SPA-otel LEKS 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 9.610
№2 viesnīcas reitingā Koktebel
9.6 Numurs
10.0 apkalpošana
9.8 Tīrība
9.2 Uzturs
9.8 Infrastruktūra
Jauno SPA viesnīcu LEXX Koktebelā no abām pusēm ieskauj divas unikālas dabas teritorijas: Klusais līcis un Kara-Dag dabas rezervāts. Pati LEXX arhitektūra (LEX) harmoniski iekļaujas vietējā ainavā un, šķiet, atkārto neticamās ainavas apkārt. Koktebel ir vieta, kurai pasaulē praktiski nav analogu. Šeit vienā punktā krustojas jūras, kalnu un stepju klimats, kas padara šīs vietas dziedinošas no dabas. Viesnīcas viesi noteikti novērtēs plašo telpu platību, iespēju atpūsties plašajās terasēs ar āra mēbelēm un stilīgu interjeru. Viesnīca LEXX parūpējās par miega kvalitāti – logus rotā aptumšojošie aizkari, kas neielaiž gaismu.Vairāk →
аватар LiaLi
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š is pā rskats bū s sajū smas pilns, tā pat kā es pē c uzturē š anā s LEXX viesnī cā . Es nesen atgriezos no atvaļ inā juma un, kamē r manas emocijas vē l ir tik svaigas un sā rtas, nolē mu uzrakstī t š o atsauksmi un dalī ties tajā ar citiem, kas vē las atpū sties Koktebelē un vienkā rš i atpū sties. … Tomēr ▾ Š is pā rskats bū s sajū smas pilns, tā pat kā es pē c uzturē š anā s LEXX viesnī cā . Es nesen atgriezos no atvaļ inā juma un, kamē r manas emocijas vē l ir tik svaigas un sā rtas, nolē mu uzrakstī t š o atsauksmi un dalī ties tajā ar citiem, kas vē las atpū sties Koktebelē un vienkā rš i atpū sties.
Pirmais, ko es gribē tu uzrakstī t un pastā stī t, ir ceļ š uz Koktebeli. Gaiš s, skaists, uzkrī toš s. Lai gan mana tante jau ir apmierinā ta ar pieauguš o, viņ a bija aizkustinā ta kā bē rns. Man ļ oti patika. Puisis, ar kuru es ceļ oju, arī bija pā rsteigts.
Nu, kad ceļ š beidzā s, mums bija brī niš ķ ī gas brī vdienas. Mums ļ oti patika apkā rtne. Lai gan tas ir mazs, un jū s nevarat klī st pa alejā m visu vakaru, atrodot visas jaunā s apbrī nojamā s vietas, š eit ir ļ oti mā jī gi. Visur skaisti, kopti apstā dī jumi, bez atkritumiem, acs priecā jas, un otrs arī priecī gs J Patika lielais baseins paš ā teritorijas centrā . Tā s tuvumā vienmē r ir daudz cilvē ku, tač u š eit patiks pat introvertiem. Tā kā viss ir kaut kā neuzkrī toš i, patī kami un mierī gi.
Mums ļ oti patika istaba. Plaš s, man nepatī k, ja istaba ir 2 uz 3, bet š eit ir labi, bez maksas. Dizains ir ļ oti jauks un stilī gs. Viss, kas jums nepiecieš ams ē st. Vannas istaba ir rū pī gi nokomplektē ta ar visiem tī rī š anas lī dzekļ iem, ir kondicionieris un ledusskapis, visas mē beles ir jaunas, bet, protams, par mē belē m nav nekā pā rsteidzoš a, jo pati viesnī ca tika atvē rta tikai 2015. gadā . Tī rī ts katru dienu. Man patika arī balkons ar labu skatu. Uz balkona jau bija mē beles, tā pē c daž reiz no rī ta varē ja pasē dē t.
Tikā m garš ī gi pabaroti. Es negribē ju braukt prom, jo ​ ​ "arī š eit mū s labi pabaro. " Pat nav slikti, vienkā rš i lieliski. Brokastis bija daudzveidī gas, arī vakariņ as un pusdienas bija daudzveidī gas. Porcijas nemaz nebija mazas, bija viegli ē st.
Netā lu atradā s pludmale. Viņ š nebija no viesnī cas, nebija viņ a ī paš ums, diezgan normā ls. Netā lu no viesnī cas, tikai 5-10 minū š u gā jiena attā lumā . Bet lielā ko daļ u laika mē s labprā tā k pavadī jā m baseina tuvumā . Tajā paš ā laikā bija nedaudz savā dā ka, patī kamā ka, interesantā ka un aizraujoš ā ka atmosfē ra. Bija patī kami š eit bū t gan pa dienu, gan vakarā . Vakarā bija ļ oti forš s fona apgaismojums, kas vairoja interesi. Vē los atzī mē t arī izklaides zonu. Savvaļ as mā jī ga zona. Blakus bija dž akuzi, ē rti dī vā ni, baseins, bā rs, kā arī vieta koncertiem. Mē s š eit lieliski pavadī jā m laiku, es gribē ju š eit ierasties visu laiku, jo man ļ oti patika š eit pavadī t laiku.
Un tagad mē s nonā kam pie vissvarī gā kā . Tas, kas mani izraisī ja, puisim bija neticami sajū smā . Š is ir aktī vā s atpū tas klubs un tā vadī tā js Aleksandrs. Viss bija vienkā rš i lieliski organizē ts, mums nekad nebija nekā du papildu jautā jumu. Un mē s pievē rsā mies viņ am par pā rē jo visu 6! vienreiz. Ak, ko mē s tikko neizmē ģ inā jā m, kā das emocijas mē s nepiedzī vojā m. Esam ļ oti apmierinā ti. Mans tā ls sapnis piepildī jā s, proti, lē ciens ar izpletni. Man joprojā m ir zosā da, cik atceros. Biedē još i, ziņ kā rī gi un nereā li augsts. Izmē ģ inā jā m citus pakalpojumus, bet lē ciens palika visvairā k atmiņ ā . Iespaidi ir vienkā rš i neaprakstā mi, gribas vē l un tajā paš ā laikā atkal ir bail. Tač u kā re pē c iespaidiem tomē r ir lielā ka, un visticamā k nā kamgad arī š o triku atkā rtosim.
Rezumē jot, mana triā de, es gribē tu teikt, ka esmu ļ oti apmierinā ts ar viesnī cas izvē li, protams, emocijas no lē ciena spē lē ja š ajā vē rtē jumā , bet pat ja mē s tā s atmetam, viesnī ca ir vairā k nekā laba. Un, ja jū s salī dzinā t cenas citā m viesnī cā m Krimā , jū s saprotat, ka tas ir arī lē ts. Š eit jū s labi izturas, ir kaut kā da brī niš ķ ī ga atmosfē ra un jū s vē laties atgriezties š eit, it kā jū s bū tu mā jā s. Viesnī ca attaisnoja visas cerī bas un dziļ i iekļ uva sirdī ar savu attieksmi pret atpū tniekiem, apkalpoš anu, kvalitā ti un, protams, aktī vā s atpū tas klubu. Mī nusi gan bija mazi, bet tā kā viesnī ca ir pavisam jauna, tad var piedot un tikai vē lē ties izaugsmi un vairā k klientu. Paldies LEXX par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem!
аватар Attti
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē jā s LEXX un augustā atvaļ inā jumā . Viesnī ca ir jauka un moderna. Man te ļ oti patika. Viesnī ca piemē rota aktī vai jaunieš u atpū tai, kā arī ģ imenē m ar bē rniem. Bijā m divatā ar puisi, bija vairā ki tā di pā ri kā mē s, un vē l daž as draugu kompā nijas, bet bija daudz ģ imeņ u ar maziem bē rniem. … Tomēr ▾ Uzturē jā s LEXX un augustā atvaļ inā jumā . Viesnī ca ir jauka un moderna. Man te ļ oti patika. Viesnī ca piemē rota aktī vai jaunieš u atpū tai, kā arī ģ imenē m ar bē rniem. Bijā m divatā ar puisi, bija vairā ki tā di pā ri kā mē s, un vē l daž as draugu kompā nijas, bet bija daudz ģ imeņ u ar maziem bē rniem. Mē s pat satikā m ģ imeni, kas bija atnā kusi jau otro reizi. Kopumā viesnī ca radī ja tik mā jī gas slē ptuves iespaidu. Izcelš u galvenā s viesnī cas priekš rocī bas, kas visvairā k iegrimuš as manā dvē selē :
- skaista teritorija. Lai arī viesnī ca ir maza ar nelielu platī bu, bet š eit kur apgriezties, kur doties, kur atpū sties un izgulē ties, un tajā paš ā laikā risks bū t cilvē ku pū lī ir ļ oti mazs. Baseins un izklaides zona ir ļ oti forš a.
- SPA ir pā rsteidzoš s. Uzmanī gs un izpalī dzī gs personā ls un veselī gas procedū ras, no kurā m biju sajū smā . Liels viesnī cas pluss!
- aktī vā s atpū tas klubs. Ja atnā c viens vai jautrā kompā nijā , tad tā daktere lika. Mē s braucā m ar kvadracikliem un lidojā m ar gaisa balonu. Dā rgi, protams, bet tā vē rts. Organizā cija ir visaugstā kajā lī menī , ne par ko nesatraucā mies, tikai pē c tam izbaudī jā m pā rsteidzoš us piedzī vojumus.
- cipari. Mums bija biež a tī rī š ana. Pati istaba ir mā jī ga, plaš a un ē rta. Viss ir vajadzī gs. Man patika, ka ir daudz vietas.
- personā ls. Personā ls pā rsvarā ir draudzī gs un jauks, restorā nā pā ris reizes bija viesmī ļ i, kuri strā dā ja "for fuck off", bet izņ emot š os kadrus, visi ir tikai mī lī š i. Vienmē r bija prieks sazinā ties ar kā du no darbiniekiem.
- uzturs. Ļ oti garš ī gi un daudzveidī gi. Mums ļ oti patika. Pats galvenais, porcijas ir dā snas. Esam izmē ģ inā juš i daudzus ē dienus un ar visiem esam apmierinā ti. Viss ir ļ oti garš ī gs, turklā t ē dienu pasniegš ana ir ļ oti interesanta.
– Jū ra ir ļ oti tuvu. Pludmale normā la, tī ra un jū ra skaista.
Protams, ir arī trū kumi:
– Kaut istabā bū tu ū dens.
- nedaudz daž ā dojiet brokastis un pagariniet vakariņ as, jo brokastī m tomē r pietrū ka daudzveidī bas, lai gan vakariņ as un pusdienas ir labi izvē lē tas.
- un pē dē jais mī nuss neattiecas uz paš u viesnī cu. Ieeja jū rā ir sarež ģ ī ta, ir daudz akmeņ u. Vai nu jā pierod, vai jā meklē cita pludmale.
Kopumā man viss ļ oti patika. Ceram, ka viesnī ca attī stī sies un augs, iepriecinot viesus. Un mē s, savukā rt, vē lamies pateikt paldies un pateikties viesnī cas personā lam un vadī bai par forš o atpū tu.
аватар Karii
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vecā ki mums kā zā m iedeva istabiņ as viesnī cā Lekse. Mē s ar lielu prieku paņ ē mā m š ā du dā vanu, jo ļ oti gribē jā m kaut kur izkļ ū t un atpū sties. Pabeiguš i visus darbus, ar lielu cerī bu un ticī bu kā rtī gai atpū tai devā mies uz Koktebeli. … Tomēr ▾ Vecā ki mums kā zā m iedeva istabiņ as viesnī cā Lekse. Mē s ar lielu prieku paņ ē mā m š ā du dā vanu, jo ļ oti gribē jā m kaut kur izkļ ū t un atpū sties.
Pabeiguš i visus darbus, ar lielu cerī bu un ticī bu kā rtī gai atpū tai devā mies uz Koktebeli. Mums ļ oti patika ceļ š uz viesnī cu no lidostas. Tikā m sagaidī ti labi, ā tri un ē rti nogā dā ti viesnī cā , laiks ceļ ā pagā ja nemanot, kas nav pā rsteidzoš i, jo mū s pilnī bā notvē ra ceļ š un pa ceļ am izbaudī jā m gleznaino un ļ oti skaisto ceļ u. Pa ceļ am esoš ie kalni un pamatī gie zaļ umi ir neticami un ļ oti iedvesmojoš i brī niš ķ ī gai atpū tai zemē ar tā du dabu.
Viesnī cā mū s uzņ ē ma ļ oti labi. Personā ls ir tik draudzī gs, un ir skaidrs, ka viņ iem patī k viņ u darbs. Ar skā bā m mī nā m mū s nesagaidī ja. Smaidot, meitene reģ istratū rā mums visu izskaidroja, un tad mū s aizveda uz mū su istabu. Starp citu, viesnī cas teritorija ir sakopta, tā di vienmē rī gi krū mi, ideā ls zā liens, liels un tī rs baseins.
Numurs, kuru mē s rezervē jā m, bija pā rsteidzoš s. Liels, ar labā m mē belē m, ar skatu uz baseinu un kalniem, brī niš ķ ī gs Wi-Fi signā ls (bildē jā lielā s draugiem)) Karstais ū dens bija pastā vī gi pieejams. Bija nelieli trū kumi, piemē ram, nebija gē la š ampū nu, bet tomē r bijā m apmierinā ti.
Lielisks spa viesnī cā . Esmu gatavs dziedā t balā des uz spa! Mē s izvē lē jā mies pā ru ā rstē š anu, un š ī pieredze mū s ļ oti iespaidoja. Divas ar pusi stundas, un cik daudz jauna atklā jā m sev. Izbaudī ja, atpū tā s, atpū tā s un pat saveda kā rtī bā ķ ermeni. Super!
Bet mū su svarī gā kais favorī ts bija aktī vā s atpū tas klubiņ š . Tā s vadī tā js Aleksandrs ir lielisks puisis. Izmē ģ inā jā m to, par ko sen sapņ ojā m, bet baidī jā mies. Viņ i lidoja ar balonu, nolaidā s zem ū dens pie zivī m, lē ca ar izpletni. Starp citu, kurš jau sen sapņ o par lē kš anu ar izpletni, ļ oti iesakā m, tā du adrenalī na pieplū dumu un neticamu kņ adu ir vē rts izjust! Arī mū su pā ris divas reizes pastaigā jā s ar zirgiem. Zirgi ir ļ oti, ļ oti burvī gi un mī ļ i. Mierī gs un lojā ls tā diem emocionā liem tū ristiem kā es)
Pludmale bija netā lu, bet apskatī jā m pludmali un nolē mā m, ka labā k laiku pavadī t baseinā , jo tā s tuvumā ir daudz tī rā ka nekā paš ā pludmalē .
Bijā m labi paē duš i, lai gan brokastu ē dienkarte bija nedaudz ierobež ota. Paš as porcijas un ē dieni nebija slikti, ē diens bija diezgan garš ī gs. Bet izmē ģ inā jā m gandrī z visu, daž us ē dienus vairā kas reizes, jo esam izvē lī gi un neē dam visu, gribē jā s lielā ku izvē li. Bet pica un itā ļ u maize nav slavē jama. Apbrī nojami garš ī ga, ļ oti apmierinoš a, maize iekš ā mī ksta un ar kraukš ķ ī gu garoziņ u. Mmm. .
Rezumē jot, gribu teikt, ka bijā m apmierinā ti ar savu dā vanu. Mū su medusmē nesis ilga tikai 20 dienas, bet jaunu emociju, iespaidu, iepazī š anos skaits tikai apgriež as. Un mē s precī zi zinā m, kā du dā vanu vē lamies mū su pirmajā jubilejā ! =)
Столик в спа Ресторан Территория Территория отеля Спа Ресторан
аватар tatyana.pezo
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es nedē ļ u atpū tos viesnī cā LEXX Krimā . Rezervē ts caur vietni, dā vanā pat saņ ē musi atlaidi un procedū ru spa. Viņ i veica masā ž u)) Starp citu, es parasti kritizē ju masā ž as, bet š eit man tas patika. Labs speciā lists, sniedza daž us padomus par muguru. … Tomēr ▾ Es nedē ļ u atpū tos viesnī cā LEXX Krimā .
Rezervē ts caur vietni, dā vanā pat saņ ē musi atlaidi un procedū ru spa. Viņ i veica masā ž u)) Starp citu, es parasti kritizē ju masā ž as, bet š eit man tas patika. Labs speciā lists, sniedza daž us padomus par muguru. Kopumā iespaids atstā ja labu) Tad es pierakstī jos uz daž ā diem pī lingiem. Lai neteiktu, ka es š eit atklā ju kaut ko jaunu)) Biju diezgan patī kami pā rsteigts, kas nav sliktā ks kā manas pilsē tas salonos. Un es joprojā m esmu izvē lī gs))) Man arī ir alerģ ija, tā pē c es speru soli pa labi, soli pa kreisi un izceļ u skandā lu) Š eit visi jautā ja apkā rt, precizē ja. UN!! ! ! Kosmē tika!!! ! ! No kurienes nā k Tallasso Brittany????? ? )) Kopumā esmu ļ oti patī kami pā rsteigts. Godī gi sakot, es nemaz negaidī ju)) Ī sā k sakot. Es dzī voju spa))) un baseinā , protams))) ir dž akuzi zona!!! ! ! Istaba bija kotedž ā , kas atrodas tieš i blakus spa centram, ļ oti ē rti))))) Kopumā man viss patika, bē rni mani tikai kaitina. Bet tas nav paredzē ts viesnī cai)) Viesnī cā , starp citu, bē rni kaut kur pavada paš i sev, viņ iem tur ir sava atpū ta. Jebkuri animatori. Kopumā Koktebelē ir daudz cilvē ku ar bē rniem. Lai kur jū s dotos uz kafejnī cu, viņ i ir visur) Un! Kā da ir kotedž as priekš rocī ba, tu dzī vo it kā viens pats. Es gandrī z nedzirdē ju savus kaimiņ us. Un neviens ar č ī kstē š anu nesteigsies pa koridoru)) No maniem ieteikumiem: Man noteikti patika viesnī ca, man patika spa. Es dzī voju kotedž ā , tā pē c iesaku to (par naudu tas nav daudz dā rgā ks par parastajā m istabā m). Uz baseina ir daudz vietu, neviens tev virsū nelec. Uz pludmali negā ja! Es redzē ju baseinu un visu! Iestā des Koktebelē principā nav sliktas, bet es esmu tik slinks atvaļ inā jumā , ka izgā ju burtiski divas reizes)))) Viesnī cas restorā nā tiek pasniegti garš ī gi ē dieni, es kaut kā atnā cu vakariņ ā s un viņ i mani ievilka mafijas spē lē . )) Spē lē ju pietiekami))) Var vē l daudz ko rakstī t, bet es kaut kā rezumē ju savu emociju plū dumu. Visur raksta, ka viesnī ca paredzē ta ā ra aktivitā tē m. BET! Es reklamē ju slinkas brī vdienas dienvidos un slinkā m brī vdienā m arī Lekss man bija ideā ls)) Ja jums patī k mierī gi gulē t baseinā un tā , lai neviens jums nepieskartos, dodieties))) Forumos kā ds rakstī ja, ka vieta viesnī cai nav laba. Tā nemaz nav taisnī ba. Starp citu, ap Leksu gandrī z nav kaimiņ u, tas nekur negrab un jū s vismaz izgulē sities))
аватар Eegor
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tuvojā s mū su kā zas ar Olgu, dabiski, viņ i sā ka domā t par medusmē neš a ceļ ojumu, nolē ma nepamest Krieviju un atpū sties Krimā . Draugi ieteica apmesties Koktebeles skaistā kajā LEXX SPA viesnī cā un bija ļ oti apmierinā ti. … Tomēr ▾ Tuvojā s mū su kā zas ar Olgu, dabiski, viņ i sā ka domā t par medusmē neš a ceļ ojumu, nolē ma nepamest Krieviju un atpū sties Krimā . Draugi ieteica apmesties Koktebeles skaistā kajā LEXX SPA viesnī cā un bija ļ oti apmierinā ti. Nevilcinoties viesnī cas mā jaslapā rezervē jā m luksusa numuru ar skatu uz jū ru un pē c kā zā m devā mies pie miera! Ierodoties viesnī cā , sapratā m, ka š ī ir ideā la vieta atpū tai: blakus ir skaista un zaļ a zona, milzī gs baseins, jū ra un pludmale! Istabā viss ir tī rs un ē rts! Mē s esam paradī zē ! Uzturoties nedē ļ u, mums nebija garlaicī gi ne minū ti: viesnī ca piedā vā daudzas iespē jas ā ra aktivitā tē m. Bijā m akvaparkā , kur č ī kstē jā m kā bē rni un guvā m daudz pozitī vu emociju. Biju patī kami pā rsteigta par iespē ju braukt ar velosipē diem pa Koktebelu. Mē s mī lam riteņ braukš anu, un tā pē c mums bija neticami aizraujoš i redzē t jaunas ainavas un pā rbaudī t sevi vē l neatklā tā s kalnu takā s! Un, protams, tī ra pludmale, maiga jū ra un lielisks viesnī cas serviss! Bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu atvaļ inā jumu, atnesa daudz iespaidu un skaistas fotogrā fijas! Paldies viesnī cai par mū su aktī vo un ļ oti kvalitatī vo atpū tu!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Saulainā ieleja
Novērtējums 6.5
Krima, Koktebel
Daba
kluss līcis
Novērtējums 7.0
Krima, Koktebel
Daba
Hameleona rags
Novērtējums 6.0
Krima, Koktebel
Daba

Новый СПА-отель LEXX в Коктебеле с двух сторон окружен двумя уникальными природными зонами: Тихой бухтой и заповедником Кара-Даг. Архитектура самого LEXX (ЛЕКС) гармонично вписывается в местный пейзаж и будто повторяет невероятные ландшафты вокруг. Коктебель - это место, которому практически нет аналогов в Мире. Здесь в одной точке пересекаются морской, горный и степной климат, что делает эти места целебными от природы.

Гости отеля обязательно оценят большую площадь номеров, возможность отдохнуть на просторных террасах с летней мебелью и стильный интерьер. Отель LEXX (ЛЕКС) позаботился о качестве сна - окна украшают шторы Black-out, которые не пропускают свет.

Atrašanās vieta В шаговой доступности от территории отеля находится вся необходимая инфраструктура для летнего отдыха: пляж (250 м), Аквапарк, Дельфинарий, набережная, ночные развлекательные заведения.
Pludmale
  • 1. rinda
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Отель имеет большой бассейн площадью 500 кв.м. Территория вокруг бассейна имеет несколько зон для отдыха: здесь есть теневая зона, оборудованная большими зонтами и перголой, и зона, открытая для солнечных лучей, где удобно загорать. Также есть отдельные детская зона в бассейне и зона гидромассажа. Рядом с бассейном располагается бар.

Крайне удобно, что основная жизнь отеля сосредоточена вокруг бассейна: СПА-центр, ресторан, бар. В непосредственной близости находятся номера. Территория отеля облагорожена: здесь высажен зеленый газон, а также многолетние деревья и растения, привезенные из Италии. Рядом с отелем есть своя вместительная парковка.

В 2016 году отеле LEXX появилась новая большая развлекательная зона площадью 2000 кв.м. Она объединяет несколько зон отдыха, а в центре расположен четырехсторонний бар. На втором этаже бара есть открытая lounge-площадка, с которой открывается потряающий и живописный вид на лес, горы и вулкан Кара-Даг. Также на территории появился еще один небольшой бассейн размером 5х10м, суши-бар, релакс-зона с джакузи, детская комната, игровая площадка и место для проведения мероприятий.

Кроме того, для сезона 2016 отель LEXX подготовил множество интересных мероприятий и тематических вечеров.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • droši
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • izjādes centrs
  • velosipēdu noma
  • niršana
  • makšķerēšana
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля LEXX (ЛЕКС) составляет 120 номеров достойной площади. При строительстве и отделочных работах во многом использовались натуральные материалы. Каждый номер выполнен в едином стиле. Отличительными признаками для присвоения номерам определенных категорий являются: расположение (основной корпус или коттедж), площадь номеров, количество комнат и вид, открывающийся из окон номера.

Большинство однокомнатных номеров спроектированы таким образом, что могут быть увеличены до размера двухкомнатных. Это достигается благодаря наличию в номерах двойных дверей, установленных в соответствии с международной системой проектирования отельных номеров. Двери в данном случае отлично шумоизолированы.

В отеле представлены следующие категории номеров: "Делюкс", "Делюкс с видом на море", "Делюкс коттедж" и "Люкс коттедж (двухкомнатный)".

Istabās

личная терраса с летней мебелью,кондиционер,холодильник,телевизор с плоской панелью,светонепроницаемые шторы Black-out,сейф,телефон,комфортная мебель,кровати с ортопедическими матрасами,дополнительное место,санузел с душем,набор белья и банных полотенец,пляжные полотенца,Интернет Wi-Fi

Adrese 298186 Республика Крым г.Феодосия, пгт. Коктебель, ул.Арматлукская 2А
Tālruņi: +7 (861) 201 8637
Tīmekļa vietne: SPA-otel LEKS
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля галечный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).