Grand Marine Hotel & SPA 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 7.610
№8 viesnīcas reitingā Odesa
8.6 Numurs
8.0 apkalpošana
8.8 Tīrība
7.2 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Medicīniskā un veselības uzlabošanas SPA viesnīca "Grand Marine" atrodas Sauvignon kūrorta zonā Odesas pilsētā, Melnās jūras piekrastē. Dzelzceļa stacija atrodas 15 km attālumā no viesnīcas, un Odesas osta ir 20 km attālumā. Šī viesnīca ir piemērota gan pludmales brīvdienām, gan svinībām.Vairāk →
аватар salon.lyudmila
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā bijā m ar vī ru 2016. gadā - man patika viesnī cas depozī ts, paņ ē ma tikai brokastis. Tā pē c mē s nolē mā m š eit atgriezties. Paņ ē mā m pilnu pansiju (150 eiro dienā ). Atpū tnieku bija ļ oti maz, tā pē c pusdienas un vakariņ as pasū tī jā m iepriekš no ē dienkartes: vieni salā ti, otrie un kompots. … Tomēr ▾ Viesnī cā bijā m ar vī ru 2016. gadā - man patika viesnī cas depozī ts, paņ ē ma tikai brokastis. Tā pē c mē s nolē mā m š eit atgriezties. Paņ ē mā m pilnu pansiju (150 eiro dienā ). Atpū tnieku bija ļ oti maz, tā pē c pusdienas un vakariņ as pasū tī jā m iepriekš no ē dienkartes: vieni salā ti, otrie un kompots. Tad viesnī ca atkal atgriezā s bufetē . Mē s ieradā mies vakariņ ā s pulksten 19 un redzē jā m tukš as ē diena paplā tes, ū dens karafi un otru tomā tu sulas karafi apakš ā . Viņ i piezvanī ja viesmī lei un uzdeva jautā jumu: kur ir ē diens? Uz ko viņ a mums atbildē ja, ka ieradā mies vē lu un pā rē jie jau visu paē duš i (lai gan vakariņ as bija no 18-21). Bija jā dodas uz tuvā ko veikalu pē c maizes un konserviem (gobiji tomā tā ). Vē los sagā dā t foto ar vakariņ ā m 50 eiro vē rtī bā .
Шведский стол Ассортимент соков и напитков Салат из свёклы и рагу овощное в ограниченом количестве А здесь мясные и рыбные блюда Остатки рагу.Шведский ужин Шведский ужин
аватар truth
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Diemž ē l laikapstā kļ i š oruden mū s neiepriecina ...pat Odesa nav izņ ē mums ...bet tas nav svarī gi, ja jū s atpū š aties ar draugiem ... Mū s konsultē ja Odesas iedzī votā ji un kopumā mums patika ...bet ... Numuri ir tī ri un plaš i, ir viss nepiecieš amais. … Tomēr ▾ Diemž ē l laikapstā kļ i š oruden mū s neiepriecina ...pat Odesa nav izņ ē mums ...bet tas nav svarī gi, ja jū s atpū š aties ar draugiem ...
Mū s konsultē ja Odesas iedzī votā ji un kopumā mums patika ...bet ...
Numuri ir tī ri un plaš i, ir viss nepiecieš amais. Arī pati viesnī ca ir tī ra, jo lī dz pirmajai nakts stundai (! ) koridori tika izsū kti un troksnis izplatī jā s uz visā m istabā m.
Pirts komplekss ir liels, tī rs, ar pirts pakalpojumu izvē li.
Spa piedā vā daudzas daž ā das procedū ras. Ī paš i izmē ģ inā ju muguras masā ž u un sejas masā ž u. Veikt ē ģ iptieš u masā ž u ir diezgan patī kams izskats. Man ļ oti patika masā ž a, neticamā tehnika...tā pē c es atkā rtoti parakstī jos uz tā m paš ā m procedū rā m. Tā kā viss bija nokrā sots, vienī gā stunda bija pulksten 8. Nā kamajā dienā ...lai gan negribē jā s tik agri celties, ī paš i lietū aiz loga, pulksten 8 jau biju pie spa administratores. . Un kā da bija mana vilš anā s...
kad izrā dī jā s, ka masieris nav atnā cis ...varbū t aizmirsu ...varbū t pā rgulē ju ...sanā ca ...stunda nav pareiza, nu. .
Brokastis ir iekļ autas cenā un apmierinā s gandrī z visas gaumes. Cenas viesnī cas restorā nā ir pieņ emamas, lai gan ē diena kvalitā te un apkalpoš anas ā trums varē tu bū t labā ki.
Viesnī cas teritorija nav liela, bet iespaidī ga. Skaidrs, ka tiek pieliktas lielas pū les, lai to uzturē tu. . .
аватар alex_tu
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien, Mē s ar sievu esam š ajā viesnī cā otro reizi. Kā vienmē r viss ir tī rs un apkalpoš ana patī kama. Ē dienu kvalitā tes ziņ ā restorā ns palika zem vidē jā lī meņ a. Esot viesnī cā , mē s man pasū tī jā m hammam ar pē du masā ž u (masā ž a 30 sekundes patiesī bā ) un matu masku manai sievai. … Tomēr ▾ Labdien,
Mē s ar sievu esam š ajā viesnī cā otro reizi. Kā vienmē r viss ir tī rs un apkalpoš ana patī kama. Ē dienu kvalitā tes ziņ ā restorā ns palika zem vidē jā lī meņ a.
Esot viesnī cā , mē s man pasū tī jā m hammam ar pē du masā ž u (masā ž a 30 sekundes patiesī bā ) un matu masku manai sievai.
Numuru cenas cenrā dī bija 250 UAH. procedū rai, patiesī bā izrā dī jā s augstā ka.
Izrakstoties no viesnī cas mū s gaidī ja pā rsteigums.
Mums bija rezervā cija uz karti ar pilnu priekš apmaksu 3135 UAH.
Un tad mums saka, ka jums ir 1400 UAH.
Uz jautā jumu, kā pē c mums vispirms atbildē ja, ka mums ir procedū ras 900 UAH un + 250 * 2 hammam. Kad bijā m saš utuš i, ka neesam brī dinā ti, ka procedū ras laikā par uzturē š anos hammam tika apmaksā ta atseviš ķ i, tad meitene turpat reģ istratū rā ar mierī gu skatienu sā ka bakstī t lapiņ u ar ar roku rakstī tiem aprē ķ iniem un mums kalkulatoru - mums jā maksā.500 grivnas. par numuru.
Tikai uzrā dot saraksti ar rezervē š anas dienestu, kur mums bija skaidri uzrakstī ti uzturē š anā s datumi un jautā juma apmaksas izmaksas no + 500 UAH. tika filmē ts.
Tā tad mē s samaksā jā m 900 UAH. "par procedū rā m" un paņ emot č eku devā s mā jā s. Interesantā kais ir tas, ka mā jā s, skatoties uz č eku, viņ i ieraudzī ja "1 gabals pistā cijas - 900 UAH. "
Atseviš ķ i bija konts "apmeklē jot pirti" 900 UAH.
Tā tad, ja jums ir masā ž as un citu procedū ru procesā , kaut kas nebū s kā rtī bā - par viesnī cu nav sū dzī bu - jo jū s tikko apmeklē jā t pirti un nebija procedū ru!
Cienī jamie tū risti, esiet modri un pirms izrakstī š anā s saglabā jiet visus rezervā cijas apstiprinā jumus!
аватар Alla__
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti pā rsteigts un patī kami apmierinā ts ar š o brī niš ķ ī go viesnī cu. Es pat nevarē ju iedomā ties, ka mums varē tu bū t tā da lī meņ a un augstas apkalpoš anas klases viesnī ca. Viss ir super - no apdzī votas vietas - istaba ir tī ra, mā jī ga, silta, ļ oti ē rta, un lī dz mazā kajai detaļ ai. … Tomēr ▾ Ļ oti pā rsteigts un patī kami apmierinā ts ar š o brī niš ķ ī go viesnī cu. Es pat nevarē ju iedomā ties, ka mums varē tu bū t tā da lī meņ a un augstas apkalpoš anas klases viesnī ca. Viss ir super - no apdzī votas vietas - istaba ir tī ra, mā jī ga, silta, ļ oti ē rta, un lī dz mazā kajai detaļ ai. Ē diens super!! ! 1 Bufete lieliska, viss garš ī gi un daž ā dā m gaumē m. Brī niš ķ ī gs SPA centrs. Vā rdu sakot - LABIE biedri! ! ! tā turpinā t un nebojā t!
аватар Verun
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š oreiz atpū ta Ukrainas kū rortā mani patī kami pā rsteidza ar Eiropas 5 * apkalpoš anu un komfortu. Lai arī viesnī cas izkā rtnē lepni spī d č etri, domā ju, ka piekto drī zumā noteikti saņ ems. Spriediet paš i: tikai 15 kilometrus no Odesas centra, prestiž ajā "Sauvignon" rajonā , slē gta tipa pilsē tiņ a ar apsardzi, skaistā m mā jā m un jaunā m flī zē m, apmē ram 5-7 minū š u gā jiena attā lumā no jū ras, atrodas š is mazais spa. … Tomēr ▾ Š oreiz atpū ta Ukrainas kū rortā mani patī kami pā rsteidza ar Eiropas 5 * apkalpoš anu un komfortu. Lai arī viesnī cas izkā rtnē lepni spī d č etri, domā ju, ka piekto drī zumā noteikti saņ ems. Spriediet paš i: tikai 15 kilometrus no Odesas centra, prestiž ajā "Sauvignon" rajonā , slē gta tipa pilsē tiņ a ar apsardzi, skaistā m mā jā m un jaunā m flī zē m, apmē ram 5-7 minū š u gā jiena attā lumā no jū ras, atrodas š is mazais spa. viesnī ca ar lielu medicī nas centru tā s teritorijā . Lieli plaš i numuri ar ē rtu gultu, gaisa kondicionē tā ju, peldmē teli un č ī bā m, duš as telpu, kas aprī kota ar augš ē jo un sā nu ū dens padevi, vieglu mū ziku un telpu uzkopš anu katru dienu. Viesnī cā ir divi peldbaseini, viens liels (cita visā piekrastē nav), atvē rts, ar č aulu gultā m, hidromasā ž u un baseina bā ru. Un otrā , iekš telpā s, ar minerā lū deni un dž akuzi. Ziemas dā rzs, peldbaseins ar zelta zivtiņ ā m, trenaž ieru zā le, biljarda zā le, konferenč u zā le, spa komplekss un neliela, mā jī ga ļ oti zaļ a zona ar noš ķ irtā m lapenē m, strū klaku un apsardzi pie ieejas - tas viss sagā dā s jums patī kamu atpū tu. ē rtas relaksē još as brī vdienas jau no pirmajā m minū tē m. Ē dieni viesnī cā ir daudzveidī gi, bet klā sts nav liels. Bet to var viegli kompensē t ar garš ī gu ē dienu gatavoš anu. Apkalpoš ana viesnī cā visaugstā kajā lī menī – personā ls ļ oti draudzī gs, diplomā tisks un iecietī gs pret viesnī cas viesiem. Vairā kas reizes nedē ļ ā viesnī cā tiek rī koti tematiskie vakari ar dzī vo mū ziku. No paš a ciemata izklaidē m var apmeklē t tikai blakus esoš ā pansionā ta boulinga zā li un ē st kaimiņ u kompleksa restorā nā . Pludmale pie viesnī cas ir privā ta, paredzē ta ieejai vē l divā s blakus esoš ajā s viesnī cā s. Tī rs, labi aprī kots, mazs gliemež vā ku klints ar lieliem oļ iem pludmalē . Pludmale atrodas mā kslī gā lī cī , kur jā kā pj lejā pa diezgan stā vu kalnu, bet kā patī kamu bonusu viesnī ca nodroš ina atvē rtu autobusu, kas viesus uz pludmali un atpakaļ ved ik pē c 30-40 minū tē m.
Tā tad, viesnī cai ir daž i mī nusi - nolaiš anā s lī dz jū rai, izklaides trū kums, ne pā rā k daudzveidī gs ē diens un ļ oti augsta dzī ves dā rdzī ba. Viesnī ca piedā vā atlaides un akcijas, tač u, pat tos ņ emot vē rā , izmaksas paliek pā rā k augstas.
Вид с балкона. Вид на здание отеля. Центральный вход. Номер отеля. Ванная комната. Халат и тапочки в комплекте. Балкон номера. Спуск к морю.
аватар rit2009
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā ir daudz vietas ikvienam atpū tniekam, nav rindu un drū zmē š anā s (tikai 57 numuriņ i). Skaists mini parks ar lapenē m ē nā , ziemas dā rzs ar baseinu ar zivī m. Viesnī cas gaiteņ os skan klusinā ta instrumentā lā mū zika. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā ir daudz vietas ikvienam atpū tniekam, nav rindu un drū zmē š anā s (tikai 57 numuriņ i). Skaists mini parks ar lapenē m ē nā , ziemas dā rzs ar baseinu ar zivī m. Viesnī cas gaiteņ os skan klusinā ta instrumentā lā mū zika. Lielisks ā ra baseins ar ū dens strū klas elementiem un iekš telpu baseins ar apsildā mu minerā lū deni (25m). Ē dinā š ana - ņ ē ma puspansiju. Bufetē uzsvars tiek likts uz veselī gu pā rtiku: ļ oti garš ī gi ir dā rzeņ i, salā ti, biezpiens, zivis. Vī rietis nebū s izsalcis. Tiem, kam salds zobs, nav daudz, salī dzinot ar Turciju utt. Parasti viena veida deserts. Bē rniem nebija saldē juma. Lieliska personā la attieksme. Kad vajadzē ja organizē t individuā las agrā s vakariņ as (nebija laika doties uz teā tri), viņ i to darī ja labprā t un viss bija garš ī gi.
Es biju apmierinā ts ar istabu, lai arī standarta, bet ļ oti plaš s un ar balkonu.
Sieva bija ļ oti apmierinā ta ar SPA un kosmetoloģ iju.
Pludmale nav tā lu, 5 minū tes lē nā gā jienā lejā gar blakus esoš ā atpū tas centra ž ogu : ( Pludmale smilš aina, ieeja jū rā lē zena, ideā li piemē rota bē rniem. Sauļ oš anā s krē sli bez maksas. Bet blakus bija patī kamā k sauļ oties baseins.
Blakus viesnī cai atrodas 220. mikroautobusa pietura, kas aizvedī s lī dz dzelzceļ a stacijai (45-50 minū tes) un Deribasovskaya (gandrī z stundu). Tā pē c neskrieniet katru dienu. Jū s, protams, varat rezervē t ekskursiju reģ istratū rā , tač u tā bū s dā rgā ka.
Kopumā cienī ga alternatī va Turcijai un Bulgā rijai ī sai atpū tai un ā rstē š anai ar vislabā ko servisa kvalitā ti. Pateicoties baseinam un SPA, jū s varat atpū sties starpsezonā .
аватар Nataliya666
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca lieliska, pilnī bā atbilst savai kategorijai. Apkalpoš ana, viesnī cas interjers kopumā un numuriņ i, zviedru galds (laba restorā na lī menī ), tī rī ba un telpu uzkopš ana (katru dienu) ir visaugstā kajā lī menī . … Tomēr ▾ Viesnī ca lieliska, pilnī bā atbilst savai kategorijai. Apkalpoš ana, viesnī cas interjers kopumā un numuriņ i, zviedru galds (laba restorā na lī menī ), tī rī ba un telpu uzkopš ana (katru dienu) ir visaugstā kajā lī menī . Atpū tai ir viss: divi peldbaseini ar dž akuzi (ā ra un iekš puse), netā lu no pludmales, rotaļ u laukums un bē rnu istaba, strū klaka, neliels parks, š ū poles un mā jī gi galdi. Liels paldies personā lam par lielisko un ē rtu uzturē š anos!
Iesaku visiem! Noteikti nā ksim vē l!
аватар rukimeka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Spa viesnī ca Odesā , 4 zvaigznes. Bijā m kopā ar vī ru un bē rnu (8 mē neš i) svinē t kā zu gadadienu. Ī paš as cerī bas nebija, jo brī vdienas Ukrainā nekad nav ļ ā vuš as ne pakalpojumu, ne viesnī cu interjera dekorē š anai - viņ i vienmē r aizbrauca paš i par sevi))) Viesnī ca mani iepriecinā ja par 100%! Vienkā rš i aizmirsā m, ka tik labam visam lī menim neizgā jā m no dzimtenes robež ā m. … Tomēr ▾ Spa viesnī ca Odesā , 4 zvaigznes. Bijā m kopā ar vī ru un bē rnu (8 mē neš i) svinē t kā zu gadadienu. Ī paš as cerī bas nebija, jo brī vdienas Ukrainā nekad nav ļ ā vuš as ne pakalpojumu, ne viesnī cu interjera dekorē š anai - viņ i vienmē r aizbrauca paš i par sevi))) Viesnī ca mani iepriecinā ja par 100%! Vienkā rš i aizmirsā m, ka tik labam visam lī menim neizgā jā m no dzimtenes robež ā m. Pirmkā rt, pati viesnī ca. Viss tī rs, pilnī gi jauns, gaumī gs interjers, dā rgi materiā li remontā - kopumā solī das 4 zvaigznes. Istaba ir pietiekami plaš a. Tiesa, vannas nav, tikai duš as kabī ne) Bet mē ģ inā jā m atrast plusiņ u š ajā un dejojā m zem duš as (muzikā lā kabī ne) : ) Balkoni ar galdiem un krē sliem. Un kafiju dzert un pī pē t var kam vajag. Milzī gs ā ra baseins ar sauļ oš anā s krē sliem. Liels iekš telpu baseins ir arī ar sauļ oš anā s krē sliem un dž akuzi 4 personā m, bet ar lielu vē lmi var ietilpt vairā k))). Dvieļ i tiek nodroš inā ti uz vietas. Piecu zvaigž ņ u ē diens! SPA komplekss priecē ! Cenā iekļ autas 2 procedū ras dienā , pā rē jā s par papildus samaksu. Paņ ē mā m papildus masā ž u, bet, godī gi sakot, bū tu pieticis ar divā m procedū rā m. Pludmale atrodas 7 minū š u pastaigas attā lumā pa skaisto kotedž as pilsē tas Sauvignon ielu. Odesas iedzī votā ji, iespē jams, š o pilsē tu sauc par "Miljonā ru pilsē tu"....Kopumā esam Ļ OTI apmierinā ti un lepni, ka mums tagad ir ar ko lielī ties un ir kur atvest ā rzemju viesus! Vienī gais negatī vais ir tas, ka tas atrodas tā lu no Odesas centra un bez savas automaš ī nas tur nevar nokļ ū t. Mikroautobusu nav, tikai taksometri. Novē lu Grand Marinai labklā jī bu un vairā k pateicī gu klientu! : )
аватар Anna_vesna
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien visiem! Atpū tā mies Grand Marine 2011. gada aprī lī . Kopumā pā rē jo vē rtē ju pozitī vi. Vispirms par mī nusiem. Viesnī cu rezervē jā m paš i, rezervē jot teica, ka priekš apmaksa nav vajadzī ga un nekas nav jā apstiprina. … Tomēr ▾ Labdien visiem! Atpū tā mies Grand Marine 2011. gada aprī lī . Kopumā pā rē jo vē rtē ju pozitī vi. Vispirms par mī nusiem. Viesnī cu rezervē jā m paš i, rezervē jot teica, ka priekš apmaksa nav vajadzī ga un nekas nav jā apstiprina. Bet divas dienas pirms ieraš anā s zvanī ja un teica, ka var mums (bijā m pie draugiem) istabiņ as tikai uz 7 dienā m, nevis uz 10, kā bijā m plā nojuš i. Protams, mē s bijā m apstulbuš i par š ā du notikumu pavē rsienu. Pē c sarunā m mums viss tika atstā ts kā bijis (tas ir, mū su istabas uz 10 dienā m). Kā pē c tas notika, nav skaidrs, jo visu brī vdienu laiku viesnī ca bija pustukš a. Kopumā labā k ir lū gt viņ iem rakstisku rezervā cijas apstiprinā jumu vai uzstā t uz priekš apmaksu. Otrkā rt, un, manuprā t, viskaitinoš ā kais. Mē s maksā jā m par brokastī m un vakariņ ā m. Veicot rezervā ciju, saņ ē mā m apstiprinā jumu, ka viesnī ca darbojas pē c bufetes lī nijas. Tač u, reģ istrē joties, izrā dī jā s, ja viesnī cā ir maz klientu, tad restorā ns darbojas pē c “ē dienkartes priekš pasū tī š anas” sistē mas. Tā kā viesnī cā bija maz cilvē ku un kā du dienu palikā m vieni dzī vot, tad visas vakariņ as un pā ris brokastis tika izbarotas no ē dienkartes. . Daž iem tas var š ķ ist nenozī mī gi, bet mums tas bija neē rti. Pirmkā rt, bija jā norā da precī zs ieraš anā s laiks, otrkā rt, ē dienkarte bija viena veida, tas ir, 7 veidu vakariņ as. Uz noteiktu sekundi jū s varē tu ņ emt konkrē tus salā tus. Glā ze sulas, kē kss un tase tē jas. Ļ oti vienmuļ i, bet tieš ā m garš ī gi. Protams, mē s rē ķ inā jā mies ar ko citu. Rezervē jot telpas, ir jē ga brī dinā t par tik bū tiskā m izmaiņ ā m uzturā . Nu bija arī komentā ri vienai istabenei, detaļ ā s neiedziļ inā š os, domā ju, ka viņ a tur ilgi neizturē s. Tā kā viesnī ca patieš ā m cenš as uzturē t servisu visaugstā kajā lī menī . Un nepatika veļ as mazgā tavas darbs. Tagad par plusiem  Mums ļ oti patika pati viesnī ca! Ne pā rā k liela, bet ļ oti labi kopta teritorija. Mū su uzturē š anā s laikā visur ziedē ja narcises, tad uzziedē ja tulpes. Viņ u dā rznieks ir visaugstā kajā lī menī . Autostā vvieta automaš ī nā m atrodas viesnī cas teritorijā , kas ir labi apsargā ta. Maš ī nai mē s bijā m pilnī gi mierī gi. Pludmale nav ī paš i liela, bet mā jī ga un ē rta. No tā s lī dz viesnī cai nav garš , bet stā vs kalns. Ā ra baseins ir pā rsteidzoš a izmē ra (tas tikko rekonstruē ts, uzliktas jaunas flī zes). Tajā ir strū klaka, daž ā da veida masieri (starp citu, ir arī iekš telpu baseinā ) un daudz vietas sauļ oš anā s krē sliem. Visur perfekta tī rī ba. Personā ls ir labi izvē lē ts. Attieksme pret viesiem ļ oti laba. Vispā r, ja nebū tu š ī s maiņ as ar bufeti (kas gan atpū tniekiem sezonā nedraud), viesnī ca bū tu novē rtē ta lieliski. Atseviš ķ i es gribu teikt par medicī nas centru. Tik augsts lī menis nav biež i sastopams pat Maskavā . Tur strā dā profesionā ļ i. Starp citu, dež ū rā rsts ir klā t visu diennakti. Iekš telpu baseins ir liels un mā jī gs. Biju patī kami pā rsteigta, ka pie ieejas papildus dvielim un halā tiņ am izdala vienreizē jā s č ī bas. Un vispā r man radā s iespaids, ka viesnī ca cenš as visu pā rdomā t lī dz mazā kajai detaļ ai, katrā ziņ ā uz tā m acī mredzot netaupa! Restorā ns labs, pavā ri super, viesmī ļ i lieliski. Ē diens garš ī gs, svaigs. Piektajā dienā viņ i pamanī ja, ka majonē zes uzturā pilnī bā nav; Numuri attaisnoja mū su visdrosmī gā kā s cerī bas. Liels, labi plā nots, ar lieliem balkoniem (ar ā ra mē belē m). Sezonā viņ i uz balkona ievieto arī ž ā vē tā ju. Istabā ir viss nepiecieš amais. Lielā kais pluss ir vadu internets ar labu ā trumu, neierobež ots un bezmaksas! Mē s ar to vē l neesam saskā ruš ies; Vai mē s vē l dosimies uz š o viesnī cu - noteikti jā ! Vai viesnī ca atbilst 4 zvaigznē m - noteikti jā . Paldies visiem, kas izlasī ja lī dz galam, centos uzrakstī t par visu, atvainojos, ka tik ilgi.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien visiem! Atpū tā mies Grand Marine 2011. gada aprī lī . Kopumā pā rē jo vē rtē ju pozitī vi. Vispirms par mī nusiem. Viesnī cu rezervē jā m paš i, rezervē jot teica, ka priekš apmaksa nav vajadzī ga un nekas nav jā apstiprina. … Tomēr ▾ Labdien visiem! Atpū tā mies Grand Marine 2011. gada aprī lī . Kopumā pā rē jo vē rtē ju pozitī vi. Vispirms par mī nusiem. Viesnī cu rezervē jā m paš i, rezervē jot teica, ka priekš apmaksa nav vajadzī ga un nekas nav jā apstiprina. Bet divas dienas pirms ieraš anā s zvanī ja un teica, ka var mums (bijā m pie draugiem) istabiņ as tikai uz 7 dienā m, nevis uz 10, kā bijā m plā nojuš i. Protams, mē s bijā m apstulbuš i par š ā du notikumu pavē rsienu. Pē c sarunā m mums viss tika atstā ts kā bijis (tas ir, mū su istabas uz 10 dienā m). Kā pē c tas notika, nav skaidrs, jo visu brī vdienu laiku viesnī ca bija pustukš a. Kopumā labā k ir lū gt viņ iem rakstisku rezervā cijas apstiprinā jumu vai uzstā t uz priekš apmaksu. Otrkā rt, un, manuprā t, viskaitinoš ā kais. Mē s maksā jā m par brokastī m un vakariņ ā m. Veicot rezervā ciju, saņ ē mā m apstiprinā jumu, ka viesnī ca darbojas pē c bufetes lī nijas. Tač u, reģ istrē joties, izrā dī jā s, ja viesnī cā ir maz klientu, tad restorā ns darbojas pē c “ē dienkartes priekš pasū tī š anas” sistē mas. Tā kā viesnī cā bija maz cilvē ku un kā du dienu palikā m vieni dzī vot, tad visas vakariņ as un pā ris brokastis tika izbarotas no ē dienkartes. . Daž iem tas var š ķ ist nenozī mī gi, bet mums tas bija neē rti. Pirmkā rt, bija jā norā da precī zs ieraš anā s laiks, otrkā rt, ē dienkarte bija viena veida, tas ir, 7 veidu vakariņ as. Uz noteiktu sekundi jū s varē tu ņ emt konkrē tus salā tus. Glā ze sulas, kē kss un tase tē jas. Ļ oti vienmuļ i, bet tieš ā m garš ī gi. Protams, mē s rē ķ inā jā mies ar ko citu. Rezervē jot telpas, ir jē ga brī dinā t par tik bū tiskā m izmaiņ ā m uzturā . Nu bija arī komentā ri vienai istabenei, detaļ ā s neiedziļ inā š os, domā ju, ka viņ a tur ilgi neizturē s. Tā kā viesnī ca patieš ā m cenš as uzturē t servisu visaugstā kajā lī menī . Un nepatika veļ as mazgā tavas darbs. Tagad par profesionā ļ iem  Viesnī ca mums ļ oti patika! Ne pā rā k liela, bet ļ oti labi kopta teritorija. Mū su uzturē š anā s laikā visur ziedē ja narcises, tad uzziedē ja tulpes. Viņ u dā rznieks ir visaugstā kajā lī menī . Autostā vvieta automaš ī nā m atrodas viesnī cas teritorijā , kas ir labi apsargā ta. Maš ī nai mē s bijā m pilnī gi mierī gi. Pludmale nav ī paš i liela, bet mā jī ga un ē rta. No tā s lī dz viesnī cai nav garš , bet stā vs kalns. Ā ra baseins ir pā rsteidzoš a izmē ra (tas tikko rekonstruē ts, uzliktas jaunas flī zes). Tajā ir strū klaka, daž ā da veida masieri (starp citu, ir arī iekš telpu baseinā ) un daudz vietas sauļ oš anā s krē sliem. Visur perfekta tī rī ba. Personā ls ir labi izvē lē ts. Attieksme pret viesiem ļ oti laba. Vispā r, ja nebū tu š ī s maiņ as ar bufeti (kas gan atpū tniekiem sezonā nedraud), viesnī ca bū tu novē rtē ta lieliski. Atseviš ķ i es gribu teikt par medicī nas centru. Tik augsts lī menis nav biež i sastopams pat Maskavā . Tur strā dā profesionā ļ i. Starp citu, dež ū rā rsts ir klā t visu diennakti. Iekš telpu baseins ir liels un mā jī gs. Biju patī kami pā rsteigta, ka pie ieejas papildus dvielim un halā tiņ am izdala vienreizē jā s č ī bas. Un vispā r man radā s iespaids, ka viesnī ca cenš as visu pā rdomā t lī dz mazā kajai detaļ ai, katrā ziņ ā uz tā m acī mredzot netaupa! Restorā ns labs, pavā ri super, viesmī ļ i lieliski. Ē diens garš ī gs, svaigs. Piektajā dienā viņ i pamanī ja, ka majonē ze  Numuri attaisnoja mū su visdrosmī gā kā s cerī bas. Liels, labi plā nots, ar lieliem balkoniem (ar ā ra mē belē m). Sezonā viņ i uz balkona ievieto arī ž ā vē tā ju. Istabā ir viss nepiecieš amais. Lielā kais pluss ir vadu internets ar labu ā trumu, neierobež ots un bezmaksas! Mē s ar to vē l neesam saskā ruš ies  Vai mē s vē l dosimies uz š o viesnī cu - noteikti jā ! Vai viesnī ca atbilst 4 zvaigznē m - noteikti jā . Paldies visiem, kas izlasī ja lī dz galam, centos uzrakstī t par visu, atvainojos, ka tik ilgi. Ja jums ir kā di jautā jumi, rakstiet š eit vai rakstiet uz mimomimo11@mail. lv
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums 0892442907
Vai šim kūrortam ir sava vietne?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums baybarza
‹ Viesnīca Grand Marine Hotel & SPA 4*
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Vecās Odesas stūris
Novērtējums 10.0
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Deribasovskas iela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Odesa
Ielas, laukumi, skatu punkti
Potjomkina kāpnes
Novērtējums 9.0
Ukraina, Odesa
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Лечебно-оздоровительный СПА-отель «Grand Marine» расположен в курортном районе Совиньон города Одесса, на берегу Черного моря. Железнодорожный вокзал находится в 15 км от отеля, а Одесский порт — в 20 км. Этот отель подойдёт как для пляжного отдыха, так и для проведения торжеств.

Atrašanās vieta Отель расположен в 15 км от аэропорта Одессы.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Открытый бассейн с террасой для загара, крытый бассейн с минеральной водой, ресторан (площадь 225 кв. м, вместимость 100 человек), лобби-бар с роялем (площадь 150 кв. м, вместимость 70 человек), зимний сад, 3 конференц-зала (общей вместительностью 177 человек), минеральные источники.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская комната, коляска (по запросу), детские телеканалы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Общий лаундж/гостиная с телевизором, библиотека, массажный кабинет.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Категории номеров: Junior, Superior, Suite, Junior Suite.

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, сейф, кондиционер, мини-бар, спутниковое ТВ, рабочий стол.

Adrese Южносанаторный переулок 5, Одесса, 65037, Украина.
Tālruņi: + 38 (048) 704 40 09
Tīmekļa vietne: Grand Marine Hotel & SPA
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.