Golden Rain Hotel 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.510
№12 viesnīcas reitingā Nha Trang
7.0 Numurs
8.0 apkalpošana
7.5 Tīrība
8.5 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca Golden Rain atrodas tikai nelielas pastaigas attālumā no Nha Trang pludmales, netālu no daudziem restorāniem, iepirkšanās centriem un spa.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Zagļ i! ! ! Aplaupī ja viesnī cas darbinieki. Jau ierodoties mā jā s, vī rs palī dzē ja saprast, ka strā dā vesela noziedzī ga grupa: administratore, apsardze, iespē jams, policija un, iespē jams, arī pats viesnī cas ī paš nieks. … Tomēr ▾ Zagļ i! ! ! Aplaupī ja viesnī cas darbinieki. Jau ierodoties mā jā s, vī rs palī dzē ja saprast, ka strā dā vesela noziedzī ga grupa: administratore, apsardze, iespē jams, policija un, iespē jams, arī pats viesnī cas ī paš nieks. No slē gtā seifa viesnī cas istabā meitene ar diviem bē rniem (ž ē l, ka vī ra nebija lī dzi) man nozaga 200 dolā rus. Tie, kas š ajā laika posmā apmetā s viesnī cā , bija apmulsuš i par notiekoš o un piedā vā ja pievienoties manam ē dienam. Divas dienas policija mani spī dzinā ja un pā rliecinā ja, ka naudas nav, beigā s atdeva 100 dolā rus, bet ar savu vjetnamieš u naudu. Viņ i neļ ā va man piezvanī t gidam.
Ierodoties mā jā s, vī rs man palī dzē ja saprast, ka tā ir vesela banda.
Zagļ i!! !
Vai es tur ieš u vē lreiz? Jā protams nē!! !
Vai es ieteiktu kā dam tur doties? Jā protams nē! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар s-b-s263
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā esam apmetuš ies jau otro reizi, š ogad atvedu draugus. Tā pat kā iepriekš viss kā rtī bā , grī das noslaucī tas, tualetes piederumi ziņ oti, gulta saklā ta, dvieļ i mainī ti, ielieciet ū deni. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā esam apmetuš ies jau otro reizi, š ogad atvedu draugus. Tā pat kā iepriekš viss kā rtī bā , grī das noslaucī tas, tualetes piederumi ziņ oti, gulta saklā ta, dvieļ i mainī ti,
ielieciet ū deni. Viņ i barojas lieliski.
Skrupulozā kajiem varu piebilst, ka pā ris reizes redzē ju mazas skudriņ as tualetē , naudas maiņ a viesnī cā nav izdevī ga 100 D. - 2180000 D. kā lidostā . , Un kā pnes uz viesnī cu ir ļ oti stā vas, sū dzē jā s resnā s tantes. Par labo: Rock Cafe 2, kas atrodas trī sdesmit soļ u attā lumā no viesnī cas, viņ i gatavoja sarež ģ ī tas vakariņ as no 12 lī dz 18 stundā m, izvē le no 6 ē dieniem, par 39000D / 120 rubļ i / porcijas ir labas, garš ī gas. Pa kreisi no ieejas pē cpusdienā nā k vjetnamiete, kas pā rdod ruļ ļ us, piemē ram, shawarma, par 10 000 D. lieliska uzkoda pie alus. Veikalā pieturā Tropical Markt joprojā m lē tā kais vietē jais rums 33000D+
20000.1, 5 l. Cola = lielisks kokteilis visai dienai. Ja jū s interesē sī kā ka informā cija, jautā jiet, kamē r tas vē l nav jū su prā tā .
