4 * nevelk, it īpaši ēdiens

Rakstīts: 6 augusts 2020
Ceļošanas laiks: 28 jūlijā — 4 augusts 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 6.0
Palika ģ imene ar diviem bē rniem. Ieradā mies no rī ta astoņ os. Mū su istabiņ a bija brī va, bijā m iekā rtojuš ies uzreiz, 14:30 nesagaidī jā m, paldies par to. Tū risma aģ entū rā mū s brī dinā ja, ka brokastis mums nav atļ autas, tač u tā s var iegā dā ties par papildus samaksu. Kā izrā dī jā s, mums pat neļ ā va pusdienot, jo viesnī ca mainī ja noteikumus, un izbraukš anas dienā pusdienosim. Mums lika iereģ istrē ties istabā un pulksten piecos nā kt uz reģ istratū ru pē c rokassprā dzē m! Tas ir, lī dz pieciem ne ē st, ne pat dzert! Man vajadzē ja nopirkt pusdienas (40 levas č etrā m). Ar karti nevar norē ķ inā ties, viņ i skrē ja mainī t valū tu.
Pati viesnī ca ir normā la, numurs ar skatu uz baseinu, santehnika un mē beles salī dzinoš i jaunas. BET! Papildgulta jaunā kajai meitai ir saliekamais krē sls, š ausmī gi ciets. Gulta 7 dienas netika mainī ta pat vienu reizi, dvieļ i tika mainī ti katru dienu, bet tie bija apš aubā ma svaiguma. Viņ i arī tī rī ja katru dienu: aizveda atkritumus, iedeva tualetes papī ru un sū cē ja istabu. Duš as kabī nē nav neviena plaukta, absolū ti nav kur likt ziepju piederumus. Ir fē ns, ledusskapis, TV ar vietē jiem kanā liem. Mū su istabā AC darbojā s labi, bet pā rē jie puiš i sū dzē jā s.
Numurā nav mini bā ra.

Uz vietas nav ū dens atrakciju parka.
Nav arī iespē jas maksā t ar karti.
Lai gan viss iepriekš minē tais viesnī cas aprakstā ir.
Wi-Fi ir maksas. 10 eiro par 7 dienā m, un tas ir tikai par vienu telefonu. Mē s to nepaņ ē mā m, par laimi istabā un pie baseina noķ ē rā m vā ju signā lu no kaimiņ u viesnī cas, sociā lajā tī klā bija pietiekami.
Un pā rtika. . . Tas kopumā ir atseviš ķ s jautā jums. To sauc nevis par "viss iekļ auts", bet gan par "kam bija laiks".
Brokastī s sviesta vietā bija margarī ns un kaut kā ds "imitators", kura galvenā sastā vdaļ a bija palmu eļ ļ a. Kaut kā ds neē dams siera izstrā dā jums, vairā ku veidu desas. Ceptas olas, vā rī tas olas, cepts bekons, kas peld savos taukos.
Pusdienas un vakariņ as ir lī dzī gas. Zupa, gurķ i-tomā ti, dā rzeņ u salā ti, gaļ a, makaroni vai rī si, frī kartupeļ i. Zivis ir ļ oti retas (visu laiku bija 3 reizes), bet garš ī gas. Augļ i - atkal, kam bija laiks.
Pusdienā s var paņ emt lī dzi saldē jumu (š ī ir vienī gā reize), cepumus, sviestmaizi vai hotdogu. Kurš atnā ca nedaudz vē lā k, viņ š ē da hotdogu no diviem maizes gabaliņ iem un pa vidu pusi desas. Kafija-tē ja tikai brokastī s un pē cpusdienas tē ja, pusdienā s un vakariņ ā s karsts ū dens no dzesē tā ja. Turklā t zemā kā s kvalitā tes š ķ ī stoš ā s kafijas, tē jas arī pilnī gi nav. Bija arī audzē ts divu veidu yuppie.

Bā rā varē ja paņ emt to paš u š ķ ī stoš o kafiju, tē jas nebija. Vienkā rš s dzeramais ū dens no dzesē tā ja bija tikai ē damzā lē (par restorā nu to nevar nosaukt) un bā rā , kas tika atvē rts pulksten 11. Tas ir, ja jū s vē laties dzert no 9 lī dz 11, tad jums nav nekā du iespē ju. Mē s to paņ ē mā m lī dzi pudelē , viņ i lamā ja ar mums. Visi dzē rieni tika salieti vienreizē jā s lietoš anas plastmasas plā nā s krū zē s. Jū s to paņ emat, un tas noliecas pa visu.
Pludmale ir ne vairā k kā.10 minū tes. Mē s neatradā m tualeti pludmalē , viņ i nezina reģ istratū rā , vai tā pat ir tur! Izejot no pludmales, nav dvē seles, nav ko nomazgā t smiltis no kā jā m. Pludmale tiek tī rī ta katru vakaru, bet jū ra ir netī ra, viss peld.
Kā dam liksies, ka esam pā rā k izvē lī gi, bet vairā k te nenā ksim!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu