Piolets Park & Spa Hotel 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.010
7.5 Numurs
6.5 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.5 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 300 metru attālumā no Grandvalira-Soldeu slēpošanas trasēm, uz kurām ir pieejami bezmaksas transporta pakalpojumi. Uzcelta 2004. gadā. Visi plašie un ērtie Premium numuri ir atjaunoti 2016. gada vasarā.Vairāk →
аватар Elenna_A
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska viesnī ca, moderna, diezgan jauna. Atraš anā s vieta – 5 minū š u gā jienā lī dz pacē lā jam, un no viesnī cas kursē bezmaksas transports, t. Nav jā staigā ar slē pē m. Diezgan plaš s numurs, tī rs un ē rts. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, moderna, diezgan jauna. Atraš anā s vieta – 5 minū š u gā jienā lī dz pacē lā jam, un no viesnī cas kursē bezmaksas transports, t. Nav jā staigā ar slē pē m. Diezgan plaš s numurs, tī rs un ē rts. No balkona - krā š ņ s skats uz kalniem, mums bija skats tieš i uz nogā zē m. Diezgan laba skaņ as izolā cija, kaimiņ us ar bē rniem aiz sienas nedzirdē ja.
WiFi darbojā s labi istabā , restorā nā - ne visur labs signā ls.
Ē diens ir negaidī ti patī kams pā rsteigums. Mē s paē dā m brokastis un vakariņ as, un nenož ē lojā m. Ļ oti garš ī gi, daudzveidī gi, un gaļ a, un zivis, un daž ā das jū ras veltes, un svaigi augļ i. Nav iespē jams visu izmē ģ inā t. Viens mī nuss - kafija brokastī s ir tik un tā .
Spa centrs ir neliels, tač u tajā ir viss nepiecieš amais, lai pē c slē poš anas atslā binā tu noguruš os muskuļ us.
аватар lilyok78
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Bijā m š ajā viesnī cā.2012. gada februā rī , viesnī ca atrodas ē rtā vietā . lī dz telekabī nei 350 metri (busik ved ik pē c 5 minū tē m) lī dz pā rtikas veikalam un autobusa pieturai lī dz galvaspilsē tai arī metri 250-300, labi paē da. … Tomēr ▾ Bijā m š ajā viesnī cā.2012. gada februā rī , viesnī ca atrodas ē rtā vietā . lī dz telekabī nei 350 metri (busik ved ik pē c 5 minū tē m) lī dz pā rtikas veikalam un autobusa pieturai lī dz galvaspilsē tai arī metri 250-300, labi paē da. Bufete. gaļ a un zivis bija visu laiku. vidē ji SPA par 12.5 eiro no cilvē ka (kas nav ī paš i ē rti) iet tikai par 1-1.5, lai sasildī tos pē c slē poš anas, bet pē c samaksas. uz pilnugu. ir bē rnu klubiņ š , ar TV, rotaļ u paklā jiņ iem, BET viss nav mū su valodā . (ieskaitot multenes un filmas) ir tikai viens krievu kanā ls (bet nestrā dā ja) Lejā ir internets, bet tur arī ir daudz cilvē ku, tā pē c ir troksnis un aukstums (durvis tiek atvē rtas visu laiku), istabas bez pretenzijā m uz kaislī bu vispā r ! ! ! Par laimi, viņ i gandrī z nekad nebija tur. nekā du trauku(zobu birstes krū zes, vienreizē jā plastmasa). Gā jā m uz bā ru lū gt vī na glā zes vakarā padzerties, iedeva, bet no rī ta paņ ē ma. Recepcijā ir krieviski runā još a meitene ( kas ir ļ oti ē rti) Viesnī cā ir daudz krievu. Es vairs neieš u. Viņ ā nebija nekā mā jī ga vai atmiņ ā paliekoš a.
аватар Vadim_46
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pirmkā rt, mē s neplā nojā m tajā atrasties, nopirkā m sporta viesnī cu, bet dienu pirms Natalie tū res izbraukš anas mums š o viesnī cu bez paskaidrojumiem aizslidinā ja, teica, ejam vai nē . Mē s gā jā m. Viesnī ca ir tik un tā . … Tomēr ▾ Pirmkā rt, mē s neplā nojā m tajā atrasties, nopirkā m sporta viesnī cu, bet dienu pirms Natalie tū res izbraukš anas mums š o viesnī cu bez paskaidrojumiem aizslidinā ja, teica, ejam vai nē . Mē s gā jā m. Viesnī ca ir tik un tā . Interjers ir ļ oti drū ms. Atrodas pilsē tiņ as nomalē , 400 metrus no pacē lā ja, sastrē gumu laikā tos piegā dā ar mikroautobusiem, ja nolem kā pt kalnā pē c 11, tad kā jā m, ja piesē ž as bā rā pē c plkst. kalns, tad arī kā jā m. Ir spa bet par 12 eiro spa dzerš ana arī tikai par naudu, pat ū dens : -( turku pirts smird pē c vinila no stieptajiem griestiem ko tur kaut kā ds idiots uztaisī ja. Uz ielas ir baseins ar karsto kubls, bet smird pē c balinā tā ja. rinda dē ļ tā ka visi pā rrakstī ti un sasē dinā ti. Brokastī s neko nevar iznest visi ganā s un pat brī dinā jums uz galdiem guļ ar sodu par izveš anu. Ē diens ir labi, bet mainā s niecī ga daļ a sortimenta. Pa logiem skats vē ss uz kalniem. Ir bē rnu istaba, bet spē les tajā ir maksas . Internets tikai vestibilā . Nekā das atlaides tehnikai. Ļ oti maz krievu . Personā ls nerunā krieviski


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в 300 метрах от горнолыжных склонов Грандвалира-Сольдеу, трансфер до которых предоставляется бесплатно. Построен в 2004 году. Все просторные и комфортабельные номера «Премиум» были отремонтированы летом 2016 года.

Atrašanās vieta 300 м от подъёмника. 200 км от аэропорта Барселоны.
Viesnīcā

Камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, магазины на территории, доставка прессы, доставка еды и напитков в номер.

Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 150 номеров в 7-этажном здании отеля.

Istabās

WI-FI, телевизор LED HD с международными каналами, а также C+, мини-бар, сейф, регулируемое отопление и прямой телефон, полностью оборудованная ванная комната с раздельным туалетом, душ или ванная (на выбор гостя), увеличивающее зеркало, фен, набор туалетных принадлежностей.

Adrese Carretera General 2, nº19, AD100 Soldeu, Principat d'Andorra
Tālruņi: T.:+376 871 787,
F.:+376 871 788
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).