Gontiv Iar 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 4.710
№5 viesnīcas reitingā Umans
5.2 Numurs
4.0 apkalpošana
5.5 Tīrība
2.7 Uzturs
3.8 Infrastruktūra
Trīsstāvu ēka 300 metru attālumā no Kijevas-Odesas šosejas.Vairāk →
аватар mirina2
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
1. Istaba netiek iztī rī ta laikā 2. Dzirdamī ba ir milzī ga 3. Smarž o pē c sapelē juma un mitra … Tomēr ▾ 1. Istaba netiek iztī rī ta laikā
2. Dzirdamī ba ir milzī ga
3. Smarž o pē c sapelē juma un mitra
аватар ironyura2010
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Istabiņ u rezervē ju iepriekš - nez kā pē c nebija sarakstā . Par laimi tā saucamā svī ta tika atbrī vota - tā , ka viņ i apmetā s. Apkure nedarbojā s - taupiet. Sā kumā baterijas darbojā s pē c kā rtas, tad tuvā k naktij tā s pilnī bā ieslē dzā s. … Tomēr ▾ Istabiņ u rezervē ju iepriekš - nez kā pē c nebija sarakstā . Par laimi tā saucamā svī ta tika atbrī vota - tā , ka viņ i apmetā s.
Apkure nedarbojā s - taupiet. Sā kumā baterijas darbojā s pē c kā rtas, tad tuvā k naktij tā s pilnī bā ieslē dzā s. Ū dens ir silts, nevis karsts. Spiediens ir ļ oti vā jš .
Vissvarī gā kais ir tas, ka uzņ emš anas nav vispā r. Kas gribē s, tas nā ks. Otrajā stā vā ir dež urants, kurš gan iekā rtojas, gan uzkopj, t. i. atrisina visus jautā jumus.
аватар anten.puzl
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
budž eta viesnī ca. diezgan pieklā jī gi. lē ts restorā ns ar vienkā rš u virtuvi. atrodas pilsē tas malā . … Tomēr ▾ budž eta viesnī ca. diezgan pieklā jī gi. lē ts restorā ns ar vienkā rš u virtuvi. atrodas pilsē tas malā .
аватар olgapal14
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s braucā m cauri, un mums bija jā pavada nakti. Ilgi meklē ju, neizdevī ga atraš anā s vieta. Autostā vvieta atrodas viesnī cas aizmugurē . Mē s paņ ē mā m 2-vietī gu istabu, tajā smarž a stagnē . Salī dzinoš i tī ras, platas gultas, TV, duš a, tualete. … Tomēr ▾ Mē s braucā m cauri, un mums bija jā pavada nakti. Ilgi meklē ju, neizdevī ga atraš anā s vieta. Autostā vvieta atrodas viesnī cas aizmugurē . Mē s paņ ē mā m 2-vietī gu istabu, tajā smarž a stagnē . Salī dzinoš i tī ras, platas gultas, TV, duš a, tualete. Nakš ņ oš ana derē s. Uz ielas ir lapenes, strū klaka, bē rnam patika, bija kur paskriet pirms gulē tieš anas. Restorā ns (devā s pavakariņ ot) - nepā rsteidza. Tantes, kas tur strā dā , ir nezinā tā jas, no sē rijas "ko viņ i ir piesprauduš i. . . " man arī ē diens nepatika. Pakalpojums tiek pievienots rē ķ inam un par to tiek iekasē ti 10%. Bet ar skā bu seju atnes 2 š ķ ī vjus un prasi par to naudu. . .
аватар tanuskas
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nakš ņ oju 1 nakti, paņ ē mu divvietī gu istabiņ u 4 personā m. Izmaksas 255 UAH ir ļ oti pieklā jī ga cena, it ī paš i, ja tā ir sadalī ta arī.2 ģ imenē s. Istaba sastā v no nelielas caurstaigā jamas istabas ar divguļ amo dī vā ngultu un TV un nelielas guļ amistabas ar divguļ amo gultu (starp citu, ar labu matraci). … Tomēr ▾ Nakš ņ oju 1 nakti, paņ ē mu divvietī gu istabiņ u 4 personā m. Izmaksas 255 UAH ir ļ oti pieklā jī ga cena, it ī paš i, ja tā ir sadalī ta arī.2 ģ imenē s. Istaba sastā v no nelielas caurstaigā jamas istabas ar divguļ amo dī vā ngultu un TV un nelielas guļ amistabas ar divguļ amo gultu (starp citu, ar labu matraci). Istabā joprojā m bija auksti, bet segas palī dzē ja. Duš as kabī ne ir vidē ja, bet ir karsts ū dens.
Kopumā viena nakts viesnī ca tiem, kas nav izvē lī gi. Administrators ir gatavs visu nakti dzert tē ju par 3 grivnā m un pabarot ar š okolā des konfektē m. 1. stā vā ir restorā ns, š ajā dienā bija kaut kā di svē tki, bet istabā jautrī bas atbalsis nebija dzirdamas. Bet sarunas kaimiņ u istabā s ir ļ oti dzirdamas. Jū s varat ieturē t maltī ti Mlinā , kas atrodas pā ris kilometru attā lumā no viesnī cas.
аватар gost2222
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ja godī gi, par naudu istaba nav slikta (kondicionieris plus daž reiz rā da TV, un knapi silts ū dens), spriediet paš i. Bet apkalpoš ana vienkā rš i š ausmī ga, braucā m jau sarunā juš i istabu un brī dinā jā m administratoru, ka esam ar bē rnu, bet atbraucot izrā dī jā s, ka viņ iem ir kā zas, pusstundu stā vē jā m priekš ā . … Tomēr ▾ Ja godī gi, par naudu istaba nav slikta (kondicionieris plus daž reiz rā da TV, un knapi silts ū dens), spriediet paš i. Bet apkalpoš ana vienkā rš i š ausmī ga, braucā m jau sarunā juš i istabu un brī dinā jā m administratoru, ka esam ar bē rnu, bet atbraucot izrā dī jā s, ka viņ iem ir kā zas, pusstundu stā vē jā m priekš ā . restorā ns gaida ē dienkarti (mū s neielaida restorā nā - BANKETS PIE BAUDŽ IEM) protams, ka ir un viņ i neizturē ja un teica, ka kamē r mums bū s kā zas, mē s pie jums nenā ksim - bet pagaidā m , ej iekā rtojies, nu vispā r pē c 3h tomē r tur iekā rtojā mies, jo nebija spē ka meklē t ko citu un gribē jā s ē st, nevis kā mums meitai ir 3 gadi, .....vispā r paldies adminam Rajam......vienkā rš i super, no rī ta izbraucā m.....


iemiesojums allusik21-07
Interesē dzīves dārdzība dienā 2-vietīgai istabai. Ja iespējams, atbildiet uz e-pastu [email protected]
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums gontiv
‹ Viesnīca Gontiv Iar 2*
Līdzīgas viesnīcas

Трехэтажное здание в 300 метрах от трассы Киев-Одесса.

Viesnīcā

Ресторан, банкетный зал, сауна, бильярд, кафе

Telpu apraksts

15 номеров - 8 одноместных, 2 двухместных, 4 полулюкса, 1 люкс. Холодная и горячая вода круглосуточно.

Istabās

Санузел, телевизор, телефон.

Adrese г. Умань, с. Пикивец, ул. Уманская
Tālruņi: +38 (097) 575-90-42
+38 (04744) 3-31-02
Tīmekļa vietne: Gontiv Iar
FAQ