Top Lodzh 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Top Lodge tika uzcelta 2006. gada beigās. Viesnīca piedāvā izmitināšanu 68 vienvietīgos un divvietīgos dzīvokļos. Attālums līdz pacēlājam — 800 mVairāk →
аватар elena_cherkashi
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, par trim zvaigznē m - vienkā rš i lieliska. Tas atrodas ļ oti tuvu Pirin kalnam. Viss skaistums ir jū su acu priekš ā . Cilvē ki strā dā ļ oti draudzī gi, runā krieviski, var saprasties. Dzī voju dzī vokļ os, ī rē ju uz visu vasaru, jo Izraē lā vasarā var dzī vot tikai zem kondicioniera, bet š eit - svaigs, tī rs gaiss, ne grams putekļ u . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, par trim zvaigznē m - vienkā rš i lieliska. Tas atrodas ļ oti tuvu Pirin kalnam. Viss skaistums ir jū su acu priekš ā . Cilvē ki strā dā ļ oti draudzī gi, runā krieviski, var saprasties. Dzī voju dzī vokļ os, ī rē ju uz visu vasaru, jo Izraē lā vasarā var dzī vot tikai zem kondicioniera, bet š eit - svaigs, tī rs gaiss, ne grams putekļ u . Viesnī cai ir terase, zaļ a, tī ra, zā le, ziedi. Š ū poles bē rniem. Baseins vienkā rš i brī niš ķ ī gs, plaš s, uzsildī ts ū dens, pirts. Pati viesnī ca ir ļ oti jauna, celta 2006. gadā , viss tī rs, sakopts, kas ir svarī gi. Tas nav tā lu no centra, apmē ram 12 minū tes ar kā jā m, un kalni ir arī tuvumā , tagad pacē lā ji nedarbojas, ir vasara, bet tie ir tikai piecu minū š u attā lumā , ja ir slē pes, man š ķ iet, ka ir septiņ i. Tas ir tā lu? Nē . Apbrī nojami, ka vasarā cilvē ki š eit nebrauc. Tā s ir brī niš ķ ī gas brī vdienas! Tā ir atpū ta – no steigas, no autobusiem un karstuma. Man patī k!
Сад отеля Гора Пирин видна из отеля Утро в Банско Уютный дворик отеля Место для трапез Первое утро Улица Банско Европа!!!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Top Lodge построен в конце 2006 года. Отель предлагает размещение в 68 одно- и двуспальных апартаментах. Расстояние до подъемника — 800 м

Viesnīcā

* закрытый бассейн

* сейф на reception

* лыжный гардероб

* транспорт до подъемника (бесплатно)

Telpu apraksts

* App2pax: гостиная с мягкой мебелью, кухонный бокс и спальня, спутниковое TV, интернет, телефон, мини-бар, душ, фен, балкон. Максимальное размещение 4 человека.

* App4pax: гостиная с мягкой мебелью, кухонный бокс и две спальни, спутниковое TV, доступ в Интернет, телефон, мини-бар, душ, фен, балкон. Максимальное размещение 6 человек.

FAQ