Krovat Xostel 1*– Atsauksmes

2
Novērtējums 10.010
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Hostelī "Bed" valda nepiespiesti draudzīga atmosfēra: draudzīgi administratori, viesi no visas pasaules, kā arī ērti apstākļi darbam un atpūtai. Istabas ir gaišas un gaisīgas, aprīkotas ar galdu, krēsliem, spoguļiem un modernām koka gultām ar privātu telpu ikvienam.Vairāk →
аватар tyan37661
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Odesā š ī nav pirmā reize, jo zinu, ka dzī vokļ i ir diezgan dā rgi. Ja godī gi, es nekad iepriekš nebiju bijusi hostelī . Neslē pš u, ka mani piesaistī ja cena. Par tā du naudu un tā dā vietā , ka vajag. Reā li man patika viss, tī rs, tī rs. … Tomēr ▾ Odesā š ī nav pirmā reize, jo zinu, ka dzī vokļ i ir diezgan dā rgi. Ja godī gi, es nekad iepriekš nebiju bijusi hostelī . Neslē pš u, ka mani piesaistī ja cena. Par tā du naudu un tā dā vietā , ka vajag. Reā li man patika viss, tī rs, tī rs. Cilvē ku nebija tik daudz – arī lieliski. Visas uzturē š anā s stundas laikā nekā du konfliktu nebija. Mē s iesakā m jums izveidot savu virtuvi. Paldies!
аватар rlesuk935
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Apbrī nojama atraš anā s vieta! Paš ā pilsē tas centrā : ) Bet, logi paveras uz pagalmu, tā pē c viss Deribasovskajas nakts troksnis un jautrī ba netraucē s atpū tai un mierī gam miegam)) Vē los atzī mē t kopē jo hosteļ … Tomēr ▾ Apbrī nojama atraš anā s vieta! Paš ā pilsē tas centrā : ) Bet, logi paveras uz pagalmu, tā pē c viss Deribasovskajas nakts troksnis un jautrī ba netraucē s atpū tai un mierī gam miegam)) Vē los atzī mē t kopē jo hosteļ a tī rī bu, duš as


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vecās Odesas stūris
Novērtējums 10.0
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Deribasovskas iela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti
Potjomkina kāpnes
Novērtējums 9.0
Ukraina, Odesa
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

В хостеле «Кровать» царит непринужденная дружелюбная атмосфера: приветливые администраторы, гости со всего мира, а еще удобные условия для работы и отдыха. Номера светлые и просторные, оборудованы столом, стульями, зеркалами и современными деревянными кроватями с личным пространством для каждого.

Atrašanās vieta 8 км от международного аэропорта Одессы
Pludmalē
Viesnīcā

Бесплатный Wi-Fi; фен; электрический чайник; постельное белье и полотенца высокого качества; микроволновая печь; утюг; стиральная машина; просторный душ; плазма 42 дюйма; платная парковка.

  • kafejnīca/bārs
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports
Telpu apraksts

Двухместный: 2 односпальные (90x200см) или 1 двуспальная кровати; шторки на кроватях; кондиционер; ортопедический матрас; шкафчики на замках; индивидуальные светильники; индивидуальные розетки.

Трехместный: двухъярусная кровать (внизу двуспальная, сверху односпальная кровать); площадь номера 14-16; кондиционер; ортопедические матрасы 90/200 см; полки для одежды или шкаф; 2 односпальные кровати 1 двухъярусная кровать.

Четырехместный: 2 односпальные кровати (90x200 см) и 1 двухъярусная кровать; площадь номера 8-12; кондиционер; ортопедические матрасы 90/200 см; полки для одежды или шкаф.

Восьмиместный: 4 двухъярусные кровати;

площадь номера 10-12; кондиционер; ортопедические матрасы 90/200 см; полки для одежды или шкаф.

Десятиместный: 5 двухъярусных кроватей;

площадь номера 10-12; кондиционер; ортопедические матрасы 90/200 см; полки для одежды или шкаф.

Adrese г. Одесса, ул. Дерибасовская, 20.
Tālruņi: +38 068 122 88 50
Tīmekļa vietne: Krovat Xostel
FAQ