Pārējais šajā viesnīcā bija lieliski

Rakstīts: 14 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 4 — 11 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 4.0
Daž as dienas mē s, puiš i, atgriezā mies no Bulgā rijas, tā pē c "svaigas atmiņ as" var rezumē t kā tajā pavadī tas 8 atpū tas dienas.

Apkalpoš ana: draudzī ga diennakts reģ istratū ra, brī vi pā rvalda angļ u, krievu valodu, vienmē r labprā t atbild uz viesu jautā jumiem un sniedz noderī gu informā ciju, kā nokļ ū t pastaigā uz citu pilsē tu utt. , apkalpoš ana ē damistabā nav tik patī kama kā reģ istratū rā , bet principā tos arī var saprast, tā dam cilvē ku pieplū dumam vienlaicī gi vajag arī nervus.


Paš i numuriņ i: bija patī kami pā rsteigti ieejot mū su istabā , bija tī rs un ē rts, nekas papildus, tikai viss nepiecieš amais, divguļ amā gulta, tī ri balta gulta, skapis, mini ledusskapis, 2 spoguļ i, 2 naktsgaldiņ i, balkons ar skatu uz baseinu, vannas istaba duš as telpa, spogulis, tualete, 2 dvieļ i, 2 mini jū dzes un 2 mazas duš as ž elejas maisiņ ā.
Katru dienu nā k apkopē ja pē c atkritumu, vajadzī bas gadī jumā varat arī lū gt, lai viņ a sakopj.

Karstais ū dens pieejams visu diennakti, Wi-Fi istabā nav, var pieslē gt papildus, bezmaksas ir tikai vestibilā , mums ar to pietika, jo atnā cā m nevis atpū sties, nevis pieturē ties pie Internets. Teritorijā , kā jau minē ts, ir peldbaseins ar glā bē ju, kas strā dā no 8-17, baseins ir tī rs un ir brī vi pieejami sauļ oš anā s krē sli. Ir arī ē damistaba un bā rs. Brokastis sā kas 7:30 un lī dz 10:00, tā ir bufete, ietver 5-6 ē dienus no kuriem izvē lē ties, principā laba izvē le, ir dā rzeņ i, augļ i, saldumi, dzē rieni utt.

Netā lu no viesnī cas atrodas daž ā di veikali, kafejnī cas, aptieka, cenas augstā kas nekā Varnā , bet pieejama kā kū rorta zona.
Atraš anā s vieta š im viesnī cu kompleksam neizdodas, jo viesnī ca atrodas paš ā zelta smilš u sā kumā un tuvā kā pludmale 15-20 minū tes, bulgā ru stilā samudž inā tas ielas, bet jū ra tī ra, silta, bez medū zā m, pludmale arī tī rs. Ir maksas zona un bezmaksas.

Lī dz zelta smilš u centram apmē ram 30 minū tes, ir sapnis par lī dzenā kā m un smalkā kā m smiltī m, pludmale tur stiepjas 3.5 km garumā . Ir tirgus, tirdziņ i, daž ā di veikali, kafejnī cas, restorā ni, kā arī jebkurai gaumei un izklaidei.

Iesaku š o viesnī cu ē rtu, mā jī gu un budž eta brī vdienu cienī tā jiem.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар