Art KHostel 1*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.010
6.0 Numurs
8.0 apkalpošana
6.5 Tīrība
3.5 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Hostelis Art atrodas Ļvovas vēsturiskajā centrā, Rynok laukumā, 15 minūšu pastaigas attālumā no Augstās pils. Strudel kafejnīca, kas atrodas pāri ielai, katru rītu piedāvā mājās gatavotas brokastis. Hostelis ir lieliski piemērots apskates brīvdienām.Vairāk →
аватар nikmykh
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Personā ls pieklā jī gs, runā daudzā s valodā s. Gulta jauna. Tī ra. Tas atrodas ē rtā vietā paš ā pilsē tas centrā pie rā tsnama. Apkā rt ir daudz kafejnī cu un restorā nu. Izmitinā š anas cenas nav augstas. No trū kumiem es atzī mē ju neē rtas vannas istabas. … Tomēr ▾ Personā ls pieklā jī gs, runā daudzā s valodā s. Gulta jauna. Tī ra. Tas atrodas ē rtā vietā paš ā pilsē tas centrā pie rā tsnama. Apkā rt ir daudz kafejnī cu un restorā nu. Izmitinā š anas cenas nav augstas. No trū kumiem es atzī mē ju neē rtas vannas istabas.
4 местный номер с круглыми окнами
аватар zhekusik
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es centī š os runā t ī si un precī zā k. Apstā jos ar vī ru uz 1 dienu, vairā k neizturē ju. Š ī bija pirmā pieredze, nakš ņ ojot hostelī . Maksa par atseviš ķ u istabu diviem ir UAH 320, lai gan oficiā lajā tī mekļ a vietnē ir norā dī ts 300 UAH. … Tomēr ▾ Es centī š os runā t ī si un precī zā k. Apstā jos ar vī ru uz 1 dienu, vairā k neizturē ju. Š ī bija pirmā pieredze, nakš ņ ojot hostelī . Maksa par atseviš ķ u istabu diviem ir UAH 320, lai gan oficiā lajā tī mekļ a vietnē ir norā dī ts 300 UAH.
Plusi: atraš anā s vieta, jauks personā ls (Dasha ir laba meitene, kas piekā pjas un ir gatava palī dzē t jebkurā jautā jumā ), bezmaksas tē ja, kafija, dzeramais ū dens, ir kondicionieris, iespē ja regulē t akumulatora temperatū ru, liela atpū ta telpa. Diemž ē l ar to pozitī vais beidzas.
Mī nusi: istabā diviem nav loga, nav pakaramo mantā m, par skapi nemaz nerunā jot, tikai gulta (pareizā k sakot rā mis ar lī stē m un matraci) un ļ odzī gs kafijas galdiņ š . Briesmī ga gultas veļ a, izmazgā ta, izbalē jusi un negludinā ta. Sega un spilveni visi ir notraipī ti. Ieeja telpā caur koplietoš anas telpu. Grī das istabā s č ī kst. Tā das tualetes nekur neesmu redzē jis, saukt par mazā m ir neko neteikt, tā s ir mikroskopiskas, balsta degunu uz durvju rā mja vai uz izlietnes.
Kopumā , pateicoties š im hostelim, es sapratu, ka š is ir komunā ls dzī voklis, kurā jū s nejutī sities viens un iztē rē ti nauda.
Padoms Art hosteļ a ī paš niekam: domā jiet par saviem atpū tniekiem, ne tikai par peļ ņ u


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Ļvovas operas un baleta teātris
Novērtējums 9.6
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Teātri un mūzika
Boima kapela
Novērtējums 9.3
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Ļvovas rātsnams
Novērtējums 9.2
Ukraina, Ļvova
Arhitektūra, Stats

«Арт хостел» находится в историческом центре Львова, на площади Рынок, в 15 минутах ходьбы от Высокого замка. В расположенном на другой стороне улицы кафе «Штрудель» каждое утро подается домашний завтрак. Хостел прекрасно подойдет для экскурсионного отдыха.

Atrašanās vieta От хостела до автобусной остановки на Подвальной улице – 200 метров. Расстояние до железнодорожного вокзала Львова составляет 3 км, а до международного аэропорта «Львов» имени Даниила Галицкого – 7 км.
Viesnīcā

Гости могут самостоятельно готовить на полностью оборудованной общей кухне, оснащенной обеденной зоной. Общие ванные комнаты расположены в коридоре. Размещение домашних животных допускается по предварительному запросу. Стойка регистрации работает круглосуточно. Приветливый персонал поможет Вам и проинформирует о местных развлечениях, экскурсиях, музеях, ночной жизни.

  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

В хостеле 4 номера.

Istabās

Кровати, шкафчики, отопление, кондиционер, бесплатный Wi-Fi.

Adrese пл. Рынок 3, кв. 4, г. Львов, Украина
Tālruņi: +38 067 308 80 66
Tīmekļa vietne: Art KHostel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).