Dinamiks 2*– Atsauksmes

14
Novērtējums 7.110
№7 viesnīcas reitingā Melnā jūra
8.5 Numurs
8.5 apkalpošana
8.7 Tīrība
3.8 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Atrodas jūras krastā Krimas rietumu daļā Černomorskas ciemā, 65 km attālumā no Evpatorijas un 140 km attālumā no Simferopoles (Tarkhankut pussalas). Plašas seklas smilšu pludmales ir ērtas ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Karatm
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Liels paldies par jū su pakalpojumu. Ļ oti mā jī ga un mā jī ga viesnī ca. Atrodas 2 minū š u attā lumā no jū ras. Numuri ir tī ri un gaiš i. Mums bija 305. numurs "Prestige" divā m istabā m ar skatu uz jū ru. Mazā istabā no rī ta ir ļ oti gaiš s, tieš i saulains, dzeltenas sienas, dzeltenie aizkari dod daudz koš i dzeltenas krā sas. … Tomēr ▾ Liels paldies par jū su pakalpojumu. Ļ oti mā jī ga un mā jī ga viesnī ca. Atrodas 2 minū š u attā lumā no jū ras. Numuri ir tī ri un gaiš i.
Mums bija 305. numurs "Prestige" divā m istabā m ar skatu uz jū ru. Mazā istabā no rī ta ir ļ oti gaiš s, tieš i saulains, dzeltenas sienas, dzeltenie aizkari dod daudz koš i dzeltenas krā sas. . . ž alū zijas ir ļ oti vajadzī gas!
Vē l viens mī nuss, kas nav atkarī gs no viesnī cas - diskotē kas! Lī dz 5, un daž reiz 6 no rī ta, jū s jutī siet uz tiem un nebū s klusuma visas 7 dienas nedē ļ ā , pat pa dienu, jo. pludmalē ir daudz sludinā jumu. Jū s pierodat vai pierodat daž u dienu laikā . Bet mazajā istabiņ ā nav kondicioniera un atvē rts logs ir bū tisks, tā pē c piecelties un aizmigt bē rniem sagā dā ja problē mas pirmajā nedē ļ ā .
Tī rī ts katru dienu, veļ a mainī ta ik pē c trim dienā m, personā ls pieklā jī gs un draudzī gs. Var palū gt ž ā vē š anu (veļ u knaģ i dod tikai 5gab, kas ir ļ oti maz! )
Teritorijā ir lielisks rotaļ u laukums, ir bē rnu istaba. Ī paš s paldies par papildu sietu uz balkona margā m, tas mums bija ļ oti svarī gi, jo. divi mazi bē rni. Parkā ir milzī gs skaits visu veidu batutu un izklaides bē rniem un pieauguš ajiem.
Kafejnī ca jū ra, ne visiem var ticē t sanitā rijā , bet mums nekad nav bijuš as problē mas, paldies Dievam.
Viesnī cas pludmale ir akmens! , pareizā k sakot, ieeja jū rā pa akmeņ iem, un paš ā pludmalē ir smiltis.
Izbaudī jā m atvaļ inā jumu, laiks paskrē ja ā tri un galvenais gribē jā m atgriezties. Paldies.
аватар uakovalo
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ja esat izvē lē jies Č ernomorskoje par savu brī vdienu galamē rķ i un jums ir noteikts budž ets, tad Dynamics, iespē jams, ir labā kā norē ķ inu iespē ja. Tikko atgriezā mies no 10 dienu atvaļ inā juma un vē lamies padalī ties pieredzē . … Tomēr ▾ Ja esat izvē lē jies Č ernomorskoje par savu brī vdienu galamē rķ i un jums ir noteikts budž ets, tad Dynamics, iespē jams, ir labā kā norē ķ inu iespē ja. Tikko atgriezā mies no 10 dienu atvaļ inā juma un vē lamies padalī ties pieredzē . Veiksmī gas naktsmī tnes (ē ka tieš ā m atrodas krastā - tas nav reklā mas lī dzeklis, tiesa, sē ž ot uz balkona baudī jā m sē rfa skaņ as), kvalitatī vas istabas - dzī voja prestiž ā - plaš as, tikko izremontē tas, labas mē beles, utt. , pieklā jī gs un uzmanī gs personā ls, patī kami viesnī cas apkalpoš anas atribū ti: autostā vvieta, diennakts reģ istratū ra, kas ir gatava risinā t problē mas, iespē ja uzglabā t vē rtslietas, Wi-Fi....
Izvē loties istabu, dodiet priekš roku skatam uz jū ru un augstā kam stā vam - lai gan pē dē jais, protams, ir personī ga izvē le. Esiet gatavi tam, ka ē diens viesnī cā , atklā ti sakot, nav ī paš i labs, neliels "padomju" putras komplekts, maize ar sviestu un sieru, garlaicī gas pusdienas utt. Tā vietā pludmales kafejnī cā s var paē st nedaudz dā rgā k, bet daudz garš ī gā k (brokastis, pusdienas - teiksim Park vai Scarlet Sails, un vakariņ ā m izvē lē jā mies Fortress vai Egomania, tur jau var runā t par daž iem gardumiem). Pludmale ir atseviš ķ a vā rda vē rta, lai gan tā nav tieš i saistī ta ar viesnī cu, bet tā s labad dodamies uz jū ru : ).
Tā tad - pilsē tas pludmale, divu soļ u attā lumā , bet...ā rkā rtī gi pā rpildī ta ar cilvē kiem. Nav kur spert, sezonas pī ķ a laikā ir nepā rtraukta cilvē ku jū ra, bet tajā paš ā laikā mē s vienmē r atradā m brī vu vietu maksas sauļ oš anā s krē slos, mū su psiholoģ ijas paradoksi - mē s dodam priekš roku bumbai, pat mū su paš u kaitē jums : ).
Tas laikam arī viss par viesnī cu, iespaids tieš ā m ļ oti labs
аватар sherbakov2
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vasaras sā kumā atpū tā mies Č ernomorsko, palikā m Dinamijā . Viesnī ca laba, modernas mē beles, labs remonts, kondicionieri tī ri, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Pakeš u logi, lodž ijas. Pagalms ir tī rs un ē rts. Ir autostā vvieta automaš ī nā m. … Tomēr ▾ Vasaras sā kumā atpū tā mies Č ernomorsko, palikā m Dinamijā . Viesnī ca laba, modernas mē beles, labs remonts, kondicionieri tī ri, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Pakeš u logi, lodž ijas. Pagalms ir tī rs un ē rts. Ir autostā vvieta automaš ī nā m. Diemž ē l š ī s ziemas laikā daž i koki nosala, bet rozes uzziedē ja lieliski. Personā ls pieklā jī gs, vienmē r gatavs palī dzē t (izlietnē tecē ja jaucē jkrā ns - tika salabots, kamē r devā mies ekskursijā ). Teritorijā ir vieta, kur ir grils. Ir rotaļ u laukums. Jū ra ir viegli sasniedzama. Ir ļ oti ē rti atpū sties kopā ar bē rniem. Jū ra tī ra, sekla, ā tri uzsilst. Bija uz Bilyaus. Lū k, kur ir telpa! Daudzi kilometri smilš ainas pludmales, atklā ta jū ra un pusotrs cilvē ks. Ja vē laties privā tumu, lū dzu. Man patika ekskursija uz Tarkhankut. Nirš ana nemaz nav dā rga (350 UAH). Varbū t tas ir tikai sezonas sā kums, es nezinu. Bet jū nija sā kumā viss bija tikai labi.
аватар Kokopa
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ovasar atpū tā mies Č ernomorskoje, palikā m Dinamijā . Iereģ istrē jā mies ā tri un bez problē mā m, izvē lē jā mies divvietī gu numuriņ u ar balkonu ar skatu uz jū ru. Mū zika no piekrastes, kā te saka, mū s ī paš i netraucē ja - logi plastmasas, un pē c peldē š anā s un pastaigas pa dienu gulē jā m bez pakaļ kā jā m : ) Istaba bija mā jī ga, viss nepiecieš amais bija, tē jkanna tika izī rē ta : ) Ī paš s paldies meitenē m reģ istratū rā - vienmē r draudzī gas, laipnas un smaidī gas! Tagad komentā ri. … Tomēr ▾ Š ovasar atpū tā mies Č ernomorskoje, palikā m Dinamijā . Iereģ istrē jā mies ā tri un bez problē mā m, izvē lē jā mies divvietī gu numuriņ u ar balkonu ar skatu uz jū ru. Mū zika no piekrastes, kā te saka, mū s ī paš i netraucē ja - logi plastmasas, un pē c peldē š anā s un pastaigas pa dienu gulē jā m bez pakaļ kā jā m : ) Istaba bija mā jī ga, viss nepiecieš amais bija, tē jkanna tika izī rē ta : ) Ī paš s paldies meitenē m reģ istratū rā - vienmē r draudzī gas, laipnas un smaidī gas!
Tagad komentā ri. Noteikumos, kas bija istabā , ir rakstī ts, ka veļ a tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m, bet mums piedā vā ja tikai tad, kad atpū ta tuvojā s beigā m. Uz balkona bija iespē ja izž ā vē t dvieļ us un peldkostī mus, bet tā kā peldē ties gā jā m vairā kas reizes dienā , pē c kā gā jā m duš ā , dvieļ i neizž uva. Mums nekad nepiedā vā ja mainī t dvieļ us (un noteikumos bija teikts, ka katru dienu vajadzē tu), mums nekad nepiedā vā ja, un, kad pē c nedē ļ as atpū tas devos pie istabenes un palū dzu mainī t, viņ a bija patiesi pā rsteigta: “Kā pē c? ”, un tad teica, ka dvieļ i tagad nav. Tiesa, pē c 10 minū tē m viņ a ieradā s istabā un atnesa dvieļ us. Telpā ir izkā rtne, ar kuru var lū gt uzkopš anu. Apmē ram 4. atpū tas dienā aizbraucot izkā rā m š o zī mi un atgriež oties istaba tika sakā rtota, grī da nomazgā ta, putekļ i noslaucī ti, bet dvieļ i un veļ a palika tie paš i, un viņ a paņ ē ma zī me ar viņ u, acī mredzot, lai vairs nejautā tu; ) Un vē l viena piezī me par kalponē m, mums svarī gā kajā m. Cilvē ki, kas ierodas jū rā , ir daž ā di: kā dam patī k agri celties un peldē ties rī tausmā , kā dam patī k pastaigā ties zem zvaigznē m pa pludmali naktī un pē c tam labi izgulē ties. Mē s piederam pie otrā s grupas - sapņ ojā m atvaļ inā jumā pietiekami izgulē ties, jo ī paš i tā pē c, ka jau pirms Krimas daudz ceļ ojā m un bijā m diezgan noguruš i no ceļ iem un miega trū kuma. Tā katru dienu kā standarts pulksten 6 no rī ta koridorā sā kā s troksnis: istabenes savā starpā saucā s pa visu koridoru, skaļ i smē jā s, no visa spē ka dauzī ja tukš u istabu durvis! (aizbraucot uz eksperimentu, mē s arī mē ģ inā jā m tā aizcirst durvis, bet mums tas neizdevā s), mē s vienmē r pamodā mies tā pē c!
Tā pat viesnī cā trī s reizes salū za lifts, un nā cā s izmantot kā pnes. Tač u mē s labi apzinā mies, ka pie vainas ir karstums.
Tagad par pludmali. Dynamics ir sava pludmale, bet tā ir maza un akmeņ aina, mē s tur nekad nepeldē jā mies. Daž u metru attā lumā ir pā reja uz pilsē tas pludmali, tā ir laba, smilš aina un diezgan tī ra - patiess prieks! Tomē r ir viens liels bet. Iet no vienas pludmales uz otru ir absolū ti briesmī gi. Jā iet pa š auru izliektu taciņ u, riskē jot iekrist jū rā uz akmeņ iem vai sagrozī t kā ju! Sā nos ir vecs sarū sē jis ž ogs, kuru visi ķ er, lai nenokristu. Pa dienu joprojā m nekas, bet vakarā š ī zona nav izgaismota, nā cā s izcelt telefonu un iet ļ oti lē ni. Ko mē s varam teikt par veciem cilvē kiem un bē rniem? Cienī jamā "Dinamikas" vadī ba, vē rš amies pie Jums! Mē s labi apzinā mies, ka taka nepieder jū su viesnī cai, bet gan pilsē tas pludmalei, tomē r lielā kā daļ a jū su viesu dodas peldē ties pilsē tas pludmalē , un, ja jū s noceļ at 2 metrus no takas un veicat droš u nolaiš anos. nauda, ​ ​ ko jums maksā tū risti, klientu pateicī ba neliks jums gaidī t!
Un visbeidzot par pā rtiku. Viesnī cā ir bā rs, bet izvē le maza (tikai tad, ja alkohola izvē le), cenas arī ne tuvu nav mazas. Neskatoties uz to, ka tuvumā ir daudz kafejnī cu un restorā nu, nebija viegli izvē lē ties cenas un kvalitā tes ziņ ā labā ko. Tā pē c es ļ oti vē lē tos, lai viesnī cā bū tu pilnvē rtī ga ē damistaba; )
Tas arī viss, ceru, ka viņ i nekritizē ja pā rā k daudz) Nā kamreiz atkal apstā simies pie Dynamics! : )
аватар cowan
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki ! Mē s atgriezā mies vakar pē c mū su apmeklē juma Č ernomorskoje. Mē s palikā m pie Dynamics, jo. vienkā rš i nav kur citur palikt Č ernomorskā , privā tais sektors sū cas. Viesnī ca laba, paņ ē ma premium numuriņ us, ir kondicionieri, gultas veļ a tī ra, mainā s ik pē c 3 dienā m, dvieļ i, kā saki - vismaz katru dienu. … Tomēr ▾ Sveiki ! Mē s atgriezā mies vakar pē c mū su apmeklē juma Č ernomorskoje. Mē s palikā m pie Dynamics, jo. vienkā rš i nav kur citur palikt Č ernomorskā , privā tais sektors sū cas. Viesnī ca laba, paņ ē ma premium numuriņ us, ir kondicionieri, gultas veļ a tī ra, mainā s ik pē c 3 dienā m, dvieļ i, kā saki - vismaz katru dienu. Pakeš u logi, milzī gi balkoni (tikai premium un VIP istabā s). Sā kumā paņ ē mā m 2 istabas, vienu premium ar skatu uz pagalmu, otru VIP ar skatu uz jū ru. Pē c 3 dienā m nā cā s pā rvietoties no VIP ar skatu uz pagalmu sakarā ar to, ka pludmalē atrodas tā saucamā izklaides iestā de - Bungalow bā rs, kas visas nakts garumā grab ar mū ziku. No otras puses, ir nedaudz labā k (ar skatu uz pagalmu), bet armē ņ u kafejnī ca "At Ayder's" arī ī paš i neļ auj gulē t ar atvē rtiem logiem, jo. katru dienu dziedā tā ji dzied dziesmas pē c pasū tī juma. Vispā r visu laiku gulē jā m ar aizvē rtiem logiem un ieslē gtiem kondicionieriem. Tomē r skaņ a joprojā m bija nedaudz izslē gta. Un vispā r man viss patika! Dinamikai vajadzē tu bū t savai pludmalei un pieklā jī gam restorā nam un viesnī ca bū tu tikai pasaka! Veiksmi!
аватар Sandero33
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pros. Kopumā pansionā ts attaisnoja uzticī bu, un tagad tam ir 3 zvaigznes, nevis 2. Mē s ieradā mies agrā k par reģ istrē š anā s laiku par 3 stundā m - viņ i mū s ievietoja uzreiz, tā pē c mums nebija jā vazā jas pa mā jā m. … Tomēr ▾ Pros.
Kopumā pansionā ts attaisnoja uzticī bu, un tagad tam ir 3 zvaigznes, nevis 2. Mē s ieradā mies agrā k par reģ istrē š anā s laiku par 3 stundā m - viņ i mū s ievietoja uzreiz, tā pē c mums nebija jā vazā jas pa mā jā m. vestibils. Numura apskate ir tikai dvieļ u pieejamī bas pā rbaude. Personā ls ir draudzī gs, visu laiku neapmierinā tī bu vai rupjī bu nav dzirdē ts. Pludmale ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , smilš aina, pietiekami tī ra, ir miskastes, bet ir "cū kas". Skaistais dā rzs pansionā ta priekš ā tika laistī ts katru dienu - rozes, Lenkaranas akā cijas un cita eksotika. Pagalms flī zē ts ar krā sainā m flī zē m. Netā lu no policijas iecirkņ a un prokuratū ras. Liels pluss ir lifta klā tbū tne, bē rnu rotaļ u laukumi un rotaļ u laukums pansionā ta iekš pagalmā . Masā ž a ir patieš ā m dā rga (80 UAH / 30 min), nebija iespē jams iekļ ū t Kriosaunā . Izsniedz tualetes papī ru, izved atkritumus, kad saki vai ieliek koridorā spaini, veļ u maina 1r/5 dienas. Ir wi-fi, bet mē s izmantojā m blakus esoš ā s kafejnī cas wi-fi, tur ir lē tā k un paroli nemaina : )
Televī zija pā rraidī ja galvenokā rt ukraiņ u valodā . bet ir arī krievu kanā li. Tē jkanna/fē ns par papildus samaksu (6 UAH dienā like). Grī das gaitenī ir gludinā mais dē lis. Istaba ir pamatī ga un ir viss nepiecieš amais - ledusskapis, kondicionieris, duš a, skapji ar pakaramiem.
Mī nusi vai kam es pievē rstu uzmanī bu.
Piebraucamais ceļ š ir katastrofa, patiesī bā netī rumi, vietā m asfalts. Paš ā Č ernomorskoje nekā du norā ž u nav, tā pē c nā cā s pajautā t vietē jiem iedzī votā jiem, kā tur nokļ ū t. Nav pietiekami skaidri izstrā dā ts jautā jums par tū ristu informē š anu par uzturu (š ķ iet, ka pansionā tam ir lī gums ar restorā nu "Ayder's" par komplekso uzturu). Lapu ar papildpakalpojumiem izsniedza 4. vai 5. uzturē š anā s dienā , pirms tam vispā r nebija. Skaņ as izolā cija istabā s ir slikta, no rī tiem pa gaiteni skraidī ja bē rni un pieauguš o sarunas neļ ā va gulē t. Taciņ a uz pludmali ir ekstrē ma tipa - pa sagruvuš u betona karnī zi, bail bē rnus vienus palaist. Karnī ze ir daļ a no ž oga, tā pē c bū tu jauki pā rtaisī t nolaiš anos uz pludmali. Karstais ū dens daž reiz pazuda, tad š ķ ita, ka tas ir izveidojis vienmē rī gu piegā di.
аватар julchik8
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies pansionā tā "Dinamika" no 09.09. 2010 lī dz 22.09. 2010. Mums bija "standarta" numuriņ š ar skatu uz jū ru. Pansionā ts mums patika: laba teritorija, lieliska istabiņ a (par ļ oti saprā tī gu naudu), istabiņ ā viss nepiecieš amais, modernas mē beles, labs remonts, jū ra viegli aizsniedzama. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies pansionā tā "Dinamika" no 09.09. 2010 lī dz 22.09. 2010. Mums bija "standarta" numuriņ š ar skatu uz jū ru. Pansionā ts mums patika: laba teritorija, lieliska istabiņ a (par ļ oti saprā tī gu naudu), istabiņ ā viss nepiecieš amais, modernas mē beles, labs remonts, jū ra viegli aizsniedzama. Jū ra ir tī ra un caurspī dī ga. Pilsē tas pludmale, smiltis ar izsmē ķ iem))). Devā mies paē st uz kafejnī cu Egomania, mū suprā t pieklā jī gā kā vieta rajonā , garš ī gi ē dieni, patī kama stilī ga atmosfē ra, saprā tī gas cenas. Man tas "Officer's" un "Pie Eyder's" nemaz nepatika. Bija, protams, nedaudz garlaicī gi (ja nevar aizbraukt lī dz jū rai, tad principā nav ko darī t). Un pirmajā nedē ļ ā mē s nevarē jā m aiziet uz jū ru ((((((((((((((Mums ar laikapstā kļ iem) nepaveicā s. . ) Š ajā vietā ) ir ļ oti vē jains), "vē ju stū ris)"). ) pū ta vē jš , bija vē ss, gulē t pludmalē nevarē ja, smiltis ausī s, matos, acī s, mutē utt. . Otrajā nedē ļ ā laiks uzlabojā s (vairā kas dienas), peldē jā mies, sauļ ojā mies (tas ir sauc: )). uz balkona. Tie bija ļ oti daudz, daž ā du izmē ru un krā su. Tas nebija ī paš i patī kami. Pat vī ram bija bail vakarā iziet uz balkona. Viņ i klaiņ oja pa visu balkonu. Kopumā rā pojoš s. Bū tu jauki, ja tā s bū tu iztī rī tas vai notraipī tas, nezinu, ko tur š ajā gadī jumā var darī t, bet lai tie nebū tu uz balkoniem. Bet kopumā esam apmierinā ti ar vietu un pansionā tu.
аватар elena0404
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man ar mazo dē lu, 3 gadi, pansionā ts ļ oti patika, nodzī vojā m gandrī z 2 mē neš us no 12.06. 2010 lī dz 27.07. 2010 istabiņ ā Prestige. Ar bē rnu labā k palū gt, lai logi nav vē rsti uz jū ru, jo diskotē ka pludmalē ir atvē rta gandrī z lī dz rī tam un daudzi sū dzē jā s, ka nevar aizmigt. … Tomēr ▾ Man ar mazo dē lu, 3 gadi, pansionā ts ļ oti patika, nodzī vojā m gandrī z 2 mē neš us no 12.06. 2010 lī dz 27.07. 2010 istabiņ ā Prestige. Ar bē rnu labā k palū gt, lai logi nav vē rsti uz jū ru, jo diskotē ka pludmalē ir atvē rta gandrī z lī dz rī tam un daudzi sū dzē jā s, ka nevar aizmigt. Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs, par jebkuru jautā jumu sazinā jā s ar viņ iem un atrisinā ja problē mu. Viņ i mums pat iedeva veļ as ž ā vē tā ju, lai gan viņ iem tas ir paredzē ts tikai augš ē jiem stā viem. Biju uz viņ u kriosaunu, starp citu, viņ iem ir divreiz lē tā k nekā Maskavā . Uz pludmales rē ķ ina: mans viedoklis ir nedaudz netī rs, daudz izsmē ķ u, daudzi atpū tnieki (pats redzē ju) izsmē ķ i, visā das ā das no sē klā m utt. Pretī gi skatī ties. Krastā ir daudz dubļ u un neviens tos praktiski netī rī ja. Jū ra silta, ne pā rā k tī ra, bet arī netī ra, viļ ņ i tur nav stipri un manam bē rnam bija ļ oti interesanti uz tiem lē kā t. Ē dā m visur, no tuvā kajā m kafejnī cā m mums garš oja "Egomania", salā ti tur visi ir superī gi))), un "Officer's" viesmī les ir ļ oti nepieklā jī gas, pasū tī jums tika pieņ emts ar tā du neapmierinā tu seju, nav skaidrs tikai kā pē c! ! ! Mē s esam pateicī gi cilvē ki un vienmē r atstā jam 10% no rē ķ ina kā dzeramnaudu. Kopumā iespaidi par pansionā tu ir pozitī vi, bet š ovasar izvē lē simies citu pansionā tu, gribu savu, nevis pilsē tas pludmali.
аватар lublu_otdblx
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki! Togad, augusta beigā s, atpū tā mies. Sā kumā mums iedeva istabiņ u pludmalē , bet pē c nakts gulē š anas tikai 2 stundas, jo. Pludmalē noteikti spē lē ja 2-3 diskotē kas (lū dza mū s pā rcelt uz otru pusi, bet tur skanē ja arī dzī vā mū zika no kafejnī cas "Ayder's", bet kaut kur lī dz 2. … Tomēr ▾ Sveiki! Togad, augusta beigā s, atpū tā mies. Sā kumā mums iedeva istabiņ u pludmalē , bet pē c nakts gulē š anas tikai 2 stundas, jo. Pludmalē noteikti spē lē ja 2-3 diskotē kas (lū dza mū s pā rcelt uz otru pusi, bet tur skanē ja arī dzī vā mū zika no kafejnī cas "Ayder's", bet kaut kur lī dz 2.3 naktī . Vispā r slikti gulē jā m. Personā ls ļ oti labs. Istaba teicama, paņ ē mā m visparastā ko, vienistabas dzī vokli, patika. Ē dienu nepasū tī jā m, bet ē dā m kafejnī cā s, iznā ca lē ti un garš ī gi. Jū ra tī ra, bet uz iesma lieliski der bē rniem. Pludmale pilna ar izsmē ķ iem. Cilvē ku daudz, bet skaitļ os 29- Cilvē ku bija krietni mazā k par 30. Ir ekskursijas un pludmales aktivitā tes. Rezultā tā iet lī dz 4) Lai visiem jaukas brī vdienas!
Хорошо, но.... Хорошо, но....
аватар SUGAROCHEK
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
… Tomēr ▾
Долго собиралась написать(часть третья) Павильон  около отеля дорога к пляжу Долго собиралась написать(часть третья) Долго собиралась написать(часть третья) Долго собиралась написать(часть третья) )))) Долго собиралась написать(часть третья)
Parādīt vairāk »


iemiesojums vasilev15
Lūdzu, atbildiet uz [email protected]. Ar cieņu Viktors
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums irisa60
Cik maksā nakšņošana divvietīgā numurā ar visām ērtībām
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums vitavita
1. vieta kopš 29. jūnija Gaidu atbildi uz e-pastu: [email protected]
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Расположен на берегу моря в западном Крыму в поселке Черноморское в 65 км от Евпатории и 140 км от Симферополя (полуостров Тарханкут). Широкие мелководные песчаные пляжи удобны отдыха с детьми.

Pludmales apraksts центральный городской пляж и набережная располагаются в парковой зоне большой красивой бухты в 100м от пансионата.
Viesnīcā

Оборудованный конференц-зал на 40 мест, бар (холл 1 этажа), заказ такси, экскурсий, автомат продажи кофе и напитков, парковка, медпункт, гладильные, морские прогулки, дайвинг, организация рыбалки, телефон-автомат, библиотека

Telpu apraksts

Пансионат предлагает 78 комфортабельных одно - двухкомнатных номеров.

Все номера с удобствами (душ,, туалет, умывальник) каждом номере: телевизор (кабельное), холодильник, кондиционер, балкон.

2-х местный номер «Стандарт» без доп мест (10 кв.м.) – 21 номер, 4 этаж

2-х местный 2-х комнатный номер «Престиж» (13 и 9 кв.м.)

2-х местный номер «Премиум» (23 кв.м.) – 16 номеров

2-х местные номера «VIP1 и 2» - 12 номеров, 5 и 6 этажи

Adrese ул. 60 лет Октября, 3, пгт. Черноморское, АР Крым, Украина, 96400.
Tālruņi: 8 (06558) 99-493
Tīmekļa vietne: Dinamiks
FAQ