Magnoliia 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.010
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Infrastruktūra
Mini pansija atrodas Mežvodnoje, 15 km attālumā no Melnās jūras. Labiekārtotais pagalms ir iežogots.Vairāk →
аватар HoBuHu
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesu mā ja "Magnolia" - patiesi "paradī ze" ciematā . Mezhvodnoe (Č ernomorskas apgabals, apmē ram 70 km no Evpatorijas, Krima). Pansionā ta ī paš nieki Viktorija un Sergejs ir draudzī gi, viesmī lī gi cilvē ki. Visas vē lmes tiek atbildē tas. … Tomēr ▾ Viesu mā ja "Magnolia" - patiesi "paradī ze" ciematā . Mezhvodnoe (Č ernomorskas apgabals, apmē ram 70 km no Evpatorijas, Krima). Pansionā ta ī paš nieki Viktorija un Sergejs ir draudzī gi, viesmī lī gi cilvē ki. Visas vē lmes tiek atbildē tas. Nevajag "skriet" pē c viņ iem, viņ i paš i interesē jas, uzdod jautā jumus. Istabas tī ras, uz vienpadsmit atpū tas naktī m 1 reizi nomainī ja gultu (pagā juš ajā gadā atpū tā s Melnajā jū rā - tas netika ievē rots).
Pansionā ta teritorija ir tī ra, visa teritorija ir ierakta apstā dī jumos un ziedos. Uz vietas ir virtuve, kurā varat pagatavot savas maltī tes. Tiem, kas vē las atpū sties no virtuves - daudz kafejnī cu visā ciematā .
Iespē jamas brī vdienas ar č etrkā jainajiem mā jdzī vniekiem.
Ir daudz punktu, kas pā rdod ekskursijas uz visiem Krimas stū riem. Iesaku ceļ ojumiem izvē lē ties tū risma aģ entū ru "Perlinka Tarkhankuta". Jau divus gadus pē c kā rtas tiek izmantoti "Perlinkas" pakalpojumi: lieliski gidi, kas lieliski pā rzina to nostū ru vē sturi un mū sdienī gumu, kur ved atpū tniekus; interesanti braucieni, saplā noti tā , lai paliek laiks atpū tai, fotosesijai, un, galvenais, Krimas skaistā ko nostū ru apskatei.
Kā pē c pā rē jos nosaucā t par "3 vienā "? Mezhvodnoe atrodas starp 3 ū deņ iem. Jū s varat atpū sties:
- pilsē tas pludmalē (no viesnī cas kā jā m 7 minū tes) - sekla silta jū ra; pludmale ir bezmaksas, daudz atrakciju;
- uz akmeņ iem - skaisti skati, tī rā kā jū ra, atseviš ķ as "bankas", t. i. vienā vietā atpū š as ne vairā k kā.10 cilvē ki, nolaiž oties jū rā - atkarī bā no izvē lē tā krasta - no stā viem akmeņ iem lī dz maigai ieejai jū rā . no ciemata - 1.5 km - 2.5 km, jū s varat staigā t, varat izsaukt taksometru (20 UAH abos virzienos);
- uz bultas, kas sniedzas tā lu jū rā : ideā la vieta atpū tai ar maziem bē rniem - ū dens silts, jū ra tī ra, Ļ OTI sekla desmitiem metru no krasta (taksometra cena 15 UAH vienā virzienā ).
Ja kā ds vē las apvienot atpū tu ar ā rstē š anu, viņ a rī cī bā ir estuā rs ar dubļ iem, kas savā sastā vā neatpaliek no Saki pilsē tas dubļ iem. No pansijas 7 minū š u gā jiens pretē jā virzienā no jū ras.
Любимые цветы хозяев: они украшают все уголки пансионата Здание кухни с открытой верандой Вид на веранду и вход в номер в пансионате Пруд на территории пансионата Дворик пансионата Межводное. Вечерний пляж.
аватар stupenka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
pirmo reizi Mezhvodnoe bija kopā ar savu vī ru pē c kā zā m. tas bija mū su medusmē nesis. pē c tam trī s vasaras pē c kā rtas bijā m Magnolijā . mums tur ļ oti patika. Un Sergejs un Viktorija (saimnieki) vispā r ir lieliski! viss viesiem, viss mums - atpū tniekiem. … Tomēr ▾ pirmo reizi Mezhvodnoe bija kopā ar savu vī ru pē c kā zā m. tas bija mū su medusmē nesis. pē c tam trī s vasaras pē c kā rtas bijā m Magnolijā . mums tur ļ oti patika. Un Sergejs un Viktorija (saimnieki) vispā r ir lieliski! viss viesiem, viss mums - atpū tniekiem. un zivju dī ķ is, un rotaļ u laukums ģ imenē m ar bē rniem. telpas ir lieliskas. ir veca ē ka (ne laika ziņ ā veca, bet tā dā ziņ ā uzbū vē ta pirmā ) vienstā va, un jauna trī sstā vu ē ka. ir viena istaba ar virtuvi kopā . Uz vietas ir liela virtuve. viss ir: no traukiem lī dz gludinā majam dē lim : ) teritorijā ir vieta maš ī nā m. lī dz jū rai ar kā jā m 5-7 minū tes. un ieeja tieš i centrā lajā pludmalē . blakus ir arī autobusu pietura. Pievienoju bildes no trī s ciemoš anā s sezonā m 2008 - 2010. Ļ oti iesaku š o pansionā tu.
2009 год 2009 год Межводное с высоты птичьего полета полет на дельтаплане лиман по дороге к маяку 2008 год


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Мини-пансионат находится в Межводном, в 15 км от Черноморского. Озелененный двор огорожен забором.

Atrašanās vieta 200 метров до Межводненского пляжа, 100 метров до рынка (овощной и вещевой), 200 метров до лечебных грязей.
Pludmale
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Мангал, утюг, два запасных туалета и два душа во дворе, кухня (газовые плиты, микроволновая печь, несколько дополнительных холодильников, посуда), автомобильная стоянка на 6-8 машин.

  • autostāvvieta  FREE 
Telpu apraksts

Корпус пансионата капитальный кирпичный с двух и трёх местными номерами. Номера рассчитаны на 2-3-4 человека, отдельные под ключ.

Istabās

Перед каждым номером имеется индивидуальная терраса, со столом и стульями. Туалет и душ с горячей водой, телевизор с возможностью просмотра местных программ, холодильник, электрочайник, набор посуды, шкаф, тумбочки и кровати, кондиционер, жалюзи на окнах.

Adrese АР Крым ,Черноморский р-н , п. Межводное , ул. Будённого дом 11
Tālruņi: +38 (06558) 98-589
+38 (050) 518-41-48
+38 (050) 668-97-94
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.