Sakskii TsVKS im. N.I. Pirogova 3*– Atsauksmes

KrimaSaki
8
Novērtējums 7.410
№4 viesnīcas reitingā Maiss
7.8 Numurs
8.0 apkalpošana
8.8 Tīrība
7.5 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Saki sanatorija viņiem. Pirogovs ir medicīnas centrs, kurā viss ir padomāts par kompleksu ārstēšanu un atpūtu: dzīvojamais un diagnostikas komplekss, dubļu vanna, peldbaseins un hidropātija, sūkņu telpa, klubs un brīnišķīgs parks.Vairāk →
аватар _304192
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Treš o reizi paliku pie sievas. Mū s ievietoja 6. korpusā.2. stā vā , 229. kab. Tikai pozitī vi iespaidi! ! ! Personā ls ir uzmanī gs, pieklā jī gs un profesionā ls. Ē dā m ē damzā lē.3. stā vā pē c izvē les sistē mas. … Tomēr ▾ Treš o reizi paliku pie sievas. Mū s ievietoja 6. korpusā.2. stā vā , 229. kab. Tikai pozitī vi iespaidi! ! ! Personā ls ir uzmanī gs, pieklā jī gs un profesionā ls. Ē dā m ē damzā lē.3. stā vā pē c izvē les sistē mas. Ē dienu kvalitā te laba un daudzveidī ga. Procedū ru saraksts ir diezgan plaš s. Pats galvenais - ir labums!! ! ! Izsakā m lielu pateicī bu visam personā lam un ī paš u pateicī bu 6. korpusa medmā sai Storož enko Ludmilai Mihailovnai, ā rstē još ajiem ā rstiem - Polovecam Vladimiram Semenovič am, Vaļ ihovam Vladimiram Anatoļ jevič am. PALDIES!!! ! !
аватар Turist_Rus
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pē rn un aizpē rn jau ā rstē jā mies ar Saki dubļ iem Poltava-Krym sanatorijā (turpmā k tekstā P1), apskatu par 2017. gadu var lasī t š eit. https://www.turpravda.com/uc/saki/Poltava_Krym-h14963-r200007.html. Es salī dzinā š u ar viņ u. … Tomēr ▾ Pē rn un aizpē rn jau ā rstē jā mies ar Saki dubļ iem Poltava-Krym sanatorijā (turpmā k tekstā P1), apskatu par 2017. gadu var lasī t š eit. https://www.turpravda.com/uc/saki/Poltava_Krym-h14963-r200007.html. Es salī dzinā š u ar viņ u. Š ogad pā rmaiņ ā m nolē mā m doties uz Militā ro sanatoriju. Pirogovs (turpmā k P2). Ā rstē š anas periods 2018.  gada decembris – 2019.  gada janvā ris.
P2 atrodas Mihailovska ezera krastā , no Saki ezera atdalī ts ar š auru dambi. Es nesapratu, vai Mihailovska ezers ir dubļ u avots, bet tas ir skaidri iekļ auts Saki ezera sā ls rež ī ma uzturē š anas sistē mā .
Sanatorija atrodas labiekā rtota parka slē gtā zonā , iespē jams, vasarā ir patī kami pastaigā ties pa to. P2 sastā v no 9 stā vu dzī vojamā s ē kas ar pieguloš u 3 stā vu kluba-ē damistabas ē ku, ko ar to savieno 70 metrus gara medicī nas ē kas pā reja, atseviš ķ a peldbaseina un vairā kas 1-2 stā vu dzī vojamā s ē kas. daž ā da komforta, kā arī atrodas Ratiņ krē slu lietotā ju medicī niskā s rehabilitā cijas centra parka dziļ umos (medicī nas ē ka ar Sv. profesora Voino-Jasinetska (Lū ka) mā jas baznī cu un kopmī tņ u ē ku).
