Sanatorii Ukraina 1*– Atsauksmes

3
Novērtējums 3.710
3.7 Numurs
4.3 apkalpošana
3.7 Tīrība
4.0 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Sanatorija "Ukraina" atrodas Vorzel kūrorta dienvidrietumu daļā priežu mežā, kas ar akadēmiķa N.D. svētību. Stražesku sauc par ukraiņu Kislovodsku. Optimāli klimatiskie apstākļi, augsta skābekļa koncentrācija gaisā, tā piesātinājums ar fitoncīdiem labvēlīgi ietekmē pacientus un pastiprina medicīnisko procedūru iedarbību.Vairāk →
аватар jenya5555
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Manam vī ram bija sarež ģ ī ta sirds operā cija. Amosova institū tā viņ am tika piedā vā ta bezmaksas rehabilitā cija Ukrainas sanatorijā Vorzelā . Izlasot atsauksmes "ka viss ir tik brī niš ķ ī gi", nolē mā m reabilitē ties sanatorijā . … Tomēr ▾ Manam vī ram bija sarež ģ ī ta sirds operā cija. Amosova institū tā viņ am tika piedā vā ta bezmaksas rehabilitā cija Ukrainas sanatorijā Vorzelā . Izlasot atsauksmes "ka viss ir tik brī niš ķ ī gi", nolē mā m reabilitē ties sanatorijā . Kā das š ausmas piedzī voja mans vī rs, kad atradā s š ajā "brī niš ķ ī gajā " sanatorijā ! Ē diens ir briesmī gs un bez garš as. Procedū ras nav nekā das. Pirmajā stā vā ir paredzē tas telpas serdeņ iem. Istabas ir tik mitras un aukstas, vannas istabā ir sē nī te. Jū nijā gulē jā m ar ieslē gtiem sildī tā jiem! Poda tek, izlietne aizsē rē jusi, vī rs vairā kkā rt lū dza to salabot. Lū gums netika izpildī ts. Kas tiek iztē rē ts 650 UAH dienā nav skaidrs?! ! Ja nevē laties sabojā t savu atpū tu un garastā vokli - neejiet uz sanatoriju Ukraina Vorzelā ! !
аватар Iro96
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sveiki! Mans tē tis pē c lielas sirds operā cijas! Par soc. bail viņ u aizsū tī ja uz rehabilitā ciju uz sanatoriju Ukrainu! Ierodoties uzreiz ieraudzī ja nekvalificē tus ā rstus, kuri neko nejē dz un pat rokas nesterilizē , un ar netī rā m rokā m kā pj vaļ ē jā s brū cē s. … Tomēr ▾ Sveiki!
Mans tē tis pē c lielas sirds operā cijas! Par soc. bail viņ u aizsū tī ja uz rehabilitā ciju uz sanatoriju Ukrainu! Ierodoties uzreiz ieraudzī ja nekvalificē tus ā rstus, kuri neko nejē dz un pat rokas nesterilizē , un ar netī rā m rokā m kā pj vaļ ē jā s brū cē s. Mē s vē rsā mies pie sociā lajiem. bail, gribē jā m pā rvest uz citu sanatoriju, bet galvenā ā rste Marija Vasiļ jevna apliecinā ja, ka uzraudzī s mā siņ as un ā rstus, teica, lai labā k telpu pā rpratumiem un gā dā t ar baterijā m, jo ​ ​ nav siltuma, kas ir muļ ķ ī bas. pā rdot uz ielas -10. Bet mē s nolē mā m palikt. Tiklī dz sociā lā . baidoties pā rskaitī t lī dzekļ us, viņ i uzreiz apmeklē ja viņ a palā tu (tieš i tad, kad viņ š bija prom un atņ ē ma baterijas), mē s vairs nestrī dē jā mies.
Š odien viņ am tika lū gts izkļ ū t no labā kā s telpas, ko viņ š atteicā s, vaicā jot uz kā da pamata, paskaidrojot, ka galvenā ā rste pati viņ u š eit piespiedusi. Apsargi terorizē ja pie durvī m, bet viņ š durvis neatvē ra, tad izsauca policiju, daktere uzrakstī ja, ka neievē ro rež ī mu, nelieto medikamentus un procedū ras (lai gan tē tis dara visu kā saka, tā pareizi tagad bez medicī niskā s palī dzī bas) un viņ š tiek izrakstī ts no sanatorijas, lai gan viņ am tur jā bū t 24 dienas. Tetovē jumi nemaz nevar nervozē t, un viņ i klauvē pie durvī m ar apsardzi un policiju. Esam nobaž ī juš ies par viņ a stā vokli, jo pagā juš as daž as nedē ļ as kopš atvē rtā s sirds operā cijas, viņ am joprojā m grū ti staigā t, nervozē t nevar. Gribam visus brī dinā t no š ī s briesmī gā s sanatorijas, lai visi zina, ka galvenais ā rsts zog no kabatas valsts lī dzekļ us, un nav kam rū pē ties par smagi slimajiem.
Virsā rste noliek klausuli, kad mē s viņ ai saucam.
Vai š ī ir rehabilitā cija smagi slimiem pacientiem, kuriem veikta liela operā cija?
Tikai murgs, nekad, lū dzu, nekad neejiet tur! ! ! ! ! Rū pē jieties par savu veselī bu, jo tur jū s š ķ audat! ! ! ! ! Medmā sas lū dz sterilizē t rokas, izmest visus sterilos pā rsē jus un medikamentus un atteikties no pā rsieš anas! Un galvenais ā rsts tā vietā , lai strā dā tu iestā dē , tikai gaida naudu, un tad personī gi terorizē pacientus. Briesmī gi nevar iedomā ties!
аватар NataliyaG
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī gs kū rorts atpū tai un dvē selei un ķ ermenim : )! 2010. gada aprī lī atpū tos ar 2 bē rniem, palikuš as vislabā kā s atmiņ as. Un pats galvenais, man personī gi tas bija atklā jums, ka Kijevas tuvumā var atpū sties ne sliktā k kā ā rzemē s. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gs kū rorts atpū tai un dvē selei un ķ ermenim : )!
2010. gada aprī lī atpū tos ar 2 bē rniem, palikuš as vislabā kā s atmiņ as. Un pats galvenais, man personī gi tas bija atklā jums, ka Kijevas tuvumā var atpū sties ne sliktā k kā ā rzemē s. Protams, ir daž i sī kumi, bet esmu pā rliecinā ts, ka tie drī z tiks novē rsti.
Sanatorijā ir lieliska "ā rstniecī bas" bā ze - ja vē laties, jums tiks nozī mē ts milzī gs skaits procedū ru, par kurā m nav jā maksā papildus (viss ir iekļ auts ekskursijas cenā ). Masā ž as, visā das vannas, sā ls raktuves - tā ir maza daļ a no tā , ko var aprakstī t. Kopumā garlaicī gi nebū s, dienas pirmā puse gan pieauguš ajiem, gan bē rniem paredzē ta pa minū tē m. Bē rni bija sajū smā ar skā bekļ a kokteiļ iem (vienī gais, par ko maksā jā m atseviš ķ i, bet smieklī ga nauda - 2 UAH).
Ē dinā š ana 3 ē dienreizes dienā , katrā ē dienreizē - 3 trauku maiņ as; , grū ti nomirt no bada, lai arī ē diens ir diē tisks; (milzī gs plus tiem, kas vē las zaudē t svaru un atjaunot aknas). Ir sū kņ u telpa ar minerā lū deni.
Dzī vojā m pirmajā korpusā , istabā : TV+ledusskapis, labs "eiro" remonts (visa ē ka nesen renovē ta), vannasistabā duš a ar hidromasā ž u, balkons. Manuprā t, dzī ves apstā kļ i ir lieliski. Bē rnu ē kā telpas ir nedaudz pieticī gā kas, bet istabā s ir duš as un tualetes.
Ir apsargā ta, slē gta autostā vvieta, klubs (daž as programmas notiek katru dienu), ļ oti biež i tiek rā dī tas filmas. Bē rniem nepā rtraukti darbojas visā di apļ i, tiek organizē tas programmas (bē rnu ē kā ).
Milzī gs sanatorijas pluss, protams, ir tā s kristā ldzidrais gaiss, ko gribas ē st no rī ta! Ir daudz vā veru, visā di putni - bē rni bija sajū smā , bija speciā li jā pē rk rieksti; Tas nav smieklī gi, bet tieš i Vorzelā mani bē rni redzē ja dzeni dzī vu, viņ u iztē lē tam vajadzē ja izrā dī ties milzī gam putnam “ala kakadu” ; .
Un galvenais, kas mani iepriecina, ir Kijevas tuvums, ar auto, pa Ž itomiras š oseju, Kijevu sasniedzu 30 minū tē s! Mikroautobusi pietur 50 metru attā lumā no kū rorta.
санузел номер номер с другой стороны балкон


iemiesojums _139732
4 gadā atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums sanukraine
‹ Viesnīca Sanatorii Ukraina 1*
Atrakcijas

Санаторий «Украина» находится в юго-западной части курорта Ворзель в сосновом бору, который с благословения академика Н.Д. Стражеска называют украинским Кисловодском.
Оптимальные климатические условия, высокая концентрация кислорода в воздухе, насыщенность его фитонцидами благотворно влияют на больных и усиливают эффект лечебных процедур.

Atrašanās vieta 15 км от г. Киева.
Viesnīcā

Лечебные отделения:
I. Терапевтическое отделение для лечения больных с заболеванием сердечно - сосудистой системы, органов пищеварения, дыхания;( Отделения для взрослых ,отделение для детей в сопровождение взрослых).
II. Реабилитационные отделения:
1. Кардиопульмональная реабилитация: подострый период инфаркта миокарда , состояние после пролеченной нестабильной стенокардии (после оперативных вмешательств на сосудах сердца или без них), подострый период после операций на сердце;
2. Кардиопульмональная реабилитация: подострый период заболеваний легких, подострый период после операций на легких, в том числе по поводу гнойных процессов нетуберкулезного характера ;
3. Костно-мышечная реабилитация: подострый период ожогов;
4. Другая (соматическая) реабилитация: подострый период после оперативных вмешательств на органах пищеварения;
5. Реабилитация при нарушении течения беременности: осложненная беременность ;
6. Медико-психологическая реабилитация участников АТО: нарушение адаптации, расстройства связанные с едой, неорганические расстройства сна, соматоформные расстройства, неврастения;
Медицинские показания:
― Заболевания сердечно – сосудистой системы;
― Заболевания нервной системы;
― Заболевания органов дыхания;
― Заболевания органов пищеварения;
― Обследование и оздоровления беременных женщин;
― Подготовка к репродукции.

  • restorāns
  • konferenču zāle/banketu zāle
Izklaide un sports Лечение: ― Водолечебница (углекислые, кислородные, азотные, жемчужные, хвойные, серо-водородные, скипидарные, морские, йодобромные, вихревые, перозон-валериановые ванны, подводный душ – массаж и др.); ― Лечебные души (дождевой, циркулярный, точечный, лазерный, Шарко); ― Электро светолечение; ― Озокеритолечение; ― Кислородная терапия; ― Климатолечение; ― ЛФК; ― Массаж. Кабинеты: ― Аппаратной физиотерапии; ― Психотерапии; ― Спелеотерапии; ― Аромо фито фоно стимуляции; ― Гидроколонотерапии; ― Кишечных орошений; ― Функциональной диагностики; Досуг: ― Спорткомплекс с тренажерным залом; ― Зал для игры в настольный теннис; ― Киноконцертный зал; ― Библиотека; ― Видеосалон.
  • galda teniss
  • sporta zāle
Telpu apraksts

― Двухкомнатные и однокомнатные номера «Люкс»;
― Двухместные и одноместные номера со всеми удобствами.

Adrese вулиця Стражеска, 26, Ворзель, Київська обл., 08296
Tālruņi: (063) 578-18-00,
(073) 475-01-41,
(067) 356-67-82
Tīmekļa vietne: Sanatorii Ukraina
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.