Grand Hotel Lviv Luxury & Spa 5*– Atsauksmes

7
Novērtējums 7.910
№16 viesnīcas reitingā Ļvova
7.9 Numurs
7.9 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.3 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Ļvovas vēsturiskajā centrā, 1893. gadā celtā ēkā. Viesnīcā ir rūpīgi saglabātas unikālas margas, durvis un mēbeles, kas atjauno divdesmitā gadsimta atmosfēru. Savas vēstures laikā viesnīca ir trīs reizes renovēta: 1910., 1992. un 2016. gadā. Šī iespēja ir piemērota tūristiem, kuri apvieno ekskursijas ar rūpēm par savu veselību.Vairāk →
аватар viktoriaviktoria2782
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es biež i dodos komandē jumos un katru reizi cenš os apmesties jaunā s viesnī cā s. Š oreiz izvē lē jos š o viesnī cu. Biju patī kami pā rsteigts augstā kajā lī menī , viesnī cas interjers un numuriņ i pā rdomā ti lī dz sī kā kajai detaļ ai. … Tomēr ▾ Es biež i dodos komandē jumos un katru reizi cenš os apmesties jaunā s viesnī cā s. Š oreiz izvē lē jos š o viesnī cu. Biju patī kami pā rsteigts augstā kajā lī menī , viesnī cas interjers un numuriņ i pā rdomā ti lī dz sī kā kajai detaļ ai. Vakarā var atpū sties spa zonā , man personī gi visvairā k patika baseins un siena istaba - interesanti aizbraukt vē lreiz apskatī ties. Ir arī daudz veidu pirtis. No restorā niem bija tikai uz terases - skaists skats uz Ļ vovu. Es izvē lē jos junior suite, jo no tā paveras skats uz galveno laukumu. Istaba plaš a, labi iekā rtota, priecē plata gulta.
аватар tan_stasik
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mums bija "Lux" - un tas vairā k izskatī jā s pē c pieticī ga "Standard", ļ oti lē ta apdare, problē ma ar vannas istabu, ļ oti maza izlietne un tualete. Viss izskatā s pē c ekonomikas !! ! Slā vu flī zes uz sienā m un fē ns ir skapī , kā viesnī cā s ar vienu zvaigzni. … Tomēr ▾ Mums bija "Lux" - un tas vairā k izskatī jā s pē c pieticī ga "Standard", ļ oti lē ta apdare, problē ma ar vannas istabu, ļ oti maza izlietne un tualete. Viss izskatā s pē c ekonomikas !! ! Slā vu flī zes uz sienā m un fē ns ir skapī , kā viesnī cā s ar vienu zvaigzni. Vispā r viss bū tu kā rtī bā , izņ emot to, ka izmaksas ir kā pilnvē rtī gai 4 zvaigž ņ u viesnī cai. Wi-fi ir tikai pie reģ istratū ras: (nav ī paš i ē rti. Vienī gais, kas mani iepriecinā ja, bija ē rtā atraš anā s vieta
аватар vikariy
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti ē rta atraš anā s vieta, paš ā pilsē tas centrā . Nepatika mazā istabiņ a ar nobruž ā tā m mē belē m, vecu TV, nestabilu Wi-Fi. Nepatika brokastis - kaut kas karsts pietrū ka. Ļ oti dā rga autostā vvieta salī dzinā jumā ar pilsē tas stā vvietu cenā m. … Tomēr ▾ Ļ oti ē rta atraš anā s vieta, paš ā pilsē tas centrā . Nepatika mazā istabiņ a ar nobruž ā tā m mē belē m, vecu TV, nestabilu Wi-Fi. Nepatika brokastis - kaut kas karsts pietrū ka. Ļ oti dā rga autostā vvieta salī dzinā jumā ar pilsē tas stā vvietu cenā m. Personā ls nav ī paš i patī kams, lai gan dara savu darbu.
аватар alexandrvtoroy
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska atraš anā s vieta, draudzī gs personā ls, lieliskas brokastis, augsti griesti. Stilī gs un brī niš ķ ī gs Nepatī k: Baseins, bū tu jauki atrasties paš ā viesnī cā . Tas, iespē jams, ir vienī gais negatī vais. … Tomēr ▾ Lieliska atraš anā s vieta, draudzī gs personā ls, lieliskas brokastis, augsti griesti. Stilī gs un brī niš ķ ī gs Nepatī k: Baseins, bū tu jauki atrasties paš ā viesnī cā . Tas, iespē jams, ir vienī gais negatī vais.
аватар trickymach
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Patiesi augstā kā s klases viesnī ca. viss ir lī menī , sā kot no vienkā rš ā kajiem skaitļ iem. Brokastis ļ oti labas, izvē le liela, visi produkti ļ oti svaigi, biezpiens visumā nesalī dzinā ms, istabiņ ā bezmaksas Shayanskaya. … Tomēr ▾ Patiesi augstā kā s klases viesnī ca. viss ir lī menī , sā kot no vienkā rš ā kajiem skaitļ iem. Brokastis ļ oti labas, izvē le liela, visi produkti ļ oti svaigi, biezpiens visumā nesalī dzinā ms, istabiņ ā bezmaksas Shayanskaya. Viss ir tī rs gan istabā , gan restorā nā . Atraš anā s vieta brī niš ķ ī ga, paš ā centrā . Gulta liela un mī ksta. Mums nebija LCD TV, bet bija ok. Augstie griesti. Viss ar garš u. Vannasistabā ū dens spiediens izcils (ko nevar teikt par citā m viesnī cā m) un viss tī rs, tī rs. Ir ļ oti jauki tur dzī vot. tagad tikai tur. mī nuss, tikai tad, ja skaņ as izolā cija ir. . . vispā r klusa, bet tik un tā likā s, ka visi kaimiņ i mū s un mū su televizoru dzird, jo iekš ē ja atbalss istabā .
аватар voloshins
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viss bija lieliski. Personā ls ir patī kams un vienmē r gatavs palī dzē t. Istaba ir tī ra un izskatā s jauki. Labā kā atraš anā s vieta pilsē tā - pastaigas attā lumā no visā m galvenajā m apskates vietā m. Skaista ē ka ar iespaidī gu arhitektū ru. … Tomēr ▾ Viss bija lieliski. Personā ls ir patī kams un vienmē r gatavs palī dzē t. Istaba ir tī ra un izskatā s jauki. Labā kā atraš anā s vieta pilsē tā - pastaigas attā lumā no visā m galvenajā m apskates vietā m. Skaista ē ka ar iespaidī gu arhitektū ru. Viesnī ca attaisnoja savu nosaukumu, mū su uzturē š anā s bija patiesi "grandiza". Brokastis bija pietiekamas, bet, ja kaut ko varē ja uzlabot, tā bija daž ā dī ba.
аватар valerazavtra
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atraš anā s vieta ir vienkā rš i ideā la! Tieš i centrā . Nevainojams un ļ oti atsaucī gs personā ls - neviens no maniem lū gumiem vai vē lmē m nepalika bez uzmanī bas. Brokastu izvē le bija vienkā rš i pā rsteidzoš a. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta ir vienkā rš i ideā la! Tieš i centrā . Nevainojams un ļ oti atsaucī gs personā ls - neviens no maniem lū gumiem vai vē lmē m nepalika bez uzmanī bas. Brokastu izvē le bija vienkā rš i pā rsteidzoš a.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Ļvovas operas un baleta teātris
Novērtējums 9.6
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Teātri un mūzika
Boima kapela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ļvovas rātsnams
Novērtējums 9.2
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в историческом центре Львова, в здании, построенном в 1893 году. В отеле бережно сохранены уникальные поручни, двери и мебель, воссоздающие атмосферу ХХ века. За свою историю отель был трижды реконструирован: в 1910, 1992 и 2016 годах. Этот вариант подойдёт для туристов, совмещающих осмотр достопримечательностей с заботой о собственном здоровье.

Atrašanās vieta Отель находится в 7 км от международного аэропорта Львова.
Viesnīcā

Крытый бассейн с подогревом (работает круглый год), терраса для загара, круглосуточная стойка регистрации, терраса, многоязычный ресторан (польский, английский, русский, украинский).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Услуги массажа (оплачиваются отдельно).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Всего в отеле 119 номеров.

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном, спутниковое ТВ, мини-бар, телефон, фен, ванна/душ, биде.

Adrese Проспект Свободы, 13, Львов, Украина 79000.
Tālruņi: +38 093 170 64 44
Tīmekļa vietne: Grand Hotel Lviv Luxury & Spa
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.