аватар olgaprix
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vjetnamā bijā m pirmo reizi, numurs tika ieteikts tū rfirmai. reģ istrē š anā s aizņ ē ma 5 minū tes, istabiņ a gaiš a, tī ra, ar lielā m gultā m (kopā atpū tā mies ar vī ru, bet nez kā pē c mums iedeva trī svietī gu istabiņ u ar milzī gu divguļ amo gultu un kravas maš ī nu, gultas tika pā rvietotas kopā , tas izrā dī jā s lieliski)))). … Tomēr ▾ Vjetnamā bijā m pirmo reizi, numurs tika ieteikts tū rfirmai. reģ istrē š anā s aizņ ē ma 5 minū tes, istabiņ a gaiš a, tī ra, ar lielā m gultā m (kopā atpū tā mies ar vī ru, bet nez kā pē c mums iedeva trī svietī gu istabiņ u ar milzī gu divguļ amo gultu un kravas maš ī nu, gultas tika pā rvietotas kopā , tas izrā dī jā s lieliski)))). viesnī cu iepriecinā ja trenaž ieru zā les un baseina klā tbū tne 12. stā va terasē , no turienes tā ds skats uz jū ru ! ! Tur reizē m vakariņ ojā m, un no rī ta nodarbojā mies ar jogu un peldē jā mies vē sā ū denī ! brokastis labas, pielā gotas krievu vē deram: kartupeļ i, pankū kas, olu kultenis un olu kultenis. Un arī vjetnamieš u forš as lietas kā pho zupa, krabju zupa, gaļ as un dā rzeņ u uzkodas, daudz augļ u, tē ja, kafija, piens, ievā rī jumi, viss ir)) viesnī cas darbinieki ir ļ oti draudzī gi, viņ i nā k palī gā daž ā dā s situā cijā s . veļ as mazgā tavas pakalpojumi bija diezgan lē ti, un darba kvalitā te ir neslavē jama! viesnī cas ī paš nieks Griš a ir ļ oti uzmanī gs, katru rī tu devā s uz restorā nu, interesē jā s vai viss ir kā rtī bā un novē lē ja lieliskas brī vdienas)) neatradu nekā dus mī nusus. lai gan mū su istabā bija gekons, bet viņ š bija tik mazs un jauks, ka viņ u nevar saukt par mī nusu))
ванная комната в стандартном номере номер на троих(заселили двоих) посиделки на террасе 12 этажа бассейн на 12 этаже ночной вид с террасы 12 этажа оно же днем
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ā gada maijā atpū tos, bija ļ oti apmierinā ts. Tī rs, ir seifs un konders(bez maksas), nav kukaiņ u, izcilas brokastis. Pirmo reizi manā " tū riste" Griš a mā cī jā s Maskavā , tā pē c lieliski runā krieviski, tā pē c, ja radā s kā di jautā jumi, vienmē r palī dzē ja. … Tomēr ▾ Š ā gada maijā atpū tos, bija ļ oti apmierinā ts. Tī rs, ir seifs un konders(bez maksas), nav kukaiņ u, izcilas brokastis. Pirmo reizi manā " tū riste" Griš a mā cī jā s Maskavā , tā pē c lieliski runā krieviski, tā pē c, ja radā s kā di jautā jumi, vienmē r palī dzē ja. Jū ra ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , kafejnī cas un restorā ni, veikali un tū risma aģ entū ras viss blakus.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika, personā ls draudzī gs, apsveicu visos svē tkos(pastkartes, puš ķ is), kas mani ļ oti iepriecinā ja. Viesnī cas saimniece uzmanī ga, lieliski runā krieviski. Istabas tī ras, katru dienu uzkopta pludmale blakus, brokastis garš ī gas! Tikai pozitī vas emocijas, paldies!. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika, personā ls draudzī gs, apsveicu visos svē tkos(pastkartes, puš ķ is), kas mani ļ oti iepriecinā ja. Viesnī cas saimniece uzmanī ga, lieliski runā krieviski. Istabas tī ras, katru dienu uzkopta pludmale blakus, brokastis garš ī gas! Tikai pozitī vas emocijas, paldies!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies no 5. aprī ļ a lī dz 19. aprī lim Nha Trang, "Zelta lietus". Vē los dalī ties savā s pā rdomā s un sajū tā s, zinot, cik grū ti sā kumā ir nepazī stamā pilsē tā . Visi secinā jumi ir balstī ti uz mū su personī go viedokli, kā ds var nepiekrist. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 5. aprī ļ a lī dz 19. aprī lim Nha Trang, "Zelta lietus". Vē los dalī ties savā s pā rdomā s un sajū tā s, zinot, cik grū ti sā kumā ir nepazī stamā pilsē tā . Visi secinā jumi ir balstī ti uz mū su personī go viedokli, kā ds var nepiekrist.
