Reikartz Zaporozhe 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 5.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
4.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
6.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca Reikartz Zaporozhye atrodas ērtā vietā pilsētas centrā, gleznainā vietā Dņepras upes krastā, blakus centrālajai pludmalei, Horticas salai un izstāžu centram Kozak Palace. Viesnīca ir paredzēta gan viesiem, kas ierodas pilsētā biznesa darīšanās, gan tūristiem, kas apmeklē reģiona apskates vietas.Vairāk →
аватар dasha.horbenko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Svinē ju savas kā zas restorā nā . Man patika pati istaba, bet restorā nam apkalpoš anas ziņ ā ir daudz mī nusu. Par tā du naudu vienkā rš i vī los, un pats aizskaroš ā kais ir tas, ka ne tikai es, bet arī viesi. Kā zas bija 23. … Tomēr ▾ Svinē ju savas kā zas restorā nā . Man patika pati istaba, bet restorā nam apkalpoš anas ziņ ā ir daudz mī nusu. Par tā du naudu vienkā rš i vī los, un pats aizskaroš ā kais ir tas, ka ne tikai es, bet arī viesi. Kā zas bija 23. septembrī , lija lietus, administrā cija nepiekrita pilnī bā slē gt telti, bija 1! ! ! sedziņ a 40 viesiem un 2 ufo, kas nesasniedza vietu, kur bija aukstā kais, jo vadi bija ī si (pagarinā tā ju nebija). Daudziem viesiem viesmī ļ i nelē ja alkoholu, viņ i apkalpoja tikai pirmo kā zu stundu. Ē diens bija palicis daudz, salā tus vienkā rš i sā ka nest, neprasot, vai gribam paņ emt. Arī atlikuš ajam ē dienam nebija tvertņ u, kas bū tu aizvē rtas, bija tikai vienreizē jā s lietoš anas š ķ ī vji. Runā jot par ē diena garš u, tas bija garš ī gs. Bet mī nusi atsvē ra visus plusus. Par jū su izmaksā m pakalpojuma kvalitā tei vajadzē tu bū t par pakā pi augstā kai.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Horticas sala
Novērtējums 9.6
Ukraina, Zaporožje
Daba, Stats
Jātnieku teātris Zaporožje kazaki
Novērtējums 10.0
Ukraina, Zaporožje
Izklaide, Teātri un mūzika

Отель «Reikartz Запорожье» удобно расположен в центре города, в живописном месте на берегу Днепра, рядом с центральным пляжем, островом Хортица и выставочным центром «Козак-палац». Отель рассчитан как на гостей, приезжающих в город по делам бизнеса, так и на туристов, посещающих достопримечательности региона.

Viesnīcā

Ресторан украинской и европейской кухни, бар, конференц-зал вместимостью до 80 человек, охраняемая парковка.

Telpu apraksts

Номерной фонд отеля включает 69 номеров различных категорий: Классик, Стандарт, Супериор, Семейный, Студия. Один номер категории Супериор оборудован специально для людей с ограниченными возможностями.

Istabās

Односпальная или двуспальные кровати, кондиционер, телевизор, телефон, мини-бар, мини-сейф, фен, доступ к сети Интернет (Wi-Fi).

Adrese Пр-т Маяковского, 19, Запорожье, 69035, Украина
Tālruņi: +38 061 228 44 90
Tīmekļa vietne: Reikartz Zaporozhe
FAQ