Strandja Hotel 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 6.410
№37 viesnīcas reitingā Zelta smiltis
6.8 Numurs
6.5 apkalpošana
6.3 Tīrība
6.0 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Viesnīcas komplekss Strandzha atrodas Melnās jūras piekrastē, Zelta smilšu rajonā. Atjaunots 2009. gadā. Šī iespēja ir piemērota tiem, kuri ir pieraduši pie neatkarīgas atpūtas, pieraduši plānot savu budžetu. Ieteicams ģimenēm.Vairāk →
аватар aspid
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Strandja Hotel 3 * izvē lē jos zemā s cenas dē ļ , jo bijā m 6, mums vajadzē ja 2 istabas, un ar laiku tas bija vispiemē rotā kais. Tā kā ieraš anā s Bulgā rijā ir diezgan agri, 7 no rī ta, bet reģ istrē š anā s 14:00, tad nebija ī paš i ē rti, tač u telpas bija aizņ emtas, tā pē c nevaru izteikt pretenzijas. … Tomēr ▾ Strandja Hotel 3 * izvē lē jos zemā s cenas dē ļ , jo bijā m 6, mums vajadzē ja 2 istabas, un ar laiku tas bija vispiemē rotā kais. Tā kā ieraš anā s Bulgā rijā ir diezgan agri, 7 no rī ta, bet reģ istrē š anā s 14:00, tad nebija ī paš i ē rti, tač u telpas bija aizņ emtas, tā pē c nevaru izteikt pretenzijas. Vienu istabu mums iedeva nedaudz agrā k, otro ap 14.00. Acī mredzot viesnī ca ir diezgan veca, bet iekš ā viss ir tī rs un sakopts. Teritorija diezgan liela, parka zona, savs baseins, laukums, var spē lē t tenisu un basketbolu, atseviš ķ a liela ē damzā le ar verandu, rotaļ u laukums ar š ū polē m un slidkalniņ iem. Teritorija laba, ne visai kopta, bet pastaigā ties patī kami. Ā rpus teritorijas atrodas vienī gais veikals "Monica", 5 minū š u gā jienā no viesnī cas, cenas tur lē tā kas kā citos veikalos. Lī dz smilš u pludmalei ir jā brauc aptuveni 15 minū tes. Lī dz klinš ainajai aptuveni 15 metri. 20 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas ir pastaigu zona, kur atrodas viesnī cas un restorā ni, apmē ram 5-6 iestā des. Ir pā ris aptiekas. Pakalpojums ir stabils č etrinieks. Istabas tika iztī rī tas, bet gulta mainī ta, teiksim, ne biež i. Kas attiecas uz ē dienu, un mums bija tikai brokastis, tad varu teikt, ka diezgan garš ī gi, bet vienmuļ i. Pastā vī gs 20 ē dienu komplekts, un ik pē c divā m dienā m var kaut ko jaunu pievienot, kaut ko atstā t. Viesnī cā bija gide, bet tikš anā s ar viņ u nebija, pirmajā dienā viņ a atstā ja aploksnes ar informā ciju. Sakarā ar to, ka mums ir č etri bē rni un ekskursijā s nebraucā m, gida interese par mums bija minimā la. Ī paš i spilgti iespaidi no viesnī cas nebija.
аватар Grigorjev
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca Strandgia Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2018. gada jū lijā . Š ī ir neliela trī sstā vu viesnī ca. Padomju paraugs. Teritorija ir liela un zaļ a. rotaļ u laukums var teikt nož ē lojams. Baseins ir lielisks un milzī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca Strandgia
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2018. gada jū lijā . Š ī ir neliela trī sstā vu viesnī ca. Padomju paraugs. Teritorija ir liela un zaļ a. rotaļ u laukums var teikt nož ē lojams. Baseins ir lielisks un milzī gs. Vienmē r ir pieejamas gultas. Baseina bā rs ir okei, bet bā rmeņ a vispā r nav un tā pē c tur neviena nav. glā bē js savu darbu dara labi, bet sakarā ar to, ka baseins ir tukš s, viņ am ir ļ oti garlaicī gi un min krustvā rdu mī klas (kopā ar bā rmeni). Ē damistaba ir tik parasts ē diens. Vistas gaļ a, olas, kartupeļ i Makaroni.
Mums bija studijas telpa un tā pē c varu teikt, ka telpa bija liela. Nav santehnikas. Skats pa logu bija brī niš ķ ī gs (Uz jū ru un vakaros mē ness apspī dē ta taka).
Lī dz jū rai, kā teica, 150 metri, bet tie 150 metri ir pilnī gs kapets. 150 metrus augš up pa stā vā m kā pnē m un pieeja ilgi gaidī tajai pludmalei. Ir skumjš skatiens. Divas klintis un starp tā m neliela ieeja jū rā . Bet pē c tam, kad es iegā ju, es sapratu, ka ir pienā cis laiks doties prom. Pē c 5 metriem jū rā guļ liels akmens visā platumā . t. i. , nepē rciet. Lai normā li nopeldē tu, vispirms jā brauc kalnā , tad lejā no kalna un tur atkal 150 metrus augš ā pa stā vā m kā pnē m, bet ne tik stā vā m kā pirmajā m. Ir diezgan laba pludmale ar kafejnī cu. Jū ra ir tī ra un laba.
Lī dz kū rorta centram ir 1.5 km. No kalna lejā un tad kalnā augš ā . Ja neesi gatavs, tad š ī s ir beigas. Jū s ejat vismaz vienu reizi un vairs nevē laties.
Jū s varat to apkopot. Viesnī ca pacieš ama, skats pa logu izstiepā s istabā .
Personā ls uz 3, vairā k vai mazā k iecietī gs.
Pā rtika tikai vistas gaļ a, desas, rī si, makaroni un olas, olas, olas.
Iela ir pilna ar netī rumiem un atkritumiem.
Viesnī ca atrodas paš ā kalna galā .
аватар Brynetka18
Man patika viesnī ca, personā ls draudzī gs un pozitī vs. Istabā : kondicionieris, TV, tī ra, cik biež i nevar teikt, bet zem kā jā m nebija smilš u un nebija arī atkritumu. Brokastā m bufete, ē diens restorā nā bija svaigs un garš ī gs. … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca, personā ls draudzī gs un pozitī vs. Istabā : kondicionieris, TV, tī ra, cik biež i nevar teikt, bet zem kā jā m nebija smilš u un nebija arī atkritumu. Brokastā m bufete, ē diens restorā nā bija svaigs un garš ī gs. Pā rsteidzoš i, ka teritorijā nebija odu. Lī dz centram bija 15-20 minū tes. gā jiens lī dz pludmalei 5-10 minū tes atkarī bā uz kuru pludmali dodaties. Forš a viesnī ca, kur atpū sties klusumā , un izklaidē ties netā lu no viesnī cas. Iesaku! ! !
аватар maha11
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jauka ļ oti klusa viesnī ca - klusā mā jī gā vietā - viss iegremdē ts zaļ umos. Draudzī gs personā ls. Ja jū s meklē jat privā tumu, jū s esat tur. Ir savvaļ as pludmale. Krabji, mī dijas. Izklaidei - 15 minū š u gā jiens lī dz Zelta smiltī m. … Tomēr ▾ Jauka ļ oti klusa viesnī ca - klusā mā jī gā vietā - viss iegremdē ts zaļ umos. Draudzī gs personā ls. Ja jū s meklē jat privā tumu, jū s esat tur. Ir savvaļ as pludmale. Krabji, mī dijas. Izklaidei - 15 minū š u gā jiens lī dz Zelta smiltī m. Ir civilizē tas pludmales un ballē š anā s. Netā lu ir arī autobuss uz Varnu. Mums personī gi nepietika laika. 8 dienas ir izmisī gi maz. Bet naudu labā k viesnī cā nemainī t. Stingri nenovē rtē ts kurss. Mums bija dolā ri. Daudz izdevī gā k maksā t ar kredī tkarti, un kafejnī cā s un lielveikalos. Pat tirgus tirgotā jiem Golden Sands ir terminā ļ i. Vairā k vai mazā k garš ī gi bijā m tikai zivju restorā nā Flirt. Ē diens viesnī cā (par laimi mums ir tikai brokastis) ir standarta. Ē dnī ca. Vispā r Bulgā rijā nav garš ī gi. Bet lidojam uz jū ru..... Tā pē c. ja neuzbā zies par niekiem, tad viss bija kā rtī bā .
аватар sutanka
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tā tad: Pā rvadā tā js: Mē s tur nokļ uvā m 24 stundā s, no viņ iem muitas abā m gā ja 3 stundas (Ukraina-Rumā nija). Pā ris reiž u piestā jis uz degvielas uzpildes stacijā m un vē l kā du uzkodu. Un mē s braucā m atpakaļ visas 27 stundas, neskatoties uz to, ka robež a tika pā rvarē ta pietiekami ā tri. … Tomēr ▾ Tā tad:
Pā rvadā tā js: Mē s tur nokļ uvā m 24 stundā s, no viņ iem muitas abā m gā ja 3 stundas (Ukraina-Rumā nija). Pā ris reiž u piestā jis uz degvielas uzpildes stacijā m un vē l kā du uzkodu. Un mē s braucā m atpakaļ visas 27 stundas, neskatoties uz to, ka robež a tika pā rvarē ta pietiekami ā tri. Izskatā s, ka viņ š sildī jā s laipnā k, it kā no viņ a tecē ja eļ ļ a, un viņ š lē nā m smarž oja. Uzkodas neapstā jā s. Kondicionieri autobusā darbojā s labi.
Mū s sagaidī ja no š osejas ar kū rorta transfē ru un aizveda uz viesnī cu.
Viesnī ca: Mani ļ oti iedvesmoja, ka tikā m iekā rtoti uzreiz, 8-00 no rī ta. 2 + 2 istaba: nu, maigi sakot, man bū s mazā ks dzī voklis. , atpū tas krē sls, galds, skapis, TV (ar vienu Krievu kanā ls NTVmir), kondicionieris, balkons. Fē na nav. Dvieļ i un gulta mainī ta katru otro dienu. un futbola stadions.
Viesnī cas atraš anā s vieta: tas ir Zelta smilš u reģ ions, un es uzskatu, ka tas ir liels pluss. Vakarā ejot kā jā m ar bē rnu pa Zol. peski man sā ka baigi sā pē t galva no dā rdoņ a. T. i. , nevaru iedomā ties aizmigt viesnī cā , pat jebkurā . Jā un cenas par vieni un tie paš i suvenī ri, uzkodas utt ir daudzkā rt daž ā di.
Pludmale: Viesnī cas priekš ā ir stā va grava, gar bū vlaukumu iet stā vas kā pnes uz jū ru. Es neiesaku jums doties uz š o pludmali ar akmeņ u kaudzi un betona bluķ iem. Nedaudz tā lā k par 100 metriem atrodas mazā viesnī ca Brigantine ar uzrakstu pludmale uz vā rtiem, ejiet pa taku ar rozē m, aiziet aiz viesnī cas un redziet pieklā jī gas kā pnes, kas ved uz mež onī gu, bet tī ru pludmali, blakus neliels uzkodu bā rs ar alus un frī kartupeļ i. Mī nuss - akmeņ aina ieeja jū rā . Varat arī mierī gi doties uz Rivjē ras pludmali. Ar bē rnu kaķ im nepatī k staigā t, gā jā m bez sasprindzinā juma. Aiz Adis pansionā ta iegriež amies Pludmales vā rtos uz kā pnē m, lejā ir laba Č aika pludmale un malā vā rti uz Rivjē ru. Ir vietas, kur varat sē dē t ar savu lietussargu. Ieeja ū denī ir smilš aina. Viņ i saka, ka ir dvē seles ar minerā lū deni un sē rū deņ radi. Mī nus jū ra š eit ir vē traina. Ja bez kā pnē m, tad Kabakuma pludmale. Rivjē ras otrā pusē un tā lā k.
Ē diens: Brokastis ē dā m tikai viesnī cā . Ir lielveikali. Ir vieta, kur paē st, piemē ram: Dantonas rajons, Flirt rajons, nedaudz tā lā k lī dz Ž urnā lista (vai Kabakum) picē rijai un uz stū ra atrodas mū su izvē lē tais restorā ns Ryben, kurā labā k paē dā m vakariņ as. .
Var arī paņ emt picu, vī nu, augļ us un vakarā doties uz pludmali(pē c pirmā varianta), ko arī izdarī jā m. Man š ī s vakariņ as patika vairā k.
No mī nusiem: nav animā cijas (droš vien bū tu stulbi to gaidī t no 3 *). Pie baseina nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un ī paš i lietussargu (pē c maniem aprē ķ iniem, ir tikai 30 sauļ oš anā s krē sli, un nebū s 10 saulessargu. )
Viesnī ca nav piemē rota atpū tniekiem ar maziem bē rniem (ar ratiem), veciem cilvē kiem ar sā poš ā m locī tavā m un mū sdienī giem jaunieš iem, kuri vē las izklaidi.
Басейн за отелем Номер 2+2 Площадка Лестница на ближайший пляж Вход на нормальный песочный пляж На пляже батут
аватар SuhNat
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kad tū risma aģ entū ra piedā vā ja š o viesnī cu, es tikpat kā neatradu informā ciju par to internetā . Tā pē c es nolē mu uzrakstī t savu pā rskatu tagad. Nebijā m informē ti, ka viesnī ca patiesī bā atrodas nevis paš ā Golden Sands kū rortā , bet gan kaut kā dā attā lumā no tā . … Tomēr ▾ Kad tū risma aģ entū ra piedā vā ja š o viesnī cu, es tikpat kā neatradu informā ciju par to internetā . Tā pē c es nolē mu uzrakstī t savu pā rskatu tagad. Nebijā m informē ti, ka viesnī ca patiesī bā atrodas nevis paš ā Golden Sands kū rortā , bet gan kaut kā dā attā lumā no tā . Sā kumā mū s sarū gtinā ja š is apstā klis, bet tad izrā dī jā s, ka relaksē još ai atpū tai ar bē rnu - š ī viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti piemē rota. Naktī klusums, cikā des č ivina, vā veres dzī vo nelielā parkā viesnī cas teritorijā un reizē m izlec uz balkona : ) Viesnī ca izskatā s pē c parastas padomju laika celtnes. Istabas tī ras, tī rī tas katru dienu, bet bez fanā tisma (iznes miskasti, atnes tualetes papī ru, ziepes utt. , ja beidzas; veļ a tiek mainī ta reizi nedē ļ ā ). Lī dz pludmalei jā iet 10-15 minū tes, stā vs nobrauciens. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka pirms daž iem gadiem notika zemes nogruvums, kura rezultā tā daž as ē kas, kas atrodas tuvā k jū rai nekā viesnī cai "Strandž a", tika iznī cinā tas un tagad ir pamestas. Ē damzā lē ņ emtu tikai brokastis, nav sliktas, bet vienmuļ as. Bufete, daudzi ē dieni, bet katru dienu viens un tas pats. Brokastī s derē s, bet, ja pastā vī gi tur pusdienojat un vakariņ ojat, tad ā tri vien apniks. Labā k ir apbraukt visus tuvē jos restorā nus un atrast sev labā ko. Visvairā k mums patika restorā ns "Zelta zivtiņ a" - garš ī gi, lē ti, viesmī les Ponko un Eva (protams, diez vai tie paš i viesmī ļ i bū s citā sezonā : jo darbs ir ī slaicī gs) ļ oti atsaucī gas, dzī vespriecī gas : )
Tualete, duš a istabā . Seifs reģ istratū rā , par papildus samaksu. Nauda tika mainī ta turpat viesnī cā , likme bija normā la.
Viesnī ca piemē rota ekonomiskai atpū tai, kā arī ģ imenē m ar bē rniem. Jaunatnes uzņ ē mumiem labā k ir atrast viesnī cu tieš i Zelta smilš u kū rortpilsē tā .
Кафе Golden Fish Отель Странджа
аватар mikai
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kumā mani sarū gtinā ja fakts, ka viesnī ca neatradā s Zelta smiltī s, bet gan Č aikas rajonā , bet pē c tam novē rtē ju tā s attā luma skaistumu. Pagaidiet - lī dz Zelta smiltī m var arī pastaigā ties, 20 minū š u gā jiens, bet viesnī cā kluss un var mierī gi gulē t, kas pa Zelta smiltī m pa nakti nav iespē jams! Un pludmale atrodas tieš i zem viesnī cas, tikai jā nokā pj pa kā pnē m, lī dz viesnī cas Riviera pludmalei 5 minū š u gā jiena attā lumā , vai "Ž urnā listiem" 10 minū tes. … Tomēr ▾ Sā kumā mani sarū gtinā ja fakts, ka viesnī ca neatradā s Zelta smiltī s, bet gan Č aikas rajonā , bet pē c tam novē rtē ju tā s attā luma skaistumu. Pagaidiet - lī dz Zelta smiltī m var arī pastaigā ties, 20 minū š u gā jiens, bet viesnī cā kluss un var mierī gi gulē t, kas pa Zelta smiltī m pa nakti nav iespē jams! Un pludmale atrodas tieš i zem viesnī cas, tikai jā nokā pj pa kā pnē m, lī dz viesnī cas Riviera pludmalei 5 minū š u gā jiena attā lumā , vai "Ž urnā listiem" 10 minū tes. Ē diens ir daudzveidī gs, bet katra diena ir vienā da. Viesnī cas teritorija liela un ļ oti zaļ a, liels peldbaseins, tenisa korts, viesnī ca atbilst 3*
аватар Molly
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sliktā kā s brī vdienas mū su dzī vē . Pa ceļ am uz viesnī cu gids vispā r nedeva nekā du informā ciju par valsti, par to, kas vajadzī gs tū ristiem. Iekļ uva apjukumā . Restorā ns, kurā tiek pasniegtas brokastis un vakariņ as - 2 zvaigznes. … Tomēr ▾ Sliktā kā s brī vdienas mū su dzī vē . Pa ceļ am uz viesnī cu gids vispā r nedeva nekā du informā ciju par valsti, par to, kas vajadzī gs tū ristiem. Iekļ uva apjukumā . Restorā ns, kurā tiek pasniegtas brokastis un vakariņ as - 2 zvaigznes. Plā ksnes gandrī z visas ir salauztas. Ē diens ir auksts. Viss ir bezgaumī gs. Viņ i nereaģ ē uz kritiku ē damistabā . Pati viesnī ca tika uzcelta pirms 30 gadiem. Iekš ā normā li, bet virsū pilns spainis. Uzturē š anā s nedē ļ as laikā ne gultas veļ a, ne dvieļ i netika mainī ti, lai gan tas jā dara ik pē c 3 dienā m. Tie tiek než ē lī gi noņ emti. Ejiet vismaz puskilometru lī dz pludmalei. Lī dz Zelta smilš u centram - 3 km pa piegruž otu ceļ u. Jū ra ir netī ra ar milzī gā m dzeloņ ā m medū zā m un aļ ģ u baru. Nevis Bulgā rija, bet pilnī ga izgā ztuve - 90. gadu Krima.


iemiesojums soondary
Es ceru, ka tas nenozīmē, ka vannas istaba un tualete atrodas uz grīdas? Vai viņi pat ir istabā?
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aladzha klosteris
Novērtējums 7.0
Bulgārija, Zelta smiltis
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отельный комплекс Странджа расположен на побережье Черного моря в районе Золотых песков. Реконструирован в 2009 году. Этот вариант подходит тем, кто привык к независимому отдыху,привык планировать свой бюджет. Рекомендуется для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 15 км от г. Варна, в 350 м от моря.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • biljards
  • volejbols
  • futbola laukums
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 110 номеров. Состоит из 2 корпусов.

Istabās

Все номера оснащены гостиным уголком, кабельным телевидением и мини-баром. В отдельных ванных комнатах вы найдете туалетные принадлежности.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Golden Sands Resort, Bulgaria
Tālruņi: 0893585966
Tīmekļa vietne: Strandja Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, волейбол, футбол. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).