Pilsē ta ir tik tā . Nav skaistuma vai brī numu. Viesnī ca ir ļ oti pieticī ga. Nav jā gaida luksusa numuri. Nē ooooo! Atkā rtoju daudzu viedokli: “ATRAŠ ANĀ S VIETA! BROKASTIS! PERSONĀ LS! TERASE, uz kuras ir tik lieliski vakariņ ot pilnī gā klusumā , lī dzi ņ emot ē dienu. Vjetnamieš i ir burvī gi. Ja vairā kas reizes ierodaties vienā salonā , veikalā , apmainī tā jā utt. , Jū s kļ ū stat par draugu. Turklā t bez apsē stī bas un padevī bas. Vā rdi mums ļ oti noderē ja (bet tie ir jā dzird vairā kas reizes, jo ir daudz deguna skaņ u).
Sveiki - Sjiņ Č ao
Labi, jauki — Dep
Paldies - Kam
Paldies, nevajag - Ham kam he
Lū dzu - Kam po chi
Ļ oti garš ī gi - Zat Ngon
Skaistums - Kon Gai Dep (Pē c masā ž as mē s meitenei sakā m: "Paldies, skaistule! " - "Kam he, Kon Gai Dep. " Prieks! Laime! )
Lemsim par virzieniem. Par visu rakstī š u, balstoties uz to, ka esam ar seju pret jū ru, ar muguru pret viesnī cu.
Mazliet par cenā m, uzreiz pā rtulkoju rubļ os. Zupa un salā ti (milzī gas porcijas min. diviem) no 30 lī dz 100 rubļ iem. Cū kgaļ a - 100 - 180 rubļ i, grilē ts jū ras velš u grozs - 220. Mango - 40-60, mangostā ns - 100, svaigs - 40 - 50.
Restorā ni (daudz apieti).
Tuvā kais, ē rts, garš ī gs, lē ts. Izejiet no viesnī cas, pagriezieties pa kreisi, pagriezieties pirmajā pa kreisi (stupceļ š ), ieejiet mazā ielas kafejnī cā ar 4 galdiņ iem.
Labā kā cū kgaļ a (pē c vī ra domā m), brī niš ķ ī gas jū ras veltes, kokteiļ i (pasū tā t 1 - otro uz mā jas rē ķ ina), bezmaksas dzē rieni uz ielas vakarā - Izejot no viesnī cas, pirms pagrieziena pagriezieties pa labi, atkal ieslē dziet labā puse. Restorā ns Why Not Bar, 24 Tran Quang Khai Street.
Lielisks restorā ns ar neticami daudzveidī gu ē dienkarti (4 bukleti) un zemā m cenā m. No viesnī cas pagriezieties pa kreisi lī dz krustojumam ar Nguyen Thj Minh Khai, dodieties uz 3. ielu (Nguyen Thien Thuat), pagriezieties pa labi, ejiet pa labo pusi, restorā ns atrodas pretī Barcelona viesnī cai, 3 vjetnamieš u vā rdi, pirmais ir Com .
Svaigi (daž ā di maisī jumi) - no viesnī cas pa labi, nogriež as uz Tran Quang Khai (pa ceļ am uz jū ru) un pa kreisi.
Ekskursijas. "Vova-tour" - brī niš ķ ī gi krievu puiš i! Dzī vespriecī gi, jauki. Viņ iem ir viena no zemā kajā m cenā m. Jū s varat vienkā rš i piezvanī t, pateikt, kur vē laties doties, viņ i jū s savā ks no viesnī cas, un "atmaksa" ir atpakaļ ceļ ā . "Vova Tour" - no viesnī cas pa labi, š ķ ē rsojiet ceļ u Tran Quang Khai ielā daž u minū š u gā jienā .
Labā kā ekskursija ir Yang Bay ū denskritums. Neticami skaisti, termā lie avoti utt. Viņ i to aizveda uz Vova Tour par 29 USD. Pē c sarunas ar tautieš iem sapratā m, ka š ī ir labā kā kompā nija (š ī ekskursija).
Dalat - ļ oti jauki, bet nebija troš u vagoniņ a un zī da rū pnī cas (Vai tas ir nepiecieš ams? ) Par tiem paš iem 29 USD
Vienī gais pā rpratums mums bija ekskursijas laikā uz Dienvidu salā m. Varbū t es pā rpratu? 40 min. redzē t koraļ ļ us, 7 min. - zvejnieku ciemats (nevaru to nosaukt par zvejnieku ciematu, jo 4 cilvē ki un zivs polietilē nā ir pilnī gs atkritums), un pē c tam vesela diena Hontam salā , kas ir viegli pieejama saviem spē kiem par 350 rubļ iem. . Solī tā bufete absolū ti nebija ē dama (200 rubļ i, kā vē lā k izrā dī jā s). Apakš ē jā lī nija par Dienvidu salā m ir pilnī ga miskaste par 35 USD. Vai nu brauc ar citu kompā niju, bet uzzini 100%, kas notiks, vai arī brauc atvaļ inā jumā uz Hon Tam pats (Kā da ziņ ojuma saite: “Biļ etes tika pirktas informā cijas centrā (otrajā ielā , pa kreisi no viesnī cas, a. liela dzeltena zī me ar zaļ iem burtiem ), Lī dz piestā tnei var nokļ ū t ar autobusu 04, pietura pie Tran Quang Khai ir ļ oti tuvu viesnī cai, par 6 rubļ iem. Ierodoties salā iedod pudeli ū dens, cena arī ietver sauļ oš anā s krē slus un saulessargus. Ir laba pludmale un vairā ki lieli baseini, gandrī z viļ ņ u nav. ) Vai arī varat iegā dā ties lī dzī gu ekskursiju ielu aģ entū rā par 7 USD.
Tas ir jauki arī Winperl. Uz to var ē rti nokļ ū t ar to paš u autobusu, atpakaļ , pē c dziedoš o strū klaku izrā des ar taksometru. Vinperla padoms. Ierodieties agri, nekavē joties paņ emiet sauļ oš anā s krē slus uz pludmali (to ir ļ oti maz). Pē c peldes - slidkalniņ i, karstumā - akvā rijs, tad pusdienas Pē du ciematā , tad meklē jiet kalnu ar ragaviņ ā m (kalnā netā lu no restorā na) - iespaidī gi.
Pā rskatī š anu veicā m mē s paš i. Pē c dubļ iem ar taksi devā mies uz Cham torņ iem, tad uz Long Son un Buddha pagodu, pē c daž ā m dienā m apskatī jā m katedrā li. Visa informā cija tika savā kta tī klā , neesmu pā rliecinā ts, ka gidi zina daudz vairā k. Citā ts:
Masā ž a. Esmu liels sejas masā ž as cienī tā js. Labā kie saloni: Y`SPA (iziet no viesnī cas, š ķ ē rsojiet ceļ u un ejiet skatī ties labajā pusē ) nav tā lu. Es tur veicu gā zes aprū pi. Tas pats, kas sejai, tikai maska ​ ​ tiek likta virs acī m. Otrais - no viesnī cas pa labi, š ķ ē rsojiet ceļ u, dodieties uz krustojumu (Tran Quang Khai un Nguyen Thien Thuat stū rī ). Bet, ja tev piedā vā ak-o-o-o-ļ oti mazo masieri - ej prom. Viņ a lec! Cenas - 20.000 dongi. (300 rubļ i) Nav slikti - izkā piet no viesnī cas, š ķ ē rsojiet ielu, nedaudz pa labi - strupceļ š , salona labajā pusē . Ir maska ​ ​ manuprā t ar č ili piparu! Smieklī ga sajū ta, bet ā da priecī ga! Mans vī rs to darī ja tajos paš os salonos. Bija ļ oti apmierinā ts. Masā ž a neredzī gajiem! Vai nu man ļ oti nepaveicā s, vai arī es kaut ko nesapratu. Sā kumā viņ i mē ģ inā ja mani nodī rā t, tad uzmanī gi nosita nieres, salauza mugurkaulu un izrā va matus, ignorē jot manus mež onī gos saucienus. Bē gš anas mē ģ inā jumi tika izjaukti paš ā sā kumā . Es paspē ju aizbē gt tikai tad, kad sadists nolē ma, ka mani vajag apgā zt. Es izlidoju pē c sekundes, tik tikko paspē jot paķ ert somu un kleitu. Gaidī ju vī ru uz ielas, lamā jos, kas man nav raksturī gi, un š ņ ukstē ju. M. b. Darī jums ir, ka es ne 100 kg. vī rietis (man ir 160 un 52 kg. )? ! Bet tas nebija ī paš i iepriecinoš i. Tā pē c visu atlikuš o laiku devā mies pie brī niš ķ ī gā m meitenē m.
Dubļ i. Visos iespē jamos veidos es reklamē ju Tha Ba (opcija - Tam Bun). Mē s ar vī ru esam patiesi sajū smā ! Bet klausieties padomu! Reģ istratū rā pasū tā t auto (pie sienas labajā pusē ir informā cija par shuttle ieraš anā s laiku), cena 3.000 dongi. (45 rubļ i). Jū s ierodaties, neklausiet nevienu, neņ emiet cenas, nekavē joties dodieties uz kasi, dodiet 12.000 (180 rubļ us), ja vē laties atstā t lietas noliktavas telpā , depozī ts 2.000 dongu. Par š o naudu saņ em visu vienā di, izņ emot 5 augļ us un glā zi tē jas (tiek piedā vā ta cena 90.000 dongi). Turklā t mī ļ a meitene taisa ļ oti pieklā jī gu manikī ru par 30 rubļ iem, pedikī ru - tikpat daudz, bet bez papē ž a apstrā des.
Pirkumi. Galvenā s tapa uz Č o dambja. Kaulē š anā s laikā saki, ka Nakts tirgū ir tā vē rts. . . (un nosauc savu cenu) Piemē ram - zī da kimono - 8.000 dongi. (120 rubļ i), vieglā kais vī rieš u krekls - 9.000 (135 rubļ i), lielie celtņ i (2 gab. ) - 28.000 (420 rubļ i). Nakts tirgū - spoguļ i, vizī tkarš u turē tā ji pa 2.000 dongiem. (30 rubļ i). Dž ins - 135 rubļ i. 750 ml. , viskijs un rums - 90-135 rubļ i. par 750. Naudu mainī ja mū su ielā - izejot no viesnī cas, ej pa pretē jo pusi, ej cauri krustojumam un skaties kursu. Mū su laikā tas bija 1–21 000 dongu. Neko sev neliedzot (tas ir, absolū ti! ) Mē s iztē rē jā m 100 USD dienā .
Ī sā k sakot, kaut kas lī dzī gs š im. Lai jaukas brī vdienas! Tur ir brī niš ķ ī gi! Ja kas, rakstiet.
Anna, Tomska.
Chiner33@mail. ru
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vē los izteikt savu viedokli par viesnī cu. Mū su atvaļ inā jums notika no 25. oktobra lī dz 8. novembrim. Viesnī cā ļ oti laba, tī ra, izcila virtuve ar lielu augļ u izvē li. Viesnī cas saimnieks Griš a, kurš labi runā krieviski un pā rzina mū su mentalitā ti, ir ļ oti uzmanī gs un vienmē r gatavs palī dzē t un paskaidrot, kas un kā . … Tomēr ▾ Vē los izteikt savu viedokli par viesnī cu. Mū su atvaļ inā jums notika no 25. oktobra lī dz 8. novembrim. Viesnī cā ļ oti laba, tī ra, izcila virtuve ar lielu augļ u izvē li. Viesnī cas saimnieks Griš a, kurš labi runā krieviski un pā rzina mū su mentalitā ti, ir ļ oti uzmanī gs un vienmē r gatavs palī dzē t un paskaidrot, kas un kā . Naudu labā k samainī t reģ istratū rā viss skaidrs un pē c kursa. Lieliski pavadī jā m laiku 11 stā vā ir atvē rta terase ar š ū polē m un galdiņ iem. Baseins mū s arī naktī s atmodinā ja. jā . nesapratu. Kopumā brī niš ķ ī ga viesnī ca ar labu atraš anā s vietu. Pilsē tas pludmale 5 minū š u klusā gā jienā . Š ī ir otrā iela, kurā ir daudz restorā nu un veikalu. Ī sā k sakot, pā rē jais un viesnī ca ir 100% IETEICAMS
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru. oktobra beigas - novembra sā kums. Viesnī ca mums ļ oti patika, iesakā m visiem! istabiņ as mazas, bez balkoniem, bet mā jī gas. Tī rī š ana katru dienu, ū dens katru dienu. Augš stā vā ir terase ar š ū polē m un galdiņ iem, kur vakaros visa jaunatne pulcē jā s jautrā kompā nijā , un baseins nav ī paš i liels, bet peldē ties un skatī ties uz pilsē tu un jū ru ir ļ oti forš i. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar vī ru. oktobra beigas - novembra sā kums. Viesnī ca mums ļ oti patika, iesakā m visiem! istabiņ as mazas, bez balkoniem, bet mā jī gas. Tī rī š ana katru dienu, ū dens katru dienu. Augš stā vā ir terase ar š ū polē m un galdiņ iem, kur vakaros visa jaunatne pulcē jā s jautrā kompā nijā , un baseins nav ī paš i liels, bet peldē ties un skatī ties uz pilsē tu un jū ru ir ļ oti forš i. Brokastī s ir viss, izsalcis nepaliksi: kafija, tē ja, sulas, augļ i, dā rzeņ i, salā ti, desa, siers, vairā ku veidu karstie ē dieni....un dziesmas ir tikai krievu valodā )))) lī dzī ga viesnī ca blakus (š ķ iet, Bali), sievietes teica, ka viņ ā m slikts ē diens, nav baseina, vispā r nebija ļ oti apmierinā ti. . Atraš anā s vieta lieliska, netā lu no jū ras, 5 min. klusas pastaigas, labajā stū rī ir lielisks restorā ns, tur viņ i pā rsvarā ē da. bet nevaru neuzrakstī t par saimnieku! ! Griš a ir galvenais kritē rijs viesnī cas izvē lei : ) vispā r ar vjetnamieš iem ir grū ti komunicē t - krieviski pat taksists diez vai sapratī s uz kuru viesnī cu un uz kurieni tevi vest, un diezgan grū ti izskaidrot, ka gribi. iepirkties vai uz tirgu - š eit bez Grishina palī dzī ba ir neaizstā jama. Ar jebkuru problē mu var lū gt pieprasī jumu, viņ š nekad neatteiks, pat palī dzē ja pasū tī t kaut ko pirkt. Daudzi izdomā ja, tieš i ar piezī mju grā matiņ ā m, pildspalvā m, lai viņ š vjetnamieš u valodā uzraksta viņ iem frā zes, lai vē lā k tā s parā dī tu pā rdevē jiem un taksistiem. Vispā r viņ š mī l krievus, citas viesnī cas mū s tikai apskauda : )
Izbaudiet savu uzturē š anos, mē s priecā simies, ja mū su apskats kā dam noderē s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es elpoju ar savu lī gavaini 12 dienas. Gribē ja dzimš anas dienā , tas izrā dī jā s 8. martā ! ! : ). Pirmo reizi Vjetnamā . Vispā r man viss patika, rī tdiena ir ļ oti blī va, ir ko ē st katrai gaumei, pat bē rniem ! ! Atbildiet darbiniekiem. … Tomēr ▾ Es elpoju ar savu lī gavaini 12 dienas. Gribē ja dzimš anas dienā , tas izrā dī jā s 8. martā ! ! : ). Pirmo reizi Vjetnamā . Vispā r man viss patika, rī tdiena ir ļ oti blī va, ir ko ē st katrai gaumei, pat bē rniem ! ! Atbildiet darbiniekiem. Mē s slikti runā jam angliski, bet neviens nav atcē lis rokas ž estu : ). Un mums arī atvaļ inā jumā bija traucē klis, saslimu, drudzis, klepus. . utt. Sā kumā mē ģ inā ja paš i, pē c tam, kad kļ uva slikti, viesnī cas ī paš nieks Griš a, izcils vī rietis, iekā pa savā maš ī nā kopā ar lī gavaini un devā s uz dež urē još u aptieku pē c mums zā les, toreiz viņ a sieva. , liels paldies, teica pa tā lruni, ko pirkt, un Grisha Viņ a man pastā stī ja par maniem simptomiem. Viņ a ir viņ a ā rste, un Griš a mā cī jā s Maskavā , viņ š ļ oti labi zina krievu valodu. Š o viesnī cu mums ieteica draugi, sā kumā viņ i tur bija, pē c 3 dienā m lidojā m pē c viņ iem. bija ļ oti apmierinā ti. Istaba bija tī ra un tika pastā vī gi uzkopta. 5 minū š u attā lumā no pludmales. Jū s to nenož ē losiet, veiksmi un izbaudiet brī vdienas
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tā bija pirmā reize Vjetnamā , un kā ds pā rsteigums! Izrā dā s, ka trī s zvaigznes Zelta lietū ir gandrī z tas pats, kas trī s zvaigznes Rietumeiropā . Tie. diezgan pieklā jī ga, ļ oti tī ra viesnī ca, uzkopš ana katru dienu, pa dienu veļ as mazgā š ana pē c pieprasī juma - no rī ta pā rgā ja, nā kamajā rī tā atgriezā s. … Tomēr ▾ Tā bija pirmā reize Vjetnamā , un kā ds pā rsteigums! Izrā dā s, ka trī s zvaigznes Zelta lietū ir gandrī z tas pats, kas trī s zvaigznes Rietumeiropā . Tie. diezgan pieklā jī ga, ļ oti tī ra viesnī ca, uzkopš ana katru dienu, pa dienu veļ as mazgā š ana pē c pieprasī juma - no rī ta pā rgā ja, nā kamajā rī tā atgriezā s. Protams, bez frillē m. Numurā ir gaisa kondicionieris, TV, minibā rs-ledusskapis. Kopumā viss ir standarta. Trī s zvaigznes kaut kur Vā cijā , Francijā vai Š veicē biež i vien ir labā kas nekā piecas zvaigznes Ē ģ iptē vai Turcijā . Ir Wi-Fi, lai gan es to neizmantoju, jo. gandrī z visā Vjetnamā ir ļ oti lē ti mobilie sakari, tostarp 3G ar labu ā trumu. Tā pē c labā k ir nekavē joties, pē c ieraš anā s, iegā dā ties vietē jo SIM karti pirmajā lidostā .
Kas attiecas uz pā rtiku - brokastis ir iekļ autas cenā , bet es neko nevaru pateikt, man nebija iespē jas to izmē ģ inā t - izbraucu agri uz pirmo atpū tas nedē ļ u, 2 stundas pirms brokastī m - devos nirš anai.
Visu otro nedē ļ u man bija sava izklaides programma, kas ilga krietni pē c pusnakts, tā pē c nogulē ju lī dz vakariņ ā m. Vispā r man nebija brokastis. Tajā paš ā viesnī cā ī rē ju skrejriteni, pagrabā ir garā ž a, kur to var nolikt. Lai gan vairā kas reizes ierados ļ oti vē lu, garā ž a bija slē gta, atstā ju blakus ieejai, no rī ta darbinieki nolika savā vietā .
Personā ls draudzī gs un izpalī dzī gs, krieviski, protams, nesaprot, bet angliski runā diezgan pacieš ami, kā jau vispā r visā s viesnī cā s.
Š ai viesnī cai papildus standarta interneta lapai ir atzī mē ta ģ eogrā fiskā atraš anā s vieta Google Maps jeb Google Earth resursā , var redzē t precī zu tā s atraš anā s vietu – tas praktiski ir Nha Trang tū risma centrs.
Kopumā spriedums ir tā ds – nā kamreiz pie tā arī apstā š os.
Dzī voju viens divvietī gā istabā , par cenu 35 USD / dienā , motorollera noma - 8 USD / dienā
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Golden Rain расположен всего в нескольких минутах ходьбы от пляжа Нячанг, недалеко от многочисленных ресторанов, торговых центров и спа-салонов.

Atrašanās vieta Поездка от отеля Golden Rain до аэропорта Нячанг занимает 40 минут.
Pludmales apraksts До пляжа 300 метров.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане отеля подают блюда западной кухни. Также вам предложат местные экзотические деликатесы. Терраса для загара. Доставка еды и напитков в номер. Круглосуточная стойка регистрации. Услуги по продаже билетов. Камера хранения багажа. Услуги консьержа. Услуги по глажению одежды. Факс/Ксерокопирование. Доставка прессы.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 44 номера.

Superior Room,

Deluxe Room,

Istabās

Душ/ванна, туалет, фен, кабельное ТВ, спутниковое ТВ, ЖК-телевизор, сейф, мини-бар, кондиционер, письменный стол, интернет, джакузи.

Adrese 142 Hung Vuong, Nha Trang, Vietnam
Tālruņi: Tel: (+84)58 3527 799 Fax: (+84)58 3528 899
Tīmekļa vietne: Golden Rain Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.