Sanatorii i spa-kurort Iurmino 3*– Atsauksmes

KrimaSaki
49
Novērtējums 7.710
№2 viesnīcas reitingā Maiss
8.1 Numurs
8.2 apkalpošana
8.6 Tīrība
7.9 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Modernā sanatorija "Yurmino" atrodas Krimas rietumu daļā (Saki), tieši Melnās jūras piekrastē. Galvenā specializācija ir ginekoloģisko, uroloģisko, muskuļu un skeleta sistēmas slimību, ādas slimību ārstēšana un rehabilitācija ar unikālu Saki dūņu, sālījuma, minerālūdeņu palīdzību. Jurmino sanatorija galvenokārt ir balneo-dubļu vanna un medicīnas nodaļa ar savu klīnisko un bioķīmisko laboratoriju. Pacientu ārstēšana un rehabilitācija tiek veikta, pamatojoties uz SPA ārstu izstrādātām ārstēšanas programmām. Galvenie ārstnieciskie dabas faktori ir Saki ezera unikālās sulfīdu dūņu dūņas, sālījums, Sakskaya minerālūdens.Vairāk →
аватар sch69
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viņ i atveda uz turieni savu tē vu ar muskuļ u un skeleta sistē mas traucē jumiem. Mē s devā mies pē c ilgas telefona sarunas, kurā mums stā stī ja, kā tē tim ar viņ iem bū s labi. Ierodoties uzzinā jā m, ka, lai nokā ptu uz medicī nas nodaļ u, ir jā pā rvar 4 kā pņ u kā rtas (vairā k nekā. … Tomēr ▾ Viņ i atveda uz turieni savu tē vu ar muskuļ u un skeleta sistē mas traucē jumiem. Mē s devā mies pē c ilgas telefona sarunas, kurā mums stā stī ja, kā tē tim ar viņ iem bū s labi. Ierodoties uzzinā jā m, ka, lai nokā ptu uz medicī nas nodaļ u, ir jā pā rvar 4 kā pņ u kā rtas (vairā k nekā.20 pakā pieni, no kurā m daž i ir augš ā ! ), Un tad dariet to visu apgrieztā secī bā . Lifts tur neiet. Viņ i atteicā s valkā t ē dienu telpā , sakot: "Tas bū tu jā dara eskortam. " Viņ i uzreiz izskrē ja no turienes. Kā pē c melot? !
аватар flatiron.ru
Cienī jamais Jurij Mihailovič ! Sirsnī gi pateicamies Jums personī gi un Jū su draudzī gajam sanatorijas "Yurmino" kolektī vam par atpū tas prieku un efektī vu ā rstē š anu! Jums izdevā s radī t mā jī gu viesmī lī bas un komforta atmosfē ru, kas apvienota ar ideā li uzbū vē tu ā rstē š anas procesu! Var redzē t, ka aiz tā slē pjas milzī gs ikdienas rū pī gs darbs. … Tomēr ▾ Cienī jamais Jurij Mihailovič !
Sirsnī gi pateicamies Jums personī gi un Jū su draudzī gajam sanatorijas "Yurmino" kolektī vam par atpū tas prieku un efektī vu ā rstē š anu!
Jums izdevā s radī t mā jī gu viesmī lī bas un komforta atmosfē ru, kas apvienota ar ideā li uzbū vē tu ā rstē š anas procesu! Var redzē t, ka aiz tā slē pjas milzī gs ikdienas rū pī gs darbs. Divas nedē ļ as, no 2021. gada 15. februā ra lī dz 1. martam, varē jā m justies bezrū pī gi un absolū ti laimī gi mū s ieskaujoš ajā sanatorijas gaisotnē !
Es vē los personī gi atzī mē t katru no jū su speciā listiem:
Reģ istratū ra Jekaterina ā tri nokā rtoja visus dokumentus un novadī ja ievadbrī fingu par sanatorijas dzī ves specifiku, jau no pirmā vā rda jutā m, ka esam š eit ļ oti gaidī ti.
Narbekova Zubide Reshatovna, spa ā rste, ar lielu pozitī vu un humoru veica pā rbaudi, uzmanī gi uzklausī ja visas vē lmes un ļ oti kompetenti izrakstī ja mums nepiecieš amā s medicī niskā s procedū ras. Izrakstī to un saņ emto procedū ru rezultā ts pā rsniedza mū su cerī bas!
Irina Anatoļ jevna - ē damzā les administratore ir ļ oti organizē ta, ā tra un precī za darbiniece, kā arī gaiš s un draudzī gs cilvē ks, viņ ai izdevā s radī t sirsnī gu mā jī gu atmosfē ru un lieliski organizē t darbu kā restorā nā ar trī s Michelin zvaigznē m! Ē dienu noformē jums ir ļ oti ē stgribu, produkti svaigi. Ē diens ļ oti garš ī gs un sabalansē ts, liels sortiments, perfekta tī rī ba un kā rtī ba. Atmosfē ra ir ļ oti draudzī ga. Es gribē tu jū s apmeklē t vē l daudzas reizes!
Semjons ir masā ž as terapeits, ļ oti kvalificē ts, uzmanī gs un efektī vs speciā lists. Divu nedē ļ u ā rstē š anā s laikā viņ am izdevā s atjaunot manu plecu pē c traumas, kas bū tiski uzlaboja dzī ves kvalitā ti. Pē c viņ a masā ž as kļ uva iespē jams pilnī bā izmantot roku bez sā pē m.
Dubļ u aplikā cijas speciā liste Gaļ ina procedū ras veica ļ oti rū pī gi un rū pī gi ar lielu uzmanī bu un rū pē m par mū su veselī bu un labsajū tu. Viņ a ir ļ oti pozitī va un dzī vespriecī ga, pē c procedū rā m atveseļ oš anā s ā trums dubultojas.
Elena, lā zerterapijas un SMT terapijas speciā liste, ir ļ oti kompetenta, organizē ta, precī za, ā tra, precī za, fiksē ja dubļ u vannu un masā ž as rezultā tu, rū pī gi un individuā li piegā ja procedū rā m.
Dilara ir dubļ u nodaļ as medmā sa, kvalificē ta, precī za speciā liste, draudzī ga un uzmanī ga persona, viņ a prasmī gi organizē ja procedū ru, ļ oti sirsnī gi satikā s un izbrauca.
Nadež da ir medmā sa dū ņ u nodaļ ā , ļ oti taktiska, uzmanī ga, ar lielisku humora izjū tu, rū pī gi un sirsnī gi veica procedū ras. Viņ as rokā s izrā dī jā s, ka jū tas kā bē rns!
Lenija ir medmā sa vannas istabas nodaļ ā , kompetenta, kvalificē ta speciā liste, ritmiski organizē jusi nodaļ as darbu, gā dī ga un apdomī ga.
Natā lija ir mā siņ a vannasistabas nodaļ ā , uzmanī ga, glī ta speciā liste, pozitī va un atsaucī ga, sagā dā ja lielu prieku par procedū ru.
Gafarovs Š evkets Bekirovič s ir vingroš anas terapijas speciā lists, ļ oti kvalificē ts, ar lielu profesionā lo pieredzi, ar individuā lu pieeju ikvienam vingroš anas terapijas grupā . Biju patī kami pā rsteigta par personī go attī stī bu elpoš anas vingrinā jumos un ar bumbu. Palī dzē ja celt vitalitā ti un sajust kustī bu prieku.
Jū su kū rorta izcilā kā vieta noteikti ir peldbaseins ar saunu un hammam! Kad aiz loga snieg, vē jš , negaiss, ir iespē ja peldē ties un sasildī ties jebkurā laikā .
Zems priekš gala Jurijs Mihailovič s Jums un Jū su profesionā lajai un draudzī gajai komandai par ā rstniecī bas un atpū tas organizē š anas augsto kvalitā ti! Ieteiksim Jū s saviem draugiem un paziņ ā m.
Attī stī ba un stabilitā te jums!
Nikolajs un Marina Podgaiski.
2021.  gada 1.  marts
вид из номера
аватар Mariet
Sanatoriju "Yurmino" apmeklē ju pirmo reizi, ziemā . Jauka apkā rtne, brī niš ķ ī gs gaiss, jū ras krasts, ē rtas gultas. Labā kais sanatorijā , izņ emot slavenos Saki dubļ us un sā lī jumu, ir masā ž a un ē diens, daudzveidī gs un garš ī gs. … Tomēr ▾ Sanatoriju "Yurmino" apmeklē ju pirmo reizi, ziemā . Jauka apkā rtne, brī niš ķ ī gs gaiss, jū ras krasts, ē rtas gultas. Labā kais sanatorijā , izņ emot slavenos Saki dubļ us un sā lī jumu, ir masā ž a un ē diens, daudzveidī gs un garš ī gs. Patī kama ir telpu tī rī ba un rindu neesamī ba uz procedū rā m. Tač u jautā jumus rada attieksme pret viesiem. Piemē ram, administrators Prihodko, kurš , atsaucoties uz sanitā rajā m normā m, atteicā s vispā r neko darī t telpā ar ledus grī dā m (kurā m vajadzē ja to sildī t ā rā.0 grā du temperatū rā ! ). Rezultā tā iespaids par ā rstē š anos un atpū tu izrā dī jā s sabojā ts un trī s dienu aukstuma rež ī ms atturē ja no vē lmes atgriezties š ajā sanatorijā vē lreiz.
аватар oleg011
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē nesi braukā jā m pa Krimu, iepazinā mies ar mums jaunu pussalu. Mē s neplā nojā m braukt uz Saki, bet vienā viesnī cā Sudakā runā jā m ar saimnieku, viņ š teica, ka viņ a sieva ir burtiski nosē dusies uz kā jā m ar netī rumiem, ļ oti ieteica aizbraukt vismaz apskatī ties. … Tomēr ▾ Mē nesi braukā jā m pa Krimu, iepazinā mies ar mums jaunu pussalu. Mē s neplā nojā m braukt uz Saki, bet vienā viesnī cā Sudakā runā jā m ar saimnieku, viņ š teica, ka viņ a sieva ir burtiski nosē dusies uz kā jā m ar netī rumiem, ļ oti ieteica aizbraukt vismaz apskatī ties. Rezervē ja istabu Jurmino. Ko lai saka, pamatī ga sanatorija ar atseviš ķ u korpusu procedū rā m, kur jā iet. Izrā dā s, ka daž as dienas neko neatrisina, vajag iziet vismaz kursu. Mē s palikā m nedē ļ u, dabū jā m brī vu dienu, viņ i neatlaida netī rumus. Diē tiskā pā rtika. Bet visi ir ļ oti smaidī gi un laipni, jebkurš pieprasī jums tiek ā tri apmierinā ts. Domā jam citreiz atbraukt atvaļ inā jumā un iziet pilnu kursu, lai redzē tu, vai bū s kā da ietekme uz ā das puš umu.
аватар dergach.kristina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā nu mū su atvaļ inā jums YURMINO paskrē ja garā m! Mē s tikko atgriezā mies, sakā rtojā m lietas un izmetā m fotogrā fijas. Vasarā bija iecerē ts braukt pa dubļ iem, man sā pē ja ceļ i un vajadzē ja vē l vienu dubļ u kursu. … Tomēr ▾ Tā nu mū su atvaļ inā jums YURMINO paskrē ja garā m! Mē s tikko atgriezā mies, sakā rtojā m lietas un izmetā m fotogrā fijas. Vasarā bija iecerē ts braukt pa dubļ iem, man sā pē ja ceļ i un vajadzē ja vē l vienu dubļ u kursu. Bet diemž ē l viņ i nevilka pē c cenas, vasarā tas izrā dī jā s ļ oti dā rgs. Pievē rsiet uzmanī bu piesaistī tajai "ziemas" cenai. Bē rni atrunā ja, ka Krimā novembrī -decembrī no garlaicī bas aprū ksim un lī s lietus. Bet mums bija brī nums, sniegs! ! Guļ ot tieš i pie jū ras, todien devā mies ekskursijā uz Jaltu un redzē jā m sniega kupenas palmā s! Ziemā gan sanatorijā , gan Krimā kopumā nav garlaicī gi. Jā , un publika likā s inteliģ entā ka, neviens neskrien ē damzā lē , citus grū stot. Bija daudz tā du pā ru kā mē s, kuriem bē rni iedeva biļ eti uz ā rstē š anu un mazdē lu padusē . Ierodoties bijā m patī kami pā rsteigti. Mū su 10 gadus vecais mazdē ls varē ja izmantot kā du akciju, un bē rni tika izmitinā ti bez maksas. Paņ ē mā m viņ am tikai pā rtiku un vedā m uz masā ž u, jo. viņ am nebija nepiecieš ama ā rstē š ana (pah-pah-pah). Iespaidu ir daudz, tiem norimstot, varbū t uzrakstī š u sī kā k, bet pagaidā m rezultā ts - ļ oti patika!
аватар wershin
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izsakā m sirsnī gu pateicī bu par mū su nedē ļ as nogali no 7. lī dz 9. oktobrim! Laiks bija fantastisks. Š ī s divas naktis gulē ju kā zī daiņ i, masieris iztī rī ja galvu) Visi smaida, zina savas lietas, atstā ju ļ oti patī kamu iespaidu!. … Tomēr ▾ Izsakā m sirsnī gu pateicī bu par mū su nedē ļ as nogali no 7. lī dz 9. oktobrim! Laiks bija fantastisks. Š ī s divas naktis gulē ju kā zī daiņ i, masieris iztī rī ja galvu) Visi smaida, zina savas lietas, atstā ju ļ oti patī kamu iespaidu!
аватар id340025520
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sanatorija ir laba tiem, kam jā ā rstē . Izklaides š eit ir maz / bija pā ris atrakciju ekskursijas tik sī kumi. Bet galvenā nodarboš anā s procedū ru un atpū tu pē c tiem. Ja netī rumi ir noteikti, tad tikai š eit ! ! Vē l viens ļ oti efektī vs spa apmeklē jums / ir kapsula un masā ž a, ko vien vē laties. … Tomēr ▾ Sanatorija ir laba tiem, kam jā ā rstē . Izklaides š eit ir maz / bija pā ris atrakciju ekskursijas tik sī kumi. Bet galvenā nodarboš anā s procedū ru un atpū tu pē c tiem. Ja netī rumi ir noteikti, tad tikai š eit ! ! Vē l viens ļ oti efektī vs spa apmeklē jums / ir kapsula un masā ž a, ko vien vē laties. Esam ļ oti apmierinā ti. Paldies! ! !
аватар Olya_Mir
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki. Es nosū tī ju savu mammu pie jums atvaļ inā jumā . Liels paldies viņ ai viss ļ oti patika, ā rstē š ana, ē diens, pati sanatorija, laikapstā kļ i un jū ra)) Viņ i daudz rakstī ja par sliktu pā rtiku, mana mā te teica Ē diens daudz, viss bija garš ī gi, vienkā rš i bija ciemiņ i, kam š ķ ī vji neglī ti un jū ra slapja un saule karsta. … Tomēr ▾ Sveiki. Es nosū tī ju savu mammu pie jums atvaļ inā jumā . Liels paldies viņ ai viss ļ oti patika, ā rstē š ana, ē diens, pati sanatorija, laikapstā kļ i un jū ra)) Viņ i daudz rakstī ja par sliktu pā rtiku, mana mā te teica Ē diens daudz, viss bija garš ī gi, vienkā rš i bija ciemiņ i, kam š ķ ī vji neglī ti un jū ra slapja un saule karsta. Vienī gais ko pamanī ju tā pat kā visi ir istabu mazais izmē rs. Pā rē jais viss kā rtī bā ! Paldies par lieliskajā m brī vdienā m! ! !
аватар qvashina
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mā tei iedeva biļ eti, viņ a atnā ca apmierinā ta un iedegusi, viņ a lū dz dot vē l. Bet viņ š saka, ka labā k dot pavasarī , nebū s tik karsts. Pirmo reizi paņ ē ma dubļ us. Ļ oti palī dzē ja. … Tomēr ▾ Mā tei iedeva biļ eti, viņ a atnā ca apmierinā ta un iedegusi, viņ a lū dz dot vē l. Bet viņ š saka, ka labā k dot pavasarī , nebū s tik karsts. Pirmo reizi paņ ē ma dubļ us. Ļ oti palī dzē ja.
аватар mamaev1979
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar sievu jau no ziemas plā nojā m atvaļ inā jumu Krimā , lasī jā m daudz forumu. Rezultā tā viņ i izvē lē jā s Saki, bet Saki - Jurmino sanatoriju. Mana sieva ā rstē ja sievietes, man ir locī tavas. Jau pē rkot biļ eti, viņ i lasī ja par sliktu uzturu un pat gribē ja biļ eti atdot. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu jau no ziemas plā nojā m atvaļ inā jumu Krimā , lasī jā m daudz forumu. Rezultā tā viņ i izvē lē jā s Saki, bet Saki - Jurmino sanatoriju. Mana sieva ā rstē ja sievietes, man ir locī tavas. Jau pē rkot biļ eti, viņ i lasī ja par sliktu uzturu un pat gribē ja biļ eti atdot. Bet viņ i neatgriezā s un aizgā ja. Teikš u uzreiz attaisnoja braucienu par naudu. Un par uzturu nav sū dzī bu, un pati sanatorija ir cienī ga. Visa diena bija aizņ emta, tad procedū ras, tad spē lē ja galda tenisu. Olimpiā des atklā š anā pulcē jā s kaimiņ i no grī das un kopā skatī jā s. Cilvē ki ir ļ oti laipni un patī kami. Pateicoties Yurmino no manis un manas sievas, viņ ai ir labi testi pē c ieraš anā s, mē s ceram uz ilgstoš u efektu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums hrabejan
Sakiet, lūdzu, kāda ir pansionāta Yurmino teritorija. Vai ir veikali tirgus, aptieka vai jums ir nepieciešams nokļūt Saki pilsētā. Vai uz pilsētu kursē mikroautobusi? un cik bieži
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
iemiesojums zhuzha65
Nesaprotu, kas te jāsaka :)
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums amurah
Aprīlī taisos precēties,uzvārdu nemainīšu.Nākošā dienā plānojam ar vilcienu uz Krimu.Vai būs problēmas muitā?
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 31 atbildi
iemiesojums Sergej61
Vai varu ierasties bez spa kartes? Vai kūrorts strādā ar Visa karti?
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums yurmino
‹ Viesnīca Sanatorii i spa-kurort Iurmino 3*
Līdzīgas viesnīcas

Современный санаторий «Юрмино» расположен в западной части Крыма (Саки), непосредственно на берегу Черного моря. Основная специализация – лечение и реабилитация гинекологических, урологических, заболевания костно-мышечного аппарата, кожных болезней с помощью уникальных Сакских грязей, рапы, минеральных вод.

Санаторий Юрмино – это в первую очередь бальнео-грязелечебница и медицинское отделение с собственной клинико-биохимической лабораторией. Лечение и реабилитация пациентов производится на основе разработанных врачами-курортологами лечебных программ.

Основные лечебные природные факторы – это уникальные сульфидные иловые грязи Сакского озера, рапа, минеральная вода «Сакская».

Atrašanās vieta До г. Саки – 13 км, до г. Евпатория – 20 км, до аэропорта г. Симферополь – 40 км.
Pludmales apraksts Собственный закрытый мелкогалечный пляж с теневыми навесами, лежаками, душевыми, раздевалками, медпунктом, пунктом проката, кафе, WC.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
Viesnīcā

Для поддержания и развития физической активности проводится нордическая ходьба с инструктором, имеется теннисный корт с необходимым инвентарём.

Санаторий дружественнен для родителей с детьми. Так для маленьких гостей будет интересно в детской игровой комнате с воспитателей, площадке на свежем воздухе, детском бассейне с горкой.

На компактной территории здравницы расположен дендропарк, оформленный в греческом стиле.

Питание «шведский стол» оказывается в столовой здравницы, также на берегу моря есть кафе с заказным меню.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Детский бассейн с горкой, тренажерный зал, крытый бассейн и сауна, бильярдная. Комплекс лечебных, профилактических или реабилитационных мероприятий на основе целебных сакских грязей и самого современного оборудования: Клинико-биохимическая лаборатория; Комплексное исследование сердечно-сосудистой системы; Ультразвуковая диагностика внутренних органов; Бальнео-грязелечебница; Массажные кабинеты; Кабинеты физиотерапии (ингаляции, СМТ, магнито-лазеро-электротерапия); Гидроколонотерапия; Лечебные души; Лечебная физкультура; Вытяжение позвоночника (сухое и подводное); Сухие углекислые ванны; Фитотерапия.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номера категорий Эконом, Стандарт, Улучшенный, Комфортабельный, Люкс, Дуплекс.

Istabās

Душ/ванна и туалет, халаты, балкон, кабельное телевидение, кондиционер, сейф, минибар и холодильник, телефон, электрочайник, беспроводной интернет.

Adrese 96500, АР Крым, г.Саки, ул. Морская 11а
Tālruņi: +8 800 302 20 07,
+7 499 504 28 95,
+7 978 010 66 06,
+7 978 225 41 38
Tīmekļa vietne: Sanatorii i spa-kurort Iurmino
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный, галечный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть аквапарк или горки. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.