Valevitsata 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.310
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 200 metru attālumā no pacēlājiem un 700 metru attālumā no Bansko centra. Tas atrodas ēkā, kas celta pirms vairāk nekā 130 gadiem un ir arhitektūras piemineklis. Viesnīca tika atklāta 1967. gadā, pēdējā renovācija veikta 2007. gadā.Vairāk →
аватар jenya_Luna1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca "Valevitsa" (vai "Valevitsata"), 3 * (lai gan š eit, vietnē nez kā pē c tas ir atzī mē ts kā.2-zvaigž ņ u), es izvē lē jos mū su atvaļ inā jumu, jo mans vī rs un mans vī rs dodam priekš roku mazā m privā tā m vai ģ imenes viesnī cā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca "Valevitsa" (vai "Valevitsata"), 3 * (lai gan š eit, vietnē nez kā pē c tas ir atzī mē ts kā.2-zvaigž ņ u), es izvē lē jos mū su atvaļ inā jumu, jo mans vī rs un mans vī rs dodam priekš roku mazā m privā tā m vai ģ imenes viesnī cā m. Š ai viesnī cai ir divas ē kas – ar modernā m istabā m un ē ka ar daļ ē ji antī kā m istabā m. Mē s dzī vojā m ē kā ar daļ ē ji antī kā m istabā m.
Mū su divvietī gajā istabā bija skapis, naktsgaldiņ i, televizors, ledusskapis, kumode ar spoguli un vē l daž as mē beles. Vannas istabā jauna santehnika, fē ns, liels spogulis ar plaš u plauktu vannas istabas piederumiem, frotē peldmē teļ i, divi dvieļ i katram, viesnī cas č ī bas, kā arī ziepes un š ampū ns. Treš ajā mū su uzturē š anā s dienā tika nomainī ta gultas veļ a un dvieļ i. Telpā nekā da tī rī š ana nebija, tikai aizveda atkritumus, noslaucī ja santehniku ​ ​ un pielika tualetes papī ru.
Istabā visu uzturē š anā s laiku bija silts. Baterijas ir gan vannas istabā , gan viesistabā . Baterijas ir pat viesnī cas gaiteņ os. Visu laiku bija karsts ū dens. Kā du dienu viņ iem plī sa katls. Bet mē s par to uzzinā jā m tikai tad, kad viesnī cas darbinieki pieklauvē ja pie mū su istabas un piedā vā ja pā rvā kties uz citu numuru, citā viesnī cas ē kā . Teicā m, ka gaidī sim, kamē r katls tiks salabots. Vakarā bija karsts ū dens. Tā pē c mē s nejutā m nekā du diskomfortu.
Viesnī cas ansamblī ietilpst arī bulgā ru restorā ns - mehana ar tā du paš u nosaukumu. Mums bija apmaksā tas brokastis, tā pē c brokastojā m krodziņ ā "Valevatsata". Brokastis: pē c izvē les - tē ja vai kafija vai sula, pē c izvē les - zupa (vista - "peleš kas zupa" vai no vē deriem - "shkembe-chorba") vai olu kultenis (pietiekami liels - 4 olā m, ar sē nē m vai sieru vai dā rzeņ i vai maisī jums) vai tā sauktais š ķ ī vis. Uz š ī š ķ ī vja bija: 2 gabaliņ i siera un siera, desa vai š ķ iņ ķ is, gurķ is, tomā ts, slaids sviesta, slaids ž elejas, daž as olī vas. Tam visam tika atnesti 2-3 lieli baltā s, ceptas maizes gabaliņ i. Ja vē laties kaut ko citu vai nepietiek - jums ir jā piemaksā . Tas viss bija pietiekami garš ī gi un apmierinoš i, bet manam vī ram š ī s brokastis š ķ ita vienmuļ as. Tā pat, ja vakariņ ojā m š ajā mehanā , tad mums iedeva 5% atlaidi. Sī kums, bet jauki. Bet ja salī dzina ar citiem Bansko mehaniem, tad “mū sē jos” bija garš ī gā ks un apkalpoš ana viens no labā kajiem, un cenas normā las. Jaunā gada svinē š ana bija tajā paš ā mehā nikā . Izmaksas - 55 eiro par katru, samaksā jā m pat pasū tot ekskursiju. Ē diens bija bagā tī gs un garš ī gs. Varbū t kā dam rakia nepietika, bet to varē ja pasū tī t papildus par papildus samaksu, kā visu pā rē jo. Kultū ras programma bija kā visur citur - pē c baumā m un atpū tnieku stā stiem, ar kuriem runā jā m - bulgā ru mū zika dzī vo mū ziķ u izpildī jumā .
Viesnī cas atraš anā s vieta ir 5 minū š u gā jiena attā lumā no "liftu kajī tē m" (gondola pacē lā js) un praktiski paš ā centrā . Tiesa, no vienas no viesnī cas ē kā m paveras skats uz ielu ar intensī vu satiksmi.
Rezumē jot, viesnī ca mums patika.
Вид из окна нашего номера. Вход в корпус с номерами Вход на ресепшен отеля Вот такой камин в механе
аватар zornitza
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ansamblis Valevitsata atrodas netā lu no pacē lā ja (8 min. gā jiens. Tajā ietilpst viesnī ca / 2 mā jas /, mehana tipa restorā ns. Viena no mā jā m ir sens kultū ras piemineklis, celts 1888. gadā . Otra mā ja ir jauna, uzcelta 2005. gadā . … Tomēr ▾ Ansamblis Valevitsata atrodas netā lu no pacē lā ja (8 min. gā jiens. Tajā ietilpst viesnī ca / 2 mā jas /, mehana tipa restorā ns. Viena no mā jā m ir sens kultū ras piemineklis, celts 1888. gadā . Otra mā ja ir jauna, uzcelta 2005. gadā . Viesnī ca ir iekā rtota 2 stilos. Vecajā mā jā mē beles ir tipiskā senā banjanieš u stilā , bet otrajā modernā stilā . Viesnī ca piedā vā papildus SPA pakalpojumus. Gandrī z visos viesnī cas numuros ir terases ar skatu uz kalni. Vecā s mā jas pirmajā stā vā atrodas restorā ns "Valevitsata", tajā vietā m ir 150 un dzī vā mū zika. Tiek piedā vā ti tradicionā lie vietē jie ē dieni.
Viesnī ca var nosū tī t ielū gumu Krievijas pilsoņ iem, lai atvieglotu un ā trā ku vī zas saņ emš anu, kā arī piedā vā transfē ru no lidostas gida pavadī bā par pieņ emamā m cenā m.
аватар zornitza
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikai Foto … Tomēr ▾ Tikai Foto
Фотки Фотки Фотки Фотки Фотки Фотки Фотки Фотки
аватар zornitza
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tagad viesnī ca ir liela, salī dzinot ar š o aprakstu. Ir apmē ram 20 istabas. Ir sauna, turku pirts, dž akuzi. Un viņ u restorā ns ir vienkā rš i pasakains. … Tomēr ▾ Tagad viesnī ca ir liela, salī dzinot ar š o aprakstu. Ir apmē ram 20 istabas. Ir sauna, turku pirts, dž akuzi. Un viņ u restorā ns ir vienkā rš i pasakains.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Pirinas nacionālais parks
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba
Divu galvu rančo
Novērtējums 8.0
Bulgārija, Bansko
Atpūta, Daba

Отель расположен в 200 метрах от подъёмников, в 700 метрах от центра Банско. Занимает здание, которое было построено более 130 лет назад и является архитектурным памятников. Отель открыт в 1967 году, последняя реновация проведена в 2007 году.

Atrašanās vieta 163 км от аэропорта Пловдив. 162 км от аэропорта София.
Viesnīcā

Механа (ресторан в национальном стиле).

Хозяева организовывают трансфер к подъемнику по договоренности и за доп. плату.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • slēpju uzglabāšanas telpa  FREE 
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
Telpu apraksts

Всего 19 номеров в двух трёхэтажных зданиях.

  • vanna/duša
  • fēns
  • (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese 75 Glazne Str, 2770 Bansko, Bulgaria
Tālruņi: +359 0887 417 645
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).