Sanatorii im. V. P. Chkalova 2*– Atsauksmes

25
Novērtējums 5.610
№21 viesnīcas reitingā Odesa
Sanatorija viņiem. V. P. Čkalova atrodas Franču bulvārī Odesā. Sanatorijas septiņu stāvu ēka atrodas plašā reliktu parkā ar daudziem kokiem, krūmiem un ziediem. Nodrošina spa ārstēšanu pacientiem ar ādas slimībām, onkoloģiskām slimībām, nervu sistēmas un sirds un asinsvadu sistēmas slimībām un blakusslimībām. Sanatorijā Čkalovs, ir diagnostikas, terapeitiskās un pediatriskās nodaļas. Kūrorts ir piemērots ikvienam, kurš vēlas uzlabot savu veselību.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s ar bē rnu š ogad (2016. gada augusts-septembris) sanatorijā . Č kalovs - ļ oti patika! Labi izvē lē ts medicī nas personā ls, brī niš ķ ī gs galvenais ā rsts - Anatolijs Vasiļ jevič s, kurš saprot atpū tniekus. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar bē rnu š ogad (2016. gada augusts-septembris) sanatorijā . Č kalovs - ļ oti patika! Labi izvē lē ts medicī nas personā ls, brī niš ķ ī gs galvenais ā rsts - Anatolijs Vasiļ jevič s, kurš saprot atpū tniekus. Nachmed - Olena Viktorivna, brī niš ķ ī gs cilvē ks, kurš dienu un nakti rū pē jas, lai atpū tnieki bū tu ē rti un ē rti. Personā ls ir lielisks, bet es vē los ī paš i atzī mē t galvu. Pediatri Valentī na Dmitrijevna un vadī tā ja Tatjana Nikolajevna ir jū tī gi, lī dzjū tī gi cilvē ki, kuru š obrī d ir ļ oti maz. Ā rstē š ana visaugstā kajā lī menī . Pieš ķ iriet visas nepiecieš amā s procedū ras, kuras veic kvalitatī vi pieklā jī gi darbinieki, kā arī jū ra, kas atrodas netā lu. Un jū ras gaiss. Dziedinā š ana š eit tieš ā m ir dziedinā š ana ar lielo burtu, jo tai tiek pievē rsta liela uzmanī ba. Ē diens. Viņ i gatavo garš ī gi mā jā s, ievē rojot diē tu un sniedzot gandarī jumu. Ē damistaba atrodas netā lu no kū rorta.
Viesmī ļ i ir pieklā jī gi, cenš as visiem izpatikt. Ir arī izklaides, par kurā m ir atbildī ga Natā lijas kundze, pieliekot visas pū les, lai bē rnu un viņ u vecā ku atpū ta bū tu pē c iespē jas jautrā ka un interesantā ka. Iesaku sanatoriju. Č kalovs visiem, kuri vē las patieš ā m padarī t bē rnu veselā ku, atpū sties un uzlabot paš sajū tu, patī kama personā la ielenkumā bez rupjī bā m un izspieš anas. Gribam te atbraukt vē lreiz, jo mums ļ oti patika!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Paldies visam sanatorijas medicī nas personā lam par laipnī bu un sapratni 2 reizes sanā ca no 22. aprī ļ a lī dz 15. maijam. Lieldienā s saņ ē mā m mini kū ciņ as, pateicoties š efpavā riem nice. Paldies Daniļ ukam Pediatrija un Tatjana Nikolajeva ā rstē još ajam ā rstam. … Tomēr ▾ Paldies visam sanatorijas medicī nas personā lam par laipnī bu un sapratni 2 reizes sanā ca no 22. aprī ļ a lī dz 15. maijam. Lieldienā s saņ ē mā m mini kū ciņ as, pateicoties š efpavā riem nice. Paldies Daniļ ukam Pediatrija un Tatjana Nikolajeva ā rstē još ajam ā rstam. Administratore Aleksandra Vasiļ jevna un Ludmila ir milzī gas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies samta sezonā , meitenes, š ī ir paradī ze, es tagad nebraukš u uz ā rzemē m) izcila medicī nas bā ze, ē diens gatavots ar dvē seli un mī lestī bu, medicī nas ē kā vienmē r smaidī gas, ī paš … Tomēr ▾ Atpū tā mies samta sezonā , meitenes, š ī ir paradī ze, es tagad nebraukš u uz ā rzemē m) izcila medicī nas bā ze, ē diens gatavots ar dvē seli un mī lestī bu, medicī nas ē kā vienmē r smaidī gas, ī paš s paldies meitenē m no bibliotē kas: daž ā dā m ekskursijā m, interesanta info, pā rlasī ju visu stā stu par Č kalovu un Ž ukovu)) Garī gi bagā tinā jos, uzlaboju veselī bu ar mazuli, nā kš u vē lreiz! Š ī ir vienī gā sanatorija Ukrainā kur var ā rstē t bē rnu pie jū ras, neslē dziet ciet, nebankrotē jiet kungi, oligarhi, es lū dzu! Tā ir mū su nā kotne bē rniem Mū su skaistā Ukraina! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
yana kryvyi rog atpū tā s ar 2 bē rniem mums patika bē rni iedeva ā bolus jogurtu citrusus cepumus sulas air chic medicī nas darbiniekiem ī paš s paldies pediatres vadī tā jai Margaritai ivanai. ginekologs pulmonoloģ ijas profesors meklē ja individuā lu pieeju katram un centā s palī dzē t. … Tomēr ▾ yana kryvyi rog atpū tā s ar 2 bē rniem mums patika bē rni iedeva ā bolus jogurtu citrusus cepumus sulas air chic medicī nas darbiniekiem ī paš s paldies pediatres vadī tā jai Margaritai ivanai. ginekologs pulmonoloģ ijas profesors meklē ja individuā lu pieeju katram un centā s palī dzē t. Vasarā.4x atpū tā mies sanatorijā . Mums atkal ļ oti patiks un iesaku arī citiem .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Gribu pateikt paldies visam sanatorijas personā lam. Č kalov, par viņ u laipnajā m sirdī m un zelta rokā m! Š ogad jū lijā viņ i atpū tā s sanatorijā , un bija pilnī bā apmierinā ti! Istabas un ē dinā š ana ir normā la, cik tas mū su laikā ir iespē jams. … Tomēr ▾ Gribu pateikt paldies visam sanatorijas personā lam. Č kalov, par viņ u laipnajā m sirdī m un zelta rokā m! Š ogad jū lijā viņ i atpū tā s sanatorijā , un bija pilnī bā apmierinā ti! Istabas un ē dinā š ana ir normā la, cik tas mū su laikā ir iespē jams. Atvaļ inā juma vē rts!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Oksanai no Už gorodas taisnī ba (es esmu liecinieks), un visi apstiprinā s, kas tur bija, un atspē kojumu raksta tie, kas tur strā dā , pirmā reģ istrē š anā s bija no 17. -18. aprī lim...un viņ i nebija indē tarakā nus...un pazuduš i cilvē ki ekskursijā s, tas ir viss tur bija visu laiku biete, lī dz viņ i sā ka sū dzē ties. … Tomēr ▾ Oksanai no Už gorodas taisnī ba (es esmu liecinieks), un visi apstiprinā s, kas tur bija, un atspē kojumu raksta tie, kas tur strā dā , pirmā reģ istrē š anā s bija no 17. -18. aprī lim...un viņ i nebija indē tarakā nus...un pazuduš i cilvē ki ekskursijā s, tas ir viss tur bija visu laiku biete, lī dz viņ i sā ka sū dzē ties...viss bija, tava laime ir tā da, ka ne visiem ir internets...kā pē c cilvē ki melo
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Aprī lī atpū tos, sā kumā bija sals, neiesaku iztikt bez sildī tā ja, kā arī tē jkannas, jo ū deni ieslē dz pa stundā m un tad 30 minū tes, pē c bē rna gā ju vannā . No tarakā niem nopirku Raptor, pa nakti izrā pā s ā rā , kurš cieš i guļ , to neredzē s, no rī ta slē pjas. … Tomēr ▾ Aprī lī atpū tos, sā kumā bija sals, neiesaku iztikt bez sildī tā ja, kā arī tē jkannas, jo ū deni ieslē dz pa stundā m un tad 30 minū tes, pē c bē rna gā ju vannā . No tarakā niem nopirku Raptor, pa nakti izrā pā s ā rā , kurš cieš i guļ , to neredzē s, no rī ta slē pjas. Bē rnam tika nozī mē ta vanna, tā pē c viņ i tos nemazgā , es atteicos braukt...pieauguš ajiem jā maksā.35 UAH. 10 min. masā ž as vai ū dens procedū ras. Naktī s viņ i tuvumā sadedzina atkritumus (jebkuru plastmasu no pludmales). Baroš anai tiek pieš ķ irti 35 UAH. dienā , labi, iedomā jieties, ko viņ i gatavo...un tā tā lā k.. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Oksanas iepriekš ē jais komentā rs no Už gorodas ir galī gi meli! Pirmā reģ istrā cija pē c Jaunā gada ir tikai tagad, aprī lī , pirms tam sanatorija nestrā dā ja nevienu dienu. Pirmo nedē ļ u katru dienu no rī ta un vakarā baroja ar vā rī tu bieti (es jū tos kā govs). … Tomēr ▾ Oksanas iepriekš ē jais komentā rs no Už gorodas ir galī gi meli! Pirmā reģ istrā cija pē c Jaunā gada ir tikai tagad, aprī lī , pirms tam sanatorija nestrā dā ja nevienu dienu. Pirmo nedē ļ u katru dienu no rī ta un vakarā baroja ar vā rī tu bieti (es jū tos kā govs). Procedū ras ir bezmaksas tikai bē rnam un pieauguš ajiem viss ir apmaksā ts, izņ emot dubļ us. Nav karstā ū dens, istabas aukstas. Nu kā nekā . Š odien ī paš i š okē ja gides rupjī bas pilsē tas apskates laikā : pirmkā rt, viņ i mū s vienkā rš i pazaudē ja (negribē jā s gaidī t, kamē r meita aizies uz tualeti), tad rupji vainoja mū s notikuš ajā (un tas ir par maniem 100 UAH uz pieauguš o un 75 UAH Starp citu, š o ekskursiju veicinā ja sanatorijas vadī ba.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Devos atpū sties un ā rstē ties sanatorijā . Č kalova janvā rī gaidī ja "š ausmas", ko viņ i raksta internetā , bet NEKO TĀ DU !! ! ! Satiku draudzī gu personā lu, mans dē ls (6 gadi) gū s maksimā lu atveseļ oš anos: masā ž a, dubļ i, vannas, vingroš anas terapija, speciā listu ieteikumi. … Tomēr ▾ Devos atpū sties un ā rstē ties sanatorijā . Č kalova janvā rī gaidī ja "š ausmas", ko viņ i raksta internetā , bet NEKO TĀ DU !! ! ! Satiku draudzī gu personā lu, mans dē ls (6 gadi) gū s maksimā lu atveseļ oš anos: masā ž a, dubļ i, vannas, vingroš anas terapija, speciā listu ieteikumi. To paš u varu teikt par sevi. Dzī vojā m septī tajā stā vā , skats pa logu BRĪ DINĀ GS: JŪ RA...: ))) Ē diens arī daudzveidī gs, ē damistabā tiek ņ emtas vē rā visas atpū tnieku vē lmes. Tā pat liels paldies Mr. terapijas nodaļ a Nikolaeva T. N. par izpratni un labu pē tī jumu. Labprā t tur aizbrauktu vē lreiz : )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Pirms rā jat visus un visu, paskatieties uz sevi. Viņ i nā k un nav apmierinā ti ar visiem, bet kā pē c gadu no gada viņ i nā k vieni un tas pats. Bē rni aug un tomē r ir apmierinā ti ar visu. Varē tu domā t, ka bez tarakā niem sanatorijā nekā cita nav : ) ja bū tu tik slikti, kā pē c braukt vē lreiz?. … Tomēr ▾ Pirms rā jat visus un visu, paskatieties uz sevi. Viņ i nā k un nav apmierinā ti ar visiem, bet kā pē c gadu no gada viņ i nā k vieni un tas pats. Bē rni aug un tomē r ir apmierinā ti ar visu. Varē tu domā t, ka bez tarakā niem sanatorijā nekā cita nav : ) ja bū tu tik slikti, kā pē c braukt vē lreiz?
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Shilak
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums STOYANIVKP
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums sanatory
‹ Viesnīca Sanatorii im. V. P. Chkalova 2*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Vecās Odesas stūris
Novērtējums 10.0
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Deribasovskas iela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti
Potjomkina kāpnes
Novērtējums 9.0
Ukraina, Odesa
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Санаторий им. В. П. Чкалова расположен на Французском бульваре в Одессе. Семиэтажный корпус санатория расположен в большом реликтовом парке с множеством деревьев, кустарников и цветов. Предоставляет санаторно-курортное лечение больным с заболеваниями кожи, онкологическими заболеваниями, заболеваниями нервной системы и сердечно-сосудистой системы и сопутствующих заболеваний. В санатории им. Чкалова функционируют лечебно-диагностическое, терапевтическое и педиатрическое отделения. Санаторий подойдет всем, кто хочет оздоровиться.

Pludmales apraksts Расстояние до пляжа – 300 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
Viesnīcā

В отеле есть камера хранения багажа.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports На территории санатория расположена спортивная площадка. Библиотека.
  • sauna/vanna/hammam
  • tenisa korti
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Санаторий может принять 430 гостей одновременно. К услугам отдыхающих 1 и 2-х местные номера с видом на Черное море.

Istabās

Необходимая мебель, кровать, телевизор (не во всех номерах), холодильник (в некоторых номерах), ванная комната, лоджия.

Adrese Французский бульвар 85, г. Одесса, Украина
Tālruņi: Приемное отделение: +38 (048) 268 04 46 факс: +38 (048) 717 87 06 Приемная: +38 (048) 776 05 27; факс: +38 (048) 717 87 06 Зам. главврача по медчасти: +38 (048) 776 04 40
Tīmekļa vietne: Sanatorii im. V. P. Chkalova
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.