Oros Hotel 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.010
Viesnīca atrodas Encamp centrā. Pacēlājs atrodas 450 metru attālumā no viesnīcas, un ir pieejami bezmaksas transporta pakalpojumi. Viesnīca uzcelta 1959. gadā, pēdējais renovācija notika 2018. gadā. Lieliska izvēle budžeta brīvdienām.Vairāk →
аватар Svetlana533921
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba viesnī ca. Nomainī jā m numuru, jo parastais ir ļ oti bē dī gs, jā ņ em uzlabotais. Ē diens ir ļ oti garš ī gs, bet tas ir jā pē rk pie mums, jo tas tur ir ļ oti dā rgs. Teritorijas tur vispā r nav, tikai viesnī ca uz ielas, laba transporta apmaiņ a, izgā ju no viesnī cas, iekā pu transportā un braucu kur vajag. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Nomainī jā m numuru, jo parastais ir ļ oti bē dī gs, jā ņ em uzlabotais. Ē diens ir ļ oti garš ī gs, bet tas ir jā pē rk pie mums, jo tas tur ir ļ oti dā rgs. Teritorijas tur vispā r nav, tikai viesnī ca uz ielas, laba transporta apmaiņ a, izgā ju no viesnī cas, iekā pu transportā un braucu kur vajag. No funkcijā m es vē los atzī mē t garš ī go ē dienu.
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pros. Ē rta vieta slē potā jiem. Lī dz Funicamp pacē lā jam kursē bezmaksas vilciens. Brokastis var uzglabā t septiņ as dienas. Pirmajā dienā jautā jā m, kur ir augļ i, tā pē c darbinieki sā kumā bija pā rsteigti par jautā jumu, bet nā kamajā dienā bija ā boli, bumbieri, mandarī ni. … Tomēr ▾ Pros. Ē rta vieta slē potā jiem. Lī dz Funicamp pacē lā jam kursē bezmaksas vilciens. Brokastis var uzglabā t septiņ as dienas. Pirmajā dienā jautā jā m, kur ir augļ i, tā pē c darbinieki sā kumā bija pā rsteigti par jautā jumu, bet nā kamajā dienā bija ā boli, bumbieri, mandarī ni. . Mī nusi. Viesnī cā nav skaņ as izolā cijas. Visas durvis aizveras ar blī kš ķ i. Istabas ar logiem uz strauta - labā k neuzņ emties - ū denskritums ir trokš ņ ains. Tas rada lielu troksni. Cik saprotu viesnī ca ir ieslodzī ta jaunieš u grupā m. Pirmajā rī tā pamodos no sulī ga "R-kompā nijas celš anā s! " koridorā . Bet, ja varē ja vienoties ar krieviem, tad kad 23.00 apmetā s 60 francū ž i 18-19 gadus veci, tas bija ē zelis. 3os no rī ta mans Taisona miesas draugs š ortos izgā ja koridorā un teica, ka domā par franč iem un Franciju. Pē c tam viņ i nomierinā jā s, bet tikai mū su koridorā . Ī sā k sakot, ja brauc dienu, vakarā paņ em 150 gramus, tad varē si pietiekami izgulē ties.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Uz Andoru braucā m pirmo reizi. Radā s jautā jums par lē tas viesnī cas izvē li. Un š eit sā kā s problē mas: par lē tā m viesnī cā m Andorā praktiski nav atsauksmju (it ī paš i svaigu). Rezultā tā mē s apmetā mies uz Oros 3 * Encamp. … Tomēr ▾ Uz Andoru braucā m pirmo reizi. Radā s jautā jums par lē tas viesnī cas izvē li. Un š eit sā kā s problē mas: par lē tā m viesnī cā m Andorā praktiski nav atsauksmju (it ī paš i svaigu). Rezultā tā mē s apmetā mies uz Oros 3 * Encamp. Ļ oti dī vaini, ka par š o viesnī cu praktiski nav atsauksmju: puse klientu bija mū su tautieš i. Nolē ma aizpildī t š o robu.
Atrodas, manuprā t, ļ oti labi: praktiski pilsē tas centrā (jebkurā gadī jumā nav ilgi jā meklē vā rtos), blakus autobusu pieturā m, kur var ē rti nokļ ū t gan Ardoras galvaspilsē tā , gan pacē lā jā . Lī dz pacē lā jam ir 2 pieturas, tā pē c snovbordisti var aiziet lī dz tam 15 minū š u laikā . Blakus atrodas divi pā rtikas veikali, banka ar diennakts bankomā tu, bariņ š aptieku un citi nelieli veikaliņ i. Piecu minū š u gā jienā ir vietē jais sporta centrs ar baseinu (mē s tač u tajā nebijā m).
Viesnī cas numuri atbilst tā s zvaigž ņ u vē rtē jumam gan pē c izmē ra, gan satura. Istabā : divas vienvietī gas gultas ar naktsgaldiņ iem un sienas lampu, skapis, spogulis ar galdu un skapi, krē sls (nez kā pē c viens, lai gan istaba ir divvietī ga), seifs. Vannas istabā : izlietne ar spoguli un plauktu, fē ns, tualetes pods, bidē un vanna ar duš u. Runā jot par istabu, mē s pamanī jā m tikai daž us trū kumus: ledusskapju trū kumu un gultu supermobilitā ti (tur tā s ir uz riteņ iem un jebkura pē kš ņ a kustī ba noved pie tā , ka viņ i vienkā rš i braukā pa istabu). Dī vaini, ka pie tik krievvalodī go pā rpilnī bas nav atbilstoš a kanā la televī zijā . Bū tī bā viņ i rā da spā ņ u kanā lus un pat Eurosport. Turklā t futbola spē ļ u translā cijas laikā Eurosport parasti tiek pā rtraukts un visi tiek aicinā ti skatī ties bā ru. Starp citu, Eurosport pē c tam neparā dī jā s. Vē l viens jautā jums ir par skaņ as izolā ciju. Mū su logi pavē rā s uz "pagalmu", tur tek upe, tā s troksnis bija dzirdams nepā rtraukti. Mū su draugiem bija istaba - pretē jā pusē - bija ceļ a troksnis. Bija arī ļ oti labi dzirdē t, kas notiek koridorā . Bet kaimiņ us nemaz nedzirdē ja. Vispā r jau jā pierod.
Apkalpojoš ais personā ls diezgan draudzī gs, bet slikti runā angliski (izņ emot meiteni reģ istratū rā ). Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, ko nevar teikt par gultas veļ u. Ziepes/š ampū ns tika mainī tas pē c vajadzī bas, bet mū su draugiem bija jā iet uz reģ istratū ru un ubagot. Tajā paš ā dienā nomainī ta izdegusī spuldzī te.
Ē diens. Mums bija brokastis un vakariņ as (abas bufetes stila). Brokastis diemž ē l nabadzī gas un vienmuļ as. Vakariņ as atstā ja divkā rš u iespaidu. Pirmajā nedē ļ ā bija ļ oti "so-so" (tas attiecas uz siltajiem ē dieniem), un otrajā bija manā mi labā k. Gatavots kā rtī gi, bet bez "marinē tiem gurķ iem".
Un vē l daž i vā rdi par viesnī cu kopumā . Diemž ē l nav telpas aprī kojuma glabā š anai un zā baku ž ā vē tā ja. Ir slē pju un snovborda skapī tis, tač u tas ir ļ oti mazs un ir publiski pieejams. Tiesa, neviens neaizliedz telpā glabā t visu š o labo. Mums bija jā izž ā vē zā baki istabā . Tomē r ir vē l viens variants: bagā ž as glabā tuve uz pacē lā ja (uzglabā š ana - 3 eiro dienā , bet tieš ā m izrā dā s 6, jo no rī ta jā ņ em slē pes un vakarā jā noliek atpakaļ . Katra atvē rš ana maksā.3 eiro) . Viesnī cā ir arī sauna (somu un turku pirts, kā arī dž akuzi) un neliels fitnesa centrs. Apmeklē juma stunda maksā.6 eiro no cilvē ka, visu vizuā li apskatī jā m, viss izskatā s ļ oti labi, bet neizdevā s tikt. Prieks par bezmaksas Wi-Fi pieejamī bu viesnī cā . Ā rzemnieki (un daļ ē ji mū sē jie) katru vakaru sē dē ja ar saviem netbook datoriem un sarunā jā s ar radiem un draugiem visā pasaulē .
Kopumā , neskatoties uz š iem trū kumiem, viesnī ca mums patika. Ja dodaties pavizinā ties un pat ar labu kompā niju, tad uz visiem augstā k minē tajiem niekiem var pievē rt acis. Es dodu viesnī cai stabilu 4, un pē c tam, galvenokā rt baroš anas dē ļ . Visiem - labi atpū ties!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Cena - apkalpoš anas kvalitā te - interjers - atraš anā s vieta attiecī bā pret kalnu lieliska Pilsē tā ir pavasaris jaunajam gadam, un kalnā ir putenis un saule - romantika Viens mī nus solī ja beznodokļ u zonu, tos lē tos veikalus, bet muļ … Tomēr ▾ Cena - apkalpoš anas kvalitā te - interjers - atraš anā s vieta attiecī bā pret kalnu lieliska
Pilsē tā ir pavasaris jaunajam gadam, un kalnā ir putenis un saule - romantika
Viens mī nus solī ja beznodokļ u zonu, tos lē tos veikalus, bet muļ ķ ī bas - gan jau aiz bailē m pirka
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в центре города Энкамп. В 450 метрах от отеля находится подъёмник, до него предоставляется бесплатный трансфер. Отель построен в 1959 году, последняя реновация производилась в 2018 году. Отличный выбор для бюджетного отдыха.

Atrašanās vieta Аэропорт Каркассон-Сальваза находится в 96,1 км.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа. Общий лаундж/гостиная с телевизором.

  • kafejnīca/bārs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • slēpju uzglabāšanas telpa  FREE 
  • transfērs uz/no lidostas
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 66 номеров в 5-этажном здании отеля.

Istabās

Ванная, душевая кабинка, фен, телевизор, телефон, Wi-Fi. Уборка номера ежедневно. Смена белья 2 раза в неделю. Дополнительный сервис в номере.

Adrese Plaça del Consell, 11, Encamp, Andorra
Tālruņi: +376 831 222
Tīmekļa vietne: Oros Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).