Odeskabel 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 4.710
6.0 Numurs
4.3 apkalpošana
5.3 Tīrība
6.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Melnās jūras piekrastē, Luzanovkas rajonā.Vairāk →
аватар Ykarch
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Administratore un menedž ere Natā lija ir ļ aunā kais, kas ar š o vietu var notikt. Patī kamu iespaidu par š o vietu pilnī bā sabojā ja tieš i š ī meitene. Acī mredzot viņ a uzskata, ka strā dā par pionieru vadī tā ju bē rnu nometnē , tā pē c viņ ai ir tiesī bas veidot viesus pē c savā m vē lmē m un pā rliecī bas. … Tomēr ▾ Administratore un menedž ere Natā lija ir ļ aunā kais, kas ar š o vietu var notikt. Patī kamu iespaidu par š o vietu pilnī bā sabojā ja tieš i š ī meitene. Acī mredzot viņ a uzskata, ka strā dā par pionieru vadī tā ju bē rnu nometnē , tā pē c viņ ai ir tiesī bas veidot viesus pē c savā m vē lmē m un pā rliecī bas. Komunikā cijas prasmes stresa un konfliktu situā cijā s, rupjī bas, kliegš ana un nespē ja atzī t savu kļ ū du pilnī bā iztrū kst.
Turklā t tieš o pienā kumu nepildī š ana pakalpojumu kvalitā tes kontrolē : pē c Natā lijas teiktā , ja maksā jā t par 3-vietī gu numuru un tajā reģ istrē jā s tieš i 3 cilvē ki, tas ir normā li, ka viesnī ca jums sagatavoja tikai 2 dvieļ u komplektus. (bet tā pē c, ka jums tas acī mredzot jā ņ em lī dzi ), un tas ir jums, kam jā iet un jā pieprasa tos jums iedot, bet viņ ai ar to nav nekā da sakara, viņ ai nevajadzē tu to kontrolē t un bū t par to atbildī gai. veidā , mē s negaidī jā m 3. setu).
Veļ as maiņ a uz 7 uzturē š anā s dienā m nenotika, kaut gan vajadzē ja bū t 4. datumā . Un parunā jot ar š o NE-vadī tā ju par visā m niansē m, arī tu bū si vainī gs un tev draudē s izlikš ana bez naudas atmaksas!! !
Atseviš ķ i punkti ir karantī nas noteikumu, skaidras naudas norē ķ inu noteikumu, patē rē tā ju tiesī bu likuma un nodokļ u nemaksā š anas neievē roš ana. Viņ iem ir jā izsit maksā juma kvī ts, un š ajā kvī tī pat nav zī moga, uz ko Natā lija teica: tā mē s strā dā jam. Domā ju, ka nodokļ u policijai š ī atbilde patiks.
Kopumā mū su "atvaļ inā jums" ir beidzies, un iespaidi ir ar mums ilgu laiku. Rū pē jies par saviem nerviem.
аватар megamediacreative
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ausmī gi nepatika. Bā zē viņ i praktizē vietu pā rdoš anu teritorijā "kebabiem" cilvē kiem, kuri nav starp atpū tniekiem. Lī dzā s jū su bē rniem un sievā m pa teritoriju klī st dunkā još a gopota. Viņ š dzied smeldzī gas dziesmas un kliedz ar mež onī gu balsi. … Tomēr ▾ Š ausmī gi nepatika. Bā zē viņ i praktizē vietu pā rdoš anu teritorijā "kebabiem" cilvē kiem, kuri nav starp atpū tniekiem. Lī dzā s jū su bē rniem un sievā m pa teritoriju klī st dunkā još a gopota. Viņ š dzied smeldzī gas dziesmas un kliedz ar mež onī gu balsi. Un sestdienā s - Diskotē ka! Piedzē ruš ā s ķ ē ves dejo pie Oļ ega Vinnika un Trakā s ķ eizarienes. Skaļ ums ir tā ds, ka jums garantē ti nebū s iespē jas nedzirdē t š os svē tkus. Tad pē c vienpadsmitiem vē l jā iziet ā rā un jā atgā dina, ka laiks un gods zinā t. Par ko tev uzspļ aus piedzē ruš ies cā ļ i, kuri vē las turpinā t banketu un personā ls, kas dejo kopā ar š iem č aļ iem un vispā r no viņ iem ī paš i neatš ķ iras. Sū c. Atpū ta lumpenim. Lai gan teritorija skaista, jū ra ļ oti tuvu, bet viss ir izsvī trots ar augstā kminē to.
аватар transferman
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Strā dā ju par menedž eri tū roperatorā . Vasarā pavadu tū ristu grupas uz atpū tas vietu. Viena no š ī m vietā m ir veselī bas uzlaboš anas komplekss PJSC Odeskabel, tā lā k (OK). Man izdevā s pastrā dā t 4 dienas ar lielu grupu OK, kā arī savā kt lielu skaitu atsauksmju no mū su tū ristiem, kuri atpū tā s OK, kas pamudinā ja uzrakstī t savu atsauksmi. … Tomēr ▾ Strā dā ju par menedž eri tū roperatorā . Vasarā pavadu tū ristu grupas uz atpū tas vietu. Viena no š ī m vietā m ir veselī bas uzlaboš anas komplekss PJSC Odeskabel, tā lā k (OK).
Man izdevā s pastrā dā t 4 dienas ar lielu grupu OK, kā arī savā kt lielu skaitu atsauksmju no mū su tū ristiem, kuri atpū tā s OK, kas pamudinā ja uzrakstī t savu atsauksmi. Un tā , veselī bas komplekss ir lieliska vieta, kur var pavadī t neaizmirstamas brī vdienas kopā ar visu ģ imeni, plaš a, bet tajā paš ā laikā ļ oti kompakta un mā jī ga bā ze.
1) Atraš anā s vieta – ļ oti ē rta atraš anā s vieta, brauciens no dzelzceļ a stacijas aizņ em 20-25 minū tes atkarī bā no transporta izvē les. Ir arī ē rti nokļ ū t pilsē tas centrā , apmē ram 15 minū tes). Pie trū kumiem var atzī mē t, ka OK atrodas industriā lā zonā un ir rū pnī cas neatņ emama sastā vdaļ a, savukā rt paš u kompleksu uz tā fona var salī dzinā t ar oā zi. Bū tiskā kā priekš rocī ba ir atraš anā s vieta jū ras krastā .
2) Teritorija ir kopta, pastā vī gi uzturē ta tī rī ba, priecē ar lielu skaitu daž ā du stā dī jumu, nopļ autu zā li, var redzē t kā pie tā s strā dā OK strā dnieki. Teritorijā papildus guļ amā m ē kā m, ē damistabai, bā ram ir brī niš ķ ī gs vasaras rotaļ u laukums, laukumi futbola, volejbola spē lē š anai. Rotaļ u laukums.
3) Istabas - man izdevā s apmeklē t standarta, superior un deluxe kategorijas numurus. Katru var raksturot ilgi, bet viņ š bija apmierinā ts ar redzē to. Ī paš i man patika augstā kā , ar skatu uz jū ru, mani iespaidoja. Istabas tī ras, kā rtī gas, nebija par ko sū dzē ties. (Lukss ir forš s, bet es vē l neesmu nopelnī jis naudu: )
4) Ē diens izcils, vē rtē ju ļ oti augstu par cenas un kvalitā tes attiecī bu, labā k pati pagatavot nevaru. Pavā ri ir lieliski. Ņ emot vē rā Odesas cenas pā rtikas ziņ ā , ē st OK ir garš ī gi, un pats galvenais, izdevī gi.
5) Droš ī ba - droš ī bas lī menis ir augstā lī menī . Kompleksa teritorija tiek apsargā ta visu diennakti, apsargi nodroš inā ti ar rā cijā m, situā cija tiek pastā vī gi kontrolē ta, pa perimetru ir novē roš anas kameras. Man izdevā s aprunā ties ar vienu no apsargiem, kura teica, ka zā dzī bu gadī jumi bijuš i, bet biež i vien atpū tnieku neuzmanī bas dē ļ , un tā du gadī jumu bijis ļ oti maz.
Tagad es gribu pievē rst uzmanī bu personā lam. Administratores Viktorija un Natā lija, Natā lija un Viktorija, jū s esat ne tikai lieliski, es ar jums patiesi lepojos. Es personī gi esmu pā rsteigts par jū su paveiktā darba apjomu un sarež ģ ī jumiem, ar kuriem jū s saskaraties. Vienmē r ā tri un prasmī gi veiciet savus pienā kumus, ā rkā rtas situā cijā s rī kojaties ā tri un efektī vi, skaidri un mierī gi, kas uzsver jū su profesionalitā ti. Jums ir ļ oti grū ts darbs, darbs ar cilvē kiem. Biež i nā kas saskarties ar atpū tnieku neadekvā tu uzvedī bu, neskatoties uz to, š ā dā s situā cijā s uzvedies cienī gi. Izmantojot iespē ju, es vē los novē lē t jums vairā k labu atpū tnieku un mazā k nepatikš anas. Tas pats attiecas uz visiem kompleksa darbiniekiem, kuri no rī ta lī dz vakaram "ar" atpū tnieku labā .
Es iesaku Odeskabel PJSC veselī bas kompleksu visiem atpū tniekiem, esmu pā rliecinā ts, ka pā rē jais var bū t neaizmirstams, ņ emot vē rā atmosfē ru, kurā jū s atradī sities, tomē r vē los atzī mē t, ka lielā kā daļ a ir atkarī ga no jums, un OK jums palī dzē s š ajā jautā jumā . .
Вид из номера категории улучшенный, на море №1 Вид из номера категории улучшенный, на море №2


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Vecās Odesas stūris
Novērtējums 10.0
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Deribasovskas iela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti
Potjomkina kāpnes
Novērtējums 9.0
Ukraina, Odesa
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель находится на берегу Черного моря в районе Лузановка.

Atrašanās vieta 5 м до пляжа.
Pludmale
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • biljards
  • galda teniss
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

4 трехэтажных корпуса:

Корпус №1 (реконструкция 2012 года): 3-местные улучшенные, 2-местные люксы, 2-местные полулюксы.

Корпус №2 (реконструкция 2011 года): 2-местные стандарты, 3-местные стандарты, 4-местные стандарты, 2-местные улучшенные.

Корпус №3 (реконструкция 2010 года): 2-местные стандарты, 2-комнатные номера.

Корпус №4 (реконструкция 2009 года): 1-местные стандарты, 2-местные стандарты.

Istabās

Кабельное телевидение, WI-FI, холодильник, кондиционер, набор мебели, санузел.

Adrese г. Одесса, ул. Николаевская дорога, 144
Tālruņi: +38 (048) 716-16-16
+38 (048) 716-19-19
+38 (048) 716-17-10
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.