Bolshaia medveditsa 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.510
8.0 Numurs
7.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.0 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Pansionāts atklāts 2010. gadā, platība 0,25 hektāri.Vairāk →
аватар kolisova1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pieņ emamo cenu un skaisto fotogrā fiju dē ļ . Atpū tā s ar 2 bē rniem divstā vu istabā . Ļ oti tī ra istaba ar ē rtā m mē belē m, pat gaisa kondicionieris atrodas prā tā ))) Maza, bet jauka teritorija ar rotaļ u laukumu. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pieņ emamo cenu un skaisto fotogrā fiju dē ļ . Atpū tā s ar 2 bē rniem divstā vu istabā . Ļ oti tī ra istaba ar ē rtā m mē belē m, pat gaisa kondicionieris atrodas prā tā ))) Maza, bet jauka teritorija ar rotaļ u laukumu. Turpat pagalmā ir veļ asmaš ī nas, kurā s var izmazgā t veļ u par 25 grivnā m. Personā ls ir draudzī gs un pieklā jī gs, ē dieni daudzveidī gi un garš ī gi.
Piezī mes: nav kur ž ā vē t drē bes, visiem nepietiek virvju un ž ā vē tā ju; ir tikai viena apkopē ja, viņ ai ne vienmē r ir iespē ja uzkopt pē c pieprasī juma; sintē tiska gultas veļ a, karstumā uz tā nav ī paš i patī kami gulē t; Kad beidzā s tualetes papī rs man teica, ka jā pē rk paš ai.....
viesnī ca atrodas 10-15 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales pa putekļ ainu ceļ u, pa kuru visu laiku brauc maš ī nas. Melnā s jū ras pludmale ir liela, bet mums nepatika pā rpildī tā . Bet saimniece ieteica doties uz Beļ aus kā pā m, un mē s iemī lē jā m š o vietu! jū ra ir tī ra, milzī ga smilš u pludmale.
Kopumā es iesaku jums atpū sties š ajā viesnī cā , ja jums ir sava automaš ī na.
аватар shalfey777
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mans pā rskats ir paredzē ts tiem, kas ceļ o ar bē rniem. Lielajā Lā cī bē rni ir laipni gaidī ti (kas, izrā dā s, ir retums). Pie manis bija dē li - 3 gadi un 10 mē neš i. Kā rtī bā . Tā s fotogrā fijas, kuras redzat viesnī cas vietnē , ir patiesas. … Tomēr ▾ Mans pā rskats ir paredzē ts tiem, kas ceļ o ar bē rniem. Lielajā Lā cī bē rni ir laipni gaidī ti (kas, izrā dā s, ir retums). Pie manis bija dē li - 3 gadi un 10 mē neš i.
Kā rtī bā . Tā s fotogrā fijas, kuras redzat viesnī cas vietnē , ir patiesas. Nav par ko sū dzē ties. Neesi slinks, paskaties. Ir pat katras istabas fotoattē ls.
Manas prasī bas bija: istaba ar privā tā m labierī cī bā m un kondicionieri, atseviš ķ a virtuve, slē gta, tī ra un droš a viesnī cas zona, rotaļ u laukums, nevis centrā un netā lu no jū ras.
Istabas tiek iztī rī tas pē c pieprasī juma, viesnī cas teritorija ir mā jī ga un tī ra (strū klaka, satriecoš as puķ u dobes, flī ž u celiņ i), mans vecā kais pazuda rotaļ u laukumā . Tā lu no centra - braucā m ar taksi (var staigā t bez bē rniem). Viesnī cā var iegā dā ties saldē jumu, ir bā rs ar tē jkannu un traukiem (telpā m bez virtuves), interneta pieslē gums.
Viss tiek darī ts atpū tnieku ē rtī bā m. Saimnieki, jauns pā ris, Pā vels un Ella ir paš i mī ļ ā kie cilvē ki, nav garlaicī gi vai kaitinoš i, gatavi palī dzē t, ja nepiecieš ams.
Kopumā tiem, kas ceļ o ar bē rniem, ļ oti iesaku pievē rst uzmanī bu š ai viesnī cai. Mans vecā kais dē ls atceras, kā viņ š vakaros tur skraidī ja kopā ar puiš iem (mamma tajā laikā atpū tā s pie vī na glā zes), kā viņ i atgriezā s no jū ras un viņ š vicinā ja vē jrā dī tā ju uz jumta. mā ja, "Miš ka, sveiks, es nā ku pie tevis! "


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Пансионат открылся в 2010 году, занимает площадь в 0,25 га.

Atrašanās vieta До моря 500 м. До г. Симферополь - 140 км, г. Евпатория - 70 км.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа 1 км.
Viesnīcā

Мангал, фонтан, беседки, кухни для самостоятельного приготовления пищи, охраняемая парковка на 11 машин с видеонаблюдением в номере.

Bērniem
  • rotaļu laukums
Telpu apraksts

15 номеров + два эксклюзивных двухэтажных (60 мест).

Istabās

Холодильник, кондиционер, ТВ, душ, санузел, в части номеров - кухня.

Adrese АР Крым, п. Черноморское, ул. Калос-Лимен, 6
Tālruņi: +38 (050) 505-60-97
+38 (050) 635-20-91
Tīmekļa vietne: Bolshaia medveditsa
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.