Tulip Inn Royal Suites Ajman 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.210
№6 viesnīcas reitingā Adžmana
8.5 Numurs
8.8 apkalpošana
9.3 Tīrība
7.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca ir 16 stāvu ēka modernā stilā, celta 2010. gadā. No istabu logiem paveras skaists skats uz Persijas līci. Tā piedāvā papildu pakalpojumu klāstu peldbaseina, biznesa centra un viesnīcas autostāvvietas veidā. Viesnīcas restorānā tiek piedāvāti dažādi vietējās un starptautiskās virtuves ēdieni.Vairāk →
аватар 8ezhnoy8
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esmu budž eta cienī tā js. Atpū ta kopā ar bē rnu 5 gadus, izmantojot Tez Tour. Transfē rs ir lielisks. No Š ā rdž as lidostas lī dz Adž manai – pavisam tuvu. Adž mana nav bagā ts emirā ts. Uz Dubaiju - regulā ri autobusi kursē ļ oti biež i, ceļ oš ana ir ļ oti lē ta. … Tomēr ▾ Esmu budž eta cienī tā js. Atpū ta kopā ar bē rnu 5 gadus, izmantojot Tez Tour. Transfē rs ir lielisks. No Š ā rdž as lidostas lī dz Adž manai – pavisam tuvu. Adž mana nav bagā ts emirā ts. Uz Dubaiju - regulā ri autobusi kursē ļ oti biež i, ceļ oš ana ir ļ oti lē ta. Tas ir droš i un ē rti, nav biedē još i pā rvietoties neatkarī gi. Jū s varat ceļ ot uz Dubaiju patstā vī gi. Dubaijā ir daudz krievvalodī go. Par viesnī cu. Pirmā krasta lī nija. Nav savas pludmales - bet 500 metrus ar kā jā m ir bezmaksas pludmale vai maksas pludmale Ajman Beach viesnī cā - arī nav tā lu kā jā m. No viesnī cas nepazudī si, jo tā atrodas gar jū ru un ir daudzstā vu/augststā vu. Istabā bija bezmaksas Wi-Fi, youtube skatī jā mies multenes. Telpā ir ledusskapis, kondicionieris, plazma, ū dens, kafija, tē ja, cukurs, krē jums – katru dienu krā jumus papildinā jā m bez maksas. Gulta tī ra, matrač i jaunas kvalitā tes. Gulē t ē rti. Viņ i gā ja pastaigā ties, izkā ra zī mi ar lū gumu iztī rī t istabu - viņ i vienmē r ieradā s tī ri. Draudzī gais personā ls nemanā mi č aukst. Viesnī ca ir klusa un mā jī ga, un tur ir daudz krievvalodī go tū ristu, tas ir, var grupē t ekskursijas (iesaku Dubaiju, Abū Dabī , Indijas okeā nu / Omā nu). Daudz atpū tnieku ar bē rniem. Biež ā k peldē jā mies brī vā pludmalē (nianse: vakarā č akli strā dnieki rā pjas lejā , apmeklē tā ji skatā s uz sievietē m peldkostī mos - bet tas ir vakaros vai brī vdienā s). Maksas pludmale Ajman Beach ir laba, ir baseins - kas manam bē rnam ļ oti patika. Ē dinā š ana mums bija bufetes tipa brokastis (piena pā rslas vienmē r ir pieejamas). Brokastis ir normā las. Vakarā ē dā m Adž manas kafejnī cā s - nav dā rgi, porcijas milzī gas plus vietē jā garš a. Pa dienu naš ķ ē jā mies ar jogurtiem no lielveikala (tirgo ļ oti garš ī gus jogurtus spainī š os, veselī gus, ī stus, ne tā dus kā mū sē jais). Ī paš s viesnī cas rotā jums ir krieviski runā još ā meitene Venē ra reģ istratū rā katru dienu (Venē ra ir mū su cilvē ks, sā kotnē ji no Padomju Savienī bas). Venē ra ir ļ oti atsaucī ga, vienmē r pastā stī s, kur un kā ietaupī t, kur un kā nokļ ū t, ko apmeklē t, turklā t visu dara sirsnī gi ar rū pē m, lai viesnī cas viesi justos ē rti. . Atpū tos ar bē rnu, pā rē jais bija viegls, bagā ts. Emirā ti ir droš a, ē rta bagā ta valsts, kas jums jā apmeklē . Tī rs Persijas lī cis. Iespē ja doties ekskursijā uz Indijas okeā nu. Esam ļ oti apmierinā ti gan ar viesnī cu, gan valsti. Atseviš ķ i MILZĪ GS PALDIES viesnī cas darbiniecei - meitenei VENĒ RAI!
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vē los izteikt pateicī bu visam viesnī cas personā lam un jo ī paš i Venē rai par uzmanī bu atpū tniekiem. Iesaku visiem š o viesnī cu. . . … Tomēr ▾ Vē los izteikt pateicī bu visam viesnī cas personā lam un jo ī paš i Venē rai par uzmanī bu atpū tniekiem. Iesaku visiem š o viesnī cu. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Gloriua
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca nav slikta, labs trijnieks. Ē diens vienmuļ š , bet garš ī gs. Istabas tiek uzkoptas pē c tū ristu pieprasī juma. Istabā ir mikroviļ ņ u krā sns, tē jkanna, veļ as maš ī na, ledusskapis, plī ts, dzeramais ū dens. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav slikta, labs trijnieks. Ē diens vienmuļ š , bet garš ī gs. Istabas tiek uzkoptas pē c tū ristu pieprasī juma. Istabā ir mikroviļ ņ u krā sns, tē jkanna, veļ as maš ī na, ledusskapis, plī ts, dzeramais ū dens. Naudu par tī rī š anu neņ em. Recepcijā katru dienu ir krieviski runā još a meitene. Pludmales nav, bet var aizbraukt par maksas 30 dirhamiem vai bez maksas uz Lenmark hoteli. Kas attiecas uz apģ ē rbu, tas ir ļ oti vienkā rš i, ko tu esi ģ ē rbis. Cilvē ki ir ļ oti simpā tiski.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tū risma operators "Biblio-Globus" - viss ir ļ oti skaidrs. Tikš anā s kompā nija "Royal Park" - bez komentā riem. Pilsē tas viesnī ca. Bez savas teritorijas. Plusi: Pat ne pluss, bet viesnī cas cieņ a ir meitene Venē ra no Kirgizstā nas reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Tū risma operators "Biblio-Globus" - viss ir ļ oti skaidrs. Tikš anā s kompā nija "Royal Park" - bez komentā riem. Pilsē tas viesnī ca. Bez savas teritorijas. Plusi: Pat ne pluss, bet viesnī cas cieņ a ir meitene Venē ra no Kirgizstā nas reģ istratū rā . Ļ oti krieviski runā još s, atsaucī gs un kompetents. Liels paldies viņ ai! Viesnī ca atrodas blakus jū rai. Kluss. Plaš i numuri. Ir virtuvī te, ledusskapis, tē jkanna, tosteris. Ē dienus var pasū tī t atseviš ķ i. Katru dienu divas pudeles ū dens un tē jas-kafijas-cukura maisiņ i bez maksas. Istabā ir bezmaksas vadu internets (ā trums ap 0.5 mb/s), lī dzi jā ņ em vads vai ī rē reģ istratū rā par 10 dirhamiem, Skype strā dā ja bez problē mā m. Vestibilā ir bezvadu savienojums, Venē ra jums iedos paroli. Mū sdienu TV, daudzi kanā li, tostarp Perviy (satelī ta versija) un RBC, daž i no mū su mū zikas kanā liem. Kvalitatī vs ē diens, restorā ns mazs, bet vietu pietika. Brokastis no 7 lī dz 10, vakariņ as no 19 lī dz 22. Mū su tautieš i ē d galvenokā rt. Var palū gt seifu istabā , bez maksas, paceļ ot, bet droš ā k atstā t dokumentus. Mī nusi: nav privā tas pludmales. Pats savvaļ ā nebrauksi, tikai smiltis, jū ra un daudz zinā tkā ru. Izvē lē jā mies variantu (mū suprā t optimā lo) ar AJMAN BEACH HOTEL pludmali. No viesnī cas pa labi, pretē jā pusē , 5 minū tes kā jā m. AED 30 vienai personai, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, dvieļ i, baseins un duš a. Dā rgi, bet bijā m garī gi sagatavojuš ies. Ē rtu vietu nav daudz, tikā m lī dz 8, lai apgultos zem nojumes. Jū s varat paņ emt biļ etes mū su reģ istratū rā un mainī t tā s pludmales viesnī cas reģ istratū rā . Balkona istabā nav, nu, ļ oti maza duš a, vannas istabā ū dens visu laiku uz grī das. Jā š ķ ē rso ceļ š , lai tiktu lī dz jū rai (ļ oti nervus kutinoš a pieredze). Daž ā di: uz Dubaiju devā mies paš i, uzkā pā m Burj Khalifa tornī , skatī jā mies strū klakas, novē rtē jā m metro. Biļ etes uz torni tika paņ emtas iepriekš caur viņ u mā jaslapu, ekskursija izrā dī jā s 4 reizes lē tā ka. Pā ris reizes vakaros devā mies uz Ajman tirdzniecī bas centriem. Kopē jais viesnī cas vē rtē jums (mū suprā t) ir 4 ar mī nusu. Atpū ta - 5. Atbildē š u uz jautā jumiem. Valē rijs. polvalinndogmail. lv
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар vereshko8
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir lieliska par savā m 3 zvaigznē m, apkalpoš ana vienmē r ā tra, precī za. Telpā bija bezmaksas vadu internets, tač u daž as vietnes, no kurā m varē ja lejupielā dē t kaut ko lielu, tika nogalinā tas. Ir televizors, daudzi kanā li, arī krievvalodī gie. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir lieliska par savā m 3 zvaigznē m, apkalpoš ana vienmē r ā tra, precī za. Telpā bija bezmaksas vadu internets, tač u daž as vietnes, no kurā m varē ja lejupielā dē t kaut ko lielu, tika nogalinā tas. Ir televizors, daudzi kanā li, arī krievvalodī gie. Ir minibā rs, kas tiek papildinā ts katru dienu - tē ja, kafija, ū dens. Minibā ra izmantoš ana ir iekļ auta numura cenā , par to nav jā maksā papildus.
Ē diens garš ī gs un kvalitatī vs.
Vienī gais negatī vais ir tas, ka transports uz pludmali kursē tikai pulksten 10 no rī ta un 1 dienu atpakaļ . Lai gan jū s varat palikt pludmalē visu dienu. Bet uz pludmali mū s veda katru otro reizi, jo autobuss bija kaut kur aizņ emts. Pludmales maksa netiek samazinā ta. Ja negribi, tad neej. Tā nu mums bija jā brauc ar taksi par 5 dirhamiem un paš iem jā nokļ ū st pludmalē . Pastaigā ties var, bet karstums nav patī kams.
Vakarā no viesnī cas var pastaigā ties pa krastmalu, blakus ir bē rnu slidkalniņ i un karuseļ i (ē rta pastaiga), maksa ļ oti mē rena.
аватар Irma_
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kš u no sā kuma: Lido airarabia - lidmaš ī nā viņ i nebarojas, ņ em mazus dolā rus, lai nopirktu sviestmaizes un kaijas jau uz klā ja. Transfē rs no Š ā rdž as - lieliski, ā tri, pē c 20-30 minū tē m bū siet klā t (satiksme ceturtdienas un piektdienas vakaros) Viesnī ca - ā tra reģ istrē š anā s, ā tra apkalpoš ana. … Tomēr ▾ Sā kš u no sā kuma:
Lido airarabia - lidmaš ī nā viņ i nebarojas, ņ em mazus dolā rus, lai nopirktu sviestmaizes un kaijas jau uz klā ja.
Transfē rs no Š ā rdž as - lieliski, ā tri, pē c 20-30 minū tē m bū siet klā t (satiksme ceturtdienas un piektdienas vakaros)
Viesnī ca - ā tra reģ istrē š anā s, ā tra apkalpoš ana. Nekavē joties pieprasiet adapteri kontaktligzdai (tiem ir 3 kontaktu spraudnis). WiFi tikai vestibilā , ā trums lielisks.
Brokastis no 7 lī dz 10. Izvē le visu nedē ļ u bija viena: olu kultenis, desiņ as, 2 veidu pupiņ as, cepti kartupeļ i un cepta jē ra gaļ a, sagriezti gurķ i-tomā ti, š ķ ē lē s sagriezti augļ i, siers, desa , tē ja, kafijas sulas.

Jū ra ir pā ri ceļ am. Pludmale - tā lu, 2 gab. 1. mikroautobuss no viesnī cas Maksas 30 dirhami no 10 lī dz 13 (jebkurā laikā ) ved uz Ajman Beach Hotel = ir baseins, dvielis, sauļ oš anā s krē sli. Pludmale 2. , ejiet pa kreisi lī dz viesnī cai Landmark, biļ ete reģ istratū rā.30 dirhami, š ķ ē rsojiet ceļ u uz iež ogoto pludmali (ja maksā.50 dirhamus pie ieejas paš ā pludmalē - mē ģ inā ju sarunā t atlaidi pie ieejas - tā nesanā ca nestrā dā ). ir dvieļ i, sauļ oš anā s krē sli, duš a, tualete.
Citā s vietā s ir aizliegts izģ ē rbties, t. i. jū s varat peldē t, bet drē bē s.
Bezmaksas - mū su peldē tā ji peld bez maksas, atrodas zem pludmales Nr. 2 ž oga, labajā pusē . Ir iespē ja izmantot tualeti un duš u bez maksas.
Dubaija - nokļ ū š ana: taksis no viesnī cas lī dz autoostai 10 dirhami (var ar kā jā m -15min), Adž maņ a-Dubaja autobuss 10 dirhami (galī gā Deira ir centrs). autobuss aizņ em 1 stundu.
Dubai Mall - lai tur nokļ ū tu: Deirā atrodaties netā lu no Union metro stacijas. Paņ emiet biļ eti kasē uz Dubai Mall staciju, turp un atpakaļ.7 dirhami, saņ emiet sarkano karti. Jū s dodaties uz Dubai Mall, izkā pjat un iekā pjat autobusā , uzliekat to paš u sarkano karti no metro. 10 minū tē s Dubai Mall - lielā kajā iepirkš anā s un izklaides centrā pasaulē .
Lielā kais akvā rijs Dubai Mall, haizivju tunelis un akvā riji ar zivī m/ū driem/pingvī niem/č ū skā m. Izmaksas ir no 50 lī dz 100 dirhamiem, atkarī bā no izvē lē tajiem pakalpojumiem - jū s varat gan pabarot, gan braukt ar stikla dibena laivu.
Burj Khalifa tornis. Tū risti tiek ielaisti 124. stā vā (kopā no 163 stā viem). Jū s varat redzē t visu apkā rtē jo kā no lidmaš ī nas, jū s varat redzē t visu Dubaiju vienā mirklī .
Ieejas biļ etes cena tagad ir 400 dirhami. Biļ ete uz brī vu vietu vakaram vai rī tdienai - 100 dirhami. +25 dirhami par iespē ju izmantot elektronisko aci torņ a augš pusē . Ekskursijas ilgums neierobež ots, sē dies sev tī kamā s lopes virsotnē , aptuveni stundas laikā apniks.
Š ardž as un Adž manas menedž eris – Aleksandra – vē rtē jums ir normā ls.
Pā rvaldnieks nav skaidrs, kā pē c Elena - vē rtē jums ir zems. Bija neē rti sazinā ties, it ī paš i pē c tam, kad es atteicos no visā m ekskursijā m.
Viesnī cā esoš ie cilvē ki - Bubulki, tantes un pusmū ž a pā ri. Izklaide ir maz, naktsklubi nav atrasti. Netā lu no viesnī cas, pa labi 5min - zivju restorā ns, zivju plate (krabis, garneles, tuncis, mī dijas) - 50 dirhami.
Pozitī vie punkti - viesnī ca ir lē ta ar labu servisu.


iemiesojums 8wg5hjc9
Vai viesnīcai ir peldbaseins?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Adžmanas staļļi
Novērtējums 9.0
AAE, Adžmana
Atpūta, Daba
Al Nuami mošeja
AAE, Adžmana
Arhitektūra, Reliģija
Adžmanas muzejs
AAE, Adžmana
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель представляет собой 16-этажное здание в современном стиле, построенное в 2010 году. Из окон номеров открывается прекрасный вид на Персидский залив. К услугам гостей дополнительный комплекс услуг в виде бассейна, бизнес-центра и автостоянки отеля. В ресторане отеля подаются различные блюда местной и интернациональной кухни.

Atrašanās vieta До международного аэропорта Дубая - 30 минут езды, до аэропорта Шарджи – 10 минут езды.
Pludmales apraksts Частный оборудованный пляж отеля AjmanBeach - платно, пешком – 4-5 минут ходьбы. Бесплатный открытый пляж - через дорогу от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
Viesnīcā

2 конференц-зала, автобус до центра города.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • sporta zāle
Telpu apraksts

В отеле 192 номера.

  • vanna/duša
  • bidē
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Cornish Rd, 4294, Ajman, UAE
Tālruņi: +971 6 7413777
Tīmekļa vietne: Tulip Inn Royal Suites Ajman
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.