Izcila viesnīca!

Rakstīts: 10 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 4 — 9 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca Radisson Blu Hotel, Dubai Canal View 5 * mū su ieraš anā s brī dī strā dā ja 4 dienas. Kad braucā m, par viesnī cu zinā ja maz, nebija ī stu bilž u, tikai vizuā lie, bet atbraucot bijā m sajū smā . Pirms tam biju labā.3 (Citymax Bur Dubai) un pavisam jaunā labā.4 (Auris in al mahanna).

Pati viesnī ca pavisam jauna, viss tī rs, skaists, numuriņ i kā uz vizuā lo, mū sdienī gs minimā listisks dizains. Maģ isks skats no loga uz lī ci un debesskrā pjiem. Pamosties ar š o skatu ir prieks. Č ī bas un peldmē teļ i, kas ir ļ oti jauki) Tī rī š ana katru dienu, pat vadi no uzlā des skaisti savī sies))

Peldbaseins ar skaistu skatu gan vakarā , gan dienā )

Ē diens. Mums bija tikai brokastis.

Ē dienu ir daudz, 3-4 svaigas sulas, no kurā m izvē lē ties, vairā ki smū tiji, apmē ram 3-4 siera veidi, dā rzeņ i salā tiem, marinē ti gurķ i, auksti kū pinā tas zivis, augļ i (plū mes, arbū zs, melone, ananā si, banā ni) , konditorejas izstrā dā jumi, viss auzu pā rslā m un musli (rieksti, ž ā vē ti augļ i) vairā ku veidu piens (sojas, riekstu, tauku, beztauku), karstie ē dieni (pupas, tomā ti, olas, sē nes, bekons, desiņ as. Ir apmē ram 4.6 ē dieni atseviš ķ ā ē dienkartē , atnā k viesmī lis un tu pasū ti (olu kultenis, olu kultenis (ļ oti ieteicams), olu kultenis, vafeles)

Viss ir ļ oti garš ī gs un skaists, brokastis jū s saņ emat nereā lu baudu)

Personā ls. Tā kā cilvē ku nebija daudz, saņ ē mā m maksimā lu uzmanī bu. Atver durvis, iesē dina mū s maš ī nā , restorā nā uzstā da krē slu, jautā , vai nebaudā m brokastis, uzklā j dvieli baseinā . Visi jauki un smaidī gi, atbildē s uz jautā jumiem, ieteiks risinā jumu.

Atraš anā s vieta. Blakus atrodas Burj Khalifa un Dubai Mall, raksta, ka 20 minū š u gā jiens, bet izsaucā m taksi, nebija dā rgi.
Bet, protams, attā lums lī dz tā dā m vietā m kā JBR pludmale vai Marinas krastmala nav mazs. Taksometrs izrā dā s dā rgs) Blakus ir divi lielveikali, bet ļ oti mazi un nav lielas izvē les. Teritorija attī stā s, tā pē c domā ju, ka laika gaitā tas tiks pabeigts)

Mums ļ oti patika pati viesnī ca, mans vē rtē jums ir 10 no 10)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu