labi, bet ir nianses

Rakstīts: 11 marta 2018
Ceļošanas laiks: 28 februāris — 6 marta 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca atrodas starp divā m metro stacijā m, kas atrodas aptuveni 10 minū š u attā lumā . Gleznainā vietā , netā lu no ezera un maziem parkiem - var pastaigā ties. Vietē jā s apskates vietas un tirdzniecī bas centri ir viegli sasniedzami ar metro. Runā jot par jū ru, atraš anā s vieta nav ī paš i tā lu, jo viesnī ca atrodas aiz ceļ a, stutē jot lī dz jū rai apmē ram 40 minū tes. Tas ir iespē jams ar transfē ru, tač u nav ē rti bū t piesaistī tam stundai vai ar taksometru papildu izmaksā m (taksometrs lī dz jū rai apmē ram 7 USD).
Ē dinā š ana 3 personā m. Tu nepaliksi izsalcis, bet diez vai gū si baudu. Monotoni. Brokastī s ir jogurti, musli, olas, siers un "desa", daž i ievā rī jumi, kafija, sulas, tē ja, daž i dā rzeņ i. Bet tas viss ir kaut kā skumji. Tas pats ar pusdienā m un vakariņ ā m. Ir gaļ a, vista, zivis, salā ti, sā nu ē dieni. Daž i deserti. Bet rodas iespaids, ka š ie salā ti ilgi gaidī ja, kamē r tiks apē sti.
Lifti. No rī ta bija 30 minū tes nevar gaidī t. Jū s varat staigā t, bet no 30 stā va jū s neesat daudz.

Sakopa, bet uz balkona nedē ļ u neviens netika. Nav kritisks, bet ne patī kams.

Kopumā iespaids nav slikts. Draudzī gs personā ls. Martā ideā ls laiks nav karsts vai auksts. Blakus laba iekā rta, ezeri, strū klakas, kafejnī cas.
Jau zinot Dubaijas ī patnī bas, es izvē lē tos viesnī cu pie jū ras no ceļ a.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu