Seven Seasons Hotel & Spa 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 1.010
pamatā
1 atsaukt
2.0 Numurs
1.0 apkalpošana
1.0 Tīrība
2.0 Uzturs
1.0 Infrastruktūra
Viesnīca Seven Seasons Spa atrodas uz ceļa, kas savieno Bansko pilsētu un Banjas ciematu. Viesnīca atklāta 2013. gadā, pēdējais remonts veikts 2017. gadā. Ieteicams slēpošanas cienītājiem.Vairāk →
аватар nk0151
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
1. Viesnī ca atrodas klajā laukā , tuvumā nekā nav, no tā s vienkā rš i nav kur izkā pt, taksometrs ļ oti dā rgs, lī dz bankai ar taksi vajag apmē ram 20 minū tes 2. Pati viesnī ca ir auksta, netī ra, istabas nav tī rī tas, mū su numuriņ ā nebija labi noskalots tualete, kas 10 dienu laikā netika remontē ts. … Tomēr ▾ 1. Viesnī ca atrodas klajā laukā , tuvumā nekā nav, no tā s vienkā rš i nav kur izkā pt, taksometrs ļ oti dā rgs, lī dz bankai ar taksi vajag apmē ram 20 minū tes
2. Pati viesnī ca ir auksta, netī ra, istabas nav tī rī tas, mū su numuriņ ā nebija labi noskalots tualete, kas 10 dienu laikā netika remontē ts.
3. Ē diens pretī gs, katru dienu viens un tas pats un lē tā kais, lielveikalā samaksā par pusfabrikā tiem un sasilda, makaroni, gurķ u salā ti, tomā ti un siers un vistas, pā rē jo nevar ē st pavisam. Brokastī s jogurts, pā rslas un bezgarš ī gs š ķ iņ ķ is, siers. Blakus pā rtikas stendiem ir galda tenisa galds un spē lē joties bē rni nemitī gi met bumbiņ u pā rtikas bodē s (makaroni, desiņ as), viņ i nā k klajā un izņ em ar rokā m un turpina spē lē t. Cilvē ki pastā vī gi iet ā rā uzpī pē t pa priekš telpas stikla durvī m un ir ļ oti vē jains, auksts, bē rniem tas nav iespē jams, bulgā ri sē ž tieš i savos kaž okos, brokasto, vakariņ as.
4. Administratore Veronika ar savu maš ī nu piebrauca pie gurnijas, pacē la un pē c vakariņ ā m atdzina atpakaļ , ar neapmierinā tu seju, vakarā atved uz š o viesnī cu un visi tur sē ž tur vairs nav kur iet.
5. Istabā nedarbojas internets, ķ er tikai ē damistabā un ir slikti, nevar skatī ties filmu, neko nevar skatī ties pa TV, tikai vietē jos kanā lus,

6. Baseins ir netī rs, auksts ū dens (lai gan tiek deklarē ts kā silts termā ls, no rī ta ir silts un pē c tam atdziest, jo istabā ir auksts) un ļ oti auksts gaiteņ os, acī mredzot ietaupot uz apkuri. Baseins ir atvē rts lī dz pulksten 21:00, pē c tam tas tiek slē gts. Toties naktī s dzirdē ju nemitī gus kliedzieni, mū ziku, kad kā du dienu neizturē ju un nā cu lū gt klusā k, redzē ju, ka ē damzā lē un baseinā piedzē ruš ies bulgā ru jaunieš i izklaidē jā s un neko nedarī ja, un no rī ta tajā peldē jā s bē rni, š ausmas. turklā t viņ i nebija viesi, vienkā rš i nā ca tur pabū t, vai arī tusē jā s saimnieku draugi.

7. Visas pozitī vā s atsauksmes, manuprā t, ir uzrakstī juš i paš i viesnī cas saimnieki, tur viesojoties sapratu, ka tas bija mans sliktā kais atvaļ inā jums un viesnī ca, kas nevelk pat sliktas 2 zvaigznes, savukā rt pē rkot no tū roperatoram TUI man deklarē ja 4 zvaigznes (arī uzrakstī ju viņ iem sū dzī bu), un viņ iem viesnī cā bija informā cija, ka tā ir 3 zvaigznes. Neticiet!
выходишь из отеля и видишь помойку и поле по котором раскидан мусор из помойки столовая слева бассейн,  справа детская площадка бассейн детская площадка выход из отеля, парковка территория отеля территория отеля


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pirinas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba
Divu galvu rančo
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba

Спа-отель Seven Seasons расположен на дороге, соединяющий город Банско и деревню Баня. Отель был открыт в 2013 г., последняя реновация проводилась в 2017 г. Рекомендован любителям горнолыжного спорта.

Atrašanās vieta От отлея 1,5 км до горячих минеральных источников в городе Баня, 2 км супермаркет и рынка, до 160 км до аэропорта Софии.
Viesnīcā

Место для хранения лыж, крытый бассейн с минеральной водой температурой 33 градуса, ресторан и бистро, терраса для загара, специальные диетические меню (по запросу), камера хранения багажа, гостиная с телевизором, доставка еды и напитков в номер, конференц-зал на 25 мест (платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская кроватка — по запросу, игровая комната.
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Сауна с минеральной водой, 4 км до гондольного горнолыжного подъемника — организован бесплатный трансфер, катание на лыжах.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss
Telpu apraksts

В отеле 46 апартаментов с 1 или 2 спальнями, гостиной, мини-кухней и номеров-студио. Есть семейные номера. В отеле 4 этажа.

Istabās

Отопление, телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, телефон (платно), ванная комната с душем, гладильные принадлежности (по запросу), фен (по запросу), бесплатный Wi-Fi, балкон (в большинстве номеров), смена постельного белья и уборка номера — 2 раза в неделю.

Adrese Bansko - Banya Road, 2778 Bansko, Болгария
Tālruņi: 359 87 920 9178
Tīmekļa vietne: Seven Seasons Hotel & Spa
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).