Vauč eri P2 ir ievē rojami dā rgā ki nekā P1 uz š o paš u periodu, un, tos pē rkot, mē s cerē jā m uz labā ku ā rstē š anu, kā arī labā kiem dzī ves un uztura apstā kļ iem. Es mē ģ inā š u to sadalī t pa punktiem.
Tā tad galvenais, pē c kā viņ i dodas uz Saki, ir slavenie Saki dubļ i. Viņ i nav skopi ne P1, ne P2. Bet, ja P1 ir moderna sistē ma dubļ u padevei no caurules tieš i uz galdu un dubļ i no caurules izplū st noteiktā temperatū rā un konsistencē , tad P2 ļ oti karstos dubļ us no caurules sajauc spainī ar aukstu. sā lī jumu no citas caurules un manuā li ielej uz galda. Spaiņ i ir smagi, un sievieš u, kas to dara, ir ž ē l. Turklā t sastā vdaļ as tiek sajauktas ar aci, gadā s, ka tā s kļ ū dā s ar temperatū ru gan vienā , gan otrā virzienā . Turklā t dubļ i ir plā nā ki nekā P1, nezinu vai tas ir labi vai slikti.
Abā s sanatorijā s ir liela fizioterapijas procedū ru izvē le, grū ti spriest, kur labā k, bet man radā s iespaids, ka P2 aparatū ra ir modernā ka.
Ar mehanoterapiju. Principā P2 aprī kojums ir daudzveidī gā ks un labā ks nekā P1. Bet parastajiem pacientiem (nevis invalī diem) ar mehanoterapiju saprot parastu sporta zā li – š ū puļ krē slu. Pagā ja gandrī z visa pirmā nedē ļ a, lai uzzinā tu, ka vajadzī gā ierī ce atrodas Medicī niskā s rehabilitā cijas centrā , lai saņ emtu tai atļ auju un precizē tu procedū ras atvaļ inā juma nosacī jumus : (. Rezultā tā izveidoju daž us muskuļ iem CMR un daž i š ū puļ krē slā .
P2 ir iekš telpu baseins 24 metru garumā ar saldū deni, tajā ir atvē lē ti 2 celiņ i peldē tā jiem, ir pā ris primitī vu hidromasā ž as ierī č u. Problē ma ir tā , ka baseins atrodas atseviš ķ ā ē kā , ziemā tas nav ē rti, tā pē c tas nav populā rs. Turklā t š is fonds tiek apmaksā ts galvenajam kontingentam (komerciā liem pacientiem bez maksas). Kaut kur ir ā ra baseins, ziemā , protams, nestrā dā , neredzē ju.
No sporta izklaidē m ir pingpongs un biljards, š ķ iet, ka ir par brī vu un š ķ iet, ka kaut kur ir korts, bet es to neredzē ju.
Mē s dzī vojā m "Lux" kategorijas istabā (trī s zvaigznes). Š is ir 2 istabu "suite" numurs, kas ir ļ oti lī dzī gs ģ imenes standarta numuram P1 (tā mē s dzī vojā m pagā juš ajā gadā ). Tā da pati platī ba, ļ oti lī dzī gs aprī kojums. Bet P2 ir jaunā ks remonts un ir 2 balkoni kur var pasē dē t vasarā (ziemā nav aktuā li). Galvenā P2 priekš rocī ba ir labā ks matracis. Bet arī tik-tā - savienotas atsperes.
P2 galvenais kontingents ē d no pielā gotas ē dienkartes, un komerciā lie pacienti var izvē lē ties starp pielā gotu ē dienkarti vai bufeti. Kā viņ i mums paskaidroja, tad ar pielā gotu ē dienkarti viņ u pasū tī tais tika atnests iepriekš un likts galdā , un bufetē ē dieni ir vienā di, bet jū s varat likt uz š ķ ī vja to, ko vē laties tieš i tagad, cik vien vē laties un apvienojiet vairā kus viena veida ē dienus. Piemē ram, ņ em kotleti un zivs gabaliņ u, kartupeļ u biezenim pievieno š tovē tus kā postus utt. Protams, mē s izvē lē jā mies bufeti, bet ar mani 1 pā ris atteicā s no bufetes un pā rgā ja uz pielā gotu ē dienkarti.
P2 bufete izskatā s pieticī gā ka nekā P1, tač u ē dienu daudzveidī ba ī paš i neatš ķ iras. Vienmē r 2-3 veidu zaļ umi, 1-3 veidi kā posti/burkā ni, vā rī ta bieš u vai bieš u suflē , aukstie gaļ as gabaliņ i (vā rī ta desa un krū tiņ a), 2 veidu siera kubiņ i, 2-3 sā nu ē dieni, 3 veidi karstie (gaļ a gabaliņ i mē rcē (nosaukumi daž ā di, garš a tā da pati), zivs, vista / olu kultenis / tvaika kotletes), tē jas maisiņ i, zefī ri, glazē ti cepumi un daž as bulciņ as, medus, sviests, iebiezinā tais un parastais piens, rozī nes, ž ā vē tas aprikozes, valrieksti augļ i - sasmalcinā ti uz pusē m/ceturtdaļ ā m ā boli, apelsī ni/mandarī ni un banā ni. Papildus brokastī m vā rī tas olas (vistas un paipalas), 2 veidu biezputru un biezpiena kastrolis, biež i sautē ti burkā ni ar ž ā vē tā m plū mē m, pusdienā s - 2 veidu zupas, vakariņ ā s - biezpiena kastrolis. Viss ir labi (garš ī gi) pagatavots, vismaz salī dzinot ar P1. Zivis vai jū ras asaris, vai, pusē gadī jumu, lasis, reizi nedē ļ ā deva sarkanos ikri. Bet ar dzē rieniem bija problē mas. Brokastī s deva kafiju, bet š ķ ī stoš u, un diezgan biež i ne pulvera veidā , bet jau atš ķ aidī tu titā nā (sieva atteicā s dzert). Gandrī z katru dienu brokastī s vai vakariņ ā s bija kakao (pulveris no Nestle), bet nebija karsta piena, un uz ū dens tas izrā dī jā s negarš ī gs, man bija jā pievieno iebiezinā tais piens. Pusdienā s vienmē r bija 3 dzē rieni: sula, ž ā vē tu augļ u kompots un mež rozī š u buljons. Sula beidzā s uzreiz, ja pievienoja, tad pē c 20 minū tē m arī ar kompotu ne vienmē r pietika, un novā rī jums, varbū t noder, bet ļ oti negarš ī gs. Kas mani iepriecinā ja - vakariņ ā s izsniedza kefī ru/raudzē tu ceptu pienu atseviš ķ ā s pakā s, to varē ja izdzert, kā jau sanatorijā pienā kas, pirms gulē tieš anas.
Kultū ras programma formā li bija bagā tī ga: katru dienu 2 filmas (bē rniem un pieauguš ajiem), viktorī nas, karaoke un animā cijas programmas, reizi nedē ļ ā kultū ras un organizatoriskā s nodaļ as darbinieku koncerts ar amatieru priekš nesumu iesaisti. BET...Viktorī nas un citas lietas mū s nesaista, kā arī filmas pieauguš ajiem, pā ris reizes bē rnu seansa laikā gā ju garā m kinozā lei - tur nebija neviena cilvē ka, bet filma tika nospē lē ta. Bet koncerti bija labi, vismaz amatieru priekš nesumiem.
KOPSAVILKUMS: Savā ziņ ā viena sanatorija ir nedaudz labā ka, savā ziņ ā cita, bet kopumā lī menis ir aptuveni vienā ds. Bet izteikti uzpū stā s cenas dē ļ pazeminā ju Militā rā s sanatorijas kopvē rtē jumu. Pirogovs.
аватар levchuk8
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s izvē lē jā mies š o sanatoriju, jo ir daudz pozitī vu atsauksmju par atveseļ oš anos. Reģ istrē š anā s nebija veiksmī ga, tā kā lidojums bija naktī , ierodoties sanatorijā pirmdien 8:30, mū s iekā rtoja tikai 15:00, attiecī gi tie, kas nebrokastoja, bija noguruš i un arī ē da vē lā k. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o sanatoriju, jo ir daudz pozitī vu atsauksmju par atveseļ oš anos. Reģ istrē š anā s nebija veiksmī ga, tā kā lidojums bija naktī , ierodoties sanatorijā pirmdien 8:30, mū s iekā rtoja tikai 15:00, attiecī gi tie, kas nebrokastoja, bija noguruš i un arī ē da vē lā k. dienas ē dienkarte vairā kas dienas, jo viņ u vainas dē ļ neaizpildī ja ē dienkartes pasū tī jumu. . Viņ u izrakstī š anā s 7:00 no rī ta, ja mums ir biļ ete no 1 lī dz 22, jā izbrauc plkst. 7:00.22. Ā ra peldbaseins maksā.150r vienu apmeklē jumu. Iekš telpu nefunkcionē , ​ ​ bet uz ielas ir septembra vidus un pū š diezgan auksts un stiprs vē jš , visas straumes ir stepes, tā pē c sanā k, ka trī s nedē ļ u laikā baseinu izdevies apmeklē t trī s reizes.
Tī rī š ana ir pretī ga, jo labprā tā k nemaz netī rī tu, atsakā s izvest atkritumus, ja tajā s ir arbū zu mizas vai pudeles, viņ iem ir grū ti, paliek putekļ i zem gultas un uz televizora, pē c slapja tī rī š ana, gulta tiek mainī ta reizi nedē ļ ā , viņ i jums atnes komplektu, jū s to piepildā t viņ a neatkarī gā . Par ē dienu sū dzī bu nav, bet trī s nedē ļ u laikā kļ ū st garlaicī gi.
Ā rsti neko ī paš i unikā lu nesaskatī ja, uz manā m sū dzī bā m, ka man bija divu pirkstu nejutī gums uz rokas, atkal nekā dus ieteikumus un ā rstē š anu neizrakstī ja, izņ emot apkakles zonas masā ž u, un tas visticamā k ir iekaisums. elkoņ a kaula nerva ā rstē š ana vietā m gā ja uz sā niem, ik pa laikam bija nosmakš anas lē kmes cē lonis netika noskaidrots, lē kmes nosū tī tas inhalā cijā m, lē kmes pastiprinā jā s, sā ka smakt puņ ķ i, asaras, siekalas, nā cā s caurdurt suprastī nu, otro nedē ļ u ar iesnā m un klepu pē c viņ u inhalā cijā m biju pilnī gi vesela, divus gadus neklepoju un nesaaukstē jos...Vietas unikalitā te klā tbū tnē Nav skaidrs vai viņ iem ir dubļ i un sā lī jums, kā saka, ka nav licences sā lī juma ieguvei un kaut ko ielej vannā , bet cik es saprotu, tas ir tā lu no rappas. Mā sas pā rsvarā ir draudzī gas, tač u viņ ā m joprojā m ir tā lu no apkalpoš anas kultū ras.
WI-FI tikai gaiteņ os, ekskursijas 50 uz 50 veda no diviem pā rstā vjiem uz sanatorijas ē ku, gids man galī gi nepatika, dā ma nebija tik interesanta, ka negribē jā s klausī ties, viņ i sapakoju pilnu busu, cenas nesaka reā las, vispirms samaksā vienu summu par ekskursijas servisu, bet tad pa ceļ am noplē š , par biļ etē m utt.
Otro reizi ņ ē mā m biļ etes pie ieejas sanatorijā Ai-Petri pie Veras, braucā m ar mikroautobusiem, tač u tie nav ē rti un pavada visu dienu no rī ta 7-00 lī dz 23:00 mikroautobusā , lai gan Mercedes. tieš ā nozī mē nav ī paš i ē rts, bet gids San Sanych ir ļ oti interesants, lai gan tū re mainī jā s ceļ ā , labi, viņ š kompensē ja visu, izņ emot pusdienas kalnos 18. paviljonā , kur viņ i mū s it kā ved degustā cija, kur mums iedeva tā du dzē rienu kā konjaks no kā rbā m ar š okolā des garš u par 500 rubļ iem tikai pē c pasū tī juma izdarī š anas , kaut kā dā smacī gā ē stuvē , kur nav iespē jams normā li pasē dē t, cenas tā das paš as kā Maskavā par bā rbekjū uz kauli, kas nav nekā ds š aš liks, bet sadedzinā ti zupa jē ra kauli ar diviem gramiem gumijas, 2 frī kartupeļ i, dā rzeņ u š ķ ī vis zaļ umu vietā , ķ ekars pē tersī ļ u, lai gan iepriekš precizē ju, ka mani interesē tikai zaļ umi a. dā rzeņ u š ķ ī vis, 2 pitas maize, sava veida š urpa un zupa ar absolū ti bezgarš ī giem pelmeņ iem noplē sts 2000, un pie blakus galdiņ a mani pabaroja ar skā bu č ebureku
...
Secinā jums: Es nezinu, vai es vē l ieš u, mans vī rs vē las, es nedegu no vē lmes, es domā ju, ka izmaksas nav pamatotas ... .
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š eit uzskaitī š u tikai galvenā s epizodes, kas palī dzē s nā kamajiem atpū tniekiem ietaupī t naudu, un, iespē jams, arī paš u dzī vi! Ierodoties š ajā sanatorijā , nekavē joties sagatavojieties sekojoš ajam: 1) jums tiks piedā vā ts parakstī t lī gumu par ā rstē š anu, bet š ī lī gums jums nekad netiks dots, pat ja jū s sū dzaties visā m Krimas un Ukrainas struktū rā m! 2) ja maksā jat par kotedž u (no 3000 USD), tad gaidiet izlī gumu parastajā dzī vojamā mā jā Nr. … Tomēr ▾ Š eit uzskaitī š u tikai galvenā s epizodes, kas palī dzē s nā kamajiem atpū tniekiem ietaupī t naudu, un, iespē jams, arī paš u dzī vi! Ierodoties š ajā sanatorijā , nekavē joties sagatavojieties sekojoš ajam: 1) jums tiks piedā vā ts parakstī t lī gumu par ā rstē š anu, bet š ī lī gums jums nekad netiks dots, pat ja jū s sū dzaties visā m Krimas un Ukrainas struktū rā m! 2) ja maksā jat par kotedž u (no 3000 USD), tad gaidiet izlī gumu parastajā dzī vojamā mā jā Nr. 9.3 ), ja riskē jat sū dzē ties direktora pienā kumu izpildī tā jam O. M. Hļ ebņ ikovam un galvenajam ā rstam A. P. Cibrika Ukrainas Aizsardzī bas ministrijas valsts uzņ ē mumam “Saki centrā lā militā rā klī niskā sanatorija nosaukta pē c. N. I. Pirogovs" par savu tiesī bu un intereš u aizskā rumu, nekavē joties gatavojieties tam, ka jums tiks piedraudē ts dzē rumā un nozagt naudu no seifa! Vienlaikus paturiet prā tā , ka policija un prokuratū ra sū dzī bas neizskatī s, jo O. M. . Hļ ebņ ikovs bija bijuš ais policijas pulkvež leitnants! 4) Sagatavojieties uzreiz, ka papildus biļ etes apmaksai bū s jā maksā atseviš ķ i nauda par pā rbaudē m un ā rstē š anu, jo tas, ko viņ i jums izrakstī s, tiks apgriezts- nost un ļ oti tā lu no ā rstē š anā s! 5) gatavojieties tam kā govju un buļ ļ u bars, lai cī nī tos par savā m tiesī bā m dabū t salā tu š ķ ī vi no tā saucamā s bufetes, ar ko nepietiek pat 10% no visiem atpū tniekiem ! jo mutes apū deņ oš ana un paceļ amā duš a ir vā ji izstrā dā tas paš taisī tas ierī ces, kuras nevar dezinficē t! 7) Sagatavojies slī kt baseinā vai dabū t pū tī tes, jo skeleta vilces tehnika ir galī gi nederī ga un ū dens baseinā nekad netiek mainī ts! Turklā t, kad esi piesiets pie 700 kg. dzelzs sarū sē jis koloss un nolaists baseinā , 15-25 minū tes neviena nebū s jū su tuvumā ! Klints gadī jums - neviens jū s neglā bs! 8) ja vē laties dubļ u vai sā lī jumu vannas, kā arī to, ka kā ds jums š ī s vannas nomazgā ja ar ziepē m no iepriekš ē jā pacienta - maksā jiet 100 UAH. par katru procedū ru kabatā ar kukuļ iem! 9) ņ emiet lī dzi savu personī go aptieku, jo nepanesamā kukuļ a dē ļ farmaceiti aizbē ga no š ī s sanatorijas teritorijas uz Saki centru. O. M. Hļ ebņ ikovs ņ em no viņ iem pā rā k daudz kukuļ a! 10) ja baidies no karstuma - ņ em personī gos gaisa kondicionierus no mā jā m uz ē damistabu, jo no karstuma dū riena enerģ ijas taupī š anas dē ļ noteikti zaudē si samaņ u vai paliksi izsalcis; 11) paņ em pā rnē sā jamie lukturī š i no mā jā m, jo ​ ​ kā jau sanatorijas teritorijā laternas nedeg ekonomijas dē ļ ! 12) saudzē savas lietas pie sirds, jo procedū ru laikā tevi nemitī gi apzags, neskatoties uz neskaitā majiem sargiem sanatorija! 13) gatavojies ņ emt sā lī jumu un dubļ us nevis no ezera, kā pienā kas un pierakstī ts uz papī ra, bet tikai no betona bedrē m, pē c pacienta procedū ras nodod Tev. Tā pē c nebrī nieties, ja jū tat kā da cita sviedru un siekalu smaku! Tā pat nebrī nieties, ja pē c sanatorijas atklā siet sev herpes, sē nī ti (kā es! ), un varbū t pat AIDS vai paš u pedikulozi! 14) ū dens uzņ emš ana apstā jas ilgi pirms pusdienā m. . Tā pē c, ja jums ir paaugstinā ts kuņ ģ a skā bums, tad ņ emiet ū deni pudelē s iepriekš , lai pē c ē š anas pē c 40 minū tē m to varē tu dzert! Un tas nozī mē , ka viņ i jū s lē nā m nogalina vai vienkā rš i nodara kaitē jumu jums un jū su veselī bai! 16) pat nemē ģ iniet iekļ ū t Saki ezerā , jo tur, pā rkā pjot Ukrainas likumus, tiek izlietas nogā zes un medicī nas atkritumi no caurulē m 42 gabalos! 17)gatavojies elpot nevis tī ru mež a gaisu, bet pā rmē rī gus dū mus no armē ņ u kebabu vā rī š anas! 18)Ņ em lī dzi ugunsdzē š amos aparā tus, jo tā du nav vispā r, vai ir, bet ar saš ū tu pā rsē ju uz kā diem 1.5 gadiem ! 19) neaiztieciet seifu ar kailā m rokā m, jo ​ ​ elektrī bas trieciens! 20) ja vē laties dzert Morshyn ū deni vai ā rstnieciskos dzē rienus no vī nogu mizā m - iegā dā jieties elektroniskā s kartes par maksu. Tomē r tas neglā bs jū s no nepatikš anā m: no maš ī nas tecē s parasts ū dens! Nauda jums tik un tā netiks atgriezta un pretenzijas netiks pieņ emtas! 21) izbraukš anas dienā sagatavojies izsniegt spa karti, lai vē lā k nevarē tu nevienam pierā dī t, ka bijā t š ajā sanatorijā un veicā t š ā das tā das procedū ras un ka tev no tā nodarī ts kaitē jums, un arī tas, ka tev vispā r kā dam maksā ja naudu! 22) lī gums par personas datiem ar tevi š ajā sanatorijā netiks parakstī ts un kopijas Pievieno. Rokas nedos, kas nozī mē , ka par tevi uzzinā s pat kriminā lie elementi! 23) esiet pacietī gi, jo rindas š eit ir ierasta lieta. Š ajā sanatorijā nav pieņ emts uzlikt zī mogu bukletā par pabalstiem: UBD, UVOV, invalī ds, kara invalī ds, Č ernobiļ as izdzī vojuš ais, cukura diabē ts! Bet, no otras puses, armē ņ i visi pā ries bez rindas! 24) ir daudz kreiso cilvē ku un O. M. Hļ ebņ ikova radinieku, kuri neko nemaksā , bet ā rstē jas un ē d uz jū su rē ķ ina š ajā sanatorijā ! 25) kuponu cena veidojas pē c principa: piesū ceknis, savē jais, sveš s! Dzī voju pie 2 kaimiņ iem, cena par vienu istabu bija š ā da: 750 USD. e, 3000 c. u. e. , 4500 c. u. e. ! 26) sanatorija nelegā li uzņ em atpū tniekus bez ā rstu nosū tī jumiem, apejot likumu! Un tas apdraud totā lu inficē š anos ar tuberkulozi, veneriskā m slimī bā m utt. Turklā t pacienti bez nosū tī juma paš i var ciest no kontrindikā cijā m š ā da veida ā rstē š anai! Lai sazinā tos ar mani, lū dzu, izmantojiet e-pastu: vip_edem@bigmir. tī kls
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Esam no Kazahstā nas, Sanatorijā atpū š amies jau 4 gadus pē c kā rtas. Draugi ieteica š o kū rortu un par to esam viņ iem pateicī gi. Brī niš ķ ī ga vieta; teritorija skaista, liela; ā rstē š ana ir lieliska; personā ls pieklā jī gs. … Tomēr ▾ Esam no Kazahstā nas, Sanatorijā atpū š amies jau 4 gadus pē c kā rtas. Draugi ieteica š o kū rortu un par to esam viņ iem pateicī gi. Brī niš ķ ī ga vieta; teritorija skaista, liela; ā rstē š ana ir lieliska; personā ls pieklā jī gs. Iesakā m visiem doties ā rstē ties tikai uz Sanatoriju TsVKS viņ iem. Pirogovs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sweety29
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š o kū rortu izvē lē jā mies ā rstē š anā s dē ļ . (Pirms tam jū nijā bijā m Kiprā.5* viesnī cā ). rezervē ja istabiņ u "komfortam" pa e-pastu, caur mā rketinga nodaļ u. Ieradā mies 11:00, mū s nekavē joties ievietoja, nosū tī ja pie tā virziena ā rstiem, par kuriem mē s gatavojamies ā rstē ties. … Tomēr ▾ Š o kū rortu izvē lē jā mies ā rstē š anā s dē ļ . (Pirms tam jū nijā bijā m Kiprā.5* viesnī cā ). rezervē ja istabiņ u "komfortam" pa e-pastu, caur mā rketinga nodaļ u. Ieradā mies 11:00, mū s nekavē joties ievietoja, nosū tī ja pie tā virziena ā rstiem, par kuriem mē s gatavojamies ā rstē ties. pē c apskates mums izrakstī ja procedū ras, un izrakstī ja visu, kas bija maksimā li iespē jams: dubļ i, vannas, duš as, magnetoterapija, lā zerterapija, dubļ u tamponi, masā ž as, haloterapija, inhalā cijas, tā tad no 8 rī tā lī dz plkst. pusdienas viss bija paredzē ts. turklā t visas procedū ras tiek veiktas laikā un katrai tiek izveidots grafiks. Medicī nas personā ls ir uzmanī gs, cenš as. Medicī nas ē ka ir labi aprī kota. bija ļ oti apmierinā ti. istabiņ as nav jaunas, bet tī ras, ir kondicionieris, ledusskapis, tē jkanna, fē ns, trauki, TV. Vannas istabā ir vienkā rš i š aurs. Viņ i labi attī ra. Patika elegantais ā ra baseins ar sauļ oš anā s krē sliem, bā ru, duš ā m un ē rtī bā m. Patika arī milzī gais parks, kur katrs cm zemes ir labi kopts! viss ziedos! Ē diens ē damistabā ir labs, bet pasū tī ts un garlaicī gs. Nepietiek bufetes. Secinā jums: mē s atgriezī simies! ! un mē s iesakā m visiem
аватар vik2000_04
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Savā apskatā aizmirsu pateikt, ka blakus sanatorijai ir saldū dens ezers Mihailovskoje. Tur ir lieliska makš ķ erē š ana. Laivu var iznomā t. … Tomēr ▾ Savā apskatā aizmirsu pateikt, ka blakus sanatorijai ir saldū dens ezers Mihailovskoje. Tur ir lieliska makš ķ erē š ana. Laivu var iznomā t.
бювет Грязелечебница, вид сверхую Главный корпус
аватар vik2000_04
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Esmu bijis š ajā kū rortā daudzas reizes. Un gadu no gada kļ ū st labā k. Patieš ā m, nav par ko sū dzē ties. Dū ņ u vanna ir vienkā rš i pā rsteidzoš a. Personā ls ir apmā cī ts, ā rsti ir kvalificē ti. … Tomēr ▾ Esmu bijis š ajā kū rortā daudzas reizes. Un gadu no gada kļ ū st labā k. Patieš ā m, nav par ko sū dzē ties. Dū ņ u vanna ir vienkā rš i pā rsteidzoš a. Personā ls ir apmā cī ts, ā rsti ir kvalificē ti. Sievu ar gū ž as locī tavu artrozi burtiski nolika uz kā jā m. Es ar veselu kaudzi č ū lu - arī . Ē diens pieklā jī gs, dzī ves apstā kļ i arī . Galvenais trū kums ir garlaicī ba vakaros. Bet visa Saki pilsē ta ar izklaides industriju nespī d. Nu, jums jā zina, ka tuvā kā pludmale atrodas 4 km attā lumā no kū rorta - Novofedorovkā . Bet š ī pludmale vispā r nav labiekā rtota. Uz sanatorijas "Poltava" pludmali dodamies ar mikroautobusu. Savā di, ne pā rā k kaitinoš i


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums pirogovo
‹ Viesnīca Sakskii TsVKS im. N.I. Pirogova 3*
Līdzīgas viesnīcas

Саки санаторий им. Пирогова – это медицинский центр, где все продумано для комплексного лечения и отдыха: жилой и диагностический комплекс, грязелечебница, бассейн и водолечебница, бювет, клуб и замечательный парк.

Pludmales apraksts Песчаные пляжи в 6 километрах от санатория.
Viesnīcā
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
Bērniem
  • bērnu klubs
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • disko klubs
Telpu apraksts

Номера Комфорт, Полулюкс, Полулюкс-коттедж, Люкс, Студия, Студия-коттедж, De Luxe, Коттедж De Luxe, Люкс-коттедж Superior, Президентские апартаменты-коттедж, Стандарт.

Istabās

Балкон, душ, кондиционер, холодильник, телевизор, туалет, сейф (не во всех номерах), стиральная машина (не во всех номерах).

Adrese Крым, г. Саки, ул. Курортная, 2 "Сакский центральный военный клинический санаторий им. Н.И. Пирогова"
Tālruņi: +7-365-632-12-32
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.