istaba liela, gaiš a un tī ra. Viņ š mums noorganizē ja, nekā du ī paš u volā nu tur nav. Istabā bija: tē jkanna, trauki (krū zes, tē jkarotes, glā zes), ledusskapis, fē ns, vannas piederumi, halā ti, č ī bas. Gaisa kondicionieris darbojā s labi, nekā du problē mu nebija. Uzkopš ana istabā s laba, istabā atstā ja naudu un vē rtslietas, viss neskarts un droš s. Personā ls smaidī gs un pieklā jī gs.

Ē dinā š ana: brokastis + obligā tas vienas vakariņ as par 50 USD diviem.
Brokastu bufete, bijā m ļ oti sā tī gi, ē diens labs. Neviens nepameta izsalcis. Ē diens vairā k atgā dina Eiropas. Vakariņ as ir naudas vē rtas, bija bufete ar daž ā dā m jū ras veltē m. Pā rā k daudz apē dā m garneles, omā rus, austeres, daž ā dus gliemež us utt. . Bija ļ oti garš ī gi! : )

Pludmale un jū ra: gā jiens 2 minū tes. Viesnī cas pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu. No rī ta nā cā m uz pludmali daž ā dos laikos un pē c pusdienā m vienmē r atradā m bezmaksas sauļ oš anā s krē slus diviem. Skaista pludmale, maigas smiltis un dzidra silta jū ra. Varbū t mums paveicā s, bet gandrī z viss pā rē jais bija mierī gs un dzidrs ū dens. Dadonghai pludmalē smilš u blusu nav. Vispā r nekur nav kukaiņ u, viss ir indī gs.

Ekskursijas. Visiem atpū tniekiem tiek piedā vā ta bezmaksas Sanijas apskates ekskursija. Tas nav slikts risinā jums, lai noteiktu vietas, kuras vē laties apmeklē t pilsē tā.
Bet mums tā bija nogurdinoš a ekskursija, jo mū s aizveda uz haizivju fermu, č ū sku fermu, zī da fabriku, kas patiesī bā izrā dā s komerciā las vietas, kur tev par traku naudu un mū su cilvē kiem pā rdod placebo pret visā m slimī bā m. , diemž ē l, ņ emiet tos. Kā ierasts, viesnī cu gidi piedā vā daž ā das ekskursijas par paaugstinā tu cenu un biedē atpū tniekus ar to, ka viņ i paš i tiek tā lu vai arī bez gidiem tas nav reā li. Ceļ ojā m paš i un bijā m apmierinā ti. Netā lu no viesnī cas atrodas galvenā iela ar autobusu pieturu, no kuras kursē autobusi uz visiem zinā majiem galamē rķ iem.

Mē s devā mies uz Tree Houses, apskatī jā m gā jē ju ielu, piedzē ruš os tiltu, uzkā pā m uz skatu platformu parkā pie koku mā jā m, bijā m Briež a galvu parkā un apmeklē jā m Nanshan budisma centru.
Bet iesaku, gatavojoties š ā diem braucieniem, vē l esot mā jā s, izdrukā t visu svarī go informā ciju, autobusu sarakstus un to marš rutus, jo radī sies problē mas ar internetu.

Visi youtube emuā ru autori mums saka, ka internets darbojas un viss ir kā rtī bā . Puiš i, kā pē c nē sā t tā das muļ ķ ī bas! Tas tieš ā m nestrā dā un nederē ja ne tikai mums, bet arī visiem, kam prasī jā m. VPN darbojas pareizi vienu dienu, pē c tam pilnī gs haoss. Ķ ī nieš i to bloķ ē . Bet Skype un Wechat darbojas labi. Lejupielā dē jiet pē dē jo mā jā s sev un savai ģ imenei, ar kuru plā nojat sazinā ties, savienojums ir lielisks un bez problē mā m.

Infrastruktū ra netā lu no viesnī cas. Starp viesnī cu un pludmali pā ri lī cim ir promenā de ar daudzā m kafejnī cā m. Lieliska vieta vakara pastaigā m. No viesnī cas galvenā s ieejas puses ir ielas ar daž ā dā m š ifankā m un veikaliem, ē dienu izvē le katrai gaumei un budž etam. Izvē lē jā mies Lī nas č ifanku, tur ir ļ oti garš ī gs ē diens un var paņ emt lī dzi.
Netā lu no viesnī cas atrodas pazī stamais tirdzniecī bas centrs Zima-Leto un tur vakara ē dinā š anas laukumi, nedaudz tā lā k no tirdzniecī bas centra Pineapple viss ir pastaigas attā lumā.

Nianses, kas jums jā zina. Mē s lidojā m no UIA aviokompā nijas. Ukrainā tieš saistes reģ istrā cija tiek veikta 24 stundas pirms izlidoš anas un tiek izdrukā ts iekā pš anas saraksts, jo par š o pakalpojumu maksā lidostā (15 USD no personas). Sanijā nav tieš saistes reģ istrā cijas atgrieš anā s braucienam, jū s nevarat tam tē rē t savu laiku. Mū su lidojums atpakaļ bija 00:20 naktī , tā pē c viesnī ca, pē rkot ekskursiju, piedā vā vē lo izrakstī š anos ar papildu piemaksu. Mē s izmantojā m š o pakalpojumu un esam ļ oti priecī gi par to. 12 mums nebija jā izraksta no istabiņ as un lī dz izbraukš anai 21:00 nav skaidrs, kur klī st. Mums bija lieliska diena un klusi pulcē jā mies vakarā.

Lidostas muitā ļ oti rū pī gi tiek pā rbaudī ta bagā ž a, ī paš i attiecī bā uz aizliegto augļ u un citu aizliegto priekš metu klā tbū tni. Aizliegtie augļ i: Durian, Dž eka augļ i, arbū zs, melone, kokosrieksts.
Aizliegtā s lietas: š ķ iltavas, sē rkociņ i (tos paņ ems no jums), Powerbank bagā ž as somā (jā ņ em lī dzi rokas bagā ž ā ), jū ras ū dens, karaļ ļ i, smiltis. Droš i var pā rvadā t visus pā rē jos augļ us, tie pē rkot tiks aizzī mogoti kastī tē , galvenais kontrolē t svaru. Rokas bagā ž ā var ņ emt kasti ar augļ iem ar svara ierobež ojumu 5+7 kg. Daudzi pē rk ķ ī nieš u salmu cepures, tā s ir liela izmē ra, tač u tā s nav aizliegts ņ emt lī dzi. Kopumā var ienest daudz, galvenais ir ievē rot noteikumus.

Sanjas lidostā nav beznodokļ u rež ī ma, mē s to redzam pirmo reizi. Lidostā pē c muitas kontroles izeš anas sagaidī s automā ts ar dzē rieniem, ledus tē jas pudele ir 5 juaņ as, tā pē c, ja ir palikusi juaņ a, iesakā m melno tē ju : ) tā ļ oti palī dz garajā lidojumā.
Bija lieliska atpū ta ar daudz iespaidiem, pozitī vā m emocijā m. Hainana ir lieliska tropu sala, kas paliks manā sirdī uz visiem laikiem.
пляж и лежаки от отеля пляж номер с балконом номер номер су номера тапочки
аватар alcu.fatihova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ļ oti laba, piemē rota jebkurai kategorijai - atraš anā s vieta ideā la. Vienī gā problē ma ir daž u telpu pieejamī ba bez balkona, tā pē c, izvē loties, noteikti pievē rsiet tam uzmanī bu. Kā mē s sapratā m, balkoni sā kas ar Deluxe kategoriju. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti laba, piemē rota jebkurai kategorijai - atraš anā s vieta ideā la. Vienī gā problē ma ir daž u telpu pieejamī ba bez balkona, tā pē c, izvē loties, noteikti pievē rsiet tam uzmanī bu. Kā mē s sapratā m, balkoni sā kas ar Deluxe kategoriju. Bez balkona labā k neņ emt, it ī paš i, ja esat smē ķ ē tā js vai ar bē rniem: pirmkā rt, neē rtī bas ir tā das, ka jums nebū s absolū ti kur izž ā vē t drē bes.
Telpā ir ideā li strā dā još s kondicionieris, pie griestiem ir arī ventilators, bet nesapratā m kam tas domā ts. Gaisa kondicionē š ana darbojas vienmē r, jo. ir karte, kuru nevar izņ emt no elektrī bas kontaktligzdas. Tā tad, kamē r esat prom - un gaisa kondicionieris darbojas, un tā lruņ i tiek uzlā dē ti, tas ir ļ oti ē rti.
Istabā viss ir par brī vu, bet ja kaut kam ir cenu etiķ ete (mini bā rs, ū dens pudele uz naktsskapī š a), tad par to bū s jā maksā ! Minibā rā ir daudz vietas, viņ i saglabā ja savus pirkumus (kolu, mango), ja vajadzē ja. Katru dienu tika papildinā tas tē jas, kafija, sausais krē jums, 4 pudeles ū dens, vannasistabas komplekts, un katram (ķ emme, duš as cepure, elastī gā lente matiem, skuveklis ar skū š anā s krē mu, zobu birste ar zobu pastu, š ū š ana ceļ ojumu komplekts), nu un plauktā vienmē r bija š ampū ns, kondicionieris, ķ ermeņ a balzams, duš as ž eleja, ziepes. Pludmales zilā soma ir paredzē ta jums, ņ emiet un nē sā jiet tajā lietas, un jū s to varat ņ emt mā jā s, un jū s varat izmantot balto, bet jū s to nevarat ņ emt mā jā s. Ir č ī bas pludmalei, peldmē teļ i. Viss atrodas istabā , skapī . Ir fē ns. Nav pā rnē sā jams, vannas istabā .
Dvieļ i (par katriem trī s gabaliem + kopā.1 zem kā jā m) tiek mainī ti katru dienu neatkarī gi no tā , kur tos iemetā t. Pludmales dvieļ us nomainī jā m no istabenes, viņ a vienmē r iet pa gaiteni kaut kur blakus: paskaties, kur viņ as rati, nā c klā t, izstiepi dvieļ us, viņ a uzreiz iedod tī rus, pat nepajautā jot, kā ds numurs.
Reizē m ieliek istabā š ķ ī vi ar augļ iem (tā pat, par velti, un var dā vinā t atkā rtoti, var nedot vispā r, tā ir kā dā vana no viesnī cas). Dzeramnaudu, kā stā stī ja, neņ em, Alenka un Alpen Gold š okolā des ņ ē mā m lī dzi, katru otro dienu atstā jā m uz galda pie tē jkannas.
Telpā ir seifs, ļ oti ē rts lietoš anā , bet labā k neatstā t durvis vaļ ā , atrodoties istabā , jo var sasist ar galvu, diemž ē l tā atrodas.
Ē diens viesnī cā ir bagā tī gs. Ir viss. Mē s ē dā m tikai brokastis (un reiz bija barbekjū vakariņ as, kas nā ca komplektā ), un uz brokastī m varē ji nā kt 7 no rī ta (ja ir agra ekskursija, atklā jā m, ka jau 6-os var doties ē st. 40) un ē st lī dz 10, vai lī dz 10-30 (neatceros precī zi). Nu, tas ir tiem, kas patieš ā m vē las kļ ū t labā ki))) Viņ iem ir ļ oti garš ī gas nū deles, holandieš u mē rce. Gardas tvaicē tas rī su maizī tes, bet saldā s rī su kū kas ī sti negarš oja. Viņ i paņ ē ma no istabas mazas tukš as ū dens pudeles, savā ca ū deni brokastī s, neviens neko neteica. Lī dzi paņ ē ma no brokastī m vā rī tu kukurū zu, bulciņ as, arī neviens neko neteica. Bet mē s paņ ē mā m pā ris reizes visu. Brokastī s bija arī gaļ a, putnu gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, kafija, tē ja, kū kas, t. i. katrai gaumei. Barbekjū vakariņ as, tas ir malks. Viss ir skaisti, bagā tī gi, dzī vā mū zika. Izlemiet, ko ē dī siet, jo ī paš i paradī ze jū ras velš u cienī tā jiem. Alu visu, ko vē lies, dzē rienus arī un jebkuru ē dienu tieš i no grila, cepeš krā sns utt.
Par wi-fi viesnī cā : ieslē dzas uzreiz, pats no sevis, bez paroles. Wi-fi tur, Hainaņ ā - visur, es ar to nepiepū lē jos. Mē s nepievienojā m nevienu lietojumprogrammu, mē s runā jā m VKontakte, kur tas darbojas lieliski. Viņ i tikko lejupielā dē ja programmu Maps Me Krievijā un pirmā s dienas skatī jā s uz ceļ u, izmantojot to. Tas darbojas bez interneta.
Pludmale atrodas burtiski aiz vā rtiem (ē rta sistē ma - tikai jū s, kā viesnī cas viesis, varat iekļ ū t no pludmales, piesakoties ar karti, un vā rti ir slē gti nepiederoš ā m personā m). Pludmalē un pie baseiniem ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Baseinos vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli, tī ri, bezmaksas matrač i, rotaļ lietas bē rniem. Un pludmale ir nedaudz pā rpildī ta, un sastrē gumstundā s var nebū t sauļ oš anā s krē slu. Ir ļ oti ē rti gulē t pie baseina, tajā paš ā laikā doties uz jū ru peldē ties un atkal gulē t pie baseina. Starp citu, Ķ ī nā var smē ķ ē t visur. Tā ir pirmā reize, kad es to satieku.
аватар zhanna_31
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū ta Hainaņ ā no 26. augusta lī dz 7. septembrim. Lidojums uz Ķ ī nu ar Sky Up bija laicī gi, tikai tā da tā lsatiksmes lidojumam izvē lē tā lidmaš ī na nemaz nebija piemē rota - Boeing 737-800. Pē c lidojuma sā kuma tu ceri, ka tagad apdzē sī s gaismas un ļ aus visiem gulē t, bet NĒ ! 3:30 viņ i novē l visiem labu apetī ti un sā k pasniegt brokastis! Kā ? Tikko pacē lā mies. … Tomēr ▾ Atpū ta Hainaņ ā no 26. augusta lī dz 7. septembrim. Lidojums uz Ķ ī nu ar Sky Up bija laicī gi, tikai tā da tā lsatiksmes lidojumam izvē lē tā lidmaš ī na nemaz nebija piemē rota - Boeing 737-800.

Pē c lidojuma sā kuma tu ceri, ka tagad apdzē sī s gaismas un ļ aus visiem gulē t, bet NĒ ! 3:30 viņ i novē l visiem labu apetī ti un sā k pasniegt brokastis! Kā ? Tikko pacē lā mies...gulē sim!

Un, kā izrā dī jā s, tas vē l nav viss: mums Alma-Atā bū s degvielas uzpilde un pilotu un stjuartu komandas nomaiņ a. Pē c nosē š anā s (ļ oti mī ksta) viņ i nelaiž ā rā no lidmaš ī nas, degvielas uzpildī š ana un apkalpes maiņ a ilgst apmē ram stundu!

Tā ir tikai ņ irgā š anā s! Blakus lidmaš ī nai uzcel telti ar kafiju un tē ju, ļ aujiet cilvē kiem pastaigā ties lidmaš ī nas tuvumā.

Dā vanu ekskursija uz parku un vulkā nu: 96 cilvē ku grupa 2 gidiem un trī s autobusiem. Interesanti, bet pā rā k daudz cilvē ku.

Viesnī ca pilsē tā Haikou Sunshine atrodas pilsē tas nomalē un starp letē m.
Peldē ties baseinā bez gumijas vā ciņ iem nedrī kst, termā lie avoti ir netī ri. Ir neliels baseins ar zivī m, kas nolobī pē das, bet arī tas ir netī rs!

Ķ ī nieš i peld baseinā , pū š degunu ū denī , bet cepurē s!

Brokastis labas, ir arī pirmie ē dieni, gaļ a, kartupeļ i, rī si,

Pē c dienas transfē rs uz Sunshine Intaime viesnī cu Sanijā.

Viņ i iedeva standarta numuru bez balkona (kā izrā dī jā s, visi standarti bez balkona! )

902. istaba ar skatu uz pilsē tu un sā nu skatu uz jū ru, BET istaba ir galī gi piedū mota un nemaz nav tī rī ta! Istabā viss ir izmē tā ts pa grī du, uz galdiem

Viesnī cas gids Dima neko neatrisina! Var nepieteikt!

Palū dza pā rģ ē rbties uz standarta numuriņ u ar balkonu, izrā dī jā s, ka tā du nav.

Viņ i piedā vā ja to aizstā t ar istabu 8. stā vā ar skatu uz kaimiņ u ē ku vai istabu 3. stā vā virs ceļ a. Visi numuri ir mazi un bez balkona. Š ā das viesnī cas numura izmaksas reģ istratū rā ir 700 juaņ as dienā.
Viesnī ca ir ļ oti veca un vienmē r trokš ņ aina un pā rpildī ta.

Baseins tiek mests ar balinā tā ju (bumbā m) tieš i pē cpusdienā.14:30, kad cilvē ki peld un atpū š as. Viņ i sā k svilpot, brauc ā rā no baseina un ar lā pstiņ u izkaisa balinā tā ju no maisa pa visu baseinu. Un tad viņ i sā k atriebties un tī rī t atkritumus, lapas tieš i ap sauļ oš anā s krē sliem (lai gan jū s gulē jat un atpū š aties uz tiem)

Tualetes visā viesnī cā un netā lu no reģ istratū ras uz elektroniskajā m atslē gā m un izrakstī š anā s brī dī atslē gu nododat pulksten 12:00, bet atslē gu var lū gt reģ istratū rā katru reizi.

Lidostā no viesnī cas jā brauc 5 ar pusi stundas, lidostā vajag 1 stundu un pē c tam lidostā sē di uz dzelzs sē dekļ iem. Izrā dā s, ka viņ i tik agri brauc no viesnī cas, jo tas pats autobuss savā c cilvē kus, kas atbraukuš i atvaļ inā jumā.

Ķ ī na nav valsts, kurā gribas atgriezties vē lreiz un nemaz negribas viņ ai ieteikt apmeklē t.
аватар Ivan96336
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir veca, bet laba. Reģ istrē jies un izrakstī jies bez problē mā m. Nodroš inā ja jauku ē rtu istabu. Lieliskas brokastis, lieliska apkalpoš ana. Viss vienmē r tika tī rī ts, viss bija tī rs. Blakus bija pludmale. Bijā m apmierinā ti ar viesnī cu, kā arī paš u salu, gribu tur atgriezties. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir veca, bet laba. Reģ istrē jies un izrakstī jies bez problē mā m. Nodroš inā ja jauku ē rtu istabu. Lieliskas brokastis, lieliska apkalpoš ana. Viss vienmē r tika tī rī ts, viss bija tī rs. Blakus bija pludmale. Bijā m apmierinā ti ar viesnī cu, kā arī paš u salu, gribu tur atgriezties.
аватар Irina313757
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ķ ī na ir lieliska! Mums bija brī niš ķ ī ga viesnī ca, mē s paš i to izvē lē jā mies. Iespaidi lieliski. Mē s bijā m sajū smā par istabu, ē dienu un teritoriju. Reģ istrē š anā s nebija ī paš i ā tra, ieradā mies vē lā k, apmaksā tā diena jau bija pagā jusi, bet pē c garā lidojuma bija jā gaida aptuveni stundu, lai mū s iekā rtotu. … Tomēr ▾ Ķ ī na ir lieliska! Mums bija brī niš ķ ī ga viesnī ca, mē s paš i to izvē lē jā mies. Iespaidi lieliski. Mē s bijā m sajū smā par istabu, ē dienu un teritoriju. Reģ istrē š anā s nebija ī paš i ā tra, ieradā mies vē lā k, apmaksā tā diena jau bija pagā jusi, bet pē c garā lidojuma bija jā gaida aptuveni stundu, lai mū s iekā rtotu. Istaba bija brī niš ķ ī ga, viss bija tī rs, atjauninā ts ū dens, tē ja, kafija, bija visa nepiecieš amā kosmē tika, viss nepiecieš amais. Bufete no rī ta bija absolū ti brī niš ķ ī ga. Mū su ekskursijā bija iekļ autas vienas grila vakariņ as, kas arī bija lieliskas. Pie restorā na brī niš ķ ī gi dzied meitene. Apmeklē jā m vē l vienu itā ļ u restorā nu, viss bija ļ oti garš ī gi. Teritorija brī niš ķ ī ga, iegremdē ta zaļ umos, ļ oti ē rta. No viesnī cas ir ā rstniecī bas centrs, es tur apmeklē ju masā ž u un biju sajū smā . Pludmale ir ļ oti tuvu, tuvā k nav, jā iet 3-4 minū tes, pludmale robež ojas ar pilsē tu, bet sauļ oš anā s krē sli pieder viesnī cai. Varbū t tā pē c, ka ir janvā ris, bet vienmē r bija brī vi sauļ oš anā s krē sli. Jū ra nebija ī paš i silta, bet mē s peldē jā mies, mums bija labi. No viesnī cas lī dz centram 7 minū š u gā jiens, ļ oti ē rta atraš anā s vieta, 15 minū tes lī dz tirdzniecī bas centriem jā iet kā jā m, lieliska atraš anā s vieta. Mums patika ekskursijas. Slikta pieredze ar gidiem. Š os cilvē kus saukt par gidiem mē li negriež . Tie ir jauni zē ni, kuri slikti runā krieviski, viņ u lī menis bija ļ oti zems, viņ i bū tī bā darbojā s kā vienkā rš i eskorti, bet viņ i neko nevarē ja pateikt. Organizā cija bija normā la, autobusi ieradā s laikā . Man liekas, ka tā s ir austrumu valstu ī patnī bas, ka viņ iem ir tā di ceļ vež i. Š ai viesnī cai varu droš i likt 9 balles no 10, ļ oti patika, ar prieku nakš ņ oš u š ajā vietā vē l.
аватар Tatyana64
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika ieteikta. Nokā rtojā s ne ā tri, bet ne lē ni. Nav angliski un krieviski runā još u darbinieku. Visi jautā jumi tikai caur viesnī cas ceļ vedi. Brokastis nav lieliskas, bet izvē le ir. Teritorija liela, daudz apstā dī jumu, ē rti baseini, medicī nas centrs. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika ieteikta. Nokā rtojā s ne ā tri, bet ne lē ni. Nav angliski un krieviski runā još u darbinieku. Visi jautā jumi tikai caur viesnī cas ceļ vedi. Brokastis nav lieliskas, bet izvē le ir. Teritorija liela, daudz apstā dī jumu, ē rti baseini, medicī nas centrs. Pludmale tī ra, kopta, piekraste ē rta, ū dens tī rs. Wifi problē ma, lē na. Neaizmirstiet izveidot savienojumu mā jā s vpv, wechat. Numuri ir gaiš i, plaš i un tī ri. Ziepju-snuķ a piederumi pilnā komplektā cijā . Pludmales dvieļ i ir visaugstā kajā lī menī . Jums nekas nav jā ņ em lī dzi uz viesnī cu. Secinā jums: es iesaku.
аватар ngarms
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu konsultē ja tū roperators Tez Tour (ī paš s paldies, viņ i strā dā labi). Reģ istrē š anā s noritē ja raiti, istabiņ a brī niš ķ ī ga, ar skatu uz jū ru. Tī rī š ana katru dienu, tualetes piederumi. … Tomēr ▾ Viesnī cu konsultē ja tū roperators Tez Tour (ī paš s paldies, viņ i strā dā labi). Reģ istrē š anā s noritē ja raiti, istabiņ a brī niš ķ ī ga, ar skatu uz jū ru. Tī rī š ana katru dienu, tualetes piederumi. Dvieļ i tika mainī ti 2 reizes dienā . Atseviš ķ s kompliments no viesnī cas: augļ i istabā.2 reizes. Atpū ta ar bē rniem, vienkā rš i ideā li apstā kļ i, pietiekami ē na, izklaide. Ē dienu (brokastis) daž ā dī ba katrai gaumei: vietē jie, Eiropas ē dieni. Viesnī ca atrodas pilsē tā , vakaros lieliska iespē ja pastaigā ties.
аватар
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2017. gada 7. lī dz 15. augustam. Nav skaidrs, kurš š ai viesnī cai pieš ķ ī ris 5 zvaigznes? Viņ š pat nesaņ em 4! Š ī ir pamatī ga 3. Veca viesnī ca, ilgu laiku nebija remonta, atgā dinā ja padomju sanatorijas. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā no 2017. gada 7. lī dz 15. augustam. Nav skaidrs, kurš š ai viesnī cai pieš ķ ī ris 5 zvaigznes? Viņ š pat nesaņ em 4! Š ī ir pamatī ga 3. Veca viesnī ca, ilgu laiku nebija remonta, atgā dinā ja padomju sanatorijas. Pā rtikas ir maz. katru dienu viens un tas pats. Svaigu sulu nebija, daž i atš ķ aidī ti dzē rieni stā vē ja. Apkalpoš ana pretī ga. Rezervē jā m 2 istabas - vienu 2-vietī go un otru 3-vietī go. Mums iedeva divas 2-vietī gas istabiņ as, solī tā papildgulta nekad netika nodroš inā ta, visus tualetes piederumus atnesa tikai uz 2. Vispā r nauda tika norauta par 5, . un pakalpojumi tika sniegti 4 personā m. . Kaut kas jā pierā da. ir bezjē dzī gi strī dē ties
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар vl.stadnik
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmā lī nija. Cenas un kvalitā tes attiecī ba. Zaļ ā zona. Atraš anā s vieta. Apkā rtnē atrodas daudzi veikali un kafejnī cas, netā lu no autobusu pieturā m, no kurā m varat doties apskatī t Sanjas apskates vietas. … Tomēr ▾ Pirmā lī nija.
Cenas un kvalitā tes attiecī ba.
Zaļ ā zona.
Atraš anā s vieta. Apkā rtnē atrodas daudzi veikali un kafejnī cas, netā lu no autobusu pieturā m, no kurā m varat doties apskatī t Sanjas apskates vietas.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Shevchenko_SV
Vēlamies doties atvaļinājumā ar bērnu (4 gadi) jūnija sākumā. Mani ļoti uztrauc bērnu ēdināšanas organizēšana: ko pabaro, vai ir brokastis + pusdienas + vakariņas. Higiēna. Varbūt kāds ar tādiem bērniem jau ir bijis, iesakiet kaut ko?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums barinova-05_71
taisījāmies atpūsties .. bet prognozes nav iepriecinošas !!ko darīt.atteikt vai lidot ....
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pērtiķu sala
Novērtējums 9.0
Ķīna, par. Hainana
Atpūta, Daba
Nanshan budisma centrs
Novērtējums 8.0
Ķīna, par. Hainana
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель был открыт в 2003 году, последняя реновация проводилась в 2015 году. Общая площадь территории составляет 24 000 кв.м. Отель состоит из трех 6-10 -этажных зданий (здания A, B и C). Очень удобное расположение отеля относительно центра курорта. Красивая зеленая территория. Подходит для всех категорий туристов, в том числе и семьям с детьми — есть мини-клуб, детский бассейн, хороший вход в море.

Atrašanās vieta Отель расположен в бухте Дадунхай, в 20 км от аэропорта, в 7 км от центра города.
Pludmales apraksts Пляж в 100 м через дорогу от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, услуги консьержа, ежедневная уборка номера, чистка обуви (платно), услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), услуга «звонок-будильник», ТВ-салон, 3 комнаты для переговоров, 4 конференц-зала (макс. 400 чел.), 1 лобби-бар, 3 ресторана (в т.ч. барбекю и китайский), 1 кафе, магазины, 3 открытых бассейна (880 кв.м, 450 кв.м и 152 кв.м, всего 1482 кв.м, без подогрева), у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца (бесплатно), велопарковка, медицинский центр.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (время работы 08:00-23:00), детские коляски, бесплатно (по запросу).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс бесплатно, библиотека, фитнес-центр бесплатно, стрельба из лука платно, игровая зона платно, пляжный волейбол платно, пляжный футбол платно, ночной клуб платно, выступления филиппинского ансамбля (вечером).
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 416 номеров:

Категории номеров:

48 Standard room — king size bed: 48 кв.м, twin beds - 25 кв.м, макс. 3 человека. Балкона нет, спальня, ванная комната, вид на город.
32 Garden view room — king size bed/twin beds, площадь: 25-35 кв.м, макс. 3 человека. Балкон в некоторых номерах, спальня, ванная комната, вид на сад.
69 Superior sea view room- площадь — 25-35 кв.м (квадратура зависит от расположения номера в здании), макс. 3 человека. Балкона нет, спальня, ванная комната, вид на море.
20 Classical sea view room — king size bed, 30 кв.м, макс. 3 человека. Балкона нет, спальня, ванная комната, вид на море и сад, тарелка фруктов по прибытии.
154 Deluxe sea view room — king size bed/twin beds, 30-35 кв.м, макс. 3 человека. Небольшой балкон, спальня, ванная комната, вид на море.
42 Deluxe sea view family room — king size bed/twin beds, 38 кв.м, макс. 3 человека. Балкон, спальня, ванная комната, вид на море.
30 Duplex sea view room — 75 кв.м, макс. 3 человека. Двухэтажный номер: на первом этаже - гостиная с софой, ТВ, рабочая зона, зона кухни, балкон, туалет, на втором этаже - спальня (двуспальная кровать), софа, ТВ, ванная комната (ванна), панорамное окно (не открывается), двери/перегородки между этажами нет. Вид на море.

Есть 1 номер для людей с ограниченными возможностями.

Istabās

Балкон (не во всех номерах), ванная комната (в некоторых номерах стеклянная дверь в ванную комнату), халаты и тапочки, фен, центральный кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар (платно), чайник, набор для приготовления чая и кофе, бутилированная вода ежедневно бесплатно, Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), уборка номера: ежедневно, смена белья: каждые 3 дня или по запросу.

Adrese No. 88 Haihua Road, Sanya City Dadonghai, 572021 China
Tālruņi: +8689888210888
Tīmekļa vietne: Sunshine Resort Intime Sanya
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).