Izcila viesnīca!

Rakstīts: 7 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 30 janvārī — 5 februāris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Februā ra sā kumā atpū tos kopā ar vī ru! Lieliska viesnī ca, visi bija apmierinā ti!
Viesnī cā nav depozī ta, Wi-Fi ir bezmaksas! Darbojas atseviš ķ i telpā s, atseviš ķ i baseina teritorijā . Reģ istratū rā , reģ istrē joties, viņ i dod adapterus kontaktligzdā m. Numuros ir bezmaksas seifs! Personā ls runā angliski, ir krieviski runā još a Irina. Visas nepilnī bas attiecī bā uz uzkopš anu, dvieļ iem un č ī bā m tiek novē rstas uzreiz un ar smaidu.
Peldbaseins uz viesnī cas jumta. Trū kums - maz sauļ oš anā s krē slu un auksts ū dens. Nav apkures. Dvieļ i tiek nodroš inā ti baseina zonā .
Vienu stā vu zemā k atrodas trenaž ieru zā le, sauna un dž akuzi. Vī rieš i pa labi, sievietes pa kreisi.

Pludmale ir tī ra, Persijas lī cis ir skaists. Bezmaksas transfē rs uz turieni 8:30, atpakaļ.13:30. Taksometrs 13-15 derkhan. Dvieļ i tiek lū gti ņ emt lī dzi no istabas, ierodoties tie tiek nomainī ti pret tī riem.
Numuri ir lieliski, jaunas mē beles, lieliskas vannas istabas. Viņ i putojas ar tī rī š anu, bet maina veļ u pē c pieprasī juma, atnes ū deni, kafiju un dvieļ us. Ir smē ķ ē tā ju telpas! Nav balkonu. Daž i numuri ir divvietī gi. Krievu kanā lu nav.
Uzturs. Ē diens labs - vista, liellopa gaļ a, jē ra gaļ a. Daudz zaļ umu, pā kš augu un daž ā du kartupeļ u ē dienu. Augļ i - vī nogas, melone, arbū zs, ā boli. Deserti - kvadrā tveida kū kas ar daž ā du krē mu (sauso), medus austrumu saldumi, kruasā ni un garš ī gi virtuļ i!
Pretī viesnī cai atrodas lielveikals. Ja ejat pa labi, iela ir pilna ar veikaliem, kafejnī cā m un restorā niem. Viesnī ca atrodas netā lu no centra. Mē s spē lē jā m katru vakaru! Ļ oti labi! Krastmalā dziedoš as strū klakas. Uz galvenā s ielas pa kreisi no viesnī cas atrodas Lulū lielveikals, kurā atrodas apmaiņ as iekā rta - var samainī t dolā rus, eiro un rubļ us. Jū s varat vienkā rš i maksā t dolā ros lielā veikalā , viņ i jums iedos sī knaudu derkhanos. Netā lu no krastmalas atrodas panorā mas rats, okeanā rijs, bē rnu izklaides centri.
Pē c suvenī riem devā mies uz Dienu uz dienu. Tur viss ir no 1-10 derkhan. Mē s devā mies uz to, kas atrodas pa labi no krastmalas (30 minū tes no mums).
Ekskursijas. Ņ em Olgu uz pludmali! ! ! Daudz lē tā k! ! ! Dubaija 20 USD, Safari 40 USD, Omā na 75 USD.
Iesaku apmesties Tulip Hotel! ! ! Skaisti, jauni, tī ri, jauks personā ls, lieliska atraš anā s vieta.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu