Narlen 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 6.810
№12 viesnīcas reitingā Koktebel
7.4 Numurs
7.7 apkalpošana
7.5 Tīrība
5.0 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Jaunais modernais viesnīcu komplekss "Narlen" Koktebelē, kas ērti atrodas klusā, gleznainā slavenā kūrorta vietā, klusa līča krastā un pastaigas attālumā no jūras. Atvērts viesiem no aprīļa līdz oktobrim. Ideāli piemērots ģimenes atpūtai, bērniem ir visi apstākļi.Vairāk →
аватар Eltsovakuzina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmo reizi nolē mā m doties uz Krimu, nevis uz ā rvalstī m. Viesnī ca pieklā jī ga, numuriņ i tī ri, tikko izremontē ti, mums bija junior suite ar balkonu, bet maza tualete. Tī rī š ana, veļ as un dvieļ u maiņ a 1 reizi 4 dienā s. … Tomēr ▾ Pirmo reizi nolē mā m doties uz Krimu, nevis uz ā rvalstī m. Viesnī ca pieklā jī ga, numuriņ i tī ri, tikko izremontē ti, mums bija junior suite ar balkonu, bet maza tualete. Tī rī š ana, veļ as un dvieļ u maiņ a 1 reizi 4 dienā s. Personā ls patī kams, pieklā jī gs. Ē diens viesnī cā pretī gs, paņ ē mā m pilnu pansiju. Brokastu bufete, izvē le dī vaina, no normā las omletes un pā rslu bē rniem, desa bezgarš ī ga, pā rsteidza makaronu un klimpu daž ā dī ba brokastī s.
Pusdienas un vakariņ as uz taloniem, viss noteikts, izvē les nav. Kā aperitī vs, svaigu dā rzeņ u salā ti, garš ī gi, parasti, tas ir vienī gais pluss. Zupas (borš č s, zirņ i, vista) nav ī paš i sā tī gas, saldas. Otro reizi uz visu uzturē š anos viesnī cā pusdienā s un vakariņ ā s tika pasniegti rī si un griķ i, tikai 2 reizes bija lipī gi makaroni un 1 reizi kartupeļ i. Gaļ as sastā vdaļ a arī nav ī paš i daudzveidī ga, pā rsvarā vistas, cepta vai brizola, pā ris reizes bija gaļ as kotletes, ar dī vainu pā rā k maigu tekstū ru. Reiz zivs. Sauss, tā ds pats kā griķ i. Katrai ē dienreizei tiek pasniegts viens un tas pats kompots.
Viesnī cas teritorija ir tī ra, viss rozē s un zaļ umos, skaists. No istabas var redzē t jū ru, kalnus un nepabeigtas, š ķ iet, viesnī cas. Sanā ca aukstais laiks, jū nija sā kums, jū ra auksta, baseins auksts, saules praktiski nebija, periodiski lija.
Krastmalas teritorija no PSRS, slikts ceļ š . Lī dz jū rai jā brauc 5 minū tes, bet pa mā la-betona ceļ u. Lietus laikā nevar sasniegt jū ru un krastmalu, ceļ š ir izskalots un pie apaviem pielī p milzī gs daudzums mā lu, ko ir diezgan grū ti nomazgā t. Bē rnu animā cija ik pē c 2 dienā m, 2 stundas vakarā . Teritorijā ir rotaļ u laukums, citas izklaides bē rniem nav. Kopumā , ja neskaita viesnī cas teritoriju, plusu ir ļ oti maz. Dī vaini, ka cilvē ki raksta, ka ē diens š eit ir kā daudzā s Turcijas viesnī cā s. Š o ē dnī cu nevar salī dzinā t ar pā rtiku Turcijā . Vismaz ir kā da izvē le, kuras š eit nav. Un nauda nebū t nav lē ta!
аватар usachofff
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Reģ istrē š anā s viesnī cā noritē ja ā tri un bez problē mā m. Reģ istratū rā strā dā patieš ā m draudzī gi cilvē ki, kuri ir gatavi atrisinā t visus jautā jumus. Ā tri saņ emot atslē gas, devā mies uz mū su junior suite, kas atrodas mā jā "C". … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s viesnī cā noritē ja ā tri un bez problē mā m. Reģ istratū rā strā dā patieš ā m draudzī gi cilvē ki, kuri ir gatavi atrisinā t visus jautā jumus. Ā tri saņ emot atslē gas, devā mies uz mū su junior suite, kas atrodas mā jā "C".
Istaba ir tī ra. Veļ a tī ra. Gultas ir saklā tas un gatavas viesu uzņ emš anai. Istabā ir tē jkanna un glā ž u komplekts. Ir ledusskapis un TV. Viss darbojas. Ir seifs. Kondicionieris dara savu darbu 5+. Ir nelieli trū kumi santehnikā , bet tā s ir visu viesnī cu slimī bas, kurā s ir liela satiksme. Pats svarī gā kais, kas mani pā rsteidza, bija apbrī nojamā telpas skaņ as izolā cija. Sen nebiju tā du redzē jis viesnī cā . Telpā ir liels logs, kas atveras vakara vē sumam. Augustā gulē jā m bez kondicioniera.
Viesnī ca atrodas ļ oti labi, nelielā attā lumā no krastmalas, kas nozī mē , ka nav trokš ņ a. Ir animā cija bē rniem, kas darbojas diezgan skaidri un katru dienu. Uz vietas esoš o peldbaseinu katru rī tu tī ra speciā listi. Ir sauļ oš anā s krē sli un nojumes. Brokastis ir pietiekami labas. Pusdienā s un vakariņ ā s var labi paē st un baudī t Krimas vī nu no ē dienkartes jeb "kompleksa".
аватар fedorchenko-elena
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2018.  gada septembrī kopā ar savu vī ru un meitu. Man ļ oti patika viesnī cas teritorija - zaļ a un kopta, milzī gi rož u krū mi, granā tā boli un ziedi. Skaisti un tī ri baseini: bē rniem un pieauguš ajiem. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2018.  gada septembrī kopā ar savu vī ru un meitu. Man ļ oti patika viesnī cas teritorija - zaļ a un kopta, milzī gi rož u krū mi, granā tā boli un ziedi. Skaisti un tī ri baseini: bē rniem un pieauguš ajiem. Bē rnu animā cijas klā tbū tne viesnī cā bija milzī gs pluss. Dienā un vakarā ar bē rniem nodarbojies animators, un bē rnu varē ji droš i atstā t pie citiem bē rniem un uzraudzī bā . Nebija jā domā , ko darī t ar bē rnu un attiecī gi bija vairā k brī vā laika atpū tai.
Ē diens viesnī cā (bijā m uz pilnu pansiju) bija diezgan apmierinoš s. Katru dienu jauna ē dienkarte, kas atkā rtojā s katru otro nedē ļ u. Divas nedē ļ as atpū tā mies un par ē diena kvalitā ti sū dzī bu nebija.
аватар 79soul
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Plusi: teritorija, baseins, rotaļ u laukums. Rozes ir pā rsteidzoš as (dodiet dā rzniekam bonusu, viņ š ir gudrs! ). Un vispā r personā ls lielisks (izņ emot viesmī ļ us restorā nā ). Mī nusi: dzī voja junior suite. Es nezinu, kā pē c viņ i to nosauca tā . … Tomēr ▾ Plusi: teritorija, baseins, rotaļ u laukums. Rozes ir pā rsteidzoš as (dodiet dā rzniekam bonusu, viņ š ir gudrs! ). Un vispā r personā ls lielisks (izņ emot viesmī ļ us restorā nā ).
Mī nusi: dzī voja junior suite. Es nezinu, kā pē c viņ i to nosauca tā . Primitī va istaba ar parastā m mē belē m, lē tu santehniku, lē tā m sienas lampā m un televizoru uz naktsgaldiņ a. Kā ds tad ir standarta numurs? Arī dū makains un ar noturī gu dū mu smaku. Š ausmas.
Starp citu, viesnī cas wifi ir ļ oti vā jš , noķ ē ru skaidru signā lu no kaimiņ u viesnī cas.
Ē dinā š ana: ir komplekss, ir ē dienkarte (tas ir restorā ns). Bet.... Gatavoš ana ir pilnī gi bezgarš ī ga, porcijas mazas. Arī kaut kā da dī vaina kuponu sistē ma. Š ausmas. Tā lu no tuvā kajā m kafejnī cā m. Mē s nemaz neesam izvē lī gi, bet ē diens atstā j daudz ko vē lē ties. Izlasī ju iepriekš ē jā s atsauksmes un esmu pā rsteigts. Nezinu, kā bija iepriekš ē jos gados, bet ē diens 18. jū nijā ir pavisam slikts.
Tā pē c paturiet to prā tā , ja jums patī k garš ī gi ē dieni, tad noteikti š eit nenā kat. Lai nemainī tu viesnī cu pē c 2 dienā m, kā tas notika pie mums. Mē s nemaz nenož ē lojā m nomaiņ u, bet bijā m tikai pilnī bā sajū smā , bet tas ir cits stā sts.
аватар shkuratov125
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies Krievijas dienas priekš vakarā . Plaš as, tī ras telpas, sā rta balta veļ a. Draudzī gs personā ls. Sā tī gi garš ī gas brokastis. Teritorija, baseina klase! Jū ra un izklaide Koktebelā ir viegli sasniedzama! Paldies Narlen! Mē s iesakā m visiem! Anatolijs un kompā nija. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Krievijas dienas priekš vakarā .
Plaš as, tī ras telpas, sā rta balta veļ a.
Draudzī gs personā ls. Sā tī gi garš ī gas brokastis.
Teritorija, baseina klase!
Jū ra un izklaide Koktebelā ir viegli sasniedzama!
Paldies Narlen!
Mē s iesakā m visiem!
Anatolijs un kompā nija.
аватар rrrrsrrrsrrrr66
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti laba viesnī ca, laipns un smaidī gs personā ls)) Liels paldies, ka pacietā t)) viesnī cas teritorija ir skaisti kopta. Ē diens ir izcils. Numuri ir ē rti. Kopumā es nemaz nenož ē loju, ka tur apstā jos))) … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca, laipns un smaidī gs personā ls)) Liels paldies, ka pacietā t)) viesnī cas teritorija ir skaisti kopta. Ē diens ir izcils. Numuri ir ē rti. Kopumā es nemaz nenož ē loju, ka tur apstā jos)))
аватар mail.ru.Lelia
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies maija beigā s. Bē rniem - ir rotaļ u laukums, baseins, teniss un citas izklaides. Teritorija liela, kopta. Mani pā rsteidza ziedoš o rož u daž ā dī ba. Skaisti, tī ri, ir lapenes, var uzcept bā rbekjū . Virtuve ir daudzveidī ga. … Tomēr ▾ Atpū tā mies maija beigā s. Bē rniem - ir rotaļ u laukums, baseins, teniss un citas izklaides. Teritorija liela, kopta. Mani pā rsteidza ziedoš o rož u daž ā dī ba. Skaisti, tī ri, ir lapenes, var uzcept bā rbekjū . Virtuve ir daudzveidī ga. Garš ī gs. Cenas ir pieņ emamas. Jū ra ir netā lu. Tiesa, bija lietus, starp tā m peldē jā mies baseinā . Paldies, noteikti atbrauksim vē l.
аватар zoloto_ira
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzreiz jā saka, ka esmu ā rkā rtī gi izvē lī gs un pedantisks, komforta lutinā ts cilvē ks. BET! neskatoties uz manu iedzimto prasī gumu, viesnī ca pilnī bā atbilda manā m cerī bā m! Istaba brī niš ķ ī ga! 2 stā vs, balkons ar skatu uz baseinu, plaš a ē rta istaba, kondicionieris, TV, ledusskapis, tī ra vannasistaba. … Tomēr ▾ Uzreiz jā saka, ka esmu ā rkā rtī gi izvē lī gs un pedantisks, komforta lutinā ts cilvē ks. BET! neskatoties uz manu iedzimto prasī gumu, viesnī ca pilnī bā atbilda manā m cerī bā m! Istaba brī niš ķ ī ga! 2 stā vs, balkons ar skatu uz baseinu, plaš a ē rta istaba, kondicionieris, TV, ledusskapis, tī ra vannasistaba. Arī viesnī cas teritorija iepriecinā ja. . . glī ti viss, rozes uz katra soļ a, bezmaksas wi-fi, lapenes un š aš liki. No mī nusiem - dzī ves dā rdzī ba (nemaz budž eta), slikts restorā ns uz vietas (ļ oti dā rgs, ē diens un vī ns atstā j daudz vē lamo)
Вид на бассейн с балкона Беседки
аватар girei82
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca jauka, skaista, teritorijā daudz ziedu. Bē rniem ir rotaļ u laukums. Mū s sagaidī ja labi, laipni, mū s ievietoja standarta istabiņ ā pirmajā stā vā . Atpū tas istabā viss ir. Viesnī cā ir lielisks restorā ns, ir arī komplekss ē diens. … Tomēr ▾ Viesnī ca jauka, skaista, teritorijā daudz ziedu. Bē rniem ir rotaļ u laukums. Mū s sagaidī ja labi, laipni, mū s ievietoja standarta istabiņ ā pirmajā stā vā . Atpū tas istabā viss ir. Viesnī cā ir lielisks restorā ns, ir arī komplekss ē diens. Restorā nā ir lieliska virtuve. Ejiet piecas minū tes lī dz pludmalei. Kopumā laba viesnī ca, kur palikt!
Bija tieš ā m viens mī nuss, kad rezervē ju š o viesnī cu, aizsū tī ju uz viesnī cas pastu vē stuli ar jautā jumu vai ir brī vas istabas, man atbildē ja, ka ir tikai junior suite numuri, lai gan booking. com mā jaslapā man tika ziņ ots, ka ir arī standarta. telpas. Telpu rezervē ju caur booking. com.
Уютный ресторанчик в отеле. Вид на отель. Дорога к пляжу от отеля.
аватар chernov76
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s ar sievu no 07/12/2013, viesnī ca ļ oti patika. Labi kopta teritorija, plaš a istaba. Numurā bija kondicionieris, ledusskapis, TV, ē rtas gultas un jauna santehnika. 4 minū tes lī dz jū rai ar mierī gu soli - tas ir milzī gs pluss! ! ! Meitenes reģ istratū rā ir ļ oti vē rī gas, par pā rē jo tikai pozitī vas emocijas. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar sievu no 07/12/2013, viesnī ca ļ oti patika. Labi kopta teritorija, plaš a istaba. Numurā bija kondicionieris, ledusskapis, TV, ē rtas gultas un jauna santehnika. 4 minū tes lī dz jū rai ar mierī gu soli - tas ir milzī gs pluss! ! ! Meitenes reģ istratū rā ir ļ oti vē rī gas, par pā rē jo tikai pozitī vas emocijas. Mē s noteikti š eit atgriezī simies vē l! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Saulainā ieleja
Novērtējums 6.5
Krima, Koktebel
Daba
kluss līcis
Novērtējums 7.0
Krima, Koktebel
Daba
Hameleona rags
Novērtējums 6.0
Krima, Koktebel
Daba

Новый современный гостиничный комплекс «Нарлен» в Коктебеле, который уютно разместился в тихом, живописном месте знаменитого курорта, на берегу тихой бухты и в шаговой доступности от моря. Открыт для гостей с апреля по октябрь. Идеально приспособлен для семейного отдыха, для детей здесь созданы все условия.

Atrašanās vieta 200 метров от моря и набережной.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Два бассейна (детский и взрослый), открытые беседки для отдыха, ресторан с летней площадкой и восточными чайханками, мангальная площадка, охраняемая автостоянка.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Bērniem Дети принимаются с любого возраста. Детское меню по заказу.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • galda teniss
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

96 номеров категорий люкс, полулюкс, стандарт и эконом. Отдельные двухэтажные деревянные домики с удобствами.

Istabās

Мебель, кондиционер, холодильник,чайник, санузел с душевой, Wi-Fi, кабельное TV, сотовая связь. Подача холодной и горячей воды круглосуточно. Домик состоит из 2х спален на втором этаже и зала на первом: мини-кухня, кондиционер, кабельное TV, интернет.

Adrese АР Крым, г. Феодосия, п. Коктебель, ул. Арматлукская, 2-Б.
Tālruņi: +7(978) 890 99 91, +7(978) 844 46 86
Tīmekļa vietne: Narlen